#0,יהצבא הרס אתמול מבנה בשכונת ''גיבורי חברון''! נכתב על-ידי ארידב בתאריך 29.02.08 בשעה 12:25
מתוך הכתבה ב: http://www.eretzil.org/?itemid=102 תמונות מ"גיבורי חברון": http://www.eretzil.org/?pageid=6 אתמול הצבא הרס מבנה חביות הצמוד למבנה קיים. כבר שנתיים המבנה הזה בנוי, ויש נוכחות של יהודים שם, בעיקר בשבתות. עכשיו בחסות הצבא, ערבים פלשו למקום, וכשרצו כמה נערים לחזור למקום העיפו אותם הערבים במכות. למקום הגיעו צבא ומשטרה, וכמובן עצרו את אחד הנערים היהודים. יש לציין שמאז הקרב בסמטת הגבורה בו נרצחו 12 היהודים הקדושים, לא נמצאים במקום ערבים. עכשיו בחסות הצבא ובעקבות ההרס שהצבא עשה חזרו לשם הערבים, הרביצו ליהודים, ובסוף אפילו עוצרים דווקא יהודי. "וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ" בע"ה השבת נערוך שבת גדולה ומרוממת בשכונת גיבורי חברון למען חיזוק אחיזתינו שם וחיזוק אחיזתינו בכל מרחבי ארץ ישראל!
#1,יאני מוכרח לציין ולו מצד ההגינות והכנות נכתב על-ידי חיפושית בתאריך 29.02.08 בשעה 12:33 בתגובה להודעה #0
שגם אם אתה כותב על דברים חשובים, הטרמינולוגיה שלך מצליחה לעצבן אותי ולהוציא אותי משלוותי. שזה דבר קשה. #2,יאני כתבתי עובדות איך שאני רואה אותם. נכתב על-ידי ארידב בתאריך 29.02.08 בשעה 12:55 בתגובה להודעה #1
דווקא השתדלתי הפעם לכתוב בצורה מאופקת ביחס לשערוריה שהיתה. (לא כתבתי: "צבא הגירוש, בז לדמו של המח"ט דרור ווינברג הי"ד, וממשיך לעזור למרצחיו, ומסמן להם שדרכם צלחה ומשתלמת") #3,יאני בהחלט מכבד את זה נכתב על-ידי חיפושית בתאריך 29.02.08 בשעה 12:58 בתגובה להודעה #2
יכול להיות מאוד שגם אם תכתוב על פריחת הורדים בחצר שלך, זה יעצבן אותי.. #4,יהסבר... נכתב על-ידי ארידב בתאריך 29.02.08 בשעה 12:58 בתגובה להודעה #3
ערכתי לאחרונה בתאריך 29.02.08 בשעה 13:47 בברכה, ארידב פרט איזה טרמינולוגיה עיצבנה אותך? ומה הקשר לורדים בגינה שלי? (אין לי ורדים אבל יש: נענע,לואיזה,נרקיסים,עץ זית עץ רימון,עדעד,כלנית,יסמין...) #5,יהמקום המאחז הוא חוקי נבנה כחוק ? נכתב על-ידי emerg3 בתאריך 29.02.08 בשעה 13:13 בתגובה להודעה #0
#6,יהמקום הזה נבנה בדם של 12 גיבורים שנרצחו בקרב! נכתב על-ידי ארידב בתאריך 29.02.08 בשעה 13:21 בתגובה להודעה #5
אבל היום כנראה שאין ערך לדם של גיבורים שמתו בקרב אפילו לו למח"ט דרור ווינברג. כמובן שעל הערך- ארץ ישראל מזמן משתדלים לשכוח. העיקר שהמרצחים הערבים יקבלו פרס ויקבלו לגיטימציה ותיאבון לעוד... #11,ישוקולדה, כל מבנה יהודי בא''י חוקי לפחות כמו תל-חי דאז. נכתב על-ידי serel בתאריך 29.02.08 בשעה 14:23 בתגובה להודעה #5
#12,יבאמת ? נכתב על-ידי emerg3 בתאריך 29.02.08 בשעה 14:30 בתגובה להודעה #11
אז למה אני בונה עכשיו בית וצריך לקבל אישורים ולשלם מאות אלפי שקלים ולרוץ חודשים יום ולילה לקבל אישורים כדי לבנות בית ? איך זה מסתדר עם מה שאמרת ? איך זה שבתל אביב ובעצם ברוב מדינת ישראל היהודים צרכים לקבל אישורים לבנות בתים ולשלם מאות אלפי שקלים ? יש לך הסבר לזה ? למה הבית שאני בונה ורוב האנשים בארץ שבונים לא ייחשב כבית חוקי כמו בתל חי דאז ולא נצטרך לשלם כלום ולא להתרוצץ כל הזמן ? #13,יאני אסביר לך. נכתב על-ידי ארידב בתאריך 29.02.08 בשעה 15:06 בתגובה להודעה #12
הזכות הזאת שנפלה בחלקך לבנות בית בצורה חוקית בתל אביב, היא בזכות אנשים אידיאולוגים, לא ריאליים, אפילו סהרוריים, שמסרו נפשם על יישוב הארץ מאז תלמידי הגר"א שעלו ארצה ובמסירות נפש ממש, פיתחו את ההתיישבות בארץ ישראל. על גבם של אותם יחידי סגולה שמסרו נפשם ממש ורוממו את הרוח קמו ארגונים מסודרים שלקחו את כל רוממות הרוח הזו וחילקו קרנות וקופות צדקה (קק"ל), הקימו הסתדרות, ומוסדות רישמיים, וכן, גם הקימו מדינה! אבל אל לנו לשכוח בזכות מה היתה ההצלחה הזאת! בזכות אותם אנשים לא ריאליים שמסרו נפשם על ארץ ישראל! והנה הדבר הלא ריאלי נהפך לריאלי, אלא מה, שאז שוכחים את השורש ואת מה שהביא את זה, ותולים הכל בארגון המסודר (החוק) שזה מה שמקדם ורק כך לכאורה דברים נעשים. לא סתם המדינה ניצבת לפני משבר. כי אין חזון! שכחנו את השורש! מחליפים פולטיקאי בפולטיקאי, והמצב נהיה רק יותר גרוע! ואז כשבאים כמה אידיאליסטים וצועדים קדימה, שואלים אותם, למה את לא הולכים בצורה המסודרת לפי החוק?! הגיע הזמן להחליף דיסקט, להניף חזון לאומי! ארץ ישראל ממשיכים ובגאון! מחדשים תנופת התיישבות! #7,ילא רוצים / יכולים להלחם במחבלים בעזה אז נלחמים ביהודים
|