ראיתם איזה השמצות על נוער הגבעות במקור 1???מיה ש

חייבים להחרים אותם .

הם רוצים להתחנף לביבי על חשבונינו .

בעיני הם מתירים את דמנו, בעיני כל מיני שבכניקים מבחילים ,

חסרי מוסר אישי . 

חייבים לפעול נגדם .

חייבים להחזיר להם גינויים פי אלף ,

לא ייתכן שככה יבאישו ויכפישו אותנו על לא עוול בכפינו. 

יש למישהו אי מיילים של הכתבים והעורכים ,

גם של אמילי עמרוסי שכתבה נגדנו.

מקור ראשון באמת הגזימו...מרדכי

כתבות נגד תג מחיר, קריאה נגד נוער הגבעות... בזמן שרוב הקוראים שלהם הם דתיים והם עוד מציירים את עצמם העיתון של הדתיים...

הכתובת דוא"ל של אדם צחי (מיומן) adamtsachi@gmail.com

גם בכמה מעלוני השבת היה...-משה ר-
לא ראיתם את הקריקטורה של שי צ'רקה..?שמוליק פיין

בס"ד

ומאיר ברטלר כתב להם יפה..:

"בעת האחרונה מתנהל מסע ההכפשות ודה לגיטימציה בעיתון מקור ראשון כנגד נוער הגבעות, מסע זה שהגיעה לשיאו במהודרת סוף השבוע שעבר וסוף השבוע הזה של עיתון מקור ראשון כאשר לצד מאמר מערכת ארסי שפורסם בשבוע שעבר כנגד מבצעי מה שמכונה "תג מחיר" פורסמה קריקטורה של שי צרקה המציגה בחור עם כיפה גדולה ופאות יושב על קנה טנק צהלי וחותך אותו במסור.
השבוע כבר ממש חצו שם את הקווים האדומים כאשר פרסמו מאמר של אחד בשם חיים הר זהב שהינו איש שמאל קיצוני התומך בחרם על ההתנחלויות ואף הסתירו עובדה זאת מעיני הציבור (בבלוג המקורי שפורסם באתר רוטר הוא גם ציין זאת אך בעיתון בחרו משום מה לשמוט שורות אלו )כנראה שבחר מי שבחר לנהל קמפיין הסתה מעוות מתמשך ושיקרי ולהציג בעורמה מציאות כאילו מאות ואלפי הנערים אשר מתגוררים על הרי הטרשים במרחבים השונים ביהודה ושומרון נלחמים בחיילי צה"ל, עוסקים יומם וליל בגביית תג מחיר(׳טרור׳) ובעצם כורתים את הענף (או קנה הטנק כך בציור) עליו כולנו יושבים ולא כך היא. לכן חובה להפסיק לשתוק , ראשית אבהיר כי מחול ריקודי המה יפית של רבים מאישי הציבור של הציונות הדתית וציבור המתנחלים אשר עיקר עיסוקם כבר שנים הינו בגינויים ובניסיונות להחליש את בני הנוער החלוצים חייב להפסק ומיד , נערים אלו אשר יש להם את האומץ הרוחני של מרדכי היהודי ואברהם יאיר שטרן ויש להם את האומץ המעשי של מרדכי אנילביץ ושל ה"שני אליהו" הם כיום בבחינת מעט המחזיק את המרובה במאבק על אדמות המולדת ופגיעה בהם היא פגיעה בכולנו.

ולמרות כל זאת ואולי דווקא בגלל זה נאלצים הם לספוג הכפשות ושקרים מקרב חלק מהממסד המתנחלי וחלק מעיתונות המגזר שבוע אחרי שבוע, אך דומה שבעניין זה ההיסטוריה דווקא ולא במפתיע חוזרת על עצמה לצערי ולבושתנו כולנו, כך זה בעצם היה מאז ומתמיד. כבר לפני שישים ושבעים שנה הקפידה הנהגת הציבור הציוני דתי לעמוד לימין הממשלה ולהוקיע את פורצי הדרך החלוצים אשר היום הם גיבורי התרבות והמורשת של העם כולו ובמיוחד של בני הציונות הדתית.

למשל בתקופת המחתרות, בספרו(מומלץ בחום) "רק לא מלחמת אחים" הקדיש לכך חגי סגל פרק שלם (פרק י') וסקר בהרחבה את היחס של הרבנים לגיבורי המחתרות. כאז כן היום פחדו הרבנים לצאת להגנתם מחשש שמא יבולא להם ובעיקר ולמוסדותיהם, הרב נריה למשל הסביר בערוב ימיו כי "חששתי שהתגייסות תלמידי לאצ"ל או ללח"י תסכן את עצם קיומה של הישיבה " תנועת בני עקיבא צירפה אז את חתימתה לעצומה שפורסמה לאחר חיסול הלורד מוין שכותרתה "מלחמה לנוער העברי בטרור ובמבצעיו " ותוכנה "יש לבער את הבוגדים להרחיקם מספסלי הלימודים"

אפילו הרב עוזיאל כינה את לוחמי האצ"ל שתקפו את בניין הבולשת הבריטית "אלמונים מטורפים" ואף הגדיל לעשות כאשר התקשר למזכיר הראשי של ממשלת המנדט והתנצל תוך קריאה לחדול מדרך התועבה המסוכנת הזאת .לא אצטט גם את הגינויים של הרבנות הראשית דאז מכיוון שהם פשוט רבים כל כך וידרשו מוסף שלם. ואולם המסר פשוט וברור ולכן לא נבהלתי כשקראתי את הטור של הגברת אמילי אמרוסי שכתבה על מבצעי פעולת המחאה בבסיס ליד בית אל שהם רוצחים (כמעט) והאמת שלא הופתעתי מהאבסורד שדווקא הדוברת של ההנהגה הכושלת בעת הגירוש ההנהגה שתגובתה למגרשים (שבמעשיהם הביאו מיליון מאזרחי ישראל לסכנת חיים ממשית ויום יומית) הייתה דווקא חיבוקים והכרזות בסגנון יש לנו אהבה והיא תנצח להם לא קראה הגברת אמרוסי רוצחים (כמעט)אותם היא וחבריה העדיפו לחבק, אוי כמה חבל .

בימים בהם נערכת הממשלה לפינוי מאות משפחות במאחזים מיגרון גבעת אסף ורמת גלעד ואף בתוך הישוב בית-אל הנערים האלו הם האצבע בסכר אם חלילה נחלישם אזי חס ושלום נשטף כולנו."

וחוץ מזה מה אתם רוצים..שמוליק פיין

בס"ד

תמיד היה ותמיד יהיו את המתחסדים שאוהבים לעלות על גל הגידופים הרי מי לא אוהב לשמוע רע על נוער הגבעות?

כשמקור1 קידמו רפורמים לא הפריע לאף אחדאנונימי (פותח)

הקוראים "הדתיים" היו צריכים להשליך את העיתון כשהוא קידם כפירה בעיקר. מי שמנוי לעיתון כזה וחוץ מההשמצות החדשות מסכים להחזיק עיתון כזה בביתו - אינו אלא צבוע. 

הרוח הנושבת ב'מקור ראשון' מזוהה אצלי כקונסרבטיבית למהדרין. אני מודע היטב למציאות שבה רבים במחנה הדתי מוגדרים בפי עצמם ואחרים כ'לייטים', ו'דשים בעקבם'. זה לא נורא, לא מפולת ולא אסון. מאידך, הנפת דגל צבעוני של 'אנחנו לייטים', ואפילו גאים בלייטיות - קרויה בפי 'הדחה'.

הדפסה
16.06.11 10:19

"אך בה' אל תמרודו" (יד,ט)

אני כותב שורות אלו באי נחת מרובה, אך מצפוני דוחק בי למתוח בקורת ממוקדת כנגד 'עיתון הבית' שלי ושל עמיתיי במחנה הציונות הדתית. כוונתי ל'מקור ראשון' שמוספו העיוני 'שבת' הפך לבמת 'הטפה והדחה' נגד הנאמנות להלכה כמקובל מדורי דורות.

מפסח ועד עצרת פורסמו לפחות 10 מאמרים ברוח זו (בצד מאמרים תורניים קלאסיים). עורך המוסף מיצב עצמו כאידיאולוג קונסרבטיבי (כהגדרתי) המפריח באינטנסיביות אג'נדה המצדיקה דילוג על המחוייבות לשולחן שערך רבי יוסף קארו, ולמפה שפרס עליה הרמ"א. הוא מתעטף באיצטלה אורתודוקסית (ללא ציצית ותפילין, במוצהר) המוותרת לכתחילה על סעיפים 'פחות-חשובים' בשולחן ערוך.קונסרבטיביות ממקור ראשון

כדי להמחיש את 'הרוח החדשה', נטולת האזיקים, השליך את כיפתו בפומבי, מה שכמדומני לא העיז אפילו משה מנדלסון לעשות (אבי תנועת ההשכלה. מרבית צאצאיו התנצרו). חבישת כיפה היא אכן סמלית, אך השלכתה המוצהרת סמלית שבעתיים!

גם אם מאמריו שזורים הגיגים הראויים לדיון, הבעיה שלי ושל עמיתיי היא שהמוסף הפך לבטאון החצר של בית המדרש הנאור-ליברלי ע"ש הרטמן ומשיקיו. גליון חג השבועות היה מעוטר בשפעת מאמרים כאלו; אחד כופר במתן תורה על הר סיני (רק 'עשרת הדברים'), שני מערער את אמונת 'תורה מן השמים' כפשוטה, שלישי קורא לקלוט בנות ב'מרחב הישיבתי' (על פי פרשנות לחלומו של רבי נחמן!), רביעי קורא לחזור לחג הקציר. ומעל כלנה מתנוסס מאמר פרוגרמטי של העורך ל'פוסט-אורתודוקסיה' הנותנת לגיטימציה לכתחילית למחיקת חלקים בשולחן ערוך, הלכה למעשה.

שבועות אחדים קודם לכן זכינו להגות פרשת השבוע (קדושים) פרי עטה של 'רבה' רפורמית תוך הסתרת תוארה (בניגוד למקובל בעיתון. מחשש לעינא בישא?) גם גליון פסח רווי היה במאמרי ניאו-אורתודוקסיה ליברלית, בצד המאמר החזוני (בהא הידיעה) של העורך ל'ביטול החברה הדתית'. לב משנתו היא הנמכת הרף ההלכתי לכתחילה, ואזי הכל ינהרו למחוזות היהדות המותאמת מחדש שתעלה כפורחת.

דגלים צבעוניים מפתים

כאמור, הרוח הנושבת מזוהה אצלי כקונסרבטיבית למהדרין. אך מעבר לכך, אין זה ראוי, ואולי מנוגד לאתיקה, שעורך מוסף-עיון 'יפתח שולחן' להסבה בהרחבה בעיקר עם הגיגנים בצלמו ובדמותו, המטיפים ומדיחים ליהדות 'משליכת טלית ותפילין' לכתחילה. אני מודע היטב למציאות שבה רבים במחנה הדתי מוגדרים בפי עצמם ואחרים כ'לייטים', ו'דשים בעקבם'. זה לא נורא, לא מפולת ולא אסון. מאידך, הנפת דגל צבעוני של 'אנחנו לייטים', ואפילו גאים בלייטיות – קרויה בפי 'הדחה'.

ואגב, תמיהני האם 'בעל המאה ובעל הדעה', ובעל-הבית של העיתון, נוחה דעתו ושלמה השקפתו עם מהלך אנטי-הלכתי אקטיבי-מתמשך זה?

==

האמת שאני לא מנוי..שמוליק פיין

בס"ד

ראיתי אצל חבר אבל יש בזה משהו..למרות שנראה לי שהם השתפרו(לא?)

לא היתי מודעת , אני כמעט לא קוראתמיה ש

את העיתון הזה .

וברור שאני נגד זבל כזה .

גברת מיה "על לא עוול בכיפנו" אפשר לוותר..יער"ב שיחי

כי רוב הכותבים פה [לצערי וכאבי] הגדול בעד פעולות של זריקת אבנים ו/או חבלה ברכבי צבא..

ולגרום לרצח בני אדם ע"י פעולות כאלה זה "חסרי מוסר אישי" ואנושי..

נכון רובנו בעד לפגוע במי שפוגע בנו..שמוליק פיין

בס"ד

אנחנו לא נוצרים נמאס לנו להגיש את הלחי השניה..

הדבר היחיד שיש לי לומר לך, יער"ב שיחי הוא>>>אלירז

פחחחחחחחחחח

תודה.

גברת אלירזיער"ב שיחי

אני בהלם שאת עדיין לא חסמת/מצנזרת אותי

כי, אני מצטט "אני מצנזרת מה שנקרא פרובוקציות.. שלא תואמות את דעת אף אחד כאן בפורום.." 

והרי דעותיי "הציוניות והממלכתיות" לא תואמות אף אחד כאן בפורום

אלירז הרבה יותר ציונית ממש שנדמה לך....קחו עמכם דברים

חוצמזה שאין בעיה עם דעות אחרות,השאלה זה איך הן נאמרות.

כן יש בעיה עם פרובוקציות.

ההודעה שלך נראית ככזו,ולו רק משום שהיא תלושה מהמציאות לגמרי.

אתה יודע יש אנשים שיש להם עוד דברים לעשות..שמוליק פיין

בס"ד

חוץ מלחסום משועממים כמוך..בנתיים נחמד לנו אנחנו צוחקים עליך וזה צחוקים כאן..

כולם פה אוהבים מאוד את אלירזמיה ש

היא אחלה מנהלת . 

אל תדבר מילה רעה על אלירז שלנו.

ממש חוצפה, פשוט לא יאמן שהם יוצאים נגד אנשיםאנונימי (פותח)

שכל מטרתם היא רק ליצור אנרכיה ולסרב לשלטון החוק.

פשוט לא יאומן שיוצאים נגד תג מחיר (כשערבים עושים את זה אתם קוראים לזה פיגוע).

תרצו או לא, גם אם אתם אנטיציונים, או פוסטציונים או איך שתעדיפו לקרוא לזה, אתם עדיין בגדר "דינא דמלכותא דינא" פה זו מדינת חוק ולא ייתכן שיבואו כמה אנרכיסטים וייפגעו בחיילים שאגב בלעדיהם אני רוצה לראות כמה מכם היו שורדים. כי בינינו, כולנו יודעים שהצבא שומר עליכם, וכולנו יודעים שאם לא היה צבא תוך 5 דקות כולכם בשטחים הייתם מתים (כן שמוליק, גם מג'ניה היו עולים עליכם).

אז מה אם חלק מההנהגה של המדינה לא מוצאת חן בעיניכם? אז זהו? אין יותר מדינת ישראל? מדינת ישראל זה רע?

או שאולי שכחתם מה קרה לסבתא ולסבא שלכם לפני 70 שנה תחת שלטון לא יהודי כי רובם לא רצו לעלות לישראל. והפלא ופלא, היהודים שעלו ארצה לא קרה להם כלום.

תאמינו לי שאם לא היה כאן שלטון והיה עולה איזה קיצוני לשלטון היה פה הרבה פחות טוב, אי אפשר שכל אחד שיש איזה חוק שלא מוצא חן בעיניו יחליט לא לעשות אותו. גם אם החוק לא נראה לכם, חוק הוא חוק. אז יאללה בואו נחריב את המדינה הציונית, ניתן לחבורה שלא מסוגלת לשמוע לקול חוקי המדינה (גם אם הם היו מחוקקים) בגלל שהם לא מוצאים חן בעיניה, לשלוט במדינה. ננסה ליידות כולנו אבנים על חיילי צה"ל שמגינים עלינו יומם וליל בחירוף נפש. נעשה פעולות טרור תחת השם היפה "תג מחיר".

נראה איזו מדינה תצא לנו. מי שרוצה לשנות צריך לשנות מבפנים. לא מוצא חן בעיניך? לך לפוליטקה ותשנה. אבל מפה ועד להגיד שמדינת ישראל זה רוע? הדרך רחוקה.

אנחנו בעד שלטון יהודי..שמוליק פיין

בס"ד

ולכן אנחנו נגד הציונים כי הם לא יהודים..הציונות מטרתה הייתה להחליף את היהדות(ב"ה שזה לא הצליח להם כמו שהם קיוו) אבל זה לא רחוק מזה..אנשים בשם הציונות מוותרים על א"י השלמה פוסקים דברים שהם נגד ההלכה ממציאים הלכות ומחפשים הקלות והיתרים..

שמוליק... אלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ט אלול תשע"א 00:35

ציונות מקורה ביהדות!!!

"ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים!"

.

אלירז את ציונית?אנונימי (פותח)
ציונית גאה!!אלירז
וכששמוליק אומר "ציונים" הוא מתכוון לכוחות המגרשיםאלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ט אלול תשע"א 00:44

אז למה ציונית קוראת נגדאנונימי (פותח)

הצבא? את מאמינה שמדינת ישראל היא מה שצריך להיות?

מתי קראתי נגד הצבא?אלירז
צחקת על התגובה הראשונה שלייער"ב שיחי

שמתנגדת לזריקת בלוקים על חיילים וכו'...

כי אתה חי בסרט כל כך עמוק,אם אתה חושב שזהקחו עמכם דברים

מה שנוער הגבעות עושה.

אני לא אומר שהוא עושהיער"ב שיחי

אבל בשרשור שפתחתי בנושא [וננעל] לפני כמה שעות אראה שיש כאלה שמעודדים דברים כאלה

התגובה שלך היא 99.9% תעמולה ציוניתאנונימי (פותח)

אבל יש בה משפט אחד שניתן להעמידו לבדיקה מציאותית: "וכולנו יודעים שאם לא היה צבא תוך 5 דקות כולכם בשטחים הייתם מתים". 

אני אומר שלא. אני אומר שדווקא שהערבים יהיו מתים אם צה"ל יצא מהשטחים הכבושים.

למה שלא נעמיד את זה במבחן המעשה?

אתה יודע למה לא? כי אתם מפחדים ממה שיהודים יעשו לערבים ולא להיפך. הציונים כבר הוכיחו שלא אכפת להם שיהודים נרצחים ויותר מזה, שהם מוכנים לרצוח יהודים בעצמם (למשל אלטלנה והירי בחוות גלעד).

אז למה לא מסיגים את הכוחות? בגלל שאתם דואגים ממקרה סברה ושתילה, אז הציונים הואשמו בטבח שביצעו הפלנגות הנוצריות בערבים. 

אתה מדבר שטויותאנונימי (פותח)

כאילו שיש לכם כלי נשק כדי להתמודד עם המון ערבי שיעלה עליכם, ואגב, גם אם יש לכם בישוב נשק, הוא בחסות המדינה הציונית שממנת שמירה עליכם, אני בעד הפרדת מדינות, מדינה אחד ליהודים האמיתיים, אוהבי הארץ, אלו שמכירים במדינת ישראל כראשית הגאולה- ממערב לקו הירוק.

ומדינה אחת לאנרכיסטים שונאי מדינת ישראל מימין לו.

ולמה אין לנו נשק אתה יודע?!שמוליק פיין

בס"ד

כי החברים הציונים שלך לקחו לנו אותו..ע"ע איימס הי"ד.. ששבועיים לפני הרצח החרימו לו את הנשק..!

שוב, במדינת חוק אתה צריך אישורים לנשק.אנונימי (פותח)

המדינה הזו היא היחידה שיש לנו והיא מתנהלת כמו מדינה דמוקרטית. יבוא משיח? אז תהיה מדינת הלכה עם מלך, והחילונים יהפכו לדתיים. ועד אז טוב לנו לשבת בריבונות של מדינת ישראל שהיא אתחלתא דגאולה. 

דמוקרטיב?יהדות? מה הקשר בין ה2..?שמוליק פיין

בס"ד

אשמח אם תמצא לי מקור לדמוקרטיה ביהדות..

לפי איזה חוק העברתם שריוניות לערפאת?אנונימי (פותח)

ובאותו זמן שדדתם יותר מ-70% מהנשק שהיה ביישובים?

מסתבר שגם לשיטתך, החוק הציוני = חוק סדום ועמורה אדמה וצבוים.

קודם כל היישות הציונית מונעת מיהודים רכישת נשקאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ט אלול תשע"א 00:52

ואם היא לא היתה היה ביישובים הרבה יותר נשק. דבר שני היישות הציונית מחלקת נשק לאהוביך בתנזים ובמשטרת רש"פ ואם לא היא היה להם הרבה פחות נשק.

בל אני אומר שגם במצב הנתון היהודים יפתחו לערבים ת'צורה בגלל היתרון הטקטי ו-IQ גבוה יותר. 

ובכל מקרה רוב הסיכויים שהיישות הציונות תושמד תוך זמן קצר מכיון שהיא קורסת לתוך עצמה מוסרית לאחר שהיא זנחה כל ערך יהודי, כך שבסוף "מדינת האנרכיסטים שונאי מדינת ישראל" עשויה להיות מקום פליטה גם לשוטים מסוגך...

מדינת הארכיסטים לא תחזיק דקהאנונימי (פותח)

כי כל אחד בה יעשה כטוב בעיניו, ודרך אגב, אני חושב שהפיתרון הכי טוב הוא שתי מדינות לשתי עמים כשבכל מדינה יש רק ערבים או רק יהודים. ולצערנו, אתם תהיו במדינה שלנו..

אתה רוצה אפס מדינות ליהודיםאנונימי (פותח)

כי ציונים אינם יהודים וציונות הפוכה בתכלית ההיפוך לציונות.

וחוצמזה היישות הציונית פשטה את הרגל מוסרית וצבאית ובקרוב היא תשיר את שירת הברבור שלה.

מדינה יהודית לא תהיה מדינה אנרכיסטית אלא מלכות תיאוקרטית. פחות או יותר בסגנון ערב הסעודית.

מי שחושב ששורפים יהודים בקלות על דעות שלהםאלירז

מטומטם!!

באמירה שלך אני מכליל גם את מייער"ב שיחי

ששורף ע"י זריקת בקבוקי תבערה על חיילי צה"ל

אה נכון... כי זרקנו! <צ>אלירז
ל-יער"ב שיחי ומגיב בתשלוםשמוליק פיין

בס"ד

מה עם המאחזים גם עליהם צה"ל שומר?! 

ואתם באמת חושבים שהערבים לא תוקפים כי הם מפחדים מהציונים..?! מה הם כבר יעשו להם? ירו עליהם כדורי גומי?אמצעים לפיזור הפגנות? מה כבר יעשו להם..?!

תסלח לי חצוף!!!! פה זה מדינת חוק!!!אנונימי (פותח)

אתה לא תלך ותקים מאחזים!! יש פה חוק ואם אתה רוצה לבנות אתה צריך אישורים בשביל זה!!! אנרכיסט חצוף.

ומה עם חוקי תורת ישראל? או שהציונות מעבירה אותךשמוליק פיין

בס"ד

על דתך? אז הנה היא הצליחה להחליף את התורה בשבילך..

יש דברים מעל החוקמרדכי

התורה אומרת להתיישב בארת ולרשת אותה!

אנחנו מקיימים את דברי תורתינו הקדושה בכך שאנחנו מתיישבים בארץ ישראל!!

מודי, אתה מקיים זיבולי שכל!!!אנונימי (פותח)

תיישב את הארץ במסגרת האישורים שנותנת מדינת ישראל!!!! בלי המדינה הזו לא היה לכם כלום!! מקיימי מצווה עאלק. נראה לך שהיית יכול לחיות פה אם לא הייתה לנו מדינה?!

ומה אני אעשה אם היא לא נותנת אישורים?מרדכי

אולי נשב ונחבק ידיים עד שהערבים ישתלטו לנו על כול שטחי הארץ?

בדיוק!!! אתה תעשה מה שהמדינה שלך החליטה!! כאילו שאאנונימי (פותח)

שאם היית חי בארה"ב היית יכול להתייחס לחבל ארץ כ"שלך" ולעשות ככל העולה על רוחך!  בבוא היום נשיג גם את השטחים האלה, אבל הדרך שלך מטומטמת, אתם סתם גוזלי כספים של מימון אבטחה, מי ייתן ויפסיקו לממן שמירה על אנרכיסטים שרק רוצים לפגוע במדינה ובצבא. טיפשים שלא מבינים שאלפי חיילים מתו כדי לשמור עליהם, כפויי טובה.

אני גוזל כספים על אבטחה?מרדכי

תבדוק טוב לפנ שאתה אומר דברים! אנחנו (ועוד יישובים רבים) מוצאים מידי חודש כסף רב על חברת שמירה (כי לצבא הגנה ל"ישראל" אין זמן בשבילינו) 

ואני לא יעשה את מה שהמדינה המפגרת הזאת אומרת לי לעשות, שהיא בכלל לא מחשיבה אותי בתור תושב שלה (כפי מה שאמרו מקודם, החוק הישראלי לא חל עלינו)? ולמה אני יסתור את דברי התורה שבה אני מאמין?

מודי, חברות האבטחה מסובסדות ע"י משרד הביטחון,אנונימי (פותח)

אחרת הייתם משלמים הרבה יותר. אפשר לחשוב שאין איפה לחיות חוץ מיו"ש..

חוץ מזה...ירושלים

אתה חושב ששומר בשער זה מספיק מה עם הפיילבוקס בצומת גם זה חברת אבטחה וכל המחסומים?

ומי עושה את כל המעצרים גם חברת אבטחה?

מגיב בתשלום - כסף זה לא הבעיות שלנו..אלירז

וכנראה גם לא שלך..(בתשלום..)

שלוש מעלות ביישוב ארץ ישראלמרדכי

המעלה התחתונה היא לגור בארץ ישראל

מעלה אמצעית היא לגור בטחים לא מיושבים (כמו הנגב והגליל)

והמעלה הגבוהה היא לגור בשטחים שיש עליהם מחלוקת (יו"ש)

(הרב אליעזר מלמד)

לכן אדם שרוצה להדר במצוות יישוב ארץ ישראל, צריך לגור ביו"ש!

מודי, יש מצוות להדר בהן קודם...אנונימי (פותח)

קודם כל שב תלמד קצת תורה לפני שאתה פותח את הפה. 

אני מציע שנוציא את חיילי הציונים י.מ.שאנונימי (פותח)

מהיישובי קודש תבוא עליהם הברכה ונראה בדיוק מה יקרה להם, בכלל בוא ניתן לערבים את יו"ש ונעשה תכנית ריאליטי על הישרדות המתנחלים שם..

אל תקראו נגד נוער הגבעותמרדכי

(שזאת הסיבה למה נפתח הדיון)

בטח ובטח שנקרא נגדאנונימי (פותח)

מחבלים!! כן כן, מי שעושה תג מחיר הוא מחבל!!

ומה היו שמעון ולוי..?שמוליק פיין
שמעון ולוי היו אחיםיער"ב שיחי
שעשו תג מחיר..שמוליק פיין
ואחרי זה יעקב כעס...יער"ב שיחי
בתג מחיר ניצחנו!מרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ד' תשרי תשע"ב 07:56

בזכות זה הערבים עכשיו פוחדים מאיתנו

/News/News.aspx/226040

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=14945

בדיוק, כולם חושבים שכל הדתיים אנרכיסטים בגללכם..אנונימי (פותח)
מי זה כולם? אתה ושלושת החברים הטיפשים שלך?אלירז

שיושבים על הפורום ומחפשים לעשות פרובוקציות?!

למען האמת חוקי מדינת ישראל לא חלים ביו"שאנונימי (פותח)

מכיון שהמדינה שלך לא השכילה להחילם. החוק השולט פה זה החוק העותמני.

הם חלים על היהודים ולא על הערבים.אנונימי (פותח)

דרך אגב זה אזור כבוש שחל בו חוק צבאי. לגבי היהודים חלים חוקי מדינת ישראל, תלמד משהו לפני שאתה מבלבל בשכל.

הם חלים על הגוף ולא על מקרקעיןאנונימי (פותח)

יהודי שמבצע עברה בגופו בצרפת יכול להשפט עליה בישראל, אבל לא אם הוא בנה בית בלתי חוקי בצרפת. 

העובדה היא שמדינת ישראל אומרת שיהודה ושומרון אינם במדינת ישראל. וטוב שכך.

ואתה צודק לגבי החוק הצבאי. ומכיון שמשטר צבאי אינו דמוקרטי, אני לא רואה שום בעיה מוסרית להתנגד לו בכח הזרוע. 

המשטר הצבאי הוא זה שמגן עליךאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ט אלול תשע"א 01:00
מגיב בתשלוםירושלים

אני מציע שתתחיל להרגע, פה זה פורום של פאנאטים ואתה לא יכול לפגוע בהם כי אתה לא מסכים עם דעתם!

אדון/גברת ירושליםיער"ב שיחי

עם כל הכבוד לך גם לקרוא לציוני -"לא יהודי" [ע"ע התגובה של שמוליק "אנחנו בעד שלטון יהודי"] כי אתה לא מסכים את הדעות שלו, זה גם פוגע!

יערב שיחיירושלים

לפני שאתה תוקף תבדוק מי כתב את זה

יער"ב יטמבל! ירושלים זה שותף חדרינו הלא הוא ***אנונימי (פותח)

ומאיפה לי לדעת שהוא משלנו?!יער"ב שיחי
הבנתי אורח בעולם הביא את כולכם לפה\די"מ
אין שום קשר בין אורח בעולם לבין זהאנונימי (פותח)

שאתם מתנהגים כמו ילדים קטנים ולא מבינים שמדינת ישראל היא הסיבה היחידה שאנחנו כאן, ולזה שאתם כפויי טובה שמנסים לרצוח חיילים שמגינים עליכם. אבל אין בעיה, עוד יבוא יום ותתפקחו, זה יקרה בוד כ שבוע כשהערבים ינסו להרוג אתכם וצה"ל יהיה הדבר היחיד שיימנע את זה..

דרך אגב, בלי ה"ישות הציונית" עוד היית יושב באירופה היום ובחיים לא היה לך את ירושלים.

פושע אתה לא יודע למי הגבת את זה....ירושלים

חחחחחחחחחחחחחחח

יש מתקפת מזרוחניקים בפורום....קחו עמכם דברים
ותתכוננו לארטילריה..אנונימי (פותח)

בגלל שאנחנו מביאים את הרב רמי, והוא אחד מ50 הכוונים הטובים בעולם- והמבין יבין..

תודיע לי כשיגיע הזמן לשקשק.קחו עמכם דברים
הם עוד יחשבו שאתה מתכוון לרב אחר....ירושלים
ששלחתי לו סמס?אנונימי (פותח)
מגיב בתשלום - השתלטת לי על האשכולמיה ש

עם התנשאות מבחילה בסגנון כנופיית שלטון החוק. 

מבחינתי אני לא עונה לך וקוראת גם לשמוליק , לא להתיחס אליך 

בכלל.

הגיוני שאתה אכן מגיב בתשלום ,

או שאתה מהמחלקה האנטיהודית שגולשים פה . 

בכל אופן , אני רוצה לנהל ויכוח הגיוני על הנושא שבכותרת ,

אלירז בבקשה תעזרי לי.

אם המגיב בתשלום ממשיך בהתנשאותו המגעילה ,

אני מציעה לנעול את האשכול אני אפתח חדש.

שמוליק בבקשה , אל תתיחס לטרול הזה.

מבקש להפנות תשומת לב מנהלים לקריאהאנונימי (פותח)

כנגדי בשם "נאצי", תתבייש לך חתיכת מטומטם, רואים שאין לך שום כבוד לאבותיך, אחרת בחיים לא היית מעז לקרוא ליהודי נאצי!!!! רואים שטיפש כמוך לא יודע מה עשו הנאצים ליהודים!!!!!!

מר אורח שבעולם, מעולם לא קראתי לך נאציאנונימי (פותח)

אין בכוונתי לחטוף תביעת דיבה (מוצדקת) מוועד גמלאי האס.אס.

אם כבר מישהו יש לו דעות המזכירות נאציזם במקצתאנונימי (פותח)

זה אתם, שקוראים לרצח ערבים ויהודים ציונים!!

מזרוחניקס- אתם היחידים שניבלו את הפה בדיוןאלירז

והייתי צריכה לערוך לכם את התגובות כמו "אידיוט" "סתום" וכל אלו..

אז- הנה לנו הפרצוף האמיתי של חבורת שוחרי השלום ושונאי המתנחלים האנרכיסטים..

אתם מתים שיקראו לכם נאצים.. רק מחכים לזה.. כדי שתוכלו שוב להתבכיין..

חבורת ילדי כאפות.

אני רק תוהה כמה באמת משלמים לכם בשב"כ?

גברת...אני מבקש שתראי לייער"ב שיחי

פעם אחת שניבלתי את הפה!!!

אחרי שערכתי לכם כ"כ הרבה אתה חושב שאני זוכרת?אלירזאחרונה
נסיים בשיר..:שמוליק פיין

בס"ד

"הנה רבותי סוף הסרט ארץ יהודה מתעוררת ושומרון בוערת מדינת הציונים מתפוררת אף אחד כבר לא נשאר בסרט אין כבר מזרוחניקים אין עוד ממלכתים.."

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה

אולי יעניין אותך