1.כמה שנים הפורום קיים שאתם מתלהבים מהקצת זוגות פורום שיש לכם?
בכיפה אתם יודעים יצאו 81 זוגות פורום... ואני בטוחה שעוד יגיעו ל100
2.מה הקטע שאנשים נשואים כמו אלעד וצדיקה אחותך כותבים פה?
אם כל הכבוד זה המקום של רווקים להכיר ולדבר על נושאים משותפים, זה לא כזה לעניין שאנשים נשואים יהיו פה,
בכיפה דיברו על זה הרבה,
אולי אני אגלוש בנשואים טריים של אלעד ואחלק עצות מחוכמתי לבעיות בזוגיות?
ואל תגידו שזה עניין של ניסיון, כי מי שעבר כמה וכמה מערכות זוגיות רציניות והמודד עם משברים הוא בעל ניסיון לא פחות ממי שהתחתן עם החבר/ה הראשון/ה שלהם...
על אחת כמה וכמה עם גרתי עם חבר שלי[תתפלאו לא חסרים דתיים כאלה, סיפרו לי שרובכם בני 19 לחוצי חתונה אז בטח אתם לא מכירים מציאות כאלה..] אז יש לי הרבה מה לייעץ בנשואים אבל יש לי הרגשה שיעיפו אותי משם שיבינו שאני לא נשואה...
כן, לא לעניין שאישה נשואה וגבר נשוי נמצאים בפורום של רווקים ורווקות...
3.האמת שאני חושבת על זה אולי הבעיה נעוצה בגיל הממוצע של הפורום, הבנות כאן ממש צעירות, גם בנים,
אתם אולי חושבים שאתם מוכנים לחתונה אבל סורי אתם ילדים, וכן בת 18 נשואה היא ילדה אמנם ילדה עם כיסוי ראש וחיי אישות סדירים בהלכה אבל ילדה!
אז רציתי לשאול אתכם אתם באמת רוצים להתחתן לפני שיש לכם מקצוע ביד, לחשוב 10 פעם לפני שאתם יכולים לקנות גלידה או אפילו סתם גבינה בסופר? תכנסו לנשואים טריים בכיפה ותראו כמה זוגות שם שהתחתנו בלי מקצוע לא יכולים לגמור את החודש! ונראה לכם שקל לגמור תואר עם הריון? או שרובכם מתכננים לחיות כמה שנים טובות על חשבון ההורים...[שרק מראה על ידותיות וחוסר ניסיון בתעסוקה].
אני סטודנטיית שהרוויחה סכום של 5000 נטו לחודש ועדיין זה ממש היה קשה לחיות ככה רק לעצמי ותאמינו לי שאני חוסכת וחסכתי, יש גבול לכמה אפשר לחיות על חשבון ההורים, זה חתיכת פינוק ככה שאני לא מבינה בגילי הבוגר מכם איך אפשר להחזיק עכשיו בית...אני ממליצה לכולכם לחשוב על זה טוב מאוד
4.ואם כבר לחץ החתונה, הגעתי לפורום בעקבות גל הנהירה של חלק מכם לכיפה, כיפה שהיה פורום כייפי מאוד שאני גולשת בו הרבה[הייתי שם ניק דיי מוכר
] היה מקום שפשוט מכירים שם אנשים, לא תמיד מדברים רק על חתונה[הפורום החברתי] ולא מתייחסים אליו כאתר הכרויות[למרות שיצאו 81 זוגות...] והגיל הממוצע הוא 25,, לצערי עברתי על ההודעות ולחלקכם יש ראייה מאוד חד מימדית, והחיים הם לא שחור לבן ושם לא יבהלו מסיפור כמו של מטורפי שהאקסית שלו הייתה עם בנות ע"מ לא לחטוא בנגיעה עם בנים, שם מבינים שכן יש דבר נגיעה לפני החתונה וזה לא תמיד רע...מבינים שלא כל הציבור הדתי הוא דוסים, ושיש הרבה הרבה אפור בחיים! לצערי מההודעות שלכם זה לא ניכר וחבל... כי אז תתחתנו וגם לילדים תעניקו חינוך שחור לבן,
ובקיצור פשוט נהיה מבאס לגלוש בכיפה כשבאו לשם בחורים בני 22 שרואים רק חתונה לנגד עינהם..מכירה הרבה שברחו בגלל זה ובגלל הראייה הכל כך חד מימדית...
לכל מי שנבהל אז אני ידידה של מטורפי, ההיא שסיפרה לו למה האקסית נפרדה ממנו...!
צדיקה, תשאלי את רפי ואל תמהרי למחוק... כי זה לא נועד להרגיז או משהו, רפי פשוט לא הצליח להסביר לי ולענות....
זה נכון רפואית...

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם