זה הזמן להקמת המאחזים האמיתיים באוהלי המחאה החברתית, שם אפשר לומר הכל להסביר לעם ישראל שסוף סוף מקבל הזדמנות נדירה לשמוע אותנו בלי 'הפוטושופ' של עוכרי ישראל מהתשקורת, וכמובן גם לטפל במי שיצריך אם נצטרך!
מוצ"ש האחרון אני עומד ליד כיכר פריז, מסתכל על ההפגנה שהמסר שיוצא ממנה הוא "צדק חברתי", רואה בין המפגינים את אנשי השמאל, שאת חלקם אני כבר מכיר אנרכיסטיים, אריק אשרמן, ועוד כמה פרצופים מוכרים
לפתע ניגש אליי בחור ששאל אותי "מדוע הדתיים והימין לא מגיעים" אמרתי לו סתכל שמה, והצבעתי לו על שלט של חד"ש שהונף בהפגנה, "זה לא אני" אמרתי לו, איך אתה מצפה שאני יצטרף למלכודת שמטובלת ב"צדק חברתי" מבית היוצר של השמאל הקיצוני?
הבחור הציג עצמו בשם רועי, ואמר לי שהוא ממארגני המחאה, רועי סיפר לי שמארגני המחאה {לפחות בירושלים} לא כל כך מרוצים מזה שהשמאל מציף את המחאה במסרים שעוצרים את הציבור הדתי והימני מלהגיע "אני רוצה מחאה של כולם שמאל ימין דתיים וחילונים!" אמר. הנהנתי בראשי לאות הסכמה. עוד אמר לי רועי שהם הוציאו מהמקום שלטים עם מסרים פוליטיים משני הצדדים, אמרתי לו שאני מקווה שאכן כך הם פני הדברים
רועי הציע שאני יגיע לאוהל המחאה, ביום ראשון בערב, אמרתי לו, יאללה ניתן צ'אנס למה שאתה אומר, מחר ב-20.00 אני שם!
החלטתי להגיע למאהל המחאה שליד המשביר בירושלים והבאתי איתי את חברי דוד איש שלום, הגענו למקום בשלב שהחלו הדיונים על עתיד המחאה הנוכחית, ואז ביקשו ממני לדבר, קיבלתי את המיקרופון והצגתי את עצמי כאיש ימין שמזדהה עם המאבק החברתי, במקום היו אנשי שמאל קיצוני ואנרכיסטיים רבים שזיהו אותי מיד, הללו צעקו "הוא איש כהנא, מה אתם נותנים לו לדבר", השבתי בחיוב ואמרתי לקהל, נכון, אני איש כהנא, אך לא הגעתי לכאן כדי להפיץ את דעתי המדינית, הגעתי כדי להיות שותף למאבק החברתי, ואני מצפה מאלו המגדירים עצמם מאצלכם 'כהגונים' שתנהגו אותו הדבר! ציבור המשתתפים מחה כפיים
לאחר שסיימתי את דבריי ננעל סבב הדיונים ליום זה, וניגשו אליי משתתפים רבים שעניין אותם לדעת מה אני עושה שם, אחד מהם אמר לי שהוא הקים לאחרונה את התנועה הקומוניסטית המתחדשת, והוא מעוניין לדעת האם אני שמאל סוציאליסטי בתחום החברתי, השבתי לו שאני לא שמאל ולא סוציאליסטי, אינני משתמש בהגדרות הללו, לכל העניין הזה יש לי אך ורק הגדרה אחת 'אהבת ישראל' ובגלל זה אני כאן! אנשים רבים שרצו לקבל תשובות הקיפו אותי, עד שאחד מהנוכחים הציע שפשוט נשב ונקיים מעגל דיונים וכך היה, קיימנו מעגל דיונים בהשתתפות למעלה מ-30 משתתפים בנים, בנות, אנרכיסטיים, דתיים וחילונים
הדיונים שהתחילו על המחירים המופקעים של הדירות, והמשיכו על החינוך, תנאי העובדים והרופאים, הגיעו עד מהרה לדיונים על סודנים, יהודים, ערבים, שטחים, ישובים מתנחלים, מאחזים, כהנא, ותג מחיר. לא היה ניתן להתעלם מהועבדה שרבים מהמשתתפים שגילו עניין בדיון שמעו בפעם הראשונה את הדברים מהצד השני לא דרך התשקורת, הדיונים נמשכו עד 4.00 בבוקר
במקומות הללו אנחנו יכולים לעשות 'פנים אל פנים' כמו שצריך, לתת לציבור לשמוע את האמת, הציבור שכבר שבע והתפקע מכל ההבטחות והשקרים של כל מיני שקרנים זולים, שומע אותנו ללא משוא פנים, ההזדמנות שנוצרה יחידה ונדירה, ואסור להחמיצה

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל