בס"ד
יש לי את החוברת של נועם פדרמן באימייל מי שמכיר..אם מישהו רוצה ככה לשנן אותה לפני שיתחילו כל הבלאגנים אשמח לשלוח..תכתבו את המייל שלכם או פה או באישי וזה יגיע אליכם..
תודה רבה ל66 ששלח לי אותה..
בס"ד
יש לי את החוברת של נועם פדרמן באימייל מי שמכיר..אם מישהו רוצה ככה לשנן אותה לפני שיתחילו כל הבלאגנים אשמח לשלוח..תכתבו את המייל שלכם או פה או באישי וזה יגיע אליכם..
תודה רבה ל66 ששלח לי אותה..
בס"ד
ואיך מתמודדים וכאלה..
כי אני לא נלחם בעצמי ובמדינה שלי, ואם בטעות כוחות המדינה הקדושה תובב"א יעצרו אותי בלי כוונה-אחקר ואומר להם את האמת, לא כמו שעשה הרב ליאור שלא הסכים להגיע לחקירה להתפלא שעצרו אותו (ואני לא חושב שהוא היה צריך להיעצר, אבל אם כבר זימנו אותו לחקירה זה לא בסדר שהוא נמנע מלהגיע)
ואתה לא יודע כמה שזה יכול לעזור...
במקום לקטר ולהרים את האף שלך מכאן.
תאמין לי זה יעשה לך רק טוב..
והתורה זה מעל המדינה!!
מהתאבדות~!!
ואז תבין שעצמי והמדינה שלי זה צפון ודרום....
מה אתה חושב, שהם נחמדים- תומר להם את האמת והם יגידו "הנה יהודי חמוד בוא נעשה לו טובה" עד כמה שזה נשמע לך מופרך הם מתים לדפוק יהודים
<צ> מה את לא יודעת שככה ממלכתים חושבים?
אלירז תמחקו את התגובה שלו או לפחות תעשו לו איזה שיחת בירור..נראלי שמשעמם לו שוב והוא רוצה "להרגיז את האנשים בערוץ 7.." כמו שהוא כבר אמר ועשה..
ואתה מוזהר שנית.
אתה גורם למחלוקות מיותרות, הדעות שלך חריגות כאן וזה מעצבן את החבר'ה אבקש שתדבר איתי....
תודה.
קודם אנחנו מחכים כאן שתדע להתמודד עם השניים וחצי חבר'ה מהמטה שלך
אח"כ תעלה מועמדות לפורום הזה
אני לא מכיר והוא מנסה לנגח אותי. המטה שלי מונה כיום 10 חברים ורק משה ואני מחוברים לפורום לפי מה שידוע לי בכל אופן ניסיתי להרגיע את אורח בעולם זה הכל.
ובכל אופן ישר כח!!!
בס"ד
ולא צריך שאנשים שלא אמורים לראות אותה יראו אותה..(שזו גם הסיבה שהוא הפסיק להפיץ אותה..)
אחרי כל ה6 שנים האחרונות
נראה מה יש למר פדרמן להגיד... <צ>
ככל שיהיה-ניחא.
אבל בנתיים אתה זורק משפטים באוויר,ללא כל ביסוס,ונהנה מהפרובוקציה.עצוב למדי.
למה עליי להשתיק את דעותיי?
--או שאתה סתם זורק מילים לחלל בלי לדעת כלום?????? אם קראת ת'חוברות וזה לא מוצא חן בעיניך אתה יכול להגיד. אני מניחה שכרגע לא קראת ת'חוברות,ואתה סתתתתתתתתם זורק מילים..
ממה שאני זוכר החוברת אומרת בערך "תשתוק תמיד בחקירה לא משנה מה"
שזה לא כל כך נכון לדעתי. לפחות לא בכל המיקרים.
יותר ממנו.
שעסגירו אותך באמת עדיף שתשתוק!!!
ראיתי ראיון עם פדרמן וזה הספיק לי כדי לתת עליו חוות דעת מאוד שלילית!
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7