לכל שונאי השמאלנים> מה אתם אומרים על זה?אנונימי (פותח)

פעיל בנוער מר"צ, הפגין נגד התנחלויות, בעד הסכמי שלום למיניהם, בא מבית שמאלני לחלוטין-דבר אחד היה מאוד חשוב לו: להתגייס לקרבי ולתת שירות הכי משובח למען המדינה-לבסוף הטוא נהרג במהלך פעולה צבאית, וזה היה אחרי תרומה ענקית שלו לצבא ולמדינה-והייתי רוצה לומר לכם שתשחשבו רגע לפני שאתם מקללים שמאלנים-אולי תחשבו על כ"כ הרבה חטאים שאתם עושים, ועל התרומה הגדולה שהם הרימו למדינה הזאת-אותו חייל בעינייח הוא צדיק יסוד עולם!!! אניי מאמינה שהוא נכנס לגן-עדן, דינו כדין עשרת הרוגי מלכות שאין איש אשר יכול לעמוד במחיצתם, הוא קדוש עליון...

את התשובה למוות שלו נתן דווקא יישוב בהתנחלות (שאיני זוכרת את שמו כרגע), שהכנסו ספר תורה לזכרו ותרמו פרוכת על שמו-מה אתם אומרים על זה? הבן אדם עשה למען ארץ ישראל הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מכל המאחזים שלכם.ץ..

נו... מה אתם אומרים?

אז מה אם הוא תרם למדינה..?שמוליק פיין

בס"ד

גם רבין ימ"ש ושרון ימ"ש תרמו למדינה..את חושבת שיש להם מקומות בגן עדן..?! 

ואיזה יופי "המאחזים שלכם.." אחחח מזרוחניקים ממלכתיים(ועוד מילה שהמנהלת לא מרשה להגיד לגנאי..)

שמולי פיין!!! אתה ממש מחריד אותי!!אנונימי (פותח)

איך אתה יכול לור על יהודים ימ"ש, אני כולי רועדת, אמנם רבין ז"ל ושרון שיחי' עשו דסברים נוראיים, אבל הם עשו גם המון המון המון תועלת, איזו שנאה לפני ראש השנה?!?!

את רצינית?!שמוליק פיין

בס"ד

ידעת שישו ימ"ש היה יהודי..?! יש לך בעיה להגיד עליו ימ"ש..?!?! מקווה שלא.. וכן שרון ורבין ימח שמם היו רשעים וה' שילם להם כגמולם..!!

נ.ב

את בטוחה שאת לא איזו שמאלנית מצפון תל אביב..?

אתה משווה?אנונימי (פותח)

יש"ו התנגד לכל פרטי היהדות, וענקי עולם אמרו עליו ימח שמו-אין שום רב שאמר על שרון ועל רבין מה שאמרת... אני מבקשת לקחת הכול בפרופורציות, עלינו להגיד תודה על מה שיש-יש לנו מדינה גדולה וחזקה, יש לנו את הצבא הכי חזק בעולם, יש לנו כלכלה משגשגת שאנשי עסקים מכל העולם משקיעים בה-אתה לא רואה בזה נס?!?

יש"ו התנגד ליהדות..?שמוליק פיין

בס"ד

כנראה שגם הסטוריה לא למדת..יש"ו בכלל לא היה נוצרי רק אחרי 50 שנה מאז מותו החלו לאסוף את סיפור חייו ולהפיץ את הנצרות..

ונכון..אמרו עליהם דברים גרועים יותר..

מדינה גדולה וחזקה? - מדינה שמגרשת יהודים וגורמת לערבים לרצוח יהודים היא באמת חזקה..

הצבא הכי חזק בעולם? - כשאותו צבא מפחד לירות על מחבלים הוא לא כזה חזק..

כלכלה משגשגת - יחי אלוקי הכסף איזה כיף העיקר שיש כסף! ( <צ> )

אנשי עקסים מכל הולם - כנ"ל

יש"ו החל מסע שאנחנו יודעים מה היה המשכו (מסעות צלבאנונימי (פותח)

, שואה פוגרומים, עלילות דם וכו' וכו),פ זה לא מתקר4ב בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לקצה חטאיהם של שרון ורבין,

מדינה גדולה וחזקה? כן!!! מדינה שמוקפת אוייבים מכל צדדיה, שהקימה את חברת התרופות הגדולה בעולם, שמייצאת סחורה לכל מקום אפשרי-זאת מדינה גדולה וחזקה, מה שהציונות עשתה ב63 שנות מדינה-מדינות אחרות לא עשו גם ב300 שנה!!!! מדינות אחרות בתנאים שלנו היו קורסות תוך שבוע מאז הקמתן,

הצבא-כמה מלחמות ניהל הצבא הזה-והכריע בכולם!!! לגבי המחבלים-צה"ל הרג בלבנון השנהה למעלה מ300 חזבאלונים, בעופרת יצוקה צה"ל חיסל מאות חמאסניקים, מחבלים אחרים הצבא לא הורג כי הוא רוצה לקחת לחקירה, לולא עוצם הצבא הזה היו נהרגים בישראל כל יום 1000 אזרחים לפחות.

כלכלה משגשגת-כן, א5חד הדברים שנביא צריך להיות זה עשיר, גם ביהודת יש ערך לכסף-אז כן יש לברך גם על זה!!! 

ישו התחיל מסע צלב???The yehudi

ישו היה בסה"כ יהודי שעשה קצת צרות לממסד והוצא להורג... כל חייו הוא עוד לא שמע על הנוצרים...הם החלו לפעול לזכרו בעולם רק כ50-150 שנה אחרי שהומת.

אגב חוזקה של המדינה ומעשיהם הטובים של רבין ושרון שר"י לא קשורים לזה שבאחריתם הם שינו את דרכם וככל רשע אנו מזכירים גם אותם לגנאי.

אמר רבי יצחק כל מי שהוא מזכיר את הצדיק ואינו מברכו עובר בעשה, מה טעמיה "זכר צדיק לברכה", וכל מי שהוא מזכיר את הרשע ואינו מקללו עובר בעשה, מה טעמיה "ושם רשעים ירקב". (בראשית רבה פרשת וירא פרשה מט)

לא, אבל תוצאות פעולותיו של ישו היו מסעות הצלב...אנונימי (פותח)

לקרוא הכול לפני שמגיבים,

תודה!

הצבא הכריע את כל מלחמותיו? תסלחי ליאלירז

מלחמת יום כיפור היא נצחון עלוב למדי...

עלוב-אבל ניצחון...אנונימי (פותח)
אוהב ישראל כנס-משה ר-

אני לא יודע איך אתה רואה את זה אבל עצם זה שאני ואתה יושבים כאן עכשיו זה נס עצום..

בששים השנים שעברנו ישראל ידעה לא מעט מלחמות עם לא מעט צבאות שהיה להם מטרה אחת.. להשמיד אותנו...

ובכל זאת אנחנו כאן עם כח הרתעה עצום, אני יודע שתגיד לי איזה הרתעה יש כבר אבל תתפלא אם לצה"ל לא הייתה הרתעה כלפי מאות מליוני המרצחים שמקיפים אותנו היינו מסיימים במקרה הטוב כמו בתרפ"ט.

אז לקרוא לעופרת יצוקה או ליום כיפור הפסד זה ממש ממש מוטעה, אומנם היו המון הרוגים והיו לא מעט טעויות אבל עצם זה שקמנו מאותה נפילה(מלחמת יום כיפור ישראל הייתה על סף אבדון ר"ל)

זה נס וזה לא הפסד זה ניצחון גדול על 2 מדינות ערב אחת מהם מהחזקות במזרח התיכון...

צריך להודות להקב"ה יום יום על הניסים האלו..

מסכים איתך שזה גרוע שהפסיקו באמצע-משה ר-

אבל כמו שכתבתי בשרשור השני זה לא באחריות הצבא מתי להפסיק ומתי להלחם...

צודק!! אלירז אפשר??-משה ר-
דוד המלך אמר על יהודים ימ"ש. תהילים ק"ה נדמה לי...יהודי מרמ"ג

מה את רוצה? שניתן לו צל"ש?66

66 צודק לפחות צלשאנונימי (פותח)
זה בשיא ה<צ> פשוט יעלי444 לא מפסיקה לקדוח..66
הבנתי שזה היה בציניותאנונימי (פותח)

לא שונאת שמאלנים אבל...ענבל

לגבי השורה האחרונה שלך-

מי אמר לך שהוא עשה יותר?

אולי הוא הציל אותנו אבל המאחזים מצילים לנו את הארץ (ככה נראה לי לפחות)

אני לא חושבת שיש פה חשוב יותר וחשוב פחות

המאחזים חשובים! ואין פה אחד נראה לי שיגיד שלא!
גם הצבא חשוב זה נכון אבל זה לא סותר מאחזים!

אני אישית לא מקללת שמאלנים אבל גם לא מאוד מחבבת אותם ולא הייתי מתחברת אליהם בדרך כלל כי רובם שונאי ישראל!

אולי הוא לא אבל הרוב כן!

את רוצה להגיד לי שרוב השמאלנים לא חושבים שהערבים מסכנים ושצריך לתת להם את מה שהם מבקשים?

שלבדוק כל ערבי במחסום זה ביזיון ואי שויון?

רוב השמאלנים חושבים ככה ועל זה אני נגדם.

שונאי ישראל?!אנונימי (פותח)

את מגזימה! הם לא חושבים כמוך אז הם שונאי ישראל??

כי לפי מה שאת אומרת לפחות שליש מהיהודים בארץ האלה [כולל שניים מהמדש"ים שלי בסניף] שונאי ישראל...

מי שחושב שהערבים מסכניםענבל

ושצריך להחזיר להם חלקים מארץ ישראל הוא שונא ישראל גם אם הוא לא אומר זאת.

להחזיר להם חלקים מארצנו זה למכור דם יהודי להם.

כולנו ראינו מה עשו עם גוש קטיף לאחר הפינוי.

שדונא ישראל?!?!?אנונימי (פותח)

מותק, הוא נהרג למענך!!! את יושבת בארץ בזכותו!!! ובזכות עוד חיילים רבים שנהרגו שרבים מהם הם גם שמאלנים, אנחנו חייבים להם את חיינו, ולא חשוב מהי השקפתם הפוליטית!!

פעם אחרונה!כל הזמן שמח

אל תדברי עליו אישית,אנחנו לא מכרים אותו...וגם הוא יחיד,ולא דיברנו עליו.

יש עוד הרבה, אני נתתי דוגמא אחת...אנונימי (פותח)
אני לא מכיר עוד הרבה..כל הזמן שמח

אולי יש אבל קצת,ואם יש הרבה אז זה שמאל לא קיוצוני...

זה שהם עיוורים וצריכים להעיר אותםאנונימי (פותח)

זה לא אומר שהם שונאי ישראל...

ויש הרבה שמאלנים שלא חושבים שערבים מסכנים אלא לפי נקודת מבטם [השגויה לדעתי!!] יש פה ערבים בין שנרצה ובין שלא נרצה ולכן הם חושבים [ושוב אני מדגיש שזה טעות] שניתן להם מדינה ונגמור את העסק..

והדבר הנכון לדעתי הוא לא לצעוק "בוגדים, שונאי ישראל וכו' וכו'" אלא ליצור הסברה בנושא ולפקוח להם את העיניים.

ועד דבר:אנונימי (פותח)

הם לא שונאי ישראל, הם לא שונאים מתנחלים, ממש לא!!! (ואני יודעת את זה משיחות עם פעיל שמאל), להיפך, הם חושבים שכמה שהם חושבים זה טוב למדינה ולמתנחלים, וכל אחד צריך ליות בדעותיו, הלו!!! דמוקרטיה, אף אחד לא חייב להיות ימני!!!

מה את אומרת??? אני הייתי במאהל מחאה בת"א והם66

פשוט ש-ו-נ-א-י-ם מתנחלים הם חושבים שאנחנו האויבים שלהם והערבים-אחים שלהם!! 

ודמוקרטיה?? ה"דמוקרטיה" שלנו היא אך ורק לפי חוקי התורה ולא לפי חוקות הגויים!! מי שנגד חוקי התורה הוא כופר ובוגד!

ובאמת תפסיקי לחפור! זה שאת צעירה ולפני שעתיים יצרת ניק זה לא אומר שאת צריכה לשגע פה לכולם ת'מוח.

אני יצרתי ניק אחרי כמה ימים שאניאנונימי (פותח)

מסתובבת בפורומים ואני מזועזעת ממה שהולך בפורום הזה, אל תסתמי לי את הפה!! זה שאית נציגות קטנה של שמאלנים לא אומר שום דבר על ציבור ענף מלא שכבות של שמאלנים מגוונים שונים, ועוד דבר-מחאת האוהלים היא לאו דווקא שמאלנית-אני הייתי במאהל בי-ם, ובעוד כמה מאהלים בארץ וראיתי גם דתיים וגם חרגים-הרי בסופו של דבר גם את תרוויחי מהמחאה הזאת!!!

יקירתי.. שמאלנים אמיתיים - שונאים מתנחלים!אלירז

זה שדיברת עם כמה יפיופים, לא פותר את הבעיה הזו

ואת לא תוכלי להתכחש לה.

תלוי איזה שמאלנים?כל הזמן שמח

יש שמאלנים ששונאים אותנו כן!!!!!(אני יכול ללמד אותך אם את רוצה!)

ויש שמאלנים שלא שונאים אותנו הם פשוט טועים ואני אישית חושב שלא צריך לקלל אותם ימ"ש,אלה א"כ הם רוצחים כמו רבין וחבריו(זה הרב יעקב יוסף אמר).

או

אנרכסטים שהם שונאים אותנו לגמרי!!!!(לא פחות ממחבלים)

מה את חושבת?כל הזמן שמח
קפץכל הזמן שמח

נכון יש מצב שיש גם כאלה שמאלנים טובים,באותה מידה כמו שיכול ליהות ימני רע.

אז פה הוא היה אחלה בחור-רק קצת "משובש" יש כאלה אבל יש המון שמאלנים(אנרכסטים וכו')שהם בגדר שונאי ישראל בדם,את רוצה מקרים?(ויש מצב שמצד ההלכה צריך להרוג אותם,זה רק מצד ההלכה היבשה וכמובן עכשיו שאנחנו במדינה הקד' אז יש חוקים ודינה דמלכותא דינא...)

בקיצר אנחנו לא מקללים כל שמאלן אלה א"כ הוא שונא ישראל והוא בגדר רוצח רק אז אנחנו מקללים(לפחות רובנו...)

ולי זה מובן ממש,אני מקווה שעכשיו גם לך!

אולי השמאלנים שפגשת הרעיפו עליך שנאהאנונימי (פותח)

אחרי שהתנהגת כמו פורבוקטור, וודאי תקפת אותם עם הראש הארכיסטי שלך...

בכלללל לא!כל הזמן שמח

אני מכיר אותם  ממש טוב......לפי איך שאני רואה את התגובות שלך אני מכיר אותם הרבה יותר טוב ממך!

וזה בכלל לא ככה,למשל-אני גרתי בשמעון הצדיק כמה חודשים ושם אנרכסטים רצו להרוג אותי כמה פעמים...גם אני בהתחלה דיברתי איתם יפה ואח"כ פשוט הבנתי מיזה האנשים האלה....(ולא התגרתי בהם בכלל...וברור שהחברים שלי גם לא התגרו...)

אז נכון לא כל מי שבוחר קדימה הוא כזה בנ"א,אבל כן כל מי שבוחר מרץ(לפחות רוב)הם שונאים והם ורוצים להרוג אותי...בדיוק כמו כל ערבי!(רק שלהם יש נפש אלוקה ממעל ובעזרת ה' נחזיר אותם בתשובה,אבל עכשיו שהם במצב הזה מותר לי לקלל בלי פקפוק!)

מותק,אנונימי (פותח)

יש לי קרובהי משפחה שמאלניים, חברים של המשפחה שמלאניים ואני מנהלת דיונים קדחתניים עם שמאלניים-אז את תתווכח מי מכיר שמאלניים יותר טוב!

אני עדין חושב...כל הזמן שמח

שאני מכיר אותם הרבה יותר,כי גם לי יש קרובי משפחה.....וכו'.אבל אני יודע שהם שפוט מעדנים את עצמם לפני אחינית שלהםן....ואו שפשוט את מדברת על שמאלנים כאלה לא אמתים!!!

אבל לא משנה....העיקר זה הדיון!

הדיונים שלי נעשו עם אנשי שלום עכשיו... בין השאראנונימי (פותח)
אני חושבת שכדאי שתמשיכי להתווכח עם שלום עכשיואלירז

ולא כאן..

את באזהרה.

במיוחד אחרי ש'כל הזמן שמח' דיבר אלייך יפה

ואת דיברת אליו מכוער 'הראש האנרכיסטי שלך'...

יעלי444 חומד!אלירז

א. כנראה שלא קראת את השרשור הנעוץ, כי אז היית יודעת שאין לכתוב כאן בצורה הזו: "שלכם" "אתם"

אם את לא באה בשותפות, או שאת כן באה בהטפה - אל תכתבי כאן.

ב. יש בדברייך נימה של פרובוקציה בזכות ה"מאחזים שלכם הזה" מה שלא מוסיף לי חיבה לניק שלך.

----- עד כאן בתור מנהלת --------

ג. פעייל אחד בנוער מר"צ מת למען א"י.

אני מעריכה מאוד את התרומה שלו. מאוד!!

את רוצה לדעת כמה חבר'ה "שלנו" מתו למען א"י? חבר'ה מהתנחלויות, סרוגים, ששירתו בצבא ותרמו פי 200 מאותו נער.

את רוצה לספור כמה חבר'ה כאן חיים בתת תנאים למען עמ"י?

ואל תהיי בטוחה שהמאחזים תורמים כ"כ מעט...

המאחזים הם קו ההגנה של היישובים.. כשהוא ייפרץ, יו"ש תימחק, וכשיו"ש תמחק - הערבים יחגגו על המרכז והשאר.

אז אולי תכבדי את את התרומה שלנו?

ותחשבי על כל החטאים שלך כשאת מדברת על חבר'ה כאלו לפעמים לשון הרע.

קשוט עצמך ואחר קשוט אחרים.

וכל הפוסל במומו פוסל..
   אז לפני שאת באה ללמד אותנו משהו-

שבי ותעשי חשבונפש עם עצמך.

כמה באת לחנך אותנו? וכמה את בעצמך נוהגת כלפי אחרים בשיפוטיות...?

אלירז,אנונימי (פותח)

אני באה מהצד שלך, אני בעד מאחזים, בעד התנחלויות, בעד מאבקים קשים וכואבים על הארץ,

רק שאני לא חושבת שמתוקף פעיליותיי למען הארץ-אני יכולה לבטל כל מי שחולק עליי בדעותיי.

דבר נוסף:

אם עברתי על אחד מכללי הפורום-אנא, קבלו את התנצלותי...

זהו!!!כל הזמן שמח

לא צריך להוסיף,נכון שאת מסכימה איתנו???

מה הפרובוקציה הזאת?! אלירז, אני בשוק ממך...דאץ

אם אנשים פה שונאים שמאלנים זה בעיה שלהם ולא צריך להפוך את זה לעניין אידיאולוגי של נוער גבעות.

סתם ככה אנחנו מצווים לאהוב כל יהודי באשר הוא, כמה שיהיה עוכר ישראל (וזה קשה...).

ואני חושב שדיון שסובב סביב השאלה "לשנוא שמאלני שמת על קידוש השם" ממש לא תורם לעניינים הנ"ל.

ולכן לעניות דעתי הקובעת השרשור הזה הוא פרובוקציה מיותרת. 

לא הפכתי את זה לאידאולוגיהאלירזאחרונה
ואני לא שונאת שמאלנים
אני מרחמת עליהם כ"כ! כמו שמרחמים על חולה נפש..
שיטפלו בעצמם. זה הכל.

והשרשור הזה הוא אכן פרובוקציה מיותרת!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה