אהבתי מה שכתוב....השבוע שמעתי הרצאה של רב ואמר דברים כל כך נכונים שאם כל אחד יחשוב ברצינות יבין:אין לנו סכסוך עם האויב ,אלא רק עם בורא עולם.כלומר:אם רק נחשוב בעצם הקב"ה הוא אבא של כל עם ישראל והוא מצפה מאיתנו לשמוע לו כמו שאנחנו כהורים מצפים מילדינו שישמעו לנו...הקב"ה הוא סלחן ורחמן על בניו אבל אם כל אחד ייקח משהו קטן על עצמו ויזכור שיש בורא עולם שמכוון הכל מלמעלה ושום דבר בעולם "לא ברור מאליו"כי יש יד מכוונת ואין מקרה...אנחנו צריכים לדעת ולזכור שיש אותו למעלה תמיד בכל מקום ובכל זמן ולהאמין רק בו.חברים יקרים " אמונה"זה מה שהקב"ה מבקש מאיתנו שלא נשכח שהוא למעלה(חס ושלום יש שאומרים הכל זה הטבע...ומה מי יצר את הטבע???)ביום שפרי שלי נהרג הרגשתי שחרב עולמי עד היום כן?אבל בימים הראשונים אמרתי למה מה עשיתי לה"שגזר עליי דבר כזה לאבד את פרי שלי???האמת איבדתי שפיות לגמריי...אבל לאחר זמן קיבלתי מלא מסרים לחיזוק והבנה שפרי שלי לא הלך סתם...בזכות פרי המון חברים וחברות של פרי חוזרים בתשובה והם מתקשרים אליי לשאול שאלות(שמירת שבת,הדלקת נרות,מה מותר מה אסור)הבטיחו שיתחזקו בזכות פרי שלי....כך הבנתי גם מה המסר בתמונה שגיליתי לאחר שפרי נהרג(עם היד של המלאך)ועוד מלא דברים שאני לא יכולה עדיין לכתוב והעברתי הכל לרבנים מקובלים כדי לקבל הסבר.....הלוואי בע"ה לגאולה קרובה...ואני מרגישה לא סתם אני אומרת שזה ממש כאן.... אז בואו נמשיך להתקרב לבורא עולם כי רק הוא יגאל אותנו בקרוב.... אתה גדול מכולם בורא עולם!
כמו שיצרת אותנו כך גם תקים את מתינו מקבריהם..... נעשיתי עם נפש רוחנית כל כך שאני כבר לא פוחדת מכלום כי מה שהוא עושה הוא מתכוון להעיר אותנו שמשהו לא בסדר איתנו ולא להאשים אף אחד.