אני הבת-אדם הכי מבולבלת בארץ.. הנושא: ערבים.אנונימי (פותח)

הלוואי שמישהו יענה תשובה עניינית. יותר בכיוון של תשובה, ולא הזדהות עם השאלה.

בזמן האחרון אני מסתובבת ממש עצבנית בירושלים עיה"ק. כל מקום סביבי אני רואה ערבים, אסור להם להיות פה! לא בארץ, לא בירושלים עיר הקודש, וקל וחומר - לא על הר הבית!!!!!! הדבר היחיד שיכול להיות יותר מרגיז מזה, הוא שזה לא בדיוק מזיז ליותר מידי אנשים. אם להרבה זה היה מזיז, אני בטוחה שהיה קורה עם זה משהו! זה כל כך מרתיח, מתסכל, ועושה לי כאב ראש ולב..
מצד אחר, אולי לא סותר אבל מבלבל, בזמן האחרון אני מקבלת כל מיני עזרות מערבים.. נגיד פועל ערבי אחד שעזר לי להעלות עגלה במדרגות, איך לקבל? ומה בכלל אנחנו מעסיקים אותם לעזאזל???? ונגיד היום הייתי בהדסה עין כרם. מפוצץ ערבים, ב"ה זה לא תרתי משמע.. כל הזמן הזכרתי לעצמי "בנפול אוייבך אל תשמח", הם חולים, לא מתים עדיין. ואז כשיצאתי, איזה משפחה ערביה עזרה לי למצוא את הדרך החוצה בלי שביקשתי.. זה היה הדבר הכי מפדח בארץ!
ועוד משהו, נגיד ערבי/ה מתיישב/ת לידי באוטובוס. אני מתה להגיד לה לקום!! אבל אין לי אומץ.. ואם אני אקום, זה כאילו שהיא "כבשה" את המושב, זה לא מוצא חן בעיני..

איך צריך להתייחס בדברים הקטנים האלה??

הידעה שלי....tomerittal
אולי באמת יש ערבים שיעזרו לך בדברים מסויימים, אבל לפי דעתי זה לא גורם חס וחלילה לאהוב אותם או לרחם עליהם.. ת'כלס רובם מחבלים, שונאי יהודים..

במקומך, הייתי מבין שיש יחידי סגולה, ובגלל זה לא הייתי מפסיק לשנוא אותם.

בהצלחה!
** הדעהtomerittal
"בנפול אויבל אל תשמח" מדובר ביהודים בלבד.בחור זהב
כתוב בגמ' מפורש במסכת מגילה.

(אלא אם הכוונה שלך לא לשמוח כי עדיין לא מתו ורק חולים...)

יש הבדל.אחד מאלף
יש שאומרים (כגון הרצי"ה) שיש הבדל בין ה"אומה הערבית" לבין הערבי שברחוב יש משפט מפורסם של הרצי"ה "אנו נלחמים נגד הערבים,אין לנו שום מלחמה נגד אחמד ויוסוף".
אולם יש שאמרו ש"האומה הערבית"מורכבתמפרטים וכייון שהם נלחמים בנו במלחמת התשה וכל האזרחים שותפים אף אנו נלחמים נגד כל אחד ואחת מהם.
אולם לכו"ע אסור לשכוח שיש איסור של "לא תחונם" שאחד הנגזרות שלו היא לא לתת להם חן ז"א לא להנות מהם או לגרות להם להנות יותר מדי (זה לא הגדרה מדוייקת,אבל זה בערך...)מצד שני ,יש גם ערבים טובים שעוזרים.

ולכן לענ"ד,אם את מרגישה סלידה מערבים ,אל תעזרי בהם (אבל תעבדי על עצמך שזו תהיה שנאה אמיתית של "משנאך ה' אשנא" ולא סתם התפרצות של רגשות נקמה) ואם את כן מרגישה שאת יכולה להעזר בהם-תפאדל!

העקרון של "בנפול אויבך אל תשמח"-קודם כל הוא נאמר על יהודים,ולגבי גויים נאמר "באבוד רשעים רינה" ודבר שני,אפילו אם ה' עצוב שמתים רשעים "מעשי ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה" (ועיין "אסופת מאמרים"של הרב בנדיקט או במאמר של הרב כהנא על הלל בפסח,שסותר אף את הנק' שה' עצוב כשרשעים מתים ואכמ"ל),אנחנו למטה בארץ צריכים לשמוח.
אני יודע שכתבתי די מסובך...
ועוד משהו קטןאחד מאלף
בס"ד

אסור לתת לערבים לחשוב שאנחנו מפחדים מהם.כשאתה הולך ברחוב אתה רואה את המבט המפוחד והנכנע בעיניים כאנשים רואים ערבים.
אסור לשכוח שהמצב צריך להיות הפוך "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך וייראו ממך".
ולכן,אם יושבת לידך ערביה סתכלי עליה במבט של עליונות וגועל(אני יודע שיהיו כאלה שישוו אותי לנאצים,אבל זה לא דומה בגרוש,הנאצים עשו את זה מתוך הערכת יתר של עצם וזילזול בכל העולם,אנחנו ע"פ צו אלוקי "מרגשים עליונות על הגנבים שפרצו אלינו לבית"(לארץ) ולכן זה לא דומה בכלל).
אנו צריכים לזכור מי ה"בוסים" האמיתיים ,ויפה עושים אלו ש"מסבירים" את הנק' הזאת לערבים ,בדרכים מגוונות וד"ל.
גם לי זה קרה מלא עד שהחלטתי לשבת ולחשוב על הכלאנונימי (פותח)
ומה שנראה לי שזה לא יכול להיות שהערבים שאני פוגשת כאלה הם תמיד אנשים רגילים לגמרי ואפילו נחמדים לפעמים פשוט בני אדם כמוני, ולעומת זאת תמיד כולם אומרים לי שהערבים הם נאצים שרק רוצים להרוג את כל היהודים.

הגעתי למסקנה שפשוט שיקרו לי !
מישהו חושב שאנחנו טיפשות ושאפשר "לשטוף לנו את המח" כדי שרק מגיל אפס נשנא ערבים.
יש אנשים רעים בעולם שבכלל לא רוצים לחיות בשקט ולא מוכנים להתפשר על כלום - מתנהגים כמו ילד קטן כמו אח שלי שבן 13 עכשיו והפך להיות הכי מעצבן בעולם וכל דבר איתו מלחמה.

אם אני יהודיה ובן אדם טוב ובעזון פה גרים ערבים שהם אנשים טובים אז בטוח שאנחנו יכולים להסתדר
גמאני מזה מסתבכת...שבונץ'
לפי דעתי הערבים שעוזרים וכל זה הם אולי "חסידי אומות העולם"....יכול להיות שלבד לבד יש כמה ערבים טובים (-איזה שילוב מוזר..) אבל כאומה הם האויבים והשונאים שלנו.......
לכן אני אל בעד "מוות לערבים" כי אסור להרוג אדם חף מפשע כאלו את כל החמאס,היחזאבלה,הג'יהאד האיסלמי וכו'...ברור שצריך לרצוח את כולם, אבל לוידעת...(אני עדין מתוסבכת בעניין הדיעה שלי על האימרה הזו..)
לעניות דעתי... (**לא קראתי את כול השירשור)מתנחל גאה.
בע"ה יתברך!

לצערי ולצערנו יש ערבים,
את צריכה את האומץ הזה, תיזכרי! את בת של מלך! שכלב יעיז לעזור לי לעלות עגלה? באותו רגע היית צריכה לצרוח עליו מחומד חנזיר ר=ו=ח לתיזי נבי!(=תרגום=הנביא שלו-מוחמד-מי שהוא מאמין בו כמין אלוקים להבדיל-חזיר!,מה שלפי האמונה שלהם (שהם העתיקו מימנו) אסור.לך לישבן של הנביא שלך...!)

שמעת על עבודה עברית? תקשרי אליהם! תשאלי במה אפשר לעזור ולא חסר במה!

וזה לא דברים קטנים,את צריכה ליזעוקק על זה!
-הם מיתרבים-לכול כלב יש 4\5 נשים- לאומת היהודים-
כול ערבי-בונים איפה שהם רוצים,הם הקימו מדינה בתוך מדינה-הם מיתרבים עוד מעט ויהיו יותר מימנו אם עדיין לא! בכול עיר יש ערבים שפשוט ביום עובדים בסופר מרקט ובערב חוזרים אם ג'ל בשער וגינס ומתחילים אם הבנות בשכונות החרדיות,ובכול מקום, את לדוגמא-הערבי היה נחמד,מתחיל בחיוך ניגמר בחתונה ויאלה לכפר,!!! כן זה אולך ככה! את יודעת כמה יהודיות נימצאות בכפרים?!
גם אותם ערבים בבית חולים,אל תיתני להם להגיע למצב הזה! פשוט תגידי לערביה 'ג'חבה'.. והם יהיו בשקט..(אל תישאלי אותי תפרוש..)
מנסיון-ערבי כמו כלב(תכל'ס..) מכירה תכלבים האלו המשוטטים? בשומרון קוראים להם כלבים ערביים כי זה כלבים שערבים מגדלים מדביקים בכלבת וזורקים אותם ואז הם באים לישובים,הכלבים האלו אם תפחד תיברח הוא יקפוץ וינשוך! ואם תיזרוק עליו אבן ותרוץ עליו הוא יברחחח (במקרה הרע יקפל זנב בין הרגליים ויסתובב..)
אני לא אומר שלא ונישמרתם,את-לא תלכי בשער שכם ותקללי ערבים,
אבל במידרחוב כן,ברחוב כן,בחניות כן,בסופרים תיכנסי "בטעות" אם ההגלת קניות בערבי,וכו'..
הם מרימים תראש שלהם,אני וחבר נסענו לסיבו"ש והלכנו ברגל מהג.צרפתית והיינו אם תפילין עלינו ואז רכב ערבי מהנתיב השני שהאט בפקק זרק לנו כמה קללות-החזרנו לו-באותו רגע הוא עצר את הרכב באמצע הרמזור יצאו 4 ורצו לכיווננו-זה היה ברור שהם יכסחו אותנו ואין עלינו גז מדמיע וכו'.. רצנו לכיוונם-תוך שניה הם ברכו בחזרה לרכב שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעתי הרצאה מפי גרשון בר כוכבא על הגבורה היהודית-אני לא ירחיב עכשיו כי אין לי כוח,אבל דבר אחד חזק הוא הביא שם, בתקופת קום המדינה היו שני כפרים ליד צפת אחד מבוצר ואחד פחות הצבא רצה לכבוש אותם החליט ללכת בתחילה על החלש לגמור ולהמשיך לחזק שבטחונו יעורער מכבר-הכפר החזק שלט על הצד של הכוחות הנעים לכיוון הכפר אז העמידו 7 חיילים-כול זה היה בלילה-בבוקר המפקד של ה7 חיילים קולט שהוא בשטח פתוח-הכפר מתחיל לצאת עליהם ולא ידע מלעשות,שניה חשב והחליט אין מה לעשות כובשים תכפר! 7 חיילים כבשו תכפר שכול הצבא היה עסוק בכפר השני!!!!! באור יום! אם רובים שכול שניה מעצורים וכו'!
מה שהכי הדהים אותי זה שגרשון הלך לאחד הערבים כיום זקן כבר ושאל אותו איך זה שברחתם מ7 חיילים?
אותו אחד היה בהלם, 7??! הם היו אלפים!!
כשעם ישראל במלחמה-המלאכים מבקשים אישור מהקב"ה לרדת לעזור כשהוא ראה שאותם יהודים צדיקים 7 סה"כ!! רצים על > הכפר< ומוסרים נפשם ושמים בטחונם בקב"ה הוא שלח תמלאכים ישר לעזור,
יש עוד סיפור על 2 שיריוניות שנאבדו בשטח ובטעות כבשו כפר.. והרמטכ"ל הירדני שניתפס שם לא האמין שכולה 2 שריוניות כבשו אותם! הוא טען שראה מאות עולים על הכפר לכן ניכנע,ולא האמין עד שלקחו אותו והראו לו..

מכול מה שהבאתי העכשיו נלמד 2 דברים:
א.גבורה יהודים! גם אם זה יעלה לך בכאב גופני-אבל הם מפחדים מיזה!
הרמב"ן כתב שכול אומה הכמה על עמ"י ניחשבת עמלק! ולנו מצווה ל"מחו תימחה את זכר עמלק" מלעשות שכיום הקליפות בראש אבל יבוא משיח עוד שניה ואנחנו נטפל בהם...
חוץ ממצוות 'והורשתם' -ואם לא תורישו כאשר דימיתי לעשות להם כן העשה לכם...

הם מפחדים! ואת בת של מלך מלכי המלכים ואפחד לא יכול לנגוע בך לרעה!! תיזכרי!
.
ב. לא קונים מערבים וממי שמעסיק ערבים-אומנם בגלל זה צריך לחפש חנות הרבה זמן וכו'! אבל בסופו של דבר! לדבר אם בעלי חניות אם הם מוכנים להיכנס לרשימת עסקים של יהודים בלבד! יש כבר למעלה מ2000 עסקים בכול מקום שמעסיקים יהודים ומטפלים רק ביהודים וכו'!!!!!!

לדבירניקית גאה.-ערבים- בשביל שיקבלו אותם יש להם 2 פנים,אני גר 16 שנים בין ערבים ודוד שלי נירצח ואני בכול מקום ניפגש אם ערבים ומכיר אותם קצת יותר טוב ממך, רוצה לראות איך החייוך נימחק וכול הזבל שלהם יוצא החוצה? לערבי הנחמד הבא שאת רואה תגידי לו רוח לתיזי נבי,ואז הוא ישאל למה ככה? תגידי לו הוסקוט אין אנא בכסה רסק!
ותיראי איך הוא מיתנהג כמו בהמה ויותר גרוע!!
ראית את הלינץ ברמלה?!! את רוצה שאני ישלח לך בדואר דיסק של הסרט הזה? הערבים מכריזים יום יום שהם מחקים לרגע בו יוכלו להשליח אותנו לים, יש לך אי'ימל? תישלחי לי במסר"ש ואני ישלח לך כמה סירטונים שלא תירדמי אחר כך, מה את דואגת?! אמרת שהם ערבים טובים לא?!
הם רוצים תכסף שלך,-הם רוצים אותך,הם רוצים תבית שלך,ובשביל זה מאכפת להם לחייך?!!~
את יכולה לקבל תדברים ולהבין ולשנות את דרכך מצד שני את יכולה להיות "הכי חכמה" ולהמשיך בחיים הרגילים...

אין ערבים שהם חסידי אומות העולם, כול מה שעושים הם למענם הם עושים ככה הרב שלי אמר לי,
ערבי גבר ערבי בקבר,ערבי טוב?! ערבי מת..

כמה בדיחות ישנות ביותר אבל מינסתם את לא מכירה..-
כמה זמן לוקח לערביה ליצר זבל?! 9 חודשים..
איך קורצים לערבי? דרך הכוונת...
איך מנקים בית של ערבי? אם מג"ב...

לב יהודי עורה הקיצה!!!!

כתבתי את זה מבולבל במהירות וקפצתי מדבר לדבר.. אין לי כוח לסדר תכול.. עמכם הסליחה..
ולאומת זאת כתוב"באבוד רשעים רינה"..מתנחל גאה.
לרבקה ש.!!!אנונימי (פותח)
כ-ן!!!אם ערביה יושבת לידךל אז תגידי לה לקום!!!כי זה הארץ שהקב"ה נתן לך במתנה ואת צריכה להגיד לה....
אבל אם את מפחדת תסתקליח עליה בצורה מגעילה כאילו היא לא שווה את החצי
של האצבע הקטנה שלך....ותקומי....
זה יותר מזיז לה באמת......
אני נגיד ברוך ה' לא פחדתי מערביה שישבה לידי באיזה ספסל אמרתי
לה לעף ואז היא נעלבה!!!!!אינלך מושג....קיצר תעשי מה באלך אבל אל תשבי
אאאאאאאאאאאףףףףףףףףףף פעם ליד ערבי{ה!!!!!!!!!!!חייימאושרים!!!!
ורררק שמחים!!!!!!!!1111
בעעעעע ערבים טובים??!!!!!!תפוזה 1
אוי, המשך-תפוזה 1
בס"ד

סבתא שלי נמצאת בבית חולים, לפני כמה זמן הרופאים המתומטמים של המחלקה הזאת תקעו את סבתא שלי בחדר עם ערביה!!!!
קיצר הרופאים אמרו שאין ברירה, ואין חדר אחר, ובלה בלה בלה.. הערביה הזאת, אמא שלה כל הזמן ביקרה אותה, ושתיהם משחקות אותה נחמדות, חביבות, מאירות פנים, (יש לי בחילה לחשוב על זה) אז סבתא שלי נקשרה אליהם קצת. ואז יום אחד לסבתא שלי היו ממש כאבים והרשעות האלה צחקו עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |על סף דמעות| אבל אני לא הייתי שם כשזה קרה לצערי. אם הייתי שם............... קיצור שורה תחתונה- אי אפשר לסמוך על הערבים האלה!!!!!!!!
והקטע הוא שהערביה הזאת היא ערביית ישראל, או איך שלא קוראים לזה, אז היו חייבים (לפי חוקי המדינה, אתם יודעים...)
קיצור גועל נפש.
*אז היו חייבים לקבל אותה לבית חוליםתפוזה 1
תעשי שם בלאגן וזה יסתדר..מתנחל גאה.
שמעתי כבר על דברים כאלו..
אין לנו עניין להרוג או לשנוא ערבים אלא שפשוט הם לאנשר
יהיו כאן יותר, ובשביל לעשות את זה אפשר וצריך להשתמש בכל האמצעים כולל שנאה, אלימות, וכו' (נעצור כאן...). אין לנו שום דבר נגד ערבים בדיוק כמו שאין לנו כלום נגד אמריקאים, אירופאים וכו' (שהם הרבה יותר גרועים). כל ערבי בפני עצמו יכול להיות אדם נחמד מאוד (או שלא) אבל הוא כרגע לא מעניין אותי, מה שמעניין אותי זה שהם לא יהיו פה יותר וזהו..
אין לנו כלום נגד ערבים,תפוזה 1
בס"ד

חוץ מהעובדה הקטנה שהם רוצים להשמיד אותנו.
הכי טוב שיש ערבים...אנונימי (פותח)
כמו שרבי עקיבא ועוד כמה חכמים ראו הרבה שועלים (נוכרים) על הר הבית אז כולם בכו ורבי עקיבא צחק.

דווקא לפני הגאולה כתוב לנו בנביאים שהדורות יהיו חוצפנים ורוב העם היהודי יעזוב את ה' (לפחות חלקית)

לא לשכוח! שניה לפני שהלהבה ניכבת - היא נהיית גדולה לשנייה ורק אז נעלמת.....
תמיד אחרי יסורים גדולים באים פרסים גדולים... (שואה=הקמת מדינת ישראל)

בהצלחה
לא פשוטאנונימי (פותח)
מפדלניקי"ת??? זבולון אורלב??? בלעעעע!!!!!נשר
הם ראו שועל אחד, ולא אף גוי. מכות דף כ"ד עמ' ב'.עמישב
אני לא יודע מניין הבאת את העיוות הזה של הגמראעמישב
בס"ד לק"י

אך כדאי להיזהר כשמדברים בלי לבדוק.
מדובר בעמ' האחרון של מכות (יכול להיות שזה כ"ג...).עמישב
כד, לא כג.אני..
אולי היא התכוונה שהשועלים היו נוכרים?
חח...

הייתי אומרת שהמשפט האחרון שלך די מוזר.. אחרי הייסורים הגדולים מגיעים פרסים גדולים? איך חברה שלי בטח הייתה אומרת במקרה שכזה: "אז אני לא רוצה את הפרס" זאת לא גישה. אנחנו לא סובלים ייסורים בגלל שברור לנו שאחריהם הקב"ה יתן לנו איזה סוכריה על מקל וחיבוק, אלא כי אנחנו מבינים שגם הם כשלעצמם, גם אם מאוד קשה להגיד את זה, לראות את זה, טובים לנו, ממרקים אולי, מעצם היותם חלק מהמהלך האלוקי הכללי. וחוץ מזה, מה יקרה אם לא יגיע הפרס? נכפור?
בקיצור, קביעה חמודה, אבל, אני לא חושבת שנכונה. יכול להיות שאני טועה.

כמה חברות יש לך שהיו אומרות?עמישב
בס"ד לק"י

בכל תגובה יש לפחות אחת שבמצב כזה "הייתה אומרת...".
זאת תמיד אותה אחתאני..
סתם סתם.

מה אני אעשה, אני אומרת דברים בשם אומרן. חח..
בד"כ זה ככה, הרבה ציטוטים מאדם אחד.עמישבאחרונה
בס"ד לק"י

אה, ותודה על התיקון בעניין המיקום של הסיפור.
מצחיק...ביום שישי רבנו עלזה עם המורה שלנו...אש מאנשים קרים.
היא אמרה שלא צריך לאחל לכל ערבי ברחוב שימות (שזה מה שאני עושה...). יש ערבים שהם פסדר ולמרות שהם ערבים הם בדיוק כמונו. ואנחנו ממש לא הסכמנו איתה כי כל עוד הם בא"י הם לא בסדר כי זה הארץ שלנו, וכשהם כאן זה בשמוקם ששייך לנו...והיא היתווכה איתנו שעות (רבע שעה מהשיעור שלה...)...ואמרנו לה שאולי יש ערבים שהם פסדר (למרות שערבי טוב=ערבי מת) אבל יש הרבה ערבים ברחוב שהם ניראים סתם, כמונו, אבל הם באמת מחבלים, או מחבאים נשק בבבית שלהם, וגם אישה שניראת תמימה מחנכת ת'בן שלה מגיל 3 ליזרוק אבנים על חיילים, ולהיות שהיד.

כל עוד הם ערבים בא"י הם לא בסדר, ושילכו כבר לעזעאל!!!
הרב צבי יהודהאני..
זצ"ל, אמר פעם שאין לנו שום בעיה עם ערבי ספציפי וצריך להיות נחמדים ולראות צלם בכל אחד, הבעיה היא עם הלאום. ( ואני לא מדברת על הרוצחים והמחבלים שבהם, שהאמת היא זה כמעט רובם כשחושבים על זה. רק שחלק יותר אממ.. אקטיביים. )

מצד הלמה אנחנו מעסיקים אותם, זה באמת בעייתי, הבנתי שלא תחונם, חל גם על העסקה של פועל ערבי. והיום נדמה לי שמי משעסיק אותם, גם עובר על ונשמרתם וכו'.

טוב, אז מה את רוצה לעשות? אני בדר"כ משתדלת לעשות פרצופים לא מרוצים בעליל, או לא להסיט מבט בבוטות ולהראות שזה בכוונה, כי ראיתי אותם. לפעמים סתם לנעוץ מבטים כועסים וכו'- בסופו של דבר, הארץ הזאת לא שלהם, אנחנו לא רוצים פה( נדמה לי שגם הם לא רוצים אותנו פה.. אבל, להם אין שום לגיטמציה לזה.) ואני מרגישה שצריך להראות שהם לא רצויים כאן בכל דרך אפשרית וזהו. לא בקטע הבוטה, של לזלזל, להשפיל, לרמוס- אני לא חושבת שזאת התנהגות ראויה ליהודים, אבל כן בקטע של לא להעסיק אותם בכלל, לפחות להשתדל וכו'.(פעם היה לי טרמפ מהמדרשה לירושלים עם הרב טוביאנו, הרב גר ברובע היהודי המתחדש, וסיפר לי הרב שהיחסים בינו לבין השכנים הערביים שלו, בסדר גמור, והוא אפילו מכבד אותם והם מכבדים אותו, אבל הרב אמר שהיחסים הם בבחינת: "כבדהו וחשדהו" לא להתלהב יותר מדי עם הכבוד הזה מצד אחד, ומד שני לא להתנהג מגעיל.ומכל מקום, אמר הרב, שלהראות להם שהם לא רצויים כאן צריך תמיד, רק לא בדרכים בוטות ולא ראויות.)
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה