ביום ראשון הקרוב צעדה המונית לבית המחבל בגבל מוכברשאולי

ביום ראשון תתקיים צעדה המונית לבית המחבל הערבי ימח שמו שעשה את הפיגוע בישיבת מרכז הרב, את האירוע מקיים בין היתר קוממיות, הלב היהודי, ומשפחות נפגעי טרור, בכוונת מארגני האירוע להרוס את בית המחבל

קישור למודעה של האירוע- http://www.ylanu.org/page.asp?itemid=226

כל הכבוד אני תומך ואני קורא לכולם להגיעeshel
חסום לי. אפשר יותר פרטים?אנונימי (פותח)
יום ראשון בשעה 17.00 התכנסות בטיילת בארמון הנציבשאולי
כאילו שיתנו להתקרב לשם.. פנטזיות.פלפלתי
להרוס את הבית של המחבל? כנסו.דינמית
אני היחידה שהמודעה הזאת אומרת לה "בואי להעצר מבלי שנצתרך להתאמץ"?
אנחנו יודעים שהמשטרה יודעת על זה (ההפצה של זה לא מוצאת חן בעיני)
ומה נראה לכם יקרה? נצליח ללכת ולהרוס את הבית? צאו מהבועה (או רדו מהגבעה, איפה שאתם...) יעצרו אתכם הרבה לפני בית המחבל וגם אם יהיה בלגאן, לא השגנו מה שרצינו להשיג.
אם באמת המטרה היתה לעשות משהו בבית המחבל, למה לא הודיעו את זה כמו שהודיעו על חסמ"שים (כאלה שהצליחו. החסמ"שים שנכשלו היו כי פורסמו בגדול)

לא יודעת למה, אבל זה לא נשמע לי טוב...
בכל מקרה, אני אהיה בטיול שנתי אז מי שכן הולך (ובבקשה תשקלו את מה שאמרתי כי אני לא סומכת על זה) שיפרסם אח"כ מה היה.
את טועה בגדול-שאולי
ראשית כל נכון שהאירוע מפורסם וכוחות הרשע יודעים על קיומו, אך לדאבונם כוחותיהם הם לא כוחות 'אין סוף' ברגע שהאירוע הזה נהפך לאירוע המוני {1000 איש ומעלה} הם בבעיה! הם לא יכולים להשתלט על זה בקלות, חשבת אולי פעם איזה קושי יש למשטרה להתמודד עם אירועים כאלו? בוא נחשב את זה, לאירועים כאלה צריך להביא כוחות שנמצאים בקורס קצינים וכל מיני קורסים אחרים, למשטרה יש גם צרות אחרות אך היא חייבת לשלוח את הכוחות לשם ונהיה להם חורים 'בלא מעט' מקומות אחרים, עכשיו הערבים גם לא פראיירים ואני מאמין שגם הם מתארגנים לצעדה שתהיה המשטרה תצטרך לבלום אותם וכמובן תצטרך לשלוח גם לשם כוחות גדולים, לגבי פרסום על אירועים גדולים וההצלחה בחסימות כבישים, דווקא החסימת כבישים הכי רצינית שהייתה התפרסמה כשבוע וחצי לפני שהיא הייתה ומי שזוכר אני מתכוון לניסוי כלים שהמשטרה לא הצליחה לסכל אותו, כנ"ל העליות לחומש גם אותם המשטרה לא מצליחה לעצור כשיש המונים שמגיעים, ברוב המקרים המשטרה אפילו לא מנסה למנוע הגעה כי היא יודעת שזה בלתי אפשרי! הפעמים היחידות שהם עוצרים אנשים בחומש זה רק כשיש שם קצת אנשים, לכן האירועים שמצליחים הכי הרבה אלו האירועים שבהם משתתפים המוני אנשים שזה אומר מ-1000 איש ומעלה, ועכשיו נשאלת השאלה מה כל זה שווה לנו? סתם להסתבך? סתם להיעצר? ממש לא! שום דבר לא סתם, השלטון הזה מפקיר את דמנו ונותן לו להשפך כמים סביבות ירושלים ומחוצה לה, ערבים עושים לינץ בפקחים בעיר הבירה ושום דבר לא קורה, ערבים רוצחים תלמידי ישיבה בבירה ושום דבר לא קורה, ערבים מקימים סוכת חיזבאללה לזכר הכלב הערבי שעשה את הפיגוע ואין שום דבר שהשלטון הבוגד הזה עושה, לכן אנו חייבים ליטול את היוזמה ולהגן על החיים שלנו! אם השלטון הזה יבין שהחיים שלנו זה לא רולטה וכשיקרה רח"ל משהו מיד תהיה תגובה קשה ואיומה לא מן הנמנע שהם יתחילו לקחת את הביטחון שלנו ברצינות בשביל שאנחנו לא ניקח את עניין הביטחון ליידים שלנו
אני לא חושבת שזה ילך וגם לא חושבת שכדאיS.C2
להיעצר על זה...אני בהחלט מסכימה שיש צורך בתגובה גדולה אבל למה כזה פירסום? למה דוקא למקום כ"כ רגיש שיעורר תגובה מאד חריפה אצל המשטרה????
דינמית כנסי,אי''ה
אני לא באמת חושבת שנצליח טכנית להרוס את הבית, אבל קחי את זה בתור הפגנה, צעדת מחאה או אני לא יודעת מה...
אני מעלה פה רעיון לדיון:נוער חומש
אולי שהפעם בנות לא יבואו?
שיתנו לבנים לנהל פעם אחת את המאבק ושיעשו את זה כמו שצריך..
מספיק שחלק ממי שמכיר את הנרצחים ועוד כמה חברה יבואו - וכבר זה כמות של בנים שלא רואים בדרך כלל...
שוה להשקיע בזה ולראות ולהראות פעם אחת איך נראה מאבק דקדושה על ארץ ישראל
(מעבר לזה שלהרביץ לערבים/לחטוף מכות מערבים לא נשמע טוב בהקשר של בנות)
בנות שמחפשות אקשן שלא יכסו את זה באידיאלים ובנות שבאמת יראות ה' שיחשבו וישקלו טוב טוב מה יצא מזה..
וחוצמזה-לעניות דעתי המטרה היא לא הריסת בית המחבל הזה בפועל ממש אלא יותר מה שצעד זה בא להגיד,
ז"א - גם אם לא יתנו להתקרב לשם כמו שפלפלתי אומרת אם יגיעו כמויות גדולות של אנשים יש לזה חשיבות רבה בכל זאת.
ולדינמית-שימי לב שלחסימות כבישים ההמוניות היה יותר השפעה מאשר לקטנות (אפילו שמבחינתנו הקטנות הו יותר מוצלחות)
יש בפרסום הזה-הגלוי, מעבר לעובדה שמעלה למודעות ומגיע לציבור הרחב, גם אמירה של התרסה כלפי המערכת אמירה חשובה בפני עצמה, שאנחנו לא מפחדים מהם בכלל והולכים עם האמת שלנו (גם במחיר של לשבת במעצר)
אני לא יודעת בת כמה את ואם את זוכרת את כל העניין שהיה לפני הגרוש מסביב לעצורים בשבועות הראשונים שאחרי החסימות הגדולות -להציף את בית המשפט ולגרום למערכת לקרוס זה גם תועלת!! בעיקר שהאמירה במקרה הזה מאוד חזקה וציבור יותר רחב עומד מאחוריה והיא נוגעת לחיים שלנו ממש (מעטים האנשים מכל הזרמים בארץ הזו שיגידו לך שלא נכון להרוס את הבית של המחבל המקסימום שיטענו נגדך זה שזה צריך להעשות כצעד ממלכתי ושלא כל אחד יקח את החוק לידיים.נו פסדר..)
אבל,דינמית
לא הבנתי, אז מה לדעתך המטרה?
כולם כבר יודעים שמתנגדים לזה.
אנחנו רוצים לעשות או שישמעו שניסינו לעשות?
בקשר לבנות, אולי אתה צודק שלא נהיה במקום של האלימות אבל אנחנו יכולות לתרום כשנהיה בסביבה. (כמו המעגלים שהיו בצבא בתק' הגירוש וד"א אני בת 16 וחצי...)

פשוט לא הבנתם את המטרה כנראהאנונימי (פותח)
המטרה היא להכנס בעם המחבל
כי להגיע לבית המחבל זה בלתי אפשרי
כן, חד משמעית אבל כולם באים בשביל שאם לא שמה אז במקום אחר בירושלים כי ירושלים מלאה ערבים.
שבמקום שכשעכשיו משפחה בירושלים רואה ערבי ועוברת לצד השני של הכביש שהוא והמשפחה שלו יעברו לצד השני של הכביש או לים או משהו בסגנון.
חזקו ואמצו כי אתם תנחילו את הארץ.
אתה צודק שזו המטרה ולכןנוער חומש
ולכן אין לבנות מה לחפש שם!!
זה כבר מלחמה שלא מיועדת לבנות גם לא במעגל ה21
(אלא אם כן יהיה לנו שלל ואז נהיה כמו הערבים שהנשים שלהם הולכות עם שקים בסוף כדי לאסוף את השלל מהמלחמה)
וכן - חוץ מלעשות יש גם עניין שישמעו שניסינו לעשות (זה לא שנעשה רק "בכאילו" רק "לנסות""שיראה" "ויצטלם" מלחתחילה, אלא צריך לדעת שבמקום שלא הולך- לא למות בשביל זה! גם עצם הנסיון יש בו מעלה והתקדמות ומשפיע.
ואולי זה לא טורם כשבנות בסביבה?אולי זה מפריע? (כי צריך לדאוג להן,כי לפעמים הן עושות שטויות ולא יודעות גבולות, כי הן פוגעות בצניעות שלהן, וכי יש בנים רבים וטובים ששומרים על העייניים שלהם רוצים לבוא ולא יבואו בגלל בנות שמתפרעות להם בין הרגליים,פה זה מלחמה של כח אם רוצים להפחיד את הערבים כדברי magen .הרי זה לא מציאות חדשה כל אחד יכול לצייר לו בראש איך זה הולך להיות..
ברור שאתה צודק אבל צריך לראות איך מנתבים את הכוחותאנונימי (פותח)
בכלל לא הגבתי על העניין הזה שהוא חשוב ומיצג הרבה מהלוחמים
אבל גם כאן במקום להגיד להם אל תבואו תכוון אותם לגזרה אחרת
כי אתה ואניי יודעים שתגובה כאן לא תשנה לאף אחת את הדעה
מה אנחנו שטרן ימ"ש
שיוזם יחידות מעורבות צריך לשמור על קדושת המחנה
אבל באמת צריך לנתב את הכוחות
שכוייח!
נוער חומש היא בת....ולנוער חומש-אותו דבר אפשר להגיאנונימי (פותח)
להגיד שאסור לבנות לבוא לגירוש מחומש-כי זה גפ פוגע בצניעותן....ואסור לבנות להעצר-כי גם יכול להיות (במיוחד אם הבנות לא מזדהות) שתהיה להן פגיעה בצניעות....בגלל זה יש רב שאומר לכל בת מה לעשות
נראה לידינמית
שזה דיי חוצפה לא לתת לבנות להשתתף בדברים כאלה. אולי לא בקטעים של האלימות אבל בלאייש את האיזור, אין בעיה.

למה שרק הבנים יגנו על הארץ? זאת מצווה גדולה וגם אני רוצה לקחת בזה חלק.
ההבדל הוא שכשאת תעשי את זה זה יכול להיות עברהנוער חומש
חשבת על זה אולי?מה האדיאולוגיה שלך?מתוך מה את פועלת?זה מה שה' רוצה ממך?
זה שאלות שכל אחד צריך לשאול את עצמו לפני שעושים משו גם אם כולם אומרים שזה מה שנכון לעשות
מסכימה איתך.קומי אורי
בנות יכולות לאייש מאחזים, לצבוע, לבשל וכו'.. וזה חשוב ותורם למאבק!
אני בעד שבנות ימצאו דרך אחרתS.C2
בתור בת-תנסי לברר עם עצמך מאיפה זה מגיע!
זה קצת שונהנוער חומש
הסברים בהמשך..יום שישי עזרה בבית וזה..
בואנה אנשים!אנונימי (פותח)
אתם לא קולטים שאני ממש רוצה לעשות משו, נמאס כבר לשבת כל היום בבית ולבכות!! רוצים לעשות משו! אז מה תגידו? שיכולות להיות בעיות צניעותיות? אז שכל אחד ישמור על עצמו! ואם מישו יגיד שהכי יעזור שאני ישב בבית ויגיד תהילים אני יפרק לו תצורה! נמאס כבר!
הכי יעזור שתשבי בבית ותקראי תהלים.קומי אורי
נראה אותך מפרקת לי ת'צורה!

סתם, ברצינות - יש מיליון דברים אחרים לעשות! בואי תצטרפי לגרעין בנות! זה ממש חשוב וזה ממש לא אומר לשבת בבית כמו עציץ..
מה הוחלט בסוף?? ללכת או לא ללכת??פגזניקית גאה!
תלו לנו שלט באולפנא.. ותלו עוד במלא מקומות.. לדעתי זה יהיה קשה עכשיו להודיע לכל הבנות לא ללכת..
מערך הבנות בארועים והפגנותאנונימי (פותח)
לדעתי מכיון שקדושת המחנה היא חלק מהמאבק לגאולה השלימה המתכונת צריכה להיות כמו ב"סיבוב שערים" הבנים בקבוצה ראשונים והבנות בנפרד מאחורה ותסמכו על הבנים הם יעשו עבודה טובה
אולי מצד שני..........אנונימי (פותח)
כשנגיע המשטרה תחסום אותנו ויהיה בלאגן ואז הערבים ירגישו מוגנים כי הם יראו איך מגרשים אותנו משם וזה יתן להם כח וגיבוי לעשות חס ושלום עוד פיגועים
אבל למרות זאת ממש ממש ממש חשוב לבוא כדי להראות כח והלוואי שנצליח!!!!!!!!!
הבנות בסיבו"ש אולי מאחורה אבל מוסיפות הרבה...S.C2
איזה שטויות! כולם יודעים שהבנות עושות את העבודהאי''ה
הבנות הרבה יותר חזקות [לא בשרירים] והרבה יותר עושות את מה שצריך!! יש להם הרבה יותר כוחות!!! [ראו ערך: צביה שריאל, 7 הבנות וכו...]
מסכימה!S.C2
מחר התגובה ההולמת לפיגוע כולם מגיעים לירושליםאנונימי (פותח)
מישוו הלך?? איך הייה?? מה היה??פגזניקית גאה!
בקשר לדיון של הבנות בבלאגנים.אנונימי (פותח)אחרונה
שלחתי שאלה לרב אליקים לבנון והוא ענה שמותר ללכת לכל הבלאגנים, אין חשש של לעבור על איסור נגיעה (כי האיסור הוא על נגיעה של חיבה) וכל שאר האיסורים אבל זה לא האידיאלי. אפשר ללכת אבל רק למי שזה בנפשה.
לדעתי אין פה ויכוח. כל אחת תחליט לעצמה. אני החלטתי לא ללכת. בהצלחה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה