בס"ד
בטח שמעתם - השרה יולי תמיר באה לבקר בישיבת מרכז הרב (נזכרה עכשיו... איפה הייתם בהלוויות?!!)
וגירשו אותה משם בצעקות "רוצחת"... וכו' וכו' וכו'.
אני חושב שזה היה לא בסדר לעשות כך. שיהיה ברור - אני לא דן לכף חובה. וקודם כל צריך להשים כל דבר בפרופורציה - בישיבה הייתה אויירה רגועה ורוב התלמידים היו בישיבה. מי שצעק עליה זה כמובן לא תלמידי ישיבת מרכז הרב (ובזה לקתה כרגיל התקשורת כשהוציאה את זה מפרופורציה וזה מצער כי זה מה שאנשים שומעים) אלא חלק שלא קשורים לישיבה וחלק מישל"צ שלפני ימים ספורים בלבד רצחו להם את החברים הכי טובים שלהם ואי אפשר לשפוט אותם.
אבל בכל זאת זה לא היה טוב לעשות דבר כזה. יש דרכים אחרות להביע התנגדות למהלכים ולשמאלנות. (ומסיבה זאת הרב ירחמיאל וויס שליט"א ראש ישיבת ישל"צ ניסה להרגיע את הרוחות כשליווה את השרה) לא זו הדרך, ואני חייב לומר שזה גרם לכך שהרבה הרבה חושבים עכשיו שהדתיים לאומיים הם סתם מתלהמים קיצוניים ועוד הרבה תוארים כאלו, כמובן לא מעט מהקרדיט נתון לחלק מהתקשורת שקצת ניפח ולא אמר פרטים מדוייקים.
ורק שאני יבין משהו אחד - למה כשבתו של ראש הממשלה צעקה בהפגנה בירושלים לפני הרבה חודשים - "תושבי צהלה! יש לכם רוצח בשכונה!" (על הרמטכ"ל חלוץ.. שנהרגו ערבים מירי צה"ל) או כשהייתה הפגנה של שלום עכשיו והם כינו את אריאל שרון ומנחם בגין "רוצחים".. למה אז לא עשו כזאת שערוריה??? אז שיעשו טובה.