וידיאו בו מאשים יצחק דדון את פרס ואולמרט בפיגוע!מתנחלוס

וידיאו של הכתבה בערוץ 2 מייד לאחר הפיגוע כשאיזה דוס מחמד מראיין את יצחק דדון שחיסל את המחבל- לפני הצינזור...

לאחר שהמראיין קוטע אותו בפעם השלישית ואומר "תודה רבה" משיב לו יצחק דדון "תודה שקטעת אותי"...

זה לא דוס מחמד, זה עמית סגל.מאחורי הקו
והוא מבצע את שליחותו נאמנה... הוא קטע את הרב דדון רק מתוקף תפקידו (למרות שזה לא נראה ככה) ככתב בחדשות השמאלנים כדי לצאת ידי חובה ושלא יעיפו אותו, אבל לאט לאט... אם זה היה מישהו אחר הוא היה עובר מיד לראיין מישהו חדש או מתחיל לקלל אותו בשידור.
עמית סגל וסיוון רהב מאיר הם בהחלט דוסי מחמד.אני..
ושוב, אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.מאחורי הקו
סיוון רהב מאיר אני באמת לא יודעת מה עובר עליה, אבל סגל בהחלט בסדר. הוא מטפטף להם יפה יפה, ואתם תראו שהוא יצליח בסוף (בע"ה).
מטפטף להם יפה יפה?אני..
איך את רואה את זה? אם יורשה לי לשאול..

אני חושבת שהם הרבה יותר מטפטפים לו.
הם בתקשורת בשביל נושא מסויים והם לא עומדים בו!אנונימי (פותח)
כל דתי בתקשורת יודע שהוא שם כדי לשפר את התדמית של התי בעיני הציבור אבל לאט לאט הם שוכחים את העקרונות ומתמקדים בקריירה!
כמו החיילים הדתיים בגירוש שאמרו "עדיף שאני אעשה ברגישות מאשר אחרים עם אלימות" תתביישו לכם!!! אתם בצבא כדי להמנע מזה!!! כדי להוביל את שאר להתנגדות למהלכים נוראיים!!!איך אתם מצפים מחילוני שיסרב פקודה,?! מה הוא יותר צדיק מהרבי??? מספיק עם התירוצים! זה באמת יעצור לכתב את הקידום אבל שלא ישכח למה הוא בתקשורת מלכתחילה!!!
אולי במקום להגיד את זה תדונו לכף זכות??מאחורי הקו
החפץ חיים בוודאי מרוצה עכשיו..בת_של_מלך
לא מסכימהאני..
אני מעבירה ביקורת על דרך ההתנהלות של 2 החבר'ה הנ"ל בתור הלכאורה ( או שלא לכאורה, אולי רק בעיננו זה לכאורה) מייצגי הציבור הדתי.
לא, זה לא בסדר, להיות עם פאה וכיפה, אבל לעסוק בפוליטיקה כל כך רדודה וזולה, להיות שותפים של ממש לסילופי תשוקרת ולקטיעת אמת מעין מה שהיה עם הרב דדון.

בקיצור, לא מסכימה איתך. הם אנשי ציבור, ואני לא עוסקת במגרעות שלהם כבנ"א, אלא בדרך הלקויה שבה הם מציגים את הדתיים, בצורה רצונית או לא רצונית.
אבל הם צריכים לשתלב איכשהו בשביל להשפיע, לא??מאחורי הקו
זאת בדיוק הבעיהמ.מ.י.ר
להגיד "הכל מקולקל" ולברוח מהכל... ובגלל זה באמת הכל מקולקל! אני יסביר: לדוגמה כשהרצל הקים את הציונות אם כל הדתיים שהיו אז היו מתטרפים לתנועה הציונית - התנועה הציונית הייתה תנועה יותר דתית מאשר חילונית!!!
אי אפשר לברוח מהכל.. לברוח מהצבא כי מקולקל?! (אולי הדוגמא לא נכונה כי זה מלחמת מצוה) לברוח מהתקשורת כי מקולקל?? אם כבר לפני חמישים שנה היו כתבים דתיים בכל התקשורת אז היום המצב היה יותר טוב...
לא אמרתי לברוח,אני..
אבל אם אתה בתוך המערכת התקשורתית הזאת, בתור אדם דתי, לפחות תקדש שם שמיים.

הצבא מקולקל מאוד, השלטון מקולקל מאוד, הכל היום עקום, ללא ספק בכלל. אבל דווקא אני לא בגישת ההתנתקות, אלא ההשפעה מבפנים.
אבל מי שבוחר להשפיע מבפנים, צריך לדעת שזה קשה, ולהפשיע באמת, לא להסחף עם הזרם הזה בגלל שהוא חזק ממך.
או, שאלה חשובה שאלת.אני..
אכן, בשביל להשפיע במובן הזה אולי יש צורך אמיתי להשתלב באופן מסוים או להתברג במערכת התקשורתית. אבל מה שקורה כאן זה שדבר ראשון, אין לי מושג אם זאת באמת מטרתם, ודבר שני, במקום שהם ישפיעו לטובה, יוצא שלפעמים ע"י כל מיני דברים שהם עושים, אומרים מדעת או שלא מדעת, הם גורמים ליצירת תדמית שלילית( שיכול להיות שרק בעיננו מתפרשת כשלילית.) על ציבור שלם, או יותר נכון, ציבורים שלמים.

הם לא הראשונים שעושים זאת- חנוך דאום לדוגמא ויעל משאלי הם סופרים דתיים, שכותבים, מזעזע. מנקודות מבט של אנשים דתיים למהדרין.
למי שיצא לקרוא את הספר האחרון של חנוך דאום- אלוקים לא מרשה, בטח מבין, עד כמה אדם חילוני שקורא ספר כזה מקבל רושם מוטעה על ציבור שלם, שאליו חנוך דאום כביכול משייך את עצמו.
זה בפרוש להציג את הדתיים כמשהו מאוד אנושי, רק שהאמצעים שבעזרתם הם מנסים להציג את הדתיים כאנושיים, במיוחד את הציבור הדתי לאומי, הם לא כשרים בעיני. בטח ובטח כלוקחים את נפילות שקיימות בחיים של עובדי השם] מפנים אליהם את אור הזרקורים, מנופפים בעינהם לעיני כל, והנה תראו, גם הדתיים עושים עברות. אלא מה? שהציבור שקורא, רואה, את הספרים את את סיוון רהב מאיר או עמית סגל, בטח אומר לעצמו באופן די מיידי משפט שדי קל לומר: "אוי, הדתיים האלו.. צבועים, שקרנים, רמאים, מה שלא תרצי"

את מבינה? כל אדם שחובש כיפה סרוגה, שחורה,מטפחת ראש או חצאית, מייצג ציבור שלם, בין אם הוא חפץ בכך ובין אם הוא לא חפץ בכך. ועמית סגל וסיוון רהב מאיר מייצגים ציבורים שלמים, וזה מעבצן שעמית סגל הזה, בוחר לקטוע בבוטות את הרב דדון כשהוא מנסה להגיד ולהעביר מסר כל כך אמיתי- די לנאיביות, לאמון בשלטון כל כך מושחתת ומקולקל. הוא בעצם בוחר להיות חלק מהתקשורת המעוותת הזאת, לזרום יחד איתה. כך שאין כאן שום השפעה.
וזאת לא דוגמא אחת, יש עוד אינספור דוגמאות שממחישות עד כמה הם לא באמת משפיעים באופן כלשהו, אלא רק מקלקים ומוציאים שם רע לעיתים על ציוברים שלמים.
ההסכמה שלו עם החוסר לגיטמציה לאמירות מעין אלו של הרב דדון, עלולה להתפרש כהסכמה כלשהי, תמיכה כלשהי, של ציבור שלם, בשלטון המקולקל הזה.

א. לא אמרתי את דעתי. אז עם מה את לא מסכימה?בת_של_מלך
ב.אני הבנתי על מה הדיון. הבנתי מה כואב לך. אך זה לא מצדיק את הדיבורים הנ"ל. לפחות לא לפי החפץ חיים. (מקווה שעיינתי מספיק ( : )
ג.מכיוון שהדיון נגרר על אנשים ספציפיים מן הראוי שיפסק. אין רע בלדבר על תופעה. זה מאוד מסוכן כשזה מגיע לאנשים.
ד. כמוהם. גם אנחנו. עם הרבה סתירות. אם לא היו. לא הייתה עבודה. זה לא מצדיק דיבור עליהם.
ה. הם מייצגים ציבור. כואב לשמוע את האמת. יש בעם ישראל גוון כזה. אנשים כאלה.
ו. איננו בוחני כליות ולבב.אל נא נשפוט אותם. ולא רק בעומק המוסרי. אלא ההגיוני. אנו לא רואים את כל התמונה אז אין מה לדון בעניינם הספציפי.

ז. מעולם לא היה כל כך טוב!!
מי אמר שעמית סגל לא מקדש שם שמיים?מאחורי הקו
לכו תדעו מה הוא אומר לכל האלה מאחורי הקלעים.
ולבת של מלך, אני מסכימה איתך בקשר לסעיף ז'!מאחורי הקו
אתם רוצים להגידג לי שאחרי זה ערוץ 2 חתכו אתזה??פגזניקית גאה!
ברור! מה, באמת חשבת שהם ישאירו את זה?מאחורי הקו
|מת מצחוק|
עייני שוב בחפץ חיים לפני שאת ממציאה הלכות.אני..
צדיקה! לא הגעתי לגדולת "ממציאי" ההלכות. כתבתיבת_של_מלךאחרונה
את מה שאני יודעת. אם טעיתי אשמח מאוד אם תתקני אותי ואת דבריי על מנת שאוכל לעובדו בדרך הטובה והנכונה ביותר. וכמובן כדי שלא תהיה הטעיית ציבור. וחילול ה'.
בכלל תמיד מרנין ללמוד עוד תורה. ומהלכותיו של החפץ חיים הקדוש בפרט.

אם תוכלי להתמקד ולהגיד לי באילו מקומות עליי לעיין אשמח מאוד!

אשרייך!

מי שניסה לקטוע אותו רק הדגיש וכל מי שצפה יכלS.C2
לראות את זה ועכשיו כל מי שעדין חשב שהתקשורת לא נוקטת עמדה הבין שהוא טעה...זה רק עזר לנו! ובאמת כדאי שתתחילו לשפוט לכף חובה!
הבנ"א אדיר!S.C2
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה