שלום לכולם!
אז כמו שאתם רואים אני חדש פה... הודעה ראשונה וזה.. ושנייה לפני שאשטח את שאלתי העיקרית... אז בכללי סתם שתדעו, אני שונא פורומים. לא כפחד ממודרניזציה או מהעולם האינטרנטי המתחדש וחולש על חיינו.. אלא מהכירות, תאמינו לי, ניהלתי פורומים, פתחתי פורומים ולמען אפילו הייתי מפקח קטגוריה באחד הפורומים הגדולים בארץ (רמז... לא של ערוץ 7) ולצערי הרב עד היום עוד לא ראיתי פורום רציני אחד שאפילו 20% מהמשתמשים בו היו כנים עם עצמם ועם חברי הפורום. ולכן כפתיחה לשרשור שנושאו כנות הרשו לי לבקש / להתחנן בפניכם אל תנסו לייצר תדמית, אל תנצלו את העובדה שאתם מתחבאים מאחורי המקלדת המוכרת ואורות המסך המרצדים על פניכם, פשוט תגיבו כמו מי שאתם, כמו ה"אתם" שהולך לישון אתכם כל לילה וממש שניונת לפני שהוא עוצם את עיניו הוא חושב את המחשבה הכי טהורה והכי לא נגועה שלו. ע"כ פתיחתי, ונעבור לעיקר...
כנות! לכאורה מילה פשוטה. הרי כולנו מאמינים בה.. מזתומרת?! ברור שאני אדם כנה... או לפחות לא שקרן.. או לפחות אין לי מה להסתיר.. או שאולי פשוט נגדיר ששקר לבן הוא לא שקר ושבכדי לשמור על רמת טקט מינימאלית לא באמת חייבים להגיד הכל. כן, נראה לי שזה הכיוון...
{דמינו סיטואציה}
-09:25 PM, סדר ערב... אמר אביי.... ואז ממילא מה שר"י אוסר זה דווקא.. לא, לא הבנת כלום! ר"י הוא המקל... !..?..?!?!.. | טרררר, טררר, טררר. טררררר, טררר, טררר. | * רננה מתקשרת אליך *
!! (יש..), אממ.. דוד... 5 דקות אני חוזר... לא אשמתי.. האישה אשר נתת... –
09:28 PM, הספסל ליד הבית מדרש שבו כל מי שבדייטים יושב לדבר... שלום... ערב טוב, מה שלומך?
ב"ה, בסדר גמור, אני מפריעה?
לא מה פתאום זה בסדר גמור, את אף פעם לא מפריעה
(שקר, גס אפילו, אבל ב"ה התירו דברים יותר חמורים משום מורא מלכות ושלום בית, חוץ מזה הוא כבר חצי מאוהב – חודש וחצי ביחד! -)
תקשיב.... יש לי משהו להגיד לך..... [שתיקה] ........... [שתיקה] ............. א.. את.. אתה זוכר שלפני יומיים דיברנו והערת לי על הזה... ודיברנו על זה?
כן, בטח שזוכר, הייתה שיחה טובה סה"כ וב"ה מאוד שמחתי מהתשובה שלך.. היא באמת באה מתוך מקום של גודל..
אז זהו, שההודעה ששלחת אחרי.. שאתה גם תצפה לראות את זה וכו'... אז היא קצת הפחידה אותי
וואו, ממש ממש לא לזה התכוונתי, בסה"כ רציתי להגיד שאני באמת שמח שהגענו להבנה, ושבעז"ה אני ארצה לראות את זה קורה כי תכל'ס זה משהו שאני כן רוצה שיקרה גם בפועל, אבל סה"כ תביני זה לא בא ממקום רע זה ממקום של רצון לחזק את הקשר שלנו....
מממ... אני מבינה..... [שתיקה]....... [שתיקה] ........... [שתיקה] ........... בכל אופן, תקשיב, זה... זה גרם לי לחשוב קצת על הקשר שלנו.... מ.. מה... מה אתה חושב על הקשר שלנו עד עכשיו?
[ בשלב זה מכיוון שהדובר לא אידיוט. ברגעים אלה ממש הוא שולח את מלאך האהבה הקטן שלו הצידה ומורה לו חד משמעית לירות לעצמו בראש. ובכל אופן:]
תראי סה"כ אני חושב שאני די שמח בך, נכון היו כמה דברים קטנים שהפריעו פה ושם אבל זה או דברים שהבנתי שהם באמת לא משמעותיים או דברים שהעליתי בפנייך ופתרנו יחד.. אבל שוב סה"כ אני די שמח בך...
...... [שתיקה]...... טוב אני אגיד לך את האמת... אני..... [שתיקה] ...... אני...... [שתיקה]...... אני חושבת שאנחנו לא נמשיך (מהירות דיבור X8)... [שתיקה!!!!]
אהה... אוקי... את רוצה לספר לי למה? כי אם זה בגלל שלשום אז הסברתי לך.....
לא זה בגלל זה... זה כמה דברים... אני... לא יודעת... אני מעדיפה לא לדבר על זה... אל תבין לא נכון אתה באמת בנאדם מקסים, ורגיש ואכפתי וההישגים שלך הם באמת מעל ומעבר אבל זה פשוט לא.... לא יודעת איך להגיד את זה.... פשוט סליחה ממש... באמת, אני.... [בכי קל נשמע ברקע]..... -
{עד כאן המתודה התיאטרלית שלי}
ומכאן בואו נמשיך לראשם של השניים אחרי השיחה. את האחד אני יציג כי אותו אני מבין (מה שמכונה ראש של גברים) ואילו על השני (הגיון של אישה) אשמח לקבל הסברים.
הגבר: וואו. למה? מה לא היה בסדר? אבל באמת שהיה לנו כיף ביחד! הטיול...
בתי הקפה
שיחות הנפש הפתוחות במדשאות ירושלים
כל הדברים שסיפרתי לה... היא מעולם לא הפגינה שיש לה בכלל ספק, הכל באמת היה כ"כ חלק... מאיפה זה בא לה פתאום? ועוד אחרי כל הנאום היפייפה שלה על נתונים טכניים שלא משנים בכלל והעיקר זה הבנאדם עצמו... מה הפגנתי לא בסדר? ... [24 שעות אח"כ] ... כן, היא פשוט חלמה על משהו אחר... אחחח... בנות...
האישה: לפני שנעבור לקטע השאלות על איך עובד ראשה של אישה, אני רוצה להבהיר שמטרת השאלות כאן היא לא ביקורתית, ולא באה לתקוף את מין הבנות באשר הוא אלא באמת לנסות ולהבין קצת איך הראש הזה עובד... כי לא יודע, לי לפחות בתור אחד שממש נמצא בתחילת דרכו (שבעז"ה תסתיים בחתונה בקרוב...) זה מאוד חשוב ובאמת לו רק בשביל האפשרות ללמד זכות.
הכנות: "אני מדיפה לא לדבר על זה.." אהה באמת? נחמד מצידך... להזכירך זה לא שאמרת לא אחרי דייט ראשון כי גילית שיש לי אף גדול ופטריות לאורך לחי ימין ולא נעים לך לספר... וגם לא בדיוק אחרי דייט שני שגילית שאני לומד את הפילוסופיה של המדינות האנגלו סקסיות וחשת שאני פריק... זה משהו שאת מבשלת בפנים כבר שבועות! ואפילו פעם אחת לא חשבת על לשתף את בן הזוג שלך בלבטים? לראות איך הוא רואה את זה ומה יש לו להגיד על מה שאת חושבת שהצלחת לראות?
התזמון: כאילו מה? חודש וחצי, 20 דייטים (בחתך: 6 בגנים, 8 בבתי קפה, 5 בבית של.., יום טיול ובמהלך האירוסין של...) דיברתם, צחקתם, בישלתם, טיילתם, סיפרתם, ריכלתם ואפילו קניות עשיתם יחד פעם אחת... ובאמת הכל היה מושלם... לאן עוד אפשר לצפות ברמה הבין אישית? ועכשיו פתאום נזכרת שיש כמה דברים? למה חיכית עם האמירה הזאת???? לשלב שבו הוא כבר ממש יתאהב בך ותגידי לו "לא" בהצעת נישואים?
הסיבה: מתוך נקודת הנחה שהם באמת הסתדרו, והיחס הבין אישי שלהם היה טוב, והיה להם נעים לדבר אחד השני, והם שיתפו אחד את השנייה גם בדברים מהזירה היותר אינטימית. והשאיפות שלהם בהחלט היו על אותה סקאלה. אתם באמת רואים נתון כלשהו או מכלול של נתונים שמצדיק פרידה?
כנות אישית: בואי נניח לרגע שהייתה איזה נקודה או נתוך טכני שקצת הפריעו לך... למה לא פשוט לחלק את זה לשניים אם את בנאדם גדול שבאמת מסוגל להבין שלא כל מה שחלמת כבר מהשישית יתגלם בהכרח בבעלך אז יפה מאוד הרי לך הרשות להמשיך. ומאידך אם את לא שם וזה באמת מפריע לך אז תפסיקי לצפות שזה ישתנה (כי בדרך כלל זה פשוט לא יקרה...) ופשוט תחתכי מראש או באחת הפגישות הראשונות??? למה למרוח את זה בצפייה שבוקר אחד תקומי בבוקר והוא יהיה שונה?
זהו.. סימתי לדבר עכשיו השרביט עבר אליכם... ורק אם אפשר את התגובות הלא ענייניות... פשוט לא... זה סתם מאריך את השרשור והופך אותו ללא נח.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם