השבוע בדרך להחתמות,אני נוסע לירושלים מבני ברק,אני עומד בקוקה קולה(בני ברק) ואז אחד עוצר לי ולחבר שלי טרמפ,ואמר לנו רק אתם תעלו אני לא מעלה חרדים(לא נעים אבל זורמים אולי נעשה הפצות אמרתי לעצמי בלב!).
אנחנו מתחילים את הנסיעה ואז הוא אומר לנו אני מקווה שאתם לא נפגעתם(חנפן שכמהו...)במבטע של ערבי חזק...ואני שם לב שהוא גם ניראה בדיוק כמו ערבי....חבר שלי שואל אותו למה אתה כזה שונא חרדים? והא אומר לו בגלל שהם קוראים לחילים נאצים,ואז הוא מרחיב בזה עוד ואמור שהוא לא עשה צבא,אבל בין לקרוא לחיל נאצי ולבן לקרוא לו נאצי....יש הבדל עצום,אנחנו מנסים להסביר לו שהוא לא צודק כי זה רק קצת ועוד חפירות.....והוא חופר לנו וממציא פול שטיות(כמו כל ערבי ממוצאה) אני כבר קלטתי שהוא בטוח ערבי.....(חשבתי פעמים לפני שקבעתי מי שלא זוכר את הפאדיחה שלי...)והוא מחרטט לנו עוד כמה דברים...אמרתי וואלה זה ערבי "טוב"(טוף) והוא אומר לנו שבגוש קטיף האנשים טובים...ולא יודע כניראה הוא מת על יהודים....(העיקר שלא יהו חררדים...),הוא מספר לנו שהוא חוזר מכפר בצפון....(זה עוד נקודה שהוא בטוח ערבי).
ואז הוא אומר לנו אשתי פעם הייתה חרדיה.....ואז אני כבר "רותח לא"חם" וואי הייתי מזועזע!!! רציתי רק לרדת...לא ידעתי מה לעשות אם עצמי הוא מספר לחבר שלי מלא דברים על אשתו ועל הילד שלו-לילד שלו יש כיפה של מתנחלים ימ"ש של האבא!!!!!הוא אומר לנו שהוא לומד בגן דתי....וואי אמרתי לעצמי איזה פחד יכול ליהות שאח שלי לומד אם שמוליק בן אחמד!!!
נחשו מאיפה הוא מכיר את אשתו????
כולם מגעים השבוע להחתים!!!
הפתרון היחיד להביא את משיח בן דוד!!!!
הם גרים בקטמון...הרכב כבר ניזוק?..חחחח
שבוע טוב!!!1
רציתי לעלות כאן את השיר-"אתה בחרתנו" אבל פחדתי מהסטה לגזענות....חחחח(סתם פשוט זה בבית ואני לא בבית...)
)