אתמול בצהרים נסעתי לשומרון.....מהגבעה צרפתית היה שם פקקים והיה המון טרמפיסטים לפני.....בקיצור מגיע רכב סוזיקי כמו של הארסים הערבים,אם 3 חברה ואז כולם אומרים זה ערבים גם בחור שדיבר איתו אמר לי שזה ערבי,ואני "חם" אז רצתי ליד הרכב וכזה צעקתי (לא הכי בקול)"סע סע מכאן ומהר" בקיצר גם ניראה לי שצעקתי עליו "כלב" היה שנייה כזאת של מתח ואז.......הוא אומר לי אתה לא מתבייש....(וואי הוא לא יודע כמה שהתיבשתי.........)ואז אני קולט שהוא יהודי אם כיפה.וואינ לא ידעתי מה לעשות...כזה באתי ביקשתי סליחה מכל הלב
הכנסתי את היד ואמרתי לו אחי סליחה....טוב אני שואל אותו אז לאן אתה נוסע הוא אומר לי לעליי(אני מודה לה') ועולה שכולם בגבעה אומרים לי לא לעלות הוא ערבי........
זה רק ההתחלה.........
אני מדבר איתו ומסביר לו למה אני כזה "חם" ובסוף הם הסכימו איתי...הם היוא חמודים הם אמרו לי אנחנו ניראים ערבים זה בסדר.......לא משנה כול מה שדיברנו..........
ואז אנחנו מגעים לכיכר שלפני אדם ושם מחכה לנו ג'ייפ של משטרה ממש עצבני ועוצר אותנו,אני כבר מבין.......אבל בסוף התברר שהוא חבר של חבר של אח שלו אז זה נגמר בצחוקים חבל על הזמן.......וואי זה לא היה נעים.
ושוב הוא המשיך בסבבה,הוא היה מתחזק כזה ושמענו גם שיעור של הרב ארוש בקיצר היה כייף,אנחנו עוצרים בעפרה לכמה דק' שנהפכו לעשרות דק' הוא מתדלק ואחת זקנה בא לבדוק אם אנחנו חיים......ואז היא ביקשה ממנו סליחה חבל"ז.......וגם איתה הוא זרם...
וואי מזה עם ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אין עלכים!!!!
אני מבקש סליחה מכל מי שעקפתי....הייתי חייב פשוט להסביר לו את "מעשי"

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל