ממש מחסידי אומות העולם!
ממש מחסידי אומות העולם!
יש גויים יותר טובים ונבונים מיהודים
כנראה.
בתורתו ודתו לא צריך להאמין, אך הוא אומר כאן דברים נכונים וחכמים - שהלוואי שמנהיגינו היו מסוגלים להכיל ולהנחיל לעם.
מילה אחת על דתות, חוץ "ישראל קום וחזק" או דברים כאלה..
הוא מסביר מבחינה ביטחוניות כמה אנחנו שקועים בשקרים..
רבים מהאוונגליסטים רואים בשיבת עם ישראל לארצו נדבך מרכזי בדרך לגאולה, ולביאתו המחודשת של ישו אחרי מלחמת גוג ומגוג שאז יעמיד בפני העם היהודי ברירה אחת-או להתנצר או להיהרג. ולכן הם מעודדים את מדינת ישראל ותורמים לה כספים רבים. הם מזדהים עם תנועות הימין הישראליות.
איזה תותח!
הוא רואה את המצב האמיתי של עם ישראל הכי טוב, למרות שהוא לא חי פה.. חכמה בגויים תאמין
בס"ד
הסיבה שאנחנו כאן היא לא ביטוחנית ולא בטיח..אנחנו כאן כי הקב"ה נתן לנו את זה מה אכפת לי אם זה בטוח או לא..?!

הוא בעצם מצדיק ו"מחבב" את עמ"י בגלל הטעויות שאנו עושים שבעיניו משתמעות כהומניות יתר. ז"א שאם ננהג בדרך האמיתית והראויה לנהוג בה- הוא כבר ממש לא יחבב אותנו..
כך שאל תטעו: הוא לא דובק באמת, הוא דובק בנצרות! הוא אדם שמעריך אותנו בגלל דברים שמצדיקים את תפיסתו האישית- נוצרית בלבד המועדדת "הומניות יתר", ולא את דרך האמת.
אני בטוחה שברגע שנעשה את הנכון לעשות- שבעיניו זו קיצוניות, הוא כבר לא "יאהב" אותנו. שלא תתעוורנה עיניכן במחשבה שמא הוא אוהב אותנו אהבה של ממש מעצם היותנו עם ישראל.
הוא סתם גוי שמנסה לתפוס רייטינג, לדעתי.
זה נדיר רצח
לא הגיע הזמן שיקרה משהו?
עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?
כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...
זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.
תשטחו את הכפר תעשו משהו.
חבורה של האבלים.
הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.
האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.
אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה
כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.
עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.
ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".
אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.
מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

..

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע