שלום, אני חדשה פה..נרשמתי רק בגלל משהו ספציפי, אבל מי יודע? אולי עוד אשאר..
אשמח אם תייעצו
אז הבעיה היא כזאת:
הכרנו בשנה שעברה, כשהייתי קומונרית.
הכנסו אותו להדרכה למרות שהוא היה בכיתה ט', כי הוא היה שפיץ, מתאים והרבה יותר בוגר מהחבר'ה בי'..
היה לנו קשר סבבה..השנה, מחוסר בקומונרית הוא היה קומונר ביחד עם עוד מדריכה, ואני הייתי מאחורי הקלעים לייעץ להם. לאט לאט התחיל להיות ביננו קשר חזק. כבר כמה חודשים שאני מרגישה שאנחנו 'מחפשים תירוץ' בשביל לדבר..
ואז פתאום שנינו מרסנים את עצמנו, כי ברור שזה לא מתאים.
במהלך כל הזמן הזה יצא לי לשמוע לא פעם, גם מחברות וגם מאנשים אחרים "ואי איך אתם מתאימים.." חצי בצחוק חצי ברצינות, אבל בכל צחוק יש טיפת אמת.. היום חברה אמרה לי בצחוק "ראיתי היום את חבר שלך בסניף"..
אני לא יודעת מה הוא חושב. וזאת הבעיה העיקרית. כאילו כל אחד מתבייש להגיד משהו על זה לשני.
ואולי הוא בכלל לא חושב על זה? אולי זה רק שהסביבה משכנעת אותי כל הזמן וזה בכלל לא נכון?
וגם אם כן, אז מה? הרי אנחנו לא נתחתן ב- 3+ שנים הקרובות..אז מה זה יעזור אם נדבר על זה?
מצד שני- אם נדבר על זה תרד לי אבן בגודל הר מהלב..
ועוד בעיה- אני לא מסוגלת לצאת לדייטים!
מאז שהכל התחיל יצאתי לדייט אחד בלבד, באמצע הדייט הוא התקשר, כמובן שלא עניתי..אבל אז הוא התקשר עוד פעמיים..ולא רציתי לענות אבל העלם החביב אמר "תעני.." אז עניתי.. ורק אמרתי לו שאני לא יכולה לדבר וניתקתי..
אבל מאז כל הדייט רק חשבתי עליו, על איך שהבחור בדייט פשוט לא מה שאני רוצה, ושמה שאני רוצה נמצא לי מתחת לאף, ולא בהישג יד.
מובן שאחרי הפגישה הראשונה חתכתי..ומאז יש לי טראומה לצאת לדייטים..
כפי ששמים לב, אני מבולבלת. אני יודעת שבסוף זאת בחירה שלי, אבל הייתי שמחה לדעת את דעתכם..
מי יודע, אולי עוד תושיעו
תודה, רעות.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם