חבל שגירשו את השרה תמיר.אנונימי (פותח)

בס"ד

בטח שמעתם - השרה יולי תמיר באה לבקר בישיבת מרכז הרב (נזכרה עכשיו... איפה הייתם בהלוויות?!!)

וגירשו אותה משם בצעקות "רוצחת"... וכו' וכו' וכו'.

אני חושב שזה היה לא בסדר לעשות כך. שיהיה ברור - אני לא דן לכף חובה. וקודם כל צריך להשים כל דבר בפרופורציה - בישיבה הייתה אויירה רגועה ורוב התלמידים היו בישיבה. מי שצעק עליה זה כמובן לא תלמידי ישיבת מרכז הרב (ובזה לקתה כרגיל התקשורת כשהוציאה את זה מפרופורציה וזה מצער כי זה מה שאנשים שומעים) אלא חלק שלא קשורים לישיבה וחלק מישל"צ שלפני ימים ספורים בלבד רצחו להם את החברים הכי טובים שלהם ואי אפשר לשפוט אותם.

אבל בכל זאת זה לא היה טוב לעשות דבר כזה. יש דרכים אחרות להביע התנגדות למהלכים ולשמאלנות. (ומסיבה זאת הרב ירחמיאל וויס שליט"א ראש ישיבת ישל"צ ניסה להרגיע את הרוחות כשליווה את השרה) לא זו הדרך, ואני חייב לומר שזה גרם לכך שהרבה הרבה חושבים עכשיו שהדתיים לאומיים הם סתם מתלהמים קיצוניים ועוד הרבה תוארים כאלו, כמובן לא מעט מהקרדיט נתון לחלק מהתקשורת שקצת ניפח ולא אמר פרטים מדוייקים.

ורק שאני יבין משהו אחד - למה כשבתו של ראש הממשלה צעקה בהפגנה בירושלים לפני הרבה חודשים - "תושבי צהלה! יש לכם רוצח בשכונה!" (על הרמטכ"ל חלוץ.. שנהרגו ערבים מירי צה"ל) או כשהייתה הפגנה של שלום עכשיו והם כינו את אריאל שרון ומנחם בגין "רוצחים".. למה אז לא עשו כזאת שערוריה??? אז שיעשו טובה.

שום חבל!!!אנונימי (פותח)
אין לך שום זכות לפתוח את הפה בנושא הזה.
הנשים שם איבדו חברים וכום יודעים שלגברת הכבודה יש הרבה מן האשמה בזה!!!
אז לא להתייפיף!!!!
בתקשורת גם ככה יציגו אותו רע! אפילו אם נשב כל היום כמו טאטאלך יאשימו אותנו בחנוניות יתר!!!
זה השמתה והיא צרכה לדעת שיש אנשים שחושבים ככה!!!
אבל זה לא ככהאנונימי (פותח)
שוב, אני לא אמרתי שאני ח"ו מאשים אותם. ואני חושב שהבהרתי את זה בצורה שאינה משתמעת בשתי פנים.
ואני לא התייפיתי אבל אני כתבתי את המציאות. הצעקות שהיו שם הם לא מה שהיה צריך להיות.
אני לא אומר שהיינו צריכים לקבל אותה במחיאות כפיים סוערות ובראבו, אבל גם בצעקות של רוצחת זה לא מתאים לדרך של התורה הקדושה, דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.
ועובדה שגם הרב וויס שהוא ראש ישיבת ישל"צ ששכל תלמידים שלו לא הגיב ככה והתנגד לתגובות כאלו.
ובקשר למה שכתבת על התקשורתאנונימי (פותח)
זה לא לגמרי נכון.
אני לא יודע לגבי הארץ... אבל בידיעות אחרונות ובערוץ 1 (בטלוויזיה) ממש התייחסו למרכז הרב בסוג של הערצה. וכן בגלי צה"ל בתכנית של רפי רשף ביום ראשון.
טוב , אוליי קצת נסחפתי...אנונימי (פותח)
אבל זה לא כזה "חבל"... היא ממש לא רצויה שם והיא צרכה להבין את זה
ניסינו כבר בדרכי נועם. אנחנו לא הפראיירים של עמ"י!אנונימי (פותח)
אבל מה זה עזר? זה נתן משהו?אנונימי (פותח)
זה כן היה חבל בגלל מה שסתם אנשים (גם חילוניים וגם שמעתי דתיים שמתביישים בזה) חושבים עכשיו על כל הזרם הדתי לאומי (למרות שזה קומץ של אנשים עשה את זה אבל מה לעשות שככה כל הציבור נראה). וזה מאוד מעניין אותנו מה חושבים עלינו.! (יומא פו. צריך להיות תמימים גם עם הבריות וגם עם ה'.)
הציבור החילוני מקובעאנונימי (פותח)
יקח להם המון שנים לגלות שאין לנו קרניים.
ניתן לך דוגמא: בערב של הפיגוע היו מעבר לכביש במרכז קבוצה די גדולה של אנשים- קצת אחרי הפיגוע והשדרנים ברדיו החליטו שהם רוצים את גות המחבל כד לעשות לו לינץ'! היית מאמין??? על הציבור שלנו??? כל מי שיש לו מושג מינימלי מי מה הדתיים יבין שאין כל קשר בין התעללות בגופה לבין הציבור שלנו אבל מה לעשות, השדרן החליט אז כל עמ"י בטוח שהמתנחלים רוצים לעשות לינץ' אז מה לדעתך צריך לעשות? ללכת הביתה?
ובכל זאת יש הבדלאנונימי (פותח)
ולצעוק על יולי תמיר רוצחת כשהיא הולכת ברחוב הרב צבי יהודה (!!! שזה אומר הכל.. הרב צבי יהודה אפילו לא היה מעלה על דעתו לצעוק דבר כזה) לבין סתם עלילות שמעלילים בחדשות.
אם זה כה חשוב לך, אספר לך מה חושבים עליךואלאד
חושבים שאתה יהודון גלותי מתרפס.
חושבים שאתה חסר חוט שדרה.
חושבים שאתה נוצרי המגיש את הלחי השניה.

וחושבים שאחד כמוך מותר להכות, להשפיל, ולגרום למותו ללא כל תגובה.

הרי אתה, כנוצרי טוב, תמשיך לאהוב את מי ששונא אותך, את מי שרוצה לגרש אותך מביתך ואת מי שנותן נשק למרצחיך.
אדם צריך לבדוק איך הוא רואה את עצמו! ולא איך אחריםאי''ה
ולא איך אחרים רואים אותו!! אם כל הזמן תחפש איך להשתנות כדי שיאהבו אותך, ויחשבו עלייך דברים טובים, אז תגרום בדיוק ההפך!!
אנשים מכבדים מי שיודע מה הוא רוצה מעצמו, אדם שיש לו עקרונות שהוא הולך איתם באש ובמים, ולא משנה מה חושבים עליו!!

הכי חשוב שכל אחד יבדוק מה הוא חושב על עצמו!! ולא מה הסביבה חושבת עליו!!
בקיצר: מה יאמרו הגויים?\לק''י\
אין גבול להתרפסות המזרחניקית בפני שונאיהםואלאד
יולי תמיר, ממקימי שלום עכשיו.
יולי תמיר, מגדולי תומכי המרצחים.
יולי תמיר, מיוזמי וממשיכי אוסלו .
יולי תמיר, מכניסת ה"נאקבה" לתכנית הלימודים.

זה היצור המבחיל עליו מסנגרים "אוהבי ישראל" מעוותים כמוך וכמו הרב וייס. טוב עשו מי שצעק, וחבל שלא עשו יותר. בבוא היום שונאי ישראל מסוגה יתלו בכיכר העיר כדין המן ובניו (לאחר משפט כחוק כמובן).
לואלאד:אנונימי (פותח)
אולי את ה צודק אבל אסור לפתוח את הפה על רבנים בעלי שיעור קומה מו הרב וויס!
אם אתה חושב שהוא לא צודק (ואולי גם אני חושבת ככה) זה לא סיבה לזלזל ולהתבטא בצורה מגעילה כלפי רבנים שאתה (עם כל הכבוד9אפילו לא מגיע להם לקרסוליים.
תודה ושלום...
זה לא חכמה לגרום לרצח אנשים ואז לבוא לנחם!!!!אי''ה
החכמה היא למנוע את הטבח!!!
וכן, ליולי יש קשר גדול מאד לטבח! אז פתאום היא באה לבקר??? לא צריכים ממנה שום דבר! לא מדבשך ולא מעוקצך!!
לוואלד... פתאום גם הרב וייס הוא "מעוות"???אנונימי (פותח)
להזכירך הוא ראש ישיבת ישל"צ, והוא בוודאי תלמיד חכם ואתה מוזמן לשמור על הפה שלך. ולהזכירך הוא יודע מה זה הכאב הזה, ובכל זאת הוא התנגד לתגובות כאלו.

תבין, תגובות כאלו הם לא גורמות יותר מדי קידוש ה'.
וזה לא התרפסות!!!
אף אחד לא אמר להעריץ אותה!!! אבל לקרוא לה רוצחת זה גם לא טוב.
הוא התכון לוויס מהרבנותהצבאית לשעבר לא לרב של ישלצאי''ה
נראה לי כאילו... ככה אני לפחות הבנתיאי''ה
לאי"האנונימי (פותח)
בוודאי שאת לא עושה דברים בשביל לחשוב מה יגידו עלייך..
אבל יש עניין של חילול ה' וקידוש ה'. וראינו אמוראים שכן חשבו מה אומרים עליהם למרות שהם עשו מעשים ישרים ונכונים לגמרי אלא שהיו יכולים להתפרש אחרת בעיני אנשים אחרים (שוב, ראו יומא פו).

ואם אדם כותב תגובה דבר כזה: "איך נוער איכותי בפוטנציה (היה כזה לפני 35 שנה) של הציונות הדתית הופך להיות נוער מופקר וחסר דרך ארץ? "
אז אנחנו בבעיה.
לאי"האנונימי (פותח)
בוודאי שאת לא עושה דברים בשביל לחשוב מה יגידו עלייך..
אבל יש עניין של חילול ה' וקידוש ה'. וראינו אמוראים שכן חשבו מה אומרים עליהם למרות שהם עשו מעשים ישרים ונכונים לגמרי אלא שהיו יכולים להתפרש אחרת בעיני אנשים אחרים (שוב, ראו יומא פו).

ואם אדם כותב תגובה דבר כזה: "איך נוער איכותי בפוטנציה (היה כזה לפני 35 שנה) של הציונות הדתית הופך להיות נוער מופקר וחסר דרך ארץ? "
אז אנחנו בבעיה.
וזאת לא התגובה ההולמתאנונימי (פותח)
הגברת חטפה שתי בעיטות בגב, כך לפי הדיווח.
אני לא מאמינה לשטויות של התשקורת!אי''ה
כבר ראינו הרבה שקרים ועיוותים של התשקורת השמאלנית! אם ראית את זה בערוץ 7 או משו כזה, סבבה [אפשר קישור?]
אגב, ליולי יש שומרי ראש!  אז איך בדיוק זה קרה?אי''ה
הנה הקישור למקרה, מערוץ שבעאי''ה
אני לא יודעת מה איתך אבל אני לא רואה שנגעו ביולי:

News/News.aspx/172578
אני לא מאמינה לשטויות של התשקורת!אי''ה
כבר ראינו הרבה שקרים ועיוותים של התשקורת השמאלנית! אם ראית את זה בערוץ 7 או משו כזה, סבבה [אפשר קישור?]
אנחנו באמת בבעיה! ואפילו בעיה חמורה!אי''ה
אבל הבעיה היא לא מה שאתה מתאר [שחושבים עלינו דברים רעים]
אלא הבעיה היא- שמעניין אותנו מה חושבים עלינו!!!
מה שנכון נכוןאנונימי (פותח)
אנחנו מתחשבין בכל העולם ובגלל זה המצב הוא ככה. בלעם אמר על עם ישראל - "ובגויים לא יתחשב".
אבל מה שגם בעיה - שבעטו וצעקו "רוצחת" לתמיר. וח"ו אין במה להאשים אותם, אבל בכל זאת זה לא היה מעשה חכם.
יש גויים ויש יהודיםאנונימי (פותח)
והם יהודים שבטעות איתך במדינה ומצביעים איתך באותו קלפי ובשאיפה לאחדותישראל דעתם חשובה לנו.

את לא יכולה להתאחד עם מישהו שחושב שאת אלימה מופרעת ומסוכנת.

הגישה המזרחניקית הרופסת של "אהבת חינם" היא מעוותתואלאד
והיא מנוגדת לתורת ישראל. גם הרב וייס שכיבד את מתועבת תמיר, וגם הרב שפירא שביזה את המפגינים שצעקו מחוץ לישיבה בליל הרצח בטענה ההזויה שזה "נגד התורה". אל תטעה, יש לי כבוד רב לרבני מרכז. אבל גישתם זו היא גישה גלותית, מעוותת ואנטי יהודית שגורמת לחילול השם, ולביזוי התורה - מכיון שמי שמראה לעולם החיצוני את תורת ישראל כפשרנית, פושרת וחלולה, מזמין את הערב רב והגויים לבזות את התורה ח"ו. לרוצחת יש לקרוא רוצחת, את רודפי היהדות ושונאי השי"ת יש לרדוף ולא להזמין לשיחות נפש.

קידוש השם היה כשהמן נתלה בגובה 50 אמה, למען יראו ויראו.
לא כשהמן הוזמן לשיחת נפש עם ראש ישיבה.
אמרתי כבר שעדיף שתסתום את הפה?אנונימי (פותח)
ולא תכתוב שהגרי"א שפירא שליט"א ורבני מרכז הרב מציגים ח"ו את התורה כפשרנית.

את האמת אי אפשר להשתיק.ואלאד
אגב, חבל שאתה לא מקשיב לעצות של עצמך.
אם זה לא נאה לצעוק על השרה תמיר, לא נאה לומר לחברים בפורום "תסתום את הפה".

נאה דורש, נאה מקיים.
צריך להתנהג כבני תורהאנונימי (פותח)
או שאתה גדול הדור ויודע כיצד לנהו וכל השאר אינם יודעים?
יש דברים ויש דבריםאנונימי (פותח)
זה פשוט חרה לאוזני מה שאמרת על רבנים ולכן כעסתי.
פעם אחת בן גוריון השתתף בכנס אחד ודיבר בצורה פוגעת על תורת ישראל. אישה אחת שהייתה בעזרת נשים שמעה ומחתה בעוז. הרב צבי יהודה שיבח אותה אחרי זה.

אבל לקרוא כך רוצחת?? לא שהיא צדיקה תמימה, אבל לצעוק בצורה כזאת זה לא היה מתאים.

אני ניסיתי להסביר את ההבדל, מקווה שהבנתאנונימי (פותח)
היא רוצחת! מה לעשות?אי''ה
אם מישהו גנב משהו, תקרא לו גנב או לא?? ודאי שתקרא לו גנב, הרי לא תגיד שזה לא מתאים לקרוא לו כך!!!
גם ליולי יש לקרוא רוצחת! כדי שתבין בעצמה, שתזדעזע ואולי [למרות שאני לא מאמינה בזה] היא תתעורר וזה יגרום לה לשנות את הדרך שלה
*לנהוגאנונימי (פותח)
תמהני, האם חלק מהעניין של "להיות בן תורה"ואלאד
זה לבכות על כך שקראו לשונאת ישראל "רוצחת", ואחר כך לומר ליהודים שותו"מ "תסתום את הפה"...

אבל איני מתפלא, זו הצביעות הממלכתית הקבועה. בעבר המרכזניקים היו מתעמתים פיסית (נותנים מכות בלעז) לתלמידי הרב כהנא בגלל שהאחרונים העזו לומר את האמת כפי שהיא על עניין גירוש ערבים. אמנם היום המרכזניקים התקדמו בעניין הערבים ואומרים את מה שהרב כהנא אמר לפני 30 שנה. מעניין כמה זמן יקח להם להכיר גם בכך שאין להתרפס בפני הערב רב.
זה לא אותו דבראנונימי (פותח)
להגיד לך לסתום את הפה זה בשביל שתדע איך לדבר אל רבנים ותלמידי חכמים.
לצעוק רוצחת על יולי תמיר בצורה שבוודאי לא עזרה לאף אחד זה מעשה לא נכון.

איפה ראית מרכזניקים מכים תלמידי הרב כהנא??? אני לא ראיתי. אבל אני יודע שהרב צבי יהודה לא התנגד לגמרי לדעה שלו.

אנחנו יודעים טוב מאוד שאסור להתרפס בפני הערב רב, וכמדומני שהגרי"א שפירא שליט"א אמר משהו היום בקשר לממשלה (אם לא שמעת).

מה הוא אמר?אי''ה
התכוונתי מה הרב שפירא אמר היום על הממשלה?אי''ה
כמה שלא תתרץ - יצאת צבועואלאד
לא רק שיעורי היסטוריה עליך להשלים.
Forum/Forum.aspx/t37474#398366

כדאי שתקח גם כמה שיעורים בלוגיקה בסיסית.
הכי קל להגיד ככהאנונימי (פותח)
אבל אני עשיתי הבחנה פשוטה בין שתי המקרים:
במקרה הזה הייתי חייב למחות ואני קיוויתי שזה יעזור שתפסיק לדבר על תלמידי חכמים יותר מהגובה שלך.
ובמקרה של יולי תמיר, זה לא עזר כלל וגם לא היה יכול לעזור ובמקום זה נעשה לצערי רושם כאילו הדתיים הם ... (אני לא רוצה לכתוב).

אז בלוגיקה בסיסית אני כנראה לא צריך שיעורים.

אני לא הבנתי למה הקישור בא.
האבחנה שלך קלוקלתואלאד
מותר להעביר ביקורת על ת"ח ומותר לומר שהשיטה שת"ח פלוני מחזיק בה היא מעוותת, ואין בכך ביזוי לת"ח עצמו. אתה, לעומת זאת, מנסה להשתיק דעות שונות משלך, בגסות רוח אופיינית לאדם חסר בטחון בשיטתו. אבל בניגוד למקרה של הצעקות המוצדקות נגד הצוררת תמיר, כאן לא דאגת שסגנונך יצור "רושם רע" - כי אתה הרי רוקד מה יפית רק בפני השמאל והחילונים. בקיצור - צבוע.
ש"א אתה מתיפייף: מה יאמרו?\לק''י\
אולי היא עלולה להיעלב המסכנה...

נמאס לנו להיות יפים! היינו יפים עד עכשיו ובגלל זה נרצחו עוד יהודים בארצנו-

לא רוצים יותר להיות יפים--ואם היא שוב תבוא אני יירק לה בפרצוף!

מרשעת שטורפת ודורסת ואחר כך באה לרקוד (או לראות) את הדם, ולעשות לנו "אויויוייי"..
מי צריך אותה בכלל? שתלך ונגיד לה "שלום" ולא להתראות!!!!!
אני חושבת שסה היה חזק, כואב ובמקום.קומי אורי
אם זה לא הכאיב לה אפילו קצת, היא צריכה איבחון פסיכיאטרי. זה בטוח השפיע במשהו.. ואשרי בעלי האומץ שצעקו לה את זה!
"מתלהמים קיצוניים"?! מי שחושב ככה הוא מעוות ולא רואה את המציאות כמו שצריך! יהודים שהרגע איבדו את חבריהם צועקים על זה, וכל אחד בתור יהודי צריך לבכות על חילול ה' הזה, ולצעוק ליולי תמיר הזאת שהיא רוצחת!

הפיגוע שהיא איפשרה לעשות הוא חילול ה', ואילו הצעקות שהיו שם הם כנגד חילול ה' הנורא והכואב הזה!!

לא נוהגים בדרכי נועם עם מי שמכה אותך, כמו שואלאד אמר, זאת גישה נוצרית לגמרי!
אמרתי כבראנונימי (פותח)
שאתם לא יותר כואבים מאשר הרב ירחמיאל וויס. פסדר?

ואני עדיין לא ראיתי שום גדול תורה שצעק את זה עליה או על מישו שדומה לה.

אגב, אם לא שמתם לב הם לקחו את זה בדיוק לכיוון השני.. ופואד אמר שזה מזכיר לו את רצח רבין..

לוואלד - יש דרך למתוח ביקורת על תלמיד חכם. לא זאת הדרך ולא אלו המילים. אני לא מנסה להשתיק את הדעה, אלא את הצורה הלא מכובדת כלפי תלמידי חכמים כמו שהיא הושמעה.
...קומי אורי
אולי דווקא מתוך הכאב הוא לא רצה לצעוק את זה, ואמר לא לצעוק.. אבל אני לא אתחיל עם הניתוחים הפסיכולוגים שלי..
אני חושבת שזה היה לגמרי במקום, ושאם היא בנאדם - זה כאב לה.
תראו,-  תגובה של המטה להצלת העם והארץ..תפוזה 1
כמו כל דבראחד מאלף
בס"ד

כמו כל דבר ,צריך לשקול רווח לעומת הפסד. עם כל הצער והכעס (ואולי גם השנאה,של חלק מאיתנו לפחות)על שרי הממשלה בכלל ועליה בפרט ,השאלה מה הרווחנו ומה הפסדנו במעשה הזה.
אני חושב שכולם שמו לב שלפני המעשה הייתה אמפטיה גדולה לישיבה ולציבור אפילו בתיקשורת ואחרי המעשה אנשים פיתאום נזכרים ברצח רבין...
לענ"ד ,את הכעס יש לדחות לזמן אחר, לעתים גדול כח של האחדות...

ובכל מקרה, תמהני איך מלאם ליבם לפאול בניגוד למרא דאתרא שבאותו מקום .שידוע שכוח המרא דאתרא גדול במקומו כ"כ שאפילו אם כל הרבנים בעולם יורו אחרת ממנו ,במקומו הוא הפוסק הבלעדי ,והוא היחיד שיש לו סיעתא דשמיא לפסוק לאותו מקום.

"והאמת והשלום אהבו"
ברור שזה לא נכון להגיד את זה ליולי תמיר,מאחורי הקו
אלא לפרס!! אבל פרס פחדן בשביל להגיע אז גם סרת החינוך מקבלת קצת.. מה יש?
התמימים חושבים שהרווח הוא כשהתקשורת מהללת אותםואלאד
והמנוסים מבינים שכשהתקשורת מהללת אותם, סימן שהם עושים משהו לא טוב. עובדה, כשיהודים נטבחים כאבק אדם כל העולם "אוהב" אותנו, וכשמתנחלים נרצחים כמו ילדים טובים בלי להגיב, התקשורת מגלה אמפטיה ואורך רוח. הגויים והערב רב אוהבים את היהודים כנועים ומושפלים. אבל כשיהודי עומד על שלו, התקשורת מיד חושפת את פרצופה האמיתי, המכוער.

והלקח: אי אפשר להרוויח שום דבר בהתחנפות ובהתרפסות. רק להפסיד.
מה???אחד מאלף
בס"ד

לא הבנתי מה ההוכחה במה שכתבת.ברור שאנשי התקשורת פועלים ממניעים רעים ומחללים שם שמים בעולם, אולם מה הקשר?!
האם זה אומר שכשהם צודקים ומשתתפים בצערי, אני מתוך אידאל ינסה להשניא עצמי עליהם.לא התחנפנו ולא התרפסנו, לא אמרנו שאחנו מעריכים את מעשי הממשלה ואנו מודים להם מקרב לב וכו' וכו'. אלא הסכמנו לביקור הזדהות של שרה... אני ממש לא מבין ת'הגיון בטענה שלך .אא"כ אתה עובד מתוך רגש נקם ולא מתוך היגיון.

חוצמזה שתמהני מה תענה על כוחו של המרא דאתרא...
חוששני שגם אתה מבולבל, כמו קודמך ש"אואלאד
אם המטרה שלך היא לשאוב אמפטיה משונאי יהדות, עליך לזנוח את היהדות - חד וחלק. הם אוהבים אותך כשאתה מכפיף את הראש וכואב, אבל רק תעז לומר את דעתך - תושתק ותבוזה על ידם, ונמצא שגם אחלת את הדגים הסרוחים וגם גורשת מהעיר.

כל "האמפטיה" שטענת להמצאותה אינה אלא אשליה. כל עוד אתה משחק את תפקיד הקורבן הרופס בטח שיאהבו אותך. אבל ברגע שתעז לצעוק (מי ישמע!) על מי שחילק רובים למחבלים שוב תהפוך לשעיר לעזאזל. הם שונאים אותך מכיון שהם שונאים את היהודים, היהדות והתורה ובעיקר הם שונאים את ה'. מלחמה לה' בעמלק מדור דור - ומי שחניף לרשע סופו נופל בידו. נקוה שלא זה יהיה גורלך.

ולגבי המרא דאתרא, מצינו שבמקום בו יש חילול השם אין חולקים כבוד לרב, והזמנתה של הקומוניסטית העמלקית לישיבה זהו חילול השם. אבל לא צריכא, שהרי כל הארוע היה מחוץ לשער, שם אין כח למרא דאתרא.
חלאס עם החנפנות וההכנעה הזאתאנונימי (פותח)אחרונה
אם לבתו של הרשע הראשי מותר אז גם לנו מותר לצעוק על מי שנותן יד ונשק לרוצחינו איפה אתם חיים אני לא מבין מה ובר עלינו במקום להתפקח כל צעד של התפקחות גורר אחריו מלא שאלות והתלבטויות תפסיקו כבר את הנחמדות המזרוחניקית הזאת.
אנחנו עכשיו לוחמים לוחמים של הקב"ה-
ותפקידנו או להכניע את האויב או לגרשו,
ואת האויב מבית כנ"ל צריך להבין שהם לא עושים שום דבר כי הם חושבים שהוא טוב ליהודים מספיק השכחתם את עמונה את הגירוש מגוש קטיף כשהם מצהירים שהם הולכים לעשות עוד כאלה ה' ירחם כשנופלים עשרות קסאמים מדי יום,
תתפקחו ותתחילו להגיב לא להיכנע ולהתרפס דרך אגב אם משהו ראה את המכתב של נטורי קרתא מבין על מה אני מדבר.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה