ברצוני להתייחס למס' נקודות שהעלתה אחת אחרת בבחינת מעין סיכום של מה שכולם אמרו.
ראשית, עלי לציין שלמרות הסגנון הבוטה שלה לא מדובר בטרול שכן טרול לא ממהר לחשוף את פרטיו האישיים. זהו הסגנון שלה ואני מצטרף לקריאתה של צאדיקה לעידון הסגנון.
הקדמה קצרה – הסגנון והתרבות שממנו מגיעים רוב גולשי הפורום פה שונה מהסגנון של גולשי כיפה.
מי שבוחר לגלוש פה (בהנחה שהוא לא טרול) עושה זאת בד"כ כי כיף לו פה והוא מרוצה מאיך שהדברים מתנהלים פה באתר ומהסגנון של החבר'ה.
מי שלא נעים לו פה מוזמן לפורומים המקבילים בשמחה. יש מספיק מקום באינטרנט לכולם.
- מס' הזוגות שיצאו מהפורום הזה לעומת הפורום המקביל בכיפה – הפורום פה צעיר יותר ועם פחות משתתפים פעילים
- רמת המעורבות של החבר'ה הנשואים בפורום – דבר רצוי בעיני רוב אם לא כל הגולשים הקבועים פה.
- גיל נישואין מוקדם – נושא לדיון שלם בפני עצמו. לא מזמן היה פה שרשור ארוך בנושא. כמדומני שרוב הגולשים פה בעד נישואין מוקדם ככל האפשר. (וזה גם מושג יחסי אצל חלק זה 18-19 ואצל חלק זה 22-25) לדעתי, כדאי בכל זאת להרגיע את הלחץ בעניין. אני חושב שהרב אליעזר מלמד היטיב להסביר את הנושא ברביבים לפני כחודש. (מישהו מתנדב להביא קישור?)
- היחס לנפילות רוחניות – גם פה בפורום היו שרשורים של כאלו שנפלו וזו אכן מציאות קיימת וכואבת. יש לדעתי הבדל גדול בין להגיד זאת המציאות ולהכיר בה לבין לעזור למי שנפל לקום. מדובר באיסורים חמורים – חלקם כרת. ב"ה החבר'ה פה בפורום בריאים רוחנית ולא נותנים לגיטימציה לנפילות.
- ניהול הפורום ע"י נשואים – את החלק הזה אשאיר לכם לדיון. כבר כתבו פה את היסטוריית הניהול של הפורום. אם רוב החבר'ה חושבים שמנהלים נשואים זה דבר שלילי אני מוכן לעזוב עוד היום.

) להיות אובייטיביות.