קבעתי עם חברה מחר בכותל ללכת?? פשוט עושה רושםor

קצת מפחיד....

נראה לך הגיוני להישאר בבית בגלל פחד מערבים?...יויו2

ועוד בארץ שלך?

ועם ה'?

^^ תלכו!! בקומה זקופה!! במבט גאה! והרבה אמונה!!אלירז

ויאללה תהנו.

ורצוי עם סכין אקדח או גז מדמיעמורדו
תגובה לעניין!רחלקה
ערבים הם כמו כלבים-מריחים פחד!אסתר770

אנחנו כבר לא אותו יהודי גלותי מושפל עד עפר...

מאיימים עלינו? - נדע להגן על עצמנו!

והכי חשוב זה-ממש לא להסתגר בבתים (-כמו שהצבא והמשטרע מצפים שנעשה), אלא להמשיך את שיגרת החיים ולהשיב מלחמה היכן שידרש!!

תודה לכולכם, אסתר-לא הייתי אומרת שהם מריחים פחד..or

ומסתבר שאנחנו עדיין בגלות, מושפלים...

אמנם צריכים לעשות  כדי שנצא מזה וזה רק בדרך ה'..חזרה בתשובה..

ה' יעזור שתבוא כבר הגאולה ונוכל לחיות בבטחה , אמן!!

הם מריחים פחד!!אלירז

ואנחנו לא בגלות!!

אסור לנו להתנהג ככה!!

אמן..

אם אנחנו לא בגלות זה אומר שלשיטתך כבר נבנהor

בית המקדש  וכל היהודים בארץ ישראל בשקט ושלווה ,יודעים את ה' ושומרים את תורתו, אין מלחמות, -לא ישא גוי אל גוי חרב, וכו' וכו'....   

אנחנו בגלות, אין מה לעשות צריך להבין את זה

ורק כשמבינים את המצב ניתן לעשות כדי לצאת ממנו(-כלל ראשון במערכות מידע-אבחון המערכת...)

לילה טוב

בגלות?? -אנחנו???אסתר770

ראשית הגאולה בחזרת עמ"י לארצו,-קבוץ גלויות.
המשכה בהקמת המדינה. שלטון יהודי אחרי 2,000 שנות גלות בהן לא היה לעמ"י בית לאומי ושלטון יהודי עצמאי.
עם הקמת המדינה בה' באייר תש"ח, פורסם גילוי דעת, עליו חתומים רֹב רבני היהדות לכל פלגיה; וזה לשונו:

"דעת תורה
דברי רבני ישראל אל עם ה' בציון!
נודה לה' על שזיכנו ברב רחמיו וחסדיו
לראות את הניצנים הראשונים של 'אתחלתא דגאולא'
עם הקמתה של מדינת ישראל."

(רובם המוחלט של רבני ישראל שהיו חתומים על הכרוז! מקצתם:
הרבנים הראשיים-הרב הרצוג והרב עוזיאל. הרב צבי פסח פראנק, אב"ד בי-ם; הרב יחזקאל סרנא, ראש ישיבת חברון; הרב יעקב משה חרל"פ,הרב זווין, הרב טיקוצ'ינסקי, הרב שלמה זלמן אויעברך-שהיה רב צעיר בימים ההם.
הגאון ר' אליעזר ולדינברג, בעל שו"ת ,ציץ אליעזר', כותב: "בשוב ה' את שביתנו כאפיקים בנגב וזכּוֹתוֹ

אותנו ברינת הקוצר אחרי הזריעה בדמעה, באתחלתא דגאולא, בתקומת מדינתנו, על חלק מאדמת קודשנו". הגאון הרב יוסף כהנמן, ראש ישיבת פונוביז' בב"ב, היה תולה דגל ישראל כל יום עצמאות, "אנו חיים בזמן של אתחלתא דגאולא" אמר.
וכן סברו הרבנים הגאונים: הרב שלמה גורן, הרב יחיאל ויינברג, בעל "שרידי אש"; הרב שאול ישראלי; הרב מנחם כשר; הרב איסר זלמן מלצר; הרב יוסף דב סולוביצ'יק; הרב משולם ראטה; הרב צבי יהודה הכהן קוק; הרב אברהם אלקנה שפירא ועוד.
רב גדולי רבני תימן: מורי יחיא אלשיך, ר' חיים כסאר ועוד.
רבני מרוקו כבבבא סאלי ובניו, ורבני ספרד וג'רבא ראו בעין חיובית את תהליך שיבת ציון הנרקמת לנגד ענינו.

זו טעות היסטורית ושקרית לומר שרֹב גדולי ישראל היו נגד תהליך הגאולה!

מקצת סימנים שחז"ל נתנו לנו לזהות את הגאולה-והם אכן התקיימו ומתקיימים!:

1. התגברות הצרות. (שואה, טרור..). (על ירבעם השני נכתב: "בשנת חמש עשרה שנה לאמציהו בן יואש מלך יהודה מלך ירבעם בן יואש מלך ישראל בשומרון ארבעים ואחת שנה. ויעש הרע בעיני ה' לא סר מכל חטאות ירבעם בן נבט אשר החטיא את ישראל".-גודל רשעתו! ואח"כ נאמר: "הוא השיב את גבול ישראל מלבוא חמת...כי ראה ה' את עני ישראל מורה מאד ואפס עצור ואפס עזוב ואין עוזר לישראל. ולא דבר ה' למחות את שם ישראל מתחת השמים ויושיעם ביד ירבעם בן יואש". (מלכים ב', יד, כג-כז).
הרי אילו פסוקים מפורשים, שבשעת צרה ומצוקה ה' מציל את עמו אפילו ע"י מלך רשע ומחטיא את הרבים!)

זה משמש לנו למוד לדורות. האם היה מצב שבו עמ"י היה במצב קשה כ"כ כמו בזמן השואה הנוראה?! מאחר שהיינו זקוקים כ"כ למדינה תחת רגלינו הקב"ה שלח גאולה. ואפילו ע"י אנשים שאינם שומרי תורה ומצוות! 
הסיבה לכך שכורש נקרא משיח ורועה היא לא בגלל אישיותו, (-עובד ע"ז וגוי גמור!), אלא בגלל היותו שליח מאת ה' להשיב את ישראל מהגלות!

2. הקץ המגולה. (פריחת הארץ שהייתה שממה ורק חכתה לבניה-עמ"י שישובו אליה).

3. שנוי נפשי בעם.-התווצרות הלאומיות בנפש היהודי.

4. קבוץ גלויות. "בעת ההיא", בזמן הגאולה, "אביא אתכם, ובעת קבצי אתכם, כי אתן אתכם לשם ולתהילה בכל עמי הארץ בשובי את שבותיכם לעינכם אמר ה'" (צפניה ג', כ').
-"גדול קבוץ גלויות כיום שנבראו בו שמים וארץ" (פסחים פ''ח).

קבוץ הגלויות שהתרחש ממש לנגד ענינו-גדול הרבה יותר מיציאת מצרים! ממצרים יצאו 600,000 איש ממקום אחד, ואילו בקבוץ הגלויות עתה נקבצו ובאו מכל רחבי תבל 6,000,000 יהודים (!!!).

זו לא גאולה??? עוור מי שאינו רואה זאת!

הרב כהנא הי"ד על דור 'עקבתא דמשחא ואתחלתא דגאולא':אסתר770

מתוך הספר 'על האמונה ועל הגאולה' (מתוך עמו' 19-22)-מומלץ בחום!

("אנו בעיצומה של עקבתא דמשיחא ואתחלתא דגאולה, תקופה המשקיפה על אלף שנות נדודים וסבל והצלה מתמדת ואלוקית של הכבשה המתקיימת בין שבעים הזאבים. תקופתנו היתה עדה לשואה הנוראה ולנס שיבת ציון הבלתי יאומן של אומה שגלתה במשך למעלה מח"י מאות שנים; להגשמת החזון האלוקי של יחזקאל הנביא: "התחיינה העצמות האלה"? והתשובה המרעישה היא: 
כן, כן, והנה הן קמות והאומה חיה! עדים אנו לתחית מדינתה ולשונה, כאשר הקב"ה מקבץ בניה ונדחיה ממאה ארצות פזורה; עדים אנו לנצחונות מופלאים נגד צבאות העולים במספרם עשרות מונים בשנות תש"ח, תשי"ז, תשכ"ז ואף, אמנם כן, במלחמת יום הכפורים-המופלא שבכולם; עדים אנו לשחרורם המדהים של חלקים גדולים של ארץ ישראל עם שובנו אל הר-הבית, חברון, יהודה והשומרון, עזה, הגולן וסיני.

מי אשר ראה את כל הניסים והנפלאות הללו שחולל הקב"ה ואינו מאמין כי עם ישראל הוא העם האלוקי וכי זוהי תקופת הגאולה, ומדינה יהודיתלעולם לא תכחד, - עוור הוא, ורבים כאלה בתוכנו."...)

"...ובכן, יהודים דתיים רבים מסרבים להכיר הכרה דתית בישראל או מקבלים אותה לכל היותר על בסיס דה פאקטו, ורבים אחרים מתעלמים מן הסתירה לכאורה ומצהירים כי, המדינה אמנם הינה ביטוי של רצון האלוקים אף כי מתקשים הם להסביר את עצמם מבחינה הגיונית ויהודית.

המפתח להבנת הענין, להבנת תקופתנו ועתידנו, טמון בהבנת המשמעות האמיתית של תקומת מדינת ישראל. על שום מה החלה הגאולה בדור כשלנו?
הנביא יחזקאל, (ל"ו), באחד החזונות המרשימים והעמוקים ביותר בתנ"ך, התנבא אל היהודים בני דורו- ושלאחריו - על בוא היום בו יהיה קץ לגלות והיהודי ישוב לביתו, ויאמר:

" ואפיץ אותם בגויים וייזרו בארצות, כדרכם וכעלילותם שפטתים. ויבוא אל הגויים אשר באו ויחללו את שם קדשי באמור להם: עם ה' אלה ומארצו יצאו".
"ואחמול על שם קדשי אשר חללהו בית ישראל בגויים אשר באו שמה. לכן אמור לבית ישראל: כה אמר ה' אלוקים. לא למענכם אני עושה, בית ישראל, כי אם לשם קדשי אשר חללתם בגויים אשר באתם שם. וקדשתי את שמי הגדול המחולל בגויים אשר חללתם בתוכם, וידעו הגויים כי אני ה', נאום ה' אלוקים, בהיקדשי בכם לעיניהם. ולקחתי אתכם מן הגויים וקבצתי אתכם מכל הארצות והבאתי אתכם אל אדמתכם". 
 (יחזקאל ל"ו).

הנה כי כן תמצית משמעות תקופתנו. הרי הסיבה לתקומת מדינת ישראל ולעובדת היותה בלתי נתנת לחורבן.היא קמה והיתה כדי למחות את חרפת חילול השם!

"...ויבוא אל הגויים אשר באו שם ויחללו את שם קדשי". עצם היות העם היהודי בגלות, מפוזר ומפורד בין העמים ללא בית, מיעוט בלתי מוגן וחשוף להתפרצויותיו ולכוחו של הרוב, נרדף על היותו חלש ותלוש מארצו, צבאו וגאוותו - שאבדו לו, הוא חלול השם! "

(כמובן שזהו תמצית של תמצית מתוך הספר. להרחבת הענין ניתן למצוא גם בספרו של הרב הי"ד - 'אור הרעיון').

אסתרי, את נהדרת!! אין מילים! מתה עלייך...אלירז
שמת לב מה כתבת - אתחלתא...or

כל הציטוטים שהבאת נכונים וח"ו לחלוק על גדולי ישראל,

אבל הם עצמם אמרו- אתחלתא דגאולה לולא גאולה ממש,

תהליך הגאולה החל בעצם עם יציאתנו לגלות, אלא שאנו מתקרבים לגאולה יותר ויותר, 

אגב, אין זו הפעם הראשונה בה יש שלטון יהודי בארץ, היתה כבר תקופה כזו בהיסטוריה בזמן

בר כוכבא כמדומני (אני יכולה לברר בדיוק..) 

בתקופת בר כוכבא לא היה שלטון יהודי-משה ר-

היה צבא יהודי שלחם/מרד בשלטון הרומאי....

היה שלטון ששלט בירושלים...יהודי מרמ"ג
כן אבל ירושלים זה לא כל הארץ-משה ר-
גם מדינת הציונים לא בכל הארץ....יהודי מרמ"ג
זה באמת בעייה....-משה ר-
חחחחחחחmetorafiאחרונה
ב״ה הם לא מריחים הם יודעים ! כולם נועלים דלתות כולם פוחדים לנסוע טוב כמעט כולם!
ל2 גאולות ישראל זקוקין להםרמ"ג

אחת. להוציא את עם ישראל מהגלות והשניה להוציא את הגלות מעמ"י. והשנייה קשה מהראשונה.

אם תמשיכי ככה. סביר להניח שבלי נס יקח למשיח להגיע עוד כמה אלפים טובים.

ברור שללכת!!!!!!!!חני770
אתחלתא דגאולה, לא גלות ולא גאולה שלמה.דוסית גאה!
למעשה, מרגע היציאה לגלותרכס רמת מגרון

בע"ה

במיגה מסוימת- הגאולה כבר החלה לרקום עור וגידים.

בציפיית הישועה.

ובמידה מסויימת, ברגע שנולדים - מתחילים למות.יזהר
חבר'ה הייתי בירושלים, היה כיף ב"ה, אין עלor

ירושלים, תודה שהוצאתם לי פחדים... 

רכס רמת מגרון- צודק

וכן יזהר- הפרוש על בהמה שיש לה מום שאינו עובר ולבסוף תמות ממנו הוא שמרגע שנעשה בה מום התחיל תהליך המיתה,(ולכן פסולה..) להבדיל אלפי הבדלות...

*אגב היו שם בי"ס כלשהו של בנים מאלקנה והם עשו שמייייח ממש! אז כבוד להם..(מי שמכיר את השם של ביה"ס)

בעזרת ה' שתהיה שנת גאולה שלמה!

ממה את מפחדת??אביטלל

דבר ראשון זה הכותל שלנו אין לך מה לפחדד...

חוץ מזה זה מקום קדוש ואת צריכה להאמין שה' שומר וישמור עלייך תמיד {לכן חשוב גם להתפלל}

בקיצור תלכי  ואל תפחדי!!

{גמאני היום בעז"ה אולי הולכת יש סיור סליחות באמת איןל ך מה לפחד :}

שנה טובה

זה בדיוק הזמן ללכת תהני לך פצפונית
אסרו על הערבים לקיים מחר (שישי) לקיים תהלוכותמישהי=)

ברובע.יהיה אסור עליהם ללכת רעולי פנים.. קיצור אל תפחדו! ה' יעזור. ותלכוווווו לכותל! זה חשוב. דוקא בימים האלו!

אהאהאהאהאהא סליחה אני חייבת פריקה!ענבל

נמאס לי שאנשים מפחדים ללכת בארץ שלי!

נמאס לי שבנות בכיתה שלי מפחדות לישון ב"התנחלות" (גוש עציון) כי זה מוקף בערבים!

נמאס לי שבנות לא רוצות לשבת במקום כלשהו כי יש ליד שני ערבים!

די!

כמה עוד אני יכולה לסבול את זה?!

למה אני היחידה בכיתתי שלא מפחדת?!

מי הם הערבים האלה בכלל שבגללם אני צריכה לפחד?!

למה מה קרה?!

זו הארץ שלי וירושלים זו העיר שלי!

ולא של אף אחד אחר!

למה אף אחד לא עושה משהו בקשר לפחד הזה?!

למה אף אחד לא הולך לעשות משהו עם הערבים המעצבנים האלה?!?!?!?

למה יש לנו מדינה קצת מפגרת?~!

למה????????..

האמת כבדה.. ונושאיה מעטים..אלירז

תתרגלי ללבד הזה... [לבד עם הקב"ה כמובן!]

[ואם יהיה לי כוח להעתיק לך איזה מכתב של לוחם לח"י מתשעה באב מתישו.. אני אעשה זאת ]

תעתיקי אביה7
תעתיקיענבל

ותודה אני באמת מתרגלת לאט לאט

כשאהיה בבית ויהיה לי המכתב.. אלירז
ברור שתלכי, דווקא כדי להראות שמה שהערבים לא יעשו הר"ח

הארץ הזאתי שלנו ואנחנו בחיים לא נוותר עליה ואנחנו לא פוחדים

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה