הייתה אחת שלא הסכימה להכיר בסמכות בית המשפט ורצתה להשפט בסנהדרין נראה לי שקראו לה צביה שריאל או משהו כזה
מישהו יודע מה נסגר עם זה בסוף ועל מה בכלל היא נשפטה?
הייתה אחת שלא הסכימה להכיר בסמכות בית המשפט ורצתה להשפט בסנהדרין נראה לי שקראו לה צביה שריאל או משהו כזה
מישהו יודע מה נסגר עם זה בסוף ועל מה בכלל היא נשפטה?
(ואבל גדול!)-
א. השאלה היא: כמה כח ההתמדה יש בכזה מצב?
כי אם נשברים בשלב כלשהו, החלול ה' שנגרם הוא עצום. (חוץ מהפאדיחה כמובן..!)
ב. שאלה נוספת היא: כמה יתרון ותועלת יוצאים מזה?
נכון, מערכת המשפט רחוקה מלהיות משפט צדק וע"פ תורתנו הק', אבל מה לעשות? זה כרגע מה שיש ועם זה צריך להתמודד.
וכמה ארץ ישראל הרוויחה מהספור?-כלום!
במקום שתהיה נערה נוספת בגבעות, שתלחם בפועל על ארץ ישראל, קבלנו נערה (משמעותית מאד ביחסי הכוחות של הלוחמים על הארץ!), מאחורי סורג ובריח-מושבתת מפעילות!
אז נכון שהמלחמה מול מערכת המשפט הקלוקלת חשובה לאין ערוך, אך היא לא יכולה לבוא בשום אופן על חשבון הפעילות בפועל למען ארצנו הקדושה!!!
אפתח בכך שאני מעריך את הבחורה הזאת מאוד. דמות מופת בעיניי.
א. השאלה היא: כמה כח ההתמדה יש בכזה מצב?
כי אם נשברים בשלב כלשהו, החלול ה' שנגרם הוא עצום. (חוץ מהפאדיחה כמובן..!)
אז מסתבר שהיא הצליחה בצורה יפה מאוד, ומי שנשבר ונכנע זאת מערכת המשפח ולא היא. היא יצאה וידה על העליונה.
ב. שאלה נוספת היא: כמה יתרון ותועלת יוצאים מזה?
נכון, מערכת המשפט רחוקה מלהיות משפט צדק וע"פ תורתנו הק', אבל מה לעשות? זה כרגע מה שיש ועם זה צריך להתמודד.
עייני סעיף הבא, אבל רק אוסיף כאן שאולי את לא מבינה, אבל היא פשוט נגעה בשורש גדול של הבעיות שלנו כיום. שזאת מערכת המשפח. זאת בניגוד לעיסוק בענפים של הבעיה שרואים כאן בפורום לרוב.
"וכמה ארץ ישראל הרוויחה מהספור?-כלום!".
סליחה שאני אומר לך את זה, אבל אני בטוח שהתרומה שלה לעם ישראל ולארץ ישראל גדולה מהתרומה שלך ושל רוב האנשים פה (ובטוח שיותר ממני), המעשה שלה עורר את המודעות לעניין הכל כך קריטי הזה בצורה שאף אחד מלבדה לא הצליח. זה שאת בוחנת את ערכם של מעשים "במלחמה בפועל" בגבעות, זאת ראיה צרה שטחית ולא נכונה (בלי לפתוח את הסוגיה על חלקם של בנות בדברים כאלה).
אז נגרום הד גדול (ואולי אפילו זעזוע), בכך שהרבה, אפילו רוב, החבר'ה שפועלים למען הארץ יעשו כמוה=ונראה את כולם מאחורי סורג ובריח.
ומי יפעל בשטח???
הרצי"ה אמר: " שתי מערכות צריכות תיקון מהשורש-מערכת המשפט ומערכת החנוך".
-תקון מהשורש! ומלחמה כזאת, של בודדים, או קבוצות קטנות, לדעתי, לא נחשבת תקון מהשורש. תקון מהשורש,פירושו, החלפת התשתית! החלפה! לא שינוי!!
היא עשתה מעשה אדיר. (וכמי שמכירה קצת את צביה שריאל), היא יחידת סגולה. אני ממש לא בטוחה שיש עוד רבים כמוה, עם כח עמידה, נחישות, עקשנות ורצון כמו שלה.
אני לא חושב שהמעשה שלה צריך להיות מודל חיקוי לרבים.
בס"ד
מאשר ליישב את א"י..אז אולי נכון כשאת/ה לבד זה פחות חזק אבל תחשבי שנעצרים 20 חבר'ה וכולם ככה את יודעת איזה זעזוע זה יגרום..?
מאיפה הבאית את זה?
הרב קוק, (הראי"ה והרצי"ה קוק), זצוק"ל, היה ציוני.
אז מה, תלחמם בו ובתורתו????????
בס"ד
ואני אחכה שדוב יחזור מהרמה יש לו יותר חומר ממני..ואני לא נלחם בו אני לא מסכים איתו ונלחם במדינה..תאמיני לי שהראי"ה והרצי"ה לא היו כאלה ציונים כמו שמציגים אותם כמה הר המורניקים..
יש ציונות אמיתית. בלי סילופים ועוותים.
תורת הרב קוק, לפני הפילוג, היא ציונות אמיתית.
אין ציונות ללא תורה ואין תורה (-כיום, בדור הגאולה), ללא ציונות.
הציונות (-האמיתית!), נובעת מתוך התורה. (-שיבת ציון, קבוץ גלויות, תחיית האומה בארצה...).
וכן, הרב דיבר ציונות. קידוש החול. חיבור בין קודש לחול. להכניס קדושה בחול-קרי, מדינה, צבא...עד לפרטי הפרטים של החיים.
פיסקאות שלמות כתב הרב על המדינה שבדרך...אז מה, זאת לא ציונות???
ותורת הרב, להזכירך, רלוונטית לדורות. לא רק לתקופה הספציפית בה הוא חי.
ויש כמובן גם את הכניסטים!!
ואת תורת הרב גינזבורג אינני מכירה.
בס"ד
על תיקון המדינה ואת הספר קומי אורי..
שנקראתה "דגל ירושלים" אבל לא נגלה את כל הפרטים כי אמור לצאת ספר שמי שבאמת רוצה לדע יוכל לדעת
זה היה בד בבד.
הוא השתתף בכמה קונגרסים של התנועה הציונית - מה הקשר? הוא עדיין כינה את נורדאו בעל הגויה... הציונות והציוניים הם לא אותו דבר, אוקיי?...
אני משער שכבוד תורתו נולד קצת אחרי שאור ישראל וקדושו מרן הרצי"ה זצ"ל נולד, נכון? אזי מדוע אתה מעז בכלל להיכנס למחלוקת של תלמידים מובהקים שלו (ולא, אני לא מדבר על ההוא מהעיר העתיקה שלמד בסה"כ שנה וחצי בישיבה המרכזית הק' הי"ו כתוכ"ת, וכולם קוראים לו משום מה תלמידו המובהק של הרצי"ה)?
וכן, גם אני ממש לא מבין את הקו-קווים... רק אתמול ראיתי בספר הק' 'ארץ הצבי' של אגרותיו של מרן הרצי"ה זצ"ל שהוא קורא לממשלה באותם ימים ממשלת ניוול! אז אני ממש לא מבין אותם... אולם עדיין אינני מעז להכינס למחלוקת בין גדולים ממני, ותלמידים מובהקים ממני של מרן הרצי"ה זצ"ל...
כמו הרבי מלובוויטש
אבל סנדרין- בעז"ה בקרוב ממש אתה מתפלל 3 פעמים ביום
באמת צריך להקים!!
אין שום תוקף לסמיכה לדיינות היום מחילה מכבודכם.
תוהה לי מה שלומה בחיים בימים אלו ומה החיים קידמו אותה מאז.....
אם מישי מכירה אותה- תמסרו למה ממני שכלל ישראל דורשים בשלומה! 
האמת שזה היה החלום שלי (הייתי חולה על הלח"י הנאשמים מאשימים מי שמכיר)
אבל בפועל לא עשיתי את זה כי אין מה לעשות זה ממש קשה אבל אני עדיין חושב על לעשות את זה
מה דעתכם
בעקרון כיום עניין ההזדהות תלוי במה שיאמר העו"ד של חוננו..
לפעמים זה חכם ולפעמים זה לא..
בכל אופן - בין הזכויות שלכם כעצורים - שיחת טלפון עם עו"ד בתחילת המעצר!
תדרשו את הזכות הזו ותתקשרו למוקד של חוננו!
היא אחת הנשים. אם היית יודע מה היא עשתה אז...
זה ממש שונה חוץ מזה שהעניין של הזדהות תלוי בחברה שנעצרים מה הם מחליטים
כי אתה לא מזדהה בדרישת אדם שאתה לא רואה בו סמכות לכלום.
צביה שריאל בחורה צדיקה וטובה.זהב. עשתה הכל לשם שמיים.
נעצרה בהפגנות של הגירוש, לא שיתפה פעולה. אחרי חודשים בכלא יצאה עם הרשעה על משהו באזור העלבת עובד ציבור... כמה פעמים!!
ביקשה להישפט בסנהדרין-ובאחת הפעמים השופטת הסכימה. והסנהדרין הוציאו אותה זכאית... (ואז השופטת החליטה לא להקשיב להם...)
היא ילדה מדהימה! ובכל זאת הייתי ממליצה לשקול צעד כזה טוב טוב., מהסיבה הפשוטה שזה אומר שכל פעם שתעצר-זה יהיה מעצר של לפחות 3 חודשים (עד תום ההליכים,כי אתה לא מזוהה,וגם אם כן "אי אפשר לסמוך עליך שלא תפר הגבלות"וגם רוב השופטים רוצים לחנך.)
ואחרי הפעם הראשונה שאתה נעצר ולא משתף פעולה,יהיה לך קשה במעצר שני כן לשתף פעולה עם המשטרה ובתי המשפט.
צריך אנשים בשטח.
לדעתי זה יותר מתאים לאנשים, אולי נשים, לא עובדות, שנעצרות פעם בחיים...
בכל מקרה בהצלחה!
אין מה לעשות, אם מכריזים מרד על המערכת, זה צריך גם להיות בבית המשפט.
מה שהיא עשתה מחזיק את הלהבה של אש המרד....
שנזכה כולנו....
..

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)