היה פשוט משעמם, חוץ מכמה בנות( אהם אלירז אהם) ששרפו בטעות דגל פלסטין במקום דגל ישראל....
חחח, אלירז, עכשיו ברצינות. סליחה על זה שאמרתי לך "700 ש"ח על הדגל"...
(הכל בצחוק וברוח טובה)
יאללה הגבות!!!!
היה פשוט משעמם, חוץ מכמה בנות( אהם אלירז אהם) ששרפו בטעות דגל פלסטין במקום דגל ישראל....
חחח, אלירז, עכשיו ברצינות. סליחה על זה שאמרתי לך "700 ש"ח על הדגל"...
(הכל בצחוק וברוח טובה)
יאללה הגבות!!!!
טאטע!!
זה היה בצחוק.... למי שעווודד לא הבין...
אביה7נראה לי שהוא צחק
לא מומלץ. . . (עבירה על החוק..)
אם זה לא היה עבירה על החוק, הייתי ממליץ....
בייחוד מה שמצויר עליו (צבעים לבן כחול, משו... [חסרי טעם!])
ועוד שמו איזה ציור מקודש שלנו לשטיות שלהם....
סתם, זה כשדברים נעשים לך יותר בהירים ומחולקים יותר טוב...
אה, ויש לך טיפת הומור יבש של ייקים שלא נותרה בהם לחלוחית...
רכס רמת מגרוןבע"ה
סתם.
האמת היא, שאני מודאגת.
אני רואה את התגברות האלימות בכל המישורים בקרבנו פנימה, שלא נובע מתוך בסיס יציב וזה מדאיג.
ע"ע רמת מגרון.
אבל עוד לא הכנסתי אותך לרשימת הדאגות שלי. להכניס? [=
בציפיית הישועה.
אבל דגל ישראל הוא בעל ערך קצת יותר גדול (הרבה יותר גדול)
ממה שאת מציירת.
זה הקווים
המגן דוד זה היהדות
והקווים זה המדינה שמגילה את היהדות
רק לא הבנתי פתאום מאיפה הגיע הצעקה הזו 
אמרת על המנגל - לא?
העונש בחוק על שריפת דגל הוא לבחור בין שלושה חודשי מאסר לבין קנס של......300 לירות (3 אגורות היום).....ככה שזה לא כ"כ נורא............
היי!
כשכתבתי את תגובתי הקודמת-רציתי להאמין שאטני טועה, שאני משקרת, שאני לא יודעת על מה אני מדברת,
אבל עכשיו אני רואה שהמקום הזה-הוא פתח ללוחמה במדינה בכל איפה שרק אפשר,
על מה אני מדברת?-על אנשים שקוראים כאן לשרוף דגלי ישרא, אני רועד כולי רק מלקרוא את הדבר המצמרר והנוראי הזה, איך אפשר?!? איך בן אדם יכול לשרוף דגל ישראל?!?!?!?!?
נורא ואיום!!!!
ואת אלירז-תגידי-את פוחדת מהפנאטים שיש כאן שאת לא נכנסת לויכוח?
למרות שבקומך הייתי מוחקת את כל השרשור הזוועתי והנוראי הזה!!!
אבל כנראה שאת מפחדת, פשוט מפחדת מכל מיני קיצוניים שמסתובבים פה, אז באמת שח-ב-ל...
א. אני לא 24 שעות ביממה על המחשב אז קחי נשימה עמוקה לפני שאת פונה אליי בכלל!!!
ב. לא שרפנו דגל ישראל! שרפנו דגל אש"ף!
מי שישרוף דגל ישראל על ידי - אני אקצוץ לו ת'אצבעות.
ג. תמשיכי כולך לרעוד...בהצלחה. רק רדי כבר מהמקלדת!!
פשוט סיוט לשרוף את זה צריך בשביל זה בנזין זה כזה מבאס
א. אין לאף אחד פה רשות לסתום פיות לאנשים גם אם הם לא בדעתך.
ב. למה לא לתת לזה להתפתח לדיון על המדינה?
שרשור זועתי ונוראי?
למה?
כי הם לא חושבים כמוך?
באותו אופן אני יכולה לדבר על שרשורים שתומכים ברב אבינר (לא שראיתי כאלה אבל בעיקרון)
שמלני שאומר שהוא בעד הקמת מדינה פלסטינית-זה לגיטימי על אף שאיני מסכימה עם דעתם, אך אם אזרח ישאלי יאמר שיש לתת לפלסטינים את כל הארץ-יש לסתום את פיו ולשים גבול לפלורליזם הזה... דיבור על שריפת דגלי ישראל (שוב רועדת) זוהי חציית כל גבולות הקווים האדומים, ולדבר כזה אי אפשר לתת מקום לביטוי...
בס"ד
ויהודי שמביא ערבים לרצוח יהודים..? יצאת נגדם?הזדעזעת?הצטרמררת?
של שקלים
בס"ד
או כצאן לטבח..לפחות אתם..אותם אלו שיאמינו במדינה וילכו אחריה כעיוורים עד הרגע האחרון..לפחות תמותו בשירת יש לנו אהבה והיא תנצח..
בס"ד
כמאמר השיר הקדוש: "הנה רבותי סוף הסרט ארץ יהודה מתעוררת ושומרון בוערת מדינת הציונים מתפוררת אף אחד כבר לא נשאר בסרט אין כבר מזרוחניקים אין עוד ממלכתים.." המדינה מתפוררת וארץ יהודה מתעוררת..ובע"ה בקרוב כולכם תעלמו כל המזרוחניקים והממלכתים..
בס"ד
נגייר מחדש את כל היהודים שהיו ציונים..<צ>
וברצינות..פשוט נסביר להם מה היה רע בציונות ולמה היא התפוררה(מכיוון שבבסיסה אינה מבוססת על התורה..) ומה הולך לקום עכשיו(מדינת הלכה..)
לא הולכים אם החוקים של התורה!!
ולכן הוא חושבשכל השורש של המדינה רקוב והיא אפשר לתקן את השורש אם הוא רקוב,צריך לתקן ולהפוך את כל השורש!
מה לא מובן?
זה רק הסבר אני בעצמי כן ציוני רק מסביר לך.....אבל בבקשה ממכם תדברו על זה באיש.....מספיק חפרתם כאן....

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה