בס"ד
סתם שאלה - צו אלוף על מנת שיהיה חוקי צריך שיהיה לו פג תוקף??
בס"ד
סתם שאלה - צו אלוף על מנת שיהיה חוקי צריך שיהיה לו פג תוקף??
בס"ד
יכול להיות שהיה לו תאריך תפוגה וכל פעם האריכו כשנגמר..או שהתאריך היה משו מטורף כאילו איזה כמה שנים לא יודע..אני יודע למשל שבעלי עין זה ל-3 חודשים..(ונשאר עוד חודש בערך..)
אבל הם גם אף פעם לא הציגו צו
בס"ד
אני ראיתי במו עיני צו שאין בו פג התוקף. השאלה היא פשוט אם הוא תקף..
הרב כהנא צדק!
כדאי לחכות לתשובה מוסמכת מהם, ולא לתשובות של החברים פה...
עצרו רבים בגלל זה והעורכי דין של חוננו העדיפו לא לדבר על זה כי כנראה ידעו שהשופט יטטא את זה, עו"ד אביעד ויסולי אמר לי שזה לא חוקי ואפשר לתבוע על זה אבל חרטא אני לא מאמין...
אלחנן גרונר | ט״ו באב ה׳תשע״א (15/08/2011)
ביום שישי הגיעו שוטרי תחנת בנימין אל המאחז רמת מגרון בבנימין ועצרו את אחת מהנערות ששהו במקום. בתחילה טענו השוטרים כי הנערה מורחקת מאיור בנימין, אולם בתחנת המשטרה התברר כי מדובר בטעות. חוקרי המשטרה לא התייאשו והחליטו לעצור את הנערה בטענה שהפרה צו שטח צבאי סגור שהוצא לאיזור רמת מגרון.
הנערה הובאה לבית משפט השלום בירושלים, שם ביקש החוקר חיים טולדנו המתגורר בישוב עפרה, כי הנערה תורחק מאיזור בנימין למשך 180 יום. עו"ד נפתלי ורצברגר שיצג את הנערה מטעם עמותת חננו סירב לדרישה ואמר כי כל המעצר נבע מטעות של המשטרה.
השופט ביקש לראות את הצו שטח צבאי סגור, אולם התברר כי בצו לא רשום תאריך התחלה וסיום לתוקף הצו. השופט ביקש כי החוקר טולדנו יציג את המפה האמורה להיות מצורפת לצו, אך בידי החוקר לא היתה מפה. לתדהמתם של הנוכחים באולם, לקח החוקר טולדנו נייר וצייר לשופט את איזור רמת מגרון, והיכן עובר שטח הצו…
בנוסף טען החוקר כי הנערה איימה עליו ולכן ביקש להרחיקה מביתו שבישוב עפרה. בדיון התברר כי ה"איום" היה בכך שהנערה הזכירה לחוקר כי היו בעבר הפגנות מול ביתו, זאת על רקע התנכלויותיו לתושבי המאחזים.
השופט פולוק קבע בהחלטתו כי המעצר נבע אכן מטעות של המשטרה. בנוסף קבע השופט כי לא הוצג בפניו צו תקין שכן לא היו על הצו תאריכים, ולא צורפה אליו מפה של השטח.
לגבי עבירת האיומים קבע השופט כי הפגנה מול בית איננה עבירה על החוק ועל כן דבריה של הנערה אינם מהווים איום. למרות כל זאת, החליט השופט פולוק להרחיק את הנערה מאיזור בנימין למשך ארבעה עשר ימים.
עמותת חננו הודיעה כי תשקול לערער על הרחקתה של הנערה.
עו"ד ורצברגר שיצג את הנערה מטעם עמותת חננו הגיב על ההחלטה ואמר כי "מה שעולה מתוך הדיון הוא שהמשטרה מחפשת פעם אחר פעם את הנערות הצעירות הללו בלי לבחול באמצעים, ופונה בבקשות מופרכות לבתי המשפט במטרה למנוע מחאה לגיטימית".
בר-תוקף!!!
משמע שהצו המדובר אינו בתוקף!

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה