תכנית הרכסיםחילא דמשכנא
תכנית הרכסיםחילא דמשכנא
מישהו שמע משהו על תכנית הרכסים?
כן..דביר כבוד!!
הם רוצים שכמה בנות לבד ילכו ויחיו 3-6 חודשים בנקודה כלשהיא על הר..(יש להם כבר רעיונות למקומות אני לא זוכרת..)והבנות האלו יהיו רועות צאן בערך....
אני דוקא שמעתי על בניםצעיר ושרוט
אבל אולי חלק מהקבוצות זה בנות...בעיקרון שמעתי רק על בנים..
מה? מישהו יכול להסביר?תפוזה 1
בע"ה, כן.עפר ואפר
אם מסתכלים על ההתיישבות היהודית ביו"ש (ובכלל..), רואים שההתיישבות נעשית בצורת נקודות. ישנם ישובים קטנים וגדולים, ישנם מאחזים, גבעות, חוות וכו'- והכל גדול וקדוש, אבל זה נקודתי.

ברור ששמתם לב לפחות מדי פעם, שערבים יכולים ללכת חופשי ממקום למקום בארץ, כל עוד זה לא התיישבות יהודית מובהקת (ואם כן, זו בעיה עצומה אצלנו. ואכן, לצערי הבעיה הזו קיימת.). גם אם תחפשו הרבה זמן- לא יצא לכם למצוא יהודים שהולכים מבית אל לטמון ברגל, למרות שמדובר בפחות מחצי שעה של הליכה, לא תראו יהודים צועדים מרחלים לתפוח, או משילה לעלי.

זה נראה לנו הגיוני בסדר ונורמלי שערבים יכולים ללכת היכן, כמה ומתי שבא להם, ואנחנו צריכים להסתגר מאחורי גדרות וקהילות? ליהודים לא מגיע מרחב בארצם?

תוכנית הרכסים שמה לה למטרה להרים קומה מעל לנקודות ההתיישבות, שחשובות- אבל אינן מספיקות. הרכסים הללו הם בעצם רצף התיישבותי בחבל ארץ מסויים, שברכס הזה מתיישבת קבוצה של כ30 רווקים\רווקות (תרגעו, בנפרד.), כל החבר'ה האלה מתפצלים לנקודות התיישבות על הרכס, אבל מתרגלים לצעוד מנקודה לנקודה, ולהתלהך באופן חופשי וברציפות ממקום למקום.

בע"ה, אם תוכנית זו תפרוץ- היישובים הקיימים יוכלו להתקיים כרכס, ונזכה לפרוץ אץ חומות הגטו היישוביות ונוציא את ההתישבות מהחנק- אל המרחב.

הרכס של הבנות יהיה בע"ה (כך נראה כרגע.. ) ברכס קידה, באזור קידה-שילה. שם הנוף הוא הכי יפה, האויר הכי צח, ובע"ה- גם יקום הרכס הכי שווה!

אז מה, מצטרפים?
זה אומר לגור שם?תפוזה 1
לפי מה שהבנתי- כן.פלספנית
נשמע מאוד מענייןמשה
איפה הולכים לגור? קראוונים? מערות?

מה עם תשתית מינימאלית? כבישים ? (ולו כאלטרנטיבה לכביש הראשי, או דרכי קיצור במקום שזה רלוונטי) שבילים למיטיבי לכת?

דברים בסיסיים - חשמל, תקשורת (אני יודע שחח"י לא מחברת מאחזים לחשמל וכך גם בזק, אבל יש לי כמה פתרונות מאוד יצירתיים על השולחן - ואשמח לסייע)?

חשוב לתת קצת יותר פרטים על איך העסק יתבצע בפועל.
הנה איפה שאני ראיתי את זהחילא דמשכנא
הנה הקישור לכתבה שבה אני ראיתי את זה תכנית הרכסים
חזקו ואמצו ויהי ה' עמכם!! ה' עמכם גיבורי החיל!\לק''י\
אני רק מקווה שלא רק הנוער יצטרף למאבק על ארצינו,
אלא גם אנשים מבוגרים ואנשי ציבור (לא מועצת פשע) ורבנים- ואז כולם יבינו שזו מלחמת קודש על עתיד ארצנו. ושזה לא "סתם חבורת נוער גבעות מופרע" שהם "שולי החברה הדתית ופליטי מסגרות החינוך המשועממים"--
ורק כך יהיה בזה קידוש שם שמים

כי מעצבן אותי ששולחים לכל מקום רק את הנוער הנפלא, כדי שילחם ויעצר במקום המבוגרים, ואין דמות רצינית ומבוגרת שמהווה דוגמה ומעידה על רצינות, ועל כך שהעניין חשוב מאוד ומצוות יישוב הארץ חל גם (או בעיקר) על המבוגרים.
את (לקי) היית הולכתנשארת חסויה
עם המשפחה לגור שם?
אני לא מדברת דווקא על לגור- וגם לא על יחידי סגולה\לק''י\
אבל הייתי שולחת לשם את בעלי(לא לגור) ונשארת בינתיים לבד עם הילדים בבית (אפילו שזה לא כל כך קל להיות איתם לבד).
ב. אני מתכוונת לכך שבכל דבר(כמעט) ואירוע שהוא מלחמה על הארץ היו אנשים מבוגרים בודדים ורק הנוער היקר הגיע לשם - כך שזה לא נראה רציני, גם במלחמה שאמרו שתהיה על גוש קטיף- כאשר התחיל הגירוש אנשים אמנם בכו- אבל המשיכו ללכת לעבודה, והמשיכו לחיות עם זה, וכמה אנשים הלכו וחסמו כבישים??? כמה יצאו לרחובות וצעקו על העוול????? תסתכלי עכשיו כשנופלים קסאמים על ערי ישראל איפה אנחנו? יושבים בבתים שלנו ומתעצבנים על הממשלה- אבל לא עושים כלום מעבר לכך- לא כך? ועכשיו כשהיה את הטבח הנוראי בישיבה? אנשים הזדעזעו -ואפילו בכו מאוד- אבל אחרי ההספדים והלוויות חזרנו לשגרה!!!! וזה מה שמקומם אותי!
את צודקת לגמרינשארת חסויה
רק התכוונתי לחזק את מה שאת אומרת מצד אחד ומצד שני להסתכל גם מהצד של המבוגרים שזה באמת לא קל ופשוט בשבילם.
אם כך מה נראה לך שכדאי לעשות?\לק''י\
האם לא נראה לך שכדאי לפנות לרבנים (אפילו לרשום מן עצומה/קריאה) ולבקש מהרציניים שבהם לבוא להוביל בקדושה ובטהרה את הנוער ולקיים בגופם הם את מצוות יישוב ארץ ישראל?

כך זה ייראה הרבה יותר רציני- ואם המצווה הזו באמת חשובה להם -אז שיתנו דוגמא אישית ולא יפחדו גם להיעצר בשביל מצווה כזו

(וחוצמיזה אם הם אכן חלילה יעצרו אנחנו לא נשתוק ולא נשקוט)
כאן יש עוד קצת הסבר...מתנחלוס

לפני שאני מביא את ההסבר- מי שרוצה לשמוע עוד על התכנית ולקיים פגישה (עם עוד כמה חברים...) מוזמן ליצור קשר בפורום או באתר "ארץ ישראל ממשיכים ובגאון".

לדיון המלא , העתקתי חלק מהדיון:

יש רעיון לצאת למרחבים.

לעבור שלב ומשיטת הנקודות לעבור לשיטת הרכסים.

זה אומר שבמקום/בנוסף לנקודות הבודדות שצצות סמוך ליישובים הקיימים, להתחיל להשתלט על חבלי ארץ. זאת אומרת לקחת רכס ובמקום להתמקד בנקודה/כיפה אחת בגבעה, לארגן 3,5,7... גרעינים שלכל גרעין יש גרעין קשה של 5 רווקים לפחות, וכל גרעין יקח אחריות על חלק אחר של הרכס שאליו יצמד.

כמובן שבנוסף לגרעין הקשה יצטרפו עוד אנשים שייתווספו לחזק בנקודות השונות על הרכס.

בין הנקודות ברכס יהיה כל הזמן תנועה וטיולים ופעילויות שונות ככה שנכבוש ברגליים איזור שלם.

גם להתמודדות מול הצבא יש השלכות על פי שיטה זו שיקשו עליו מאוד לטפל במתנחלים האלה שפזורים על רכס שלם.

שיטה זו נותנת פחות דגש וריכוז כוחות על נקודה ספציפית ומרחיבה את הנקודה לחבל ארץ.

דבר זה יתן לנו יותר גמישות ויפתח לפנינו אפשרויות פעולה רבות.

דבר זה מקפל בתוכו גם נקודות התיישבות גם טיולים, פריצות דרכים חדשות ועוד... 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אפשר גם לפתח עדרים של עיזים שיסתובבו בין הנקודות ברכס.

חשוב להבין שתמיד צריך לשאוף קדימה, אסור לקפוא על השמרים, צריך כל הזמן לחדש להרחיב ולהתקדם!

הנה ציור של כיוון לפעילות. (חלק כבר נעשה)

צעדות ==> מאחזים==> פריצות צירים ==> נקודות התיישבות ==> רכסים, חבלי ארץ ==> התיישבות בערים 'הערביות' (שכם,ג'נין,בית לחם,בעומק חברון...) ==> התיישבות מעבר לגבולות המדינה הנוכחית (ירדן, סיני+עזה, לבנון...) ==> גאולה. 

יאללה קדימה!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אני מעתיק כאן חלקים מהדיון בקישור של "חסידת ה' ":

ב"ה

ממשיכים בבנין ארץ ישראל בגאון

יוצאים אל המרחבים

פורצים את טבעת החנק

ב"ה עם ישראל זכה אחרי 40 שנה לשוב לחבלי מולדתו ההיסטוריים ביהודה ושומרון. לצערנו בימים אלה ישנם רבים מבית ומחוץ הזוממים לפגוע בקשר שבין עם ישראל לארצו 

בחסדי ה' בשנה האחרונה החלה התעוררת גדולה לבנין הארץ קוימו מסעות הליכה רבים, חזרה ההתיישבות לחומש, וקמו נקודות התיישבות חדשות.

בשבות עמי ליד קדומים, במעוז אסתר ליד כוכב השחר, בהרחיבי ליד אלון מורה, בגבעת האור בבית אל על אף הניסיונות החוזרים ונשנים לגרשנו  ממשיכה ההתיישבות במקום ללא הפסקה

אך חובה עלינו להמשיך ולעלות ולהוסיף אור, בעז"ה בחודשים הקרובים נמשיך ונבנה נמשיך ונטייל

1.       יוצאים לכבוש ברגליים את ארץ ישראל

בז'-ח' ניסן נצא למסעות ברחבי יהודה ושומרון בהם נכיר מקומות חדשים ונצעד במקומות בהם הלכו אבותינו ונוכיח לעצמנו ולעולם כולו שארץ ישראל כולה שלנו

2. ממשיכים בדרך ההתיישבות

בחול המועד פסח בימים שני שלישי (ט"ז-י"ז ניסן)מעלים נקודות התיישבות חדשות בנוסף על הנקודות הקיימות ובכך פורצים את טבעת החנק התודעתית והמעשית  המוטלת כיום על כל בניה והתקדמות כלשהי בירושלים ויהודה ושומרון.

3. מתפרסים במרחבי יהודה ושומרון

ביום העצמאות מבצע התיישבות, התפרסות, והתרחבות  ענק להקמת נקודות התיישבות חדשות במרחבי יהודה ושומרון

זו תשובתנו לספר הלבן המופעל כנגד האחזותנו ביהודה ושומרון והמנסים לעקור את עם ישראל מארצו.

נאמני ארץ ישראל      נוער למען ארץ ישראל

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תוכנית רכסים

לכל עם ישראל היקר!!!

בימים אלו מתבשלת תכנית חדשה ששמה הוא "תכנית הרכסים".

עיקרי התוכנית הם שעם ישראל צריך לשוב לאדמותיו בצורה רצינית. זה אומר שכל כמה חבר'ה תופסים רכס, לדוגמא בין חוות גלעד ליצהר ומתיישבים בכמה נקודות באותו רכס,התוכנית עיקרה לצאת למרחבים-יותר ממה שהיה עד עכשיו(שבות עמי, הרחיבי...)מתוכנן לצאת לרכסים יותר מרוחקים ולעשות רצף יהודי טריטורילי, אחד היתרונות של התוכנית שבכך משתלטים על השטח.

כדי שהתכנית תצא לפועל צריך כמה דברים, גם כח אדם וגם כסף, ציוד, אוכל וכו'. לשם כך יש שני מעגלים מעגל ראשון זה החבר'ה שנמצאים בשטח והמעגל השני זה אנשים שאחראים להביא למעגל הראשון אוכל וציוד. ועל כן אחינו היקרים אתם מתבקשים לעזור כל אחד לפי ענינו אם במעגל ראשון אם במעגל השני רק כך נוכל להתקדם לעבר הגאולה השלימה.

"...ישיבת ארץ ישראל שקולה כנגד כל המצוות שבתורה" (ספרי, ראה פ)

"...ובעיקבתא דמשיחא הנקודה העיקרית היא: ארץ ישראל וממנה נובע הכול..."

(הרב חרל"פ,מעייני הישועה,פרק מ"ה)

זה נראה לי ממש מסוכןאנונימי (פותח)
ומה אם באמצע הלילה יבואו שני ערבים עם רובים וחס וחלילה ירו בבני שישנים שם?!

"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם".
לי נראה ממש מסוכן להשאר בבית...מתנחלוס
ומה עם יגיעו 2 ערבים עם רובים לתוך היישוב וחס וחלילה יירו בבני הבית שישנים שם?!
"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם"- חייבים להתפנות מהיישובים ביהודה ושומרון ולעבור לרכסים!
(תגובה זו נכתבה עם קצת ציניות בשביל להבהיר את העניין...)
כמובן..קומי אורי
צריך לפנות מיד את כל ירושלם, נתחיל בישיבת מרכז הרב..
חל איסור מוחלט לנסוע באוטובוסים מחשש לפיגועים המוניים.
כל ילד וילדה בישראל מגיל שנתיים ומעלה יעברו קורסים בהתגוננות רחוב ומטווחים..
בעצם, מסוכן לחיות בארץ הזאת - הסעות מאורגנות ביום ראשון לאוגנדה.
מסוכן לחיות, מתים מזה!
דווקא בעניין הקורסים, נשמע רעיון לא רעאנונימי (פותח)
וכמו שאחד הטרמפים האחרונים שנסעתי בהם אמר,קומי אורי
להסתובב תמיד עם גז מדמיע וללמוד קרב מגע!!
כן,קומי אורי
דיברו על זה בכנס בנות ביום רביעי, ויש פגישה ביום חמישי.. הגרעינים לבנות זה בנצר (בין אלעזר לאלון שבות) וליד קידה..
הכל טוב ונחמד אבל...אנונימי (פותח)
בלי לייבש או משהו אבל זה נראה לא כ"כ ישים. איך חבורה של ילדים יתחילו לטייל בארץ ישראל? מישהו מוכן להסביר לי?
אפילו בחומש מתקשים להשיג מאבטחים אז לא נראה לי שיש מצב. ובלי מאבטחים זה שיא המסוכן. אל תבלבלו לי את המוח עם מסירות נפש כי זה פשוט התאבדות!!!
חוצמזה זה נראה לי לקפוץ מעל הפופוק של עצמינו.
אנחנו בקושי מצליחים לאייש מאחזים. למה שנצליח לעשות את זה?
(לא בהתרסה, אני באמת שואלת.)
אבל באמת כל הכבוד על היוזמה!
של מי היא?
אוקי,קומי אורי
א. זה לא חבורת נערי גבעות פסיכים שהולכים לשם יום בהיר אחד כי משעמם להם, זה דברים שכבר מאורגנים.
ב. צריך לצאת מהראש המרובע הזה! מה זה מאבטח? צבא/איש עם נשק. הצבא, כידוע, לא בדיוק שומר עלינו, אלא שצריך לשמור עלינו מפניו. איש עם נשק זה פחות בעיה, חוץ מזה שביישובים שליד מן הסתם יש רבש"צים, ואם אפשר להרחיב את שטח השמירה של היישוב זה יתרום מאד ויכניס לתודעת האנשים שזה כמובן חלק בלתי נפרד מהמקום. ואני מאמינה שחבורת בנות לא צריכה לפחד לשבת בארץ שלה, כמו שאין לי שום פחד לנסוע באוטובוסים בירושלם ולהגיד לערביה "עז'ל, אין מקום לערבים בארץ הזאת"..
ג. אם זה לא ילך זה פשוט לא ילך. אין לזה השלכות אחרות, וזה תלוי רק בנו. מה זה משנה אם ננסה, נשקיע ונפרסם את זה?
ואת מוזמנת להצטרף!קומי אורי
לא יודעת, זה פשוט לא נה כ"כ ישים.אנונימי (פותח)
^^^^^חושבת כמוךsara139
רעיון ממש ממש חששששוב,יעיל וכו' אבל לא כ"כ ישים. בקושי במאחזים יש לנו אנשים. לחומש ממש קשה להשיג מאבטחים!! ואל תחיו באשליה שיש אנשיםושיש מספיק מאבטחים!!!(כמובן שאני לא מתכוונת לצבא)כי אין!!!!
לא עדיף להקים 5 *ישובים* רציינים ואז לעבור לשלב הבא??לעשות עבודה *קצת* איטית אבל יסודית??? ככה לא יהיה לנו את רוב האחוזים כדי להצליח?????
ממש הצחקתן אותי.קומי אורי
אז אל תשתתפו בדברים [שנראים לכן הגיוניים ונכונים בתיאוריה] בגלל שאין מספיק אנשים בשביל לעשות את זה!
שני דברים יש לי לומר לכן-
1. תודה שאתן ממעטות את מספרנו, פחות שתיים נחמד כפליים.. <צ>
2. תודה שאתן ממעטות את רוחנו. בשביל לעשות מהפכות לא צריך את הרבים, ידוע שיחידים לאורך ההסטוריה הובילו מהפכות בעם, שינו, הקימו, נלחמו. זה לא הכמות, אלא האיכות. והאיכות שלנו היא באמונה העזה בקב"ה ובתורתו, שעל פיה אנחנו עושים מה שאנחנו עושים ומקימים יישובים בכל [!!] האיזורים בארצנו הקדושה שנמצאים בסכנה.
ע"ע מרד החשמונאים, ועוד מרידות שונות של מעטים מול רבים, וע"ע דברי הגר"א, שאת תחילת הגאולה מביאים יחידים, שעושים כמה שהם יכולים אפילו שבאופן יחסי זה כמעט כלום.

בברכת שתזכו להצטרף לכוחותינו, בהקמת ישובים בארץ ישראל!
תודה על הזלזול!אנונימי (פותח)
קומי אורי יקרה. חלק מהמלחמה על הארץ היא לחשוב איך עושים את זה בצורה טובה. לא הגיוני לקפוץ מפרוייקט לפרוייקט כנו ילדים היפר אקטיביים, נמאס ממאחזים, עוברים לרכסים. זה נראה לי כאילו לא מיצינו את הקטע של מאחזים אבל אם באמת אתפ מתכוונים ברצינות אז כל הכבוד! ואני מצטרפת בשמחה.
נ.ב את יודעת זה די פוגע...
כאילו... עשית ממנו שמאלניות ...אנונימי (פותח)
סליחה שפגעתי.. באמת.קומי אורי
לא התכוונתי שאתן מנסות להכשיל ולמנוע את מה שאנחנו רוצים לעשות, אבל בזה שאת בעצמך לא באה כי את חושבת שזה לא רציני וסתם משחק ילדים, התוצאה של זה היא מיעוט במספר [כל אחד חשוב!!!] ומיעוט ברוח - ועכשיו עוד אנשים חושבים כמוך, שזה סתם לא יצליח כי אין בכלל אנשים, ובאמת לא יהיו אנשים ולא שאיפה וכמובן שלא הצלחה!

ואגב, לא קופצים ממאחזים לרכסים כי - א. ברכסים יש מאחזים, רק בשרשרת. ב. אני יכולה להבטיח שבמאחזים שעומדים איתן היום [גבעת האור, שבות עמי ומעוז אסתר] ישארו אנשים, ואם המאחזים האחרים לא הצליחו זה רק בגלל האנשים שגרים בסביבה, לכן חכם לנסות להקים במקומות אחרים, ולא להתעקש על מה שכבר נוסה.
וברצינות,קומי אוריאחרונה
זה מצחיק להגיד שאין אנשים ואת בעצמך לא באה!
זה כאילו..את לא באה כי את בעצמך לא באה. כי אם היית באה, והיה אנשים, היית יכולה לבוא! [וואו זה מתוחכם.. ]
אם כל דבר שקצת נראה לא נורמאלי/קשה לביצוע/אנערףתפוזה 1
בס"ד

לא היינו עושים,
לא היינו מצליחים לעשות הרבה דברים טובים וחשובים. מי שמאוד רוצה יצליח בסוף.
לא הבנת אותיsara139
לא התכוונתי ש*כל דבר* שלא ניראה לנו לא נעשה, אבל אם עדיף להתחיל אם דבר אחד ולמרות שהוא לא נראה לנו מציאותי נעשה אותו בצורה הכי יסודית ואז נעבור לשלב הבא שגם לא ניראה לנו מיצאותי בימקום שנתחיל עם מיליון דברים ובסוף לא נצליח...
יש מבין????
כמה שאלותמ.מ.י.ר
א'. האם יש אישור של רבנים לתכנית הרכסים??
ב'. הרעיון נשמע נפלא. מאחז שמיושב ע"י בנים נשמע הגיוני. מאחז שמיושב ע"י בנות?! אני מניח שאתם מבינים את הבעייתיות שבדבר.
ג'. האם תכנית הרכסים הזאת היא רק ביו"ש? או שמתפרסים קצת ליד דימונה, למשל, כדי שהבדואים הארורים הללו לא ישתלטו? ואם לא, האם יש אפשרות להרחיב את זה גם למקומות כאלו?
יורשה לי לשאולקטיף שנית
איך יוחזקו המאחזים הנ"ל בנוסף לשאר המאחזים שבקושי מתוחזקים (כח אדם,$ וכיו"ב)
ר"ע דימונה או יישוב דומהמשה
אולי ירוחם

אמר פעם שהוא מוכן לתת אישור בניה לכל "נוער גבעות" שיבוא להגן על עירו מפני הבדואים.
היתרון על הצבא שיש ברכסים:קוקו
שאנחנו נהיה פרוסים על רכס שלם, וכדי לפנות הם יצטרכו לבוא עם השופל עד לבקתה של הרוקים בצד אחד של ההר, אח"כ לקצה השני בשביל להרוס את המכלאה של העיזים, אח"כ לחושה של משפחה אחת, ואח"כ לצד השני בשביל עוד מבנה איסקוריות, וכו' וכו'...
אם את רואה אנשים עם עוצמות נפש שאין לךדניאל5
אז המינימום שאת יכולה לעשות זה לפחות לא לפעול נגדם ולהשמיץ אותם.
גם מרדכי היה היחיד בדורו שלא השתחוה להמןדניאל5
כמו שמשון שהיה יחיד בדורו
וכמו לוחמי הלח"י-יחידים בדורם
וכמו צביה שריאל בדורנו.
כל אלה אנשים שיש להם את הארת הגדלות, מה שנראה לאנשים פשוטים כמונו כשיגעון- אז אם לא עושים כמוהם ועוזרים להם, לפחות לא להפריע להם ולהשמיץ אותם!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה