סוף סוף אולמרט מתחיל לדבר!אנונימי (פותח)

אולמרט אמר שישראל לא תפסיק את הלחימה בעזה למרות שהאו"ם גינה את ישראל פעם ראשונה שאולמרט מדבר כמו בן אדם!!! 

הכתבה בערוץ 7

"לא נפסיק לרגע את הלחימה"

לאחר שמועצת הביטחון של האו"ם גינתה את פעולת ישראל, אומר אולמרט כי "אין לישראל כוונה להפסיק ולו לרגע אחד את הלחימה".
ידידיה הכהן

if (sLinkData != "") document.write("עריכה - סקופ
");

לאחר שמועצת הביטחון של האו"ם גינתה את פעולת ישראל, מודיע אולמרט בפתח ישיבת הממשלה כי "אין לישראל כוונה להפסיק ולו לרגע אחד את הלחימה".

"לא שמעתי בשנים האחרונות ביקורת כזו על כך שנפגעו אזרחים ישראלים כתוצאה מרקטות. אין לאף אחד זכות להטיף לישראל מוסר כשהיא פועלת להגן על תושביה נגד הירי המשבש את חייהם ועוקר את שמחת חייהם. צריך שיהיה ברור, אין לישראל כוונה להפסיק ולו לרגע אחד את הלחימה ואם יש למישהו אשליה שעל ידי הרחבת טווח ירי הקסאם והגראד הוא יביא לצמצום הפעילות - יש לו טעות חמורה", אמר אולמרט.

בהמשך לאירועי היום, התקיימה הבוקר הערכת מצב מצומצמת בלשכת שר הביטחון בקריה בתל אביב בראשות שר הביטחון ובהשתתפות הרמטכ"ל, ראש השב"כ, ראש אמ"ן וגורמים נוספים.

שר הביטחון, אהוד ברק, התייחס לפעילות המבצעית בעזה ותוצאותיה ואמר: "הפעילות המבצעית נמשכת. החמאס נושא באחריות ויישא במחיר. איננו שמחים על פגיעה באזרחים בעזה. האחריות היא של החמאס ושל יורי הרקטות אל ישראל. האחריות העליונה שלנו היא להביא ביטחון לאשקלון, שדרות ועוטף עזה-וזאת נעשה".

sZones+=",17";sIDs+=",InContentAd";sPA='INC'

עוד מוסר כתבנו כי מסוקי צה"ל הפגיזו הלילה יעדים ברצועת עזה ובהם לשכתו של ראש ממשלת החמאס, איסמעיל הנייה. על פי דיווחים ברש"פ מסוקים שיגרו שלושה טילים לעבר לשכת הנייה והחריבו אותה כליל. ההערכה היא כי להפצצה הצה"לית קדם מידע מודעיני ולפיו הנייה אינו שוהה בלשכתו בשעת ההפגגזה האווירית.

כאמור, לבד מלשכת הנייה הופגזו יעדים נוספים בהם בין השאר גם שלושה מוקדי ייצור טילים, שני אתרים לאיחסון טילים ומשאית בה ניסו המחבלים להעביר כשישים טילים שהיו בדרכם לצפון הרצועה ככל הנראה לקראת ירי מיידי. במהלך המתקפות ביממה האחרונה חוסלו למעלה משישים מחבלים.

ולמי שהיו ספקות באשר לתגובת העולם לפעילות צה"ל ברצועת עזה הגיעה הודעת הגינוי של מזכ"ל האו"ם והבהירה כי העולם כמנהגו נוהג. המזכ"ל, באן קי-מון, תקף את מה שהגדיר כ"שימוש ישראלי מופרז ולא פרופורציונלי בכוח". את דבריו אמר המזכ"ל לאחר שדאג לגנות את ירי הקסאמים על העורף האזרחי וציין את זכותה של ישראל להגן על עצמה, אך כאמור, על פי אמות מידה מצומצמות יותר.

סוף כל סוף....נקווה שזה לא רק דיבורים....משמו
שטיות..כמו שהוא לא מדבר על ירושלים ושאר דברים..מתנחל גאה.
רווח והצלה יבוא לנו ממקום אחר!
ה! הוא המלך!
מתחיל לדבר??מאחורי הקו
לפי מיטב ידיעתי הוא לא מפסיק לדבר, ובגלל זה המדינה הזאת נראית איך שהיא נראית.. שיסתום כבר את הפה הגדול שלו ויפסיק להתחבק עם ערבים בזמן שהאזרחים 'שלו' נטווחים כל יום אז נדבר, טוב?
כן, עם אולמרט אי אפשר לדעת.תפוזה 1
טוב, תראו את מי הוא ממשיך...אנונימי (פותח)
לא.. אולמרט אפילו לא מתקרב לשרוןאנונימי (פותח)אחרונה
שרון לפחות היה בעל ידע צבאי גדול מאוד. אולמרט, נפצע בטירונות והיה כתב צבאי..
ושרון בהתחלה היה מאוד מאוד ימני!
הוא זה שהיה בעלייה לאלון מורה וצעק לחיילים שבאו לפנות:"תסרבו פקודה".. אגב, הכל מוקלט וגם יש את התמונה הידועה שלו ושל הרב צבי יהודה באלון מורה..
ופתאום "היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו"?
כנראה שכן.

אבל באמת שאולמרט אפילו לא מתקרב לידע של שרון.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

 

 

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

 

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

 

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

 

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

 

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.


אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".


אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אולי יעניין אותך