הרב אליהו זצ"ל, שאני ואת וכל בית ישראל עפר ואפר לרגליו, מעולם לא אמר שערבי בודד, כאדם בודד, הוא עבד של אדם יהודי כאדם בודד. את בבורות רבה מסלפת דברים של רב צדיק וחשוב שמעולם לא התכוון שמותר לאיים על ערבי מסויים שיעשה בשבילך משהו ולהפוך אותו לעבד שלך.
יכול להיות שנאמר משהו בנוסח שהעם הערבי כעם הוא ברעיון הכללי עובד ליהודים,
מעולם לא ראיתי ואני לא יודעת, בכל מקרה אם דיבר, דיבר גבוהות וברעיון כללי ולא ברמה אישית של הפרט.
אשמח אם מישהו בר דעת יעלה מקורות
אני בטוחה לגמרי שהרב זצ"ל מעולם לא התכוון שהערבי שתפסת אצלו טרמפ הוא עבד שלך
(ד"א הרב אליהו זצ"ל מעולם לא היה מתיר לאישה, לא משנה אם כל בית יתיר איתה באוטו, לעלות על טרמפ,בטח שלא עם ערבי ולא היה מתיר לנערות להסתובב עם מכיניסטים בטרמפים, אני אישית עליתי על טרמפים רק עם בעלי שהיה עם נשק כשלא היה אוטובוס בנמצא, מעולם לא לבד ומעולם לא עם בנות נוספות, ומעולם לא עם בנים, אפילו דתיים, זרים, ובטח שאני ובעלי לא חסרי אחריות ולא העזנו מעולם לעלות עם ערבים, יש עבודה ויש אוטובוסים עדיף לשלם מאשר להסתכן, כל גדולי הדור אינם מתירים לנשים לסוע בטרמפים,גם לא חמש חברות ביחד. )
אני מקווה מאוד שאותם שני מכיניסטים חצופים לא איימו על הבדואי בנשקם שיסיע אותם,כאילו שהוא עבד שלהם כי הדבר הזה אסור הלכתית בתכלית האיסור, גם אם תשאלי את הרבנים הכי לא ממלכתיים.
מה שאת עשית בהודעה הזאת זה הוצאת לשון הרע על אחד מגדולי הרבנים שהיו בעם ישראל.
מחר ב"נ אשלח שו"ת לרה"ג שמואל אליהו ואשאל אותו בעניין.