בע"ה יתברך!
לצערי ולצערנו יש ערבים,
את צריכה את האומץ הזה, תיזכרי! את בת של מלך! שכלב יעיז לעזור לי לעלות עגלה? באותו רגע היית צריכה לצרוח עליו מחומד חנזיר ר=ו=ח לתיזי נבי!(=תרגום=הנביא שלו-מוחמד-מי שהוא מאמין בו כמין אלוקים להבדיל-חזיר!,מה שלפי האמונה שלהם (שהם העתיקו מימנו) אסור.לך לישבן של הנביא שלך...!)
שמעת על עבודה עברית? תקשרי אליהם! תשאלי במה אפשר לעזור ולא חסר במה!
וזה לא דברים קטנים,את צריכה ליזעוקק על זה!
-הם מיתרבים-לכול כלב יש 4\5 נשים- לאומת היהודים-
כול ערבי-בונים איפה שהם רוצים,הם הקימו מדינה בתוך מדינה-הם מיתרבים עוד מעט ויהיו יותר מימנו אם עדיין לא! בכול עיר יש ערבים שפשוט ביום עובדים בסופר מרקט ובערב חוזרים אם ג'ל בשער וגינס ומתחילים אם הבנות בשכונות החרדיות,ובכול מקום, את לדוגמא-הערבי היה נחמד,מתחיל בחיוך ניגמר בחתונה ויאלה לכפר,!!! כן זה אולך ככה! את יודעת כמה יהודיות נימצאות בכפרים?!
גם אותם ערבים בבית חולים,אל תיתני להם להגיע למצב הזה! פשוט תגידי לערביה 'ג'חבה'.. והם יהיו בשקט..(אל תישאלי אותי תפרוש..)
מנסיון-ערבי כמו כלב(תכל'ס..) מכירה תכלבים האלו המשוטטים? בשומרון קוראים להם כלבים ערביים כי זה כלבים שערבים מגדלים מדביקים בכלבת וזורקים אותם ואז הם באים לישובים,הכלבים האלו אם תפחד תיברח הוא יקפוץ וינשוך! ואם תיזרוק עליו אבן ותרוץ עליו הוא יברחחח (במקרה הרע יקפל זנב בין הרגליים ויסתובב..)
אני לא אומר שלא ונישמרתם,את-לא תלכי בשער שכם ותקללי ערבים,
אבל במידרחוב כן,ברחוב כן,בחניות כן,בסופרים תיכנסי "בטעות" אם ההגלת קניות בערבי,וכו'..
הם מרימים תראש שלהם,אני וחבר נסענו לסיבו"ש והלכנו ברגל מהג.צרפתית והיינו אם תפילין עלינו ואז רכב ערבי מהנתיב השני שהאט בפקק זרק לנו כמה קללות-החזרנו לו-באותו רגע הוא עצר את הרכב באמצע הרמזור יצאו 4 ורצו לכיווננו-זה היה ברור שהם יכסחו אותנו ואין עלינו גז מדמיע וכו'.. רצנו לכיוונם-תוך שניה הם ברכו בחזרה לרכב שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמעתי הרצאה מפי גרשון בר כוכבא על הגבורה היהודית-אני לא ירחיב עכשיו כי אין לי כוח,אבל דבר אחד חזק הוא הביא שם, בתקופת קום המדינה היו שני כפרים ליד צפת אחד מבוצר ואחד פחות הצבא רצה לכבוש אותם החליט ללכת בתחילה על החלש לגמור ולהמשיך לחזק שבטחונו יעורער מכבר-הכפר החזק שלט על הצד של הכוחות הנעים לכיוון הכפר אז העמידו 7 חיילים-כול זה היה בלילה-בבוקר המפקד של ה7 חיילים קולט שהוא בשטח פתוח-הכפר מתחיל לצאת עליהם ולא ידע מלעשות,שניה חשב והחליט אין מה לעשות כובשים תכפר! 7 חיילים כבשו תכפר שכול הצבא היה עסוק בכפר השני!!!!! באור יום! אם רובים שכול שניה מעצורים וכו'!
מה שהכי הדהים אותי זה שגרשון הלך לאחד הערבים כיום זקן כבר ושאל אותו איך זה שברחתם מ7 חיילים?
אותו אחד היה בהלם, 7??! הם היו אלפים!!
כשעם ישראל במלחמה-המלאכים מבקשים אישור מהקב"ה לרדת לעזור כשהוא ראה שאותם יהודים צדיקים 7 סה"כ!! רצים על > הכפר< ומוסרים נפשם ושמים בטחונם בקב"ה הוא שלח תמלאכים ישר לעזור,
יש עוד סיפור על 2 שיריוניות שנאבדו בשטח ובטעות כבשו כפר.. והרמטכ"ל הירדני שניתפס שם לא האמין שכולה 2 שריוניות כבשו אותם! הוא טען שראה מאות עולים על הכפר לכן ניכנע,ולא האמין עד שלקחו אותו והראו לו..
מכול מה שהבאתי העכשיו נלמד 2 דברים:
א.גבורה יהודים! גם אם זה יעלה לך בכאב גופני-אבל הם מפחדים מיזה!
הרמב"ן כתב שכול אומה הכמה על עמ"י ניחשבת עמלק! ולנו מצווה ל"מחו תימחה את זכר עמלק" מלעשות שכיום הקליפות בראש אבל יבוא משיח עוד שניה ואנחנו נטפל בהם...
חוץ ממצוות 'והורשתם' -ואם לא תורישו כאשר דימיתי לעשות להם כן העשה לכם...
הם מפחדים! ואת בת של מלך מלכי המלכים ואפחד לא יכול לנגוע בך לרעה!! תיזכרי!
.
ב. לא קונים מערבים וממי שמעסיק ערבים-אומנם בגלל זה צריך לחפש חנות הרבה זמן וכו'! אבל בסופו של דבר! לדבר אם בעלי חניות אם הם מוכנים להיכנס לרשימת עסקים של יהודים בלבד! יש כבר למעלה מ2000 עסקים בכול מקום שמעסיקים יהודים ומטפלים רק ביהודים וכו'!!!!!!
לדבירניקית גאה.-ערבים- בשביל שיקבלו אותם יש להם 2 פנים,אני גר 16 שנים בין ערבים ודוד שלי נירצח ואני בכול מקום ניפגש אם ערבים ומכיר אותם קצת יותר טוב ממך, רוצה לראות איך החייוך נימחק וכול הזבל שלהם יוצא החוצה? לערבי הנחמד הבא שאת רואה תגידי לו רוח לתיזי נבי,ואז הוא ישאל למה ככה? תגידי לו הוסקוט אין אנא בכסה רסק!
ותיראי איך הוא מיתנהג כמו בהמה ויותר גרוע!!
ראית את הלינץ ברמלה?!! את רוצה שאני ישלח לך בדואר דיסק של הסרט הזה? הערבים מכריזים יום יום שהם מחקים לרגע בו יוכלו להשליח אותנו לים, יש לך אי'ימל? תישלחי לי במסר"ש ואני ישלח לך כמה סירטונים שלא תירדמי אחר כך, מה את דואגת?! אמרת שהם ערבים טובים לא?!
הם רוצים תכסף שלך,-הם רוצים אותך,הם רוצים תבית שלך,ובשביל זה מאכפת להם לחייך?!!~
את יכולה לקבל תדברים ולהבין ולשנות את דרכך מצד שני את יכולה להיות "הכי חכמה" ולהמשיך בחיים הרגילים...
אין ערבים שהם חסידי אומות העולם, כול מה שעושים הם למענם הם עושים ככה הרב שלי אמר לי,
ערבי גבר ערבי בקבר,ערבי טוב?! ערבי מת..
כמה בדיחות ישנות ביותר אבל מינסתם את לא מכירה..-
כמה זמן לוקח לערביה ליצר זבל?! 9 חודשים..
איך קורצים לערבי? דרך הכוונת...
איך מנקים בית של ערבי? אם מג"ב...
לב יהודי עורה הקיצה!!!!
כתבתי את זה מבולבל במהירות וקפצתי מדבר לדבר.. אין לי כוח לסדר תכול.. עמכם הסליחה..