לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
התמונות עם הילדים מזעזעות.
אם אתה רק מצתלם בשביל ליחצן, אתה לא מפרסם את התמונות של הצחוקים,
אלא רק את התמונות שאפשר לרות בהן את ה"רעל בעיניים", את העוצמה...
קחו עמכם דבריםשמישהי שם תצליח לפגוע בימשהו חוץ מבעצמה.
טוב, רק לחשוב מה קורה לה בזמן ירי זה מצמרר..
תחשבי שהנשים האלה נוסעות בכבישים יום יום עם ילדים או בלי זה חשוב שיעדו להגן על עצמן....
אוי הממלכתים
הלוואי שאצלנו היו עושים גם יוזמה כזו
זה שיעור ראשון, והן מתרגלות על יבש לגמרי - בלי מחסניות בפנים. מה שהן לומדות זה בדיוק איך להחזיק נכון...
לכן זה גם בסדר שהילדים לידן.
לא במילים אלא בכוח! אשריהן!
א. לכו אתם לשם בעצמכם, האמירה הזו ממש מזלזלת
ב. מדובר פה בביטחון שלהן ושל הילדים שלהם כן הלוואי ואצלנו זה היה ככה!
מה לעשות עם ארץ כמו שלנו חייבים ללמוד את זה וסחתיין
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
אם זה היה ירי אמיתי הייתי מבין, אבל בשיעור ראשון?
ככה רוצים שיצחקו עלינו? ככה רוצים שיסתכלו עלינו?
אני באמת חושבת שאם לומדים לירות תריך ללמוד נכון והכי חשוב, לשמור על כל כללי הבטיחות!!!
זה אומר אוזניות, מטווח פתוח, ובלי ילדים בקו הירי!!!!
כל הכבוד על הכתבה ועל תשומת הלב לפרטים!!!!
אני חושב שתמונות נשים מדליקות נרות שבת לא יותר צנועות מתמונות נשים שלומדות להגן על חיי יהודים , וגם לא פחות. בשני המקרים בתמונות צנועות לגמרי.
אי אפשר לחיות ככה חבר.
יש סיבה למה שיצחקו עלינו.

אני לא אישרתי את זה!
חוויה!!
אתה מוזמן לבוא ולהעביר לנו קורס רציני יותר בעתניאל..
אבל בהתחשב בכמות שאתה מוציא את האף מאיזורך... מממ.. זה יקרה במילניום הבא 
(מחסניות לא בהכנס).
חפרתם..
בטח אין תחמושת בפנים ומסבירים להן איך לאחוז בנשק..
וyaab123- צר לי, אבל את כנראה לא מודעת לסכנות שיש בנשק,
גם ובמיוחד(!) כשאין מחסנית ניראת לעיין.
יוני המלך- "בטח אין תחמושת בפנים", פשש... אתה גאון!!
וח"ו, כדור בודד בבית הבליעה לא יכול להיות!! נכון? <צ>
ב"ה
ולכמה פה מהתגובות:
מי אמר ש"דוסים" צריכים להיות שובניסטים?
צאו מזה.
ולמצודדי הביטוי "נשים למטבח" אז, סתם שתדעו- מטבח זה לשון טבח. הריגה.
ראשית אעיר שפשוט וברור שכל אלה שכותבים כאן שאסור לנשים היהודיות להתאמן בנשק כותבים כך או מתוך שינאה בוערת ומשוגעת לכל יהודי שנראה להם הוא מהציונות הדתית.
או מתוך רצון לגרוש לכך שהנשים האלה לא תתראמנה בנשק ושאם תותקפנה בבית או בדרכים בערבים יצליחו לרוצחן.
שנית אביא את המקור מהרב פיינשטיין , כלשונו ובכך אשלים את דברי Y.S.
הרב פיינשטיין כותב : חובה על אשה באזורי יש"ע לקחת נשק , גם כשנוסעת עם גבר נושא נשק, , להתאמן בירי ולהחזיק את הנשק במצב זמין ככל האפשר לירי מיידי בערבים שמהוים סכנה.
להלן ציטוטים :
שו"ת אגרות משה , מהרב משה פיינשטיין, אורח חיים חלק ד סימן עה
השאלה:
ג' ובהא דבישוב גוש עציון ובעוד ישובים כאלה שהם סמוכים לערבים שיש בהם הרבה שונאי ישראל ורוצחים ימח שמם שנחוץ לכל אחד מישראל כשיוצא לדרך לשאת עמו נשק, אם יש להתיר גם להנשים שמצד איסור הלאו דכלי גבר על אשה אסור להם לישא כלי נשק ...
התשובה:
לדינא פשוט שבמקומות שקרוב להערביים הרוצחים שאין יראין מהממשלה כמעשים בכל יום מותרות הנשים לישא כלי זיין לא רק להצלה מהריגה ממש אלא אף להנצל מהכאות בעלמא שבמלחמות קטנות אלו הא נמצאות הנשים כאנשים בהכרח שלכן לא שייך חלוק בין גברי לנשי במה שצריכין ליקח להנצל דיש ליקח מה שיותר עדיף לזה וכל עניני נשק יש להחשיב דרכן דתרוייהו בין גברי בין נשי בזה אף אם לענין המציאות לא ניסו הנשים בזה מפני חולשתן ויראתן ואין יכולות להציל עצמן משום דכן צריך להיות ולא שייך לעשות חלוקים בזה, וגם פשוט שהוא גם ענין פקוח נפש ולא שייך לחייב בשביל זה הנשים שלא יסעו למקום שרוצות, ואפילו אם תקח גברא יש לתרוייהו ליקח נשק שהרי יותר טוב להנצל ... ומכל מקום צריכות ללמוד איך להשתמש בהאקדח שזה יותר נחוץ לפניהן. ולישא אותו במקום שיותר קל להוציאו .
הילדים היהודים נמצאים בקו יורים, הילדים הערבים בקו מטרות....
חחחחחח...
קו יורים זה מאיפה שיורים קו מטרות זה היעד של הירי....
יהודים. אשינו שאנחנו לומדים להגן על עצמנו מפניהם.
איפה שהחיילים זה קו יורים ואיפה שהמטרות זה קו מטרות
הגדוד שלי..
1. עם ערבי יורה ממכונית נוסעת אין מה לעסות כמעט גם עם יש לה רובה(במיוחד עם זה כביש רשי וגם היא נוהגת במכונית אל תשכחו זה לא סרט!!!)
רובה פשוט לא יכול לעזור בכביש עדיף פשוט לנסוע בכול המהירות מהמקום מאשר לנסות לירות חזרה...
2. רובה יכול לעזור במקרה הזה כשמחבל נכנס הביתה או שזה מטווח קצר יחסית..
בכול מקרה אני ממש גאה בנשים האלה ואני חושבת שחבל שלא עושים את זה בעוד מקומות..
אני אישית חושבת שצריך לעשות משהו כדי לקדם את העניין!
במחבלים, 2-3 יריות האויר יכולים למנוע נזק גדול יותר
מזכיר לי לביאות שמגינות על הגורים שלהם מפני טורפים!
גבורה נשית יהודית!!!
ממש מחזק... אשריהן...
לא התכוונתי שהן לא תתאמנה ע"מ ללחום בזמן אמת מלחמת מצווה, שאכן גם הן חייבות. אולם מלחמה שלא תעשינה. דא עקא, כל השייטות בפוטנציה בנות המלך למיניהן - כל כבודכן פנימה.
לא הגיע הזמן שיקרה משהו?
עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?
כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...
זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.
תשטחו את הכפר תעשו משהו.
חבורה של האבלים.
הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.
האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.
אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה
כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.
עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.
ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".
אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.
לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.
ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.
ישראל השלמה
מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

..

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע