בס"ד
שלום לכולם/ן,
אני דיי חדשה באתר ויצא לי להתרשם מהאתר ומהפורומים שבו והחלטתי לשתף בבעיה שמטרידה אותי בתקווה שתוכלו לעזור לי להבין מה לעשות איתה, כי אני כבר מבולבלת ולא יודעת מה לעשות...תודה מראש לכל העונים...
אז ככה...אני לקראת סוף העשור השני לחיי...ורווקה, כן, כן, עדיין....וגם אני, כמו שכמותיי מחפשת את האחד שלי...לצערי, אין לי יותר מדי דרכים להכיר בחורים דתיים המתאימים לי ולכן, נרשמתי לאתר היכרויות לדתיים.
הכרתי מאתר מסוים לאחרונה בחור ממש טוב, בעל מידות טובות, מקסים, דואג ואכפתי, נפגשנו גם מספר פעמים והפגישות היו נחמדות, אבל........(איך אפשר בלי "אבל") יש לי בעיה קטנה עם הקשר....
לצד תכונותיו הטובות של הבחור (אותן אלו שמשאירות אותי שם) יש כאלו שגורמות לי להתרחק ולא להימשך אל אופיו, כגון: חוסר כריזמה, חוסר שאפתנות, עדינות וביישנות יתר (אני טיפוס דיי אנרגטי ומאוד נמשכת לכאלו שהם מרשימים וכריזמתיים...ולכן, קצת קשה לי עם זה).
בנוסף, למרות שהוא בערך בן גילי הוא לא עובד (ולא עבד פרט לעבודות זמניות בעבר), אני מניחה שהוא נופל בראיונות על חוסר כריזמה, למרות שיש לו הרבה מה להציע...אבל זה גורם לי לחוש חוסר בטחון כלכלי בו.
כמו כן, יש דבר נוסף שמטריף אותי וזו ההתמכרות שלו למבצעים, הבחור קונה רק במבצעים, מציע להזמין אותי למקומות בהן ארוחה שנייה בחינם אם רוכשים ארוחה אחת במחיר מלא, משתף אותי כל הזמן במחיר הזול של הבגדים שהוא קונה (למה הוא מספר לי את זה?!), סופר דקות בפלאפון כדי שלא יעבור חלילה את מספר הדקות שברשות המבצע שלו וכו'....התחושה שלי היא כאילו הוא משדר כל הזמן שאין לו כסף, אבל די, הבנתי!
ראוי לציין, שבפגישות כשאנו הולכים לבית קפה אני מציעה ומשלמת עליו לא פעם (נכון, הוא מבקש שלא אעשה זאת ושאניח לו לשלם, אך כשהוא מגיע אל אזור מגוריי אני עושה זאת בשמחה ואין לי בעיה), אבל פעם כשהיינו בבית קפה והוא ראה את התפריט הוא ממש התחיל להזיע ואמר בקול שהכל ממש יקר אבל שאקח לי מה שאני רוצה ולאחר כמה זמן אמר שאנחנו לא חייבים ללכת לבתי קפה (למרות שהודעתי שעל עצמי אשלם בעצמי), אני לא יודעת אם זו קמצנות או חסכנות כי כרגע (או יותר נכון הרבה כרגעים) הוא לא עובד ואולי קשה לו כלכלית (רק אדייק ואומר שלא יצא לנו להיות יותר מדי בבתי קפה ובלי קשר אני לא אדם חומרי, אבל יש גבול!)
מבחינה חיצונית - אני לא נמשכת יותר מדי, מפגישה לפגישה אני מרגישה נוח יותר עם המראה שלו, אבל לא ממש נמשכת, נראה לי שזה גם קשור לתכונות שאני לא כ"כ אוהבת בו שמורידות לי יותר ויותר את הרצון לקשר איתו.
אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה להחליט ביחס אליו, אודה לכם אם תכתבו לי מה דעתכם? והאם כדאי להישאר בקשר הזה?
תודה רבה ![]()
יש לך חומר ביד תיצרי ממנו מה שאת רוצה! תדרבני אותו למצוא עבודה קבועה ותהפכי אותו למשהו מושך יותר !