אז אתמול היה עוד פעם החתמות,(רק לבנים..)והיה פשוט מטורף,עכשיו יש לנו יותר מ600 חתימות אנחנו לפני הסוף,בעזרת ה' אנחנו נצא עוד פעם אחת ואחרונה(אחד אחד להרשם לא כולם ביחד...)ומי שלא זכה עד עכשיו אז זה הזמן!!!!
אנחנו מגיעם ל1000 חתימות!!!!
אז קצת סיפורים שלבנתים שמעתי מתושבי השכונה....
1.אני הולך לחנות משקפים בשכונה...אני נכנס קונה שם משהו...ואז כמובן שואל אותו אם עובדים אצלו רק יהודים,הוא אומר לי ברור והוא אומר לי שזה הדבר בכי חשוב שיש לו בחיים וכו'.....ואז אני אומר לעצמי וואלה יש לי דפים של חתימות בשביל מה...? ואז הוא אומר לי אני כבר חתמתי שאלתי אותו איפה ואז הוא אומר לי שהגיעו לבית שלו כמה בנות(הוא הוסיף צדיקות...)והחתימו אותו,הוא אומר לי לא היה לי כח בכלל אחרי שאני סוגר את היום...אבל אשתי פתחה ואז אמרו לי שזה עבודה עברית הוא אומר לי יישר נדלקתי פתאום נכנס לי כוח ואור בלב....הוא אומר לי סוף סוף יש מישהו שמנסה לעשות משהו כזה
.ה היה ברחוב הברון הירש,(כיפק למי שהחתים שם!).
הוא דיבר איתי 15 דק' אחרי שהו תיכנן כבר לסגור את החנות...הוא פשוט בנ"א מיוחד הוא חיזק אותי לגמרי.
קצת סיפורים על המסירות נפש שלו-הוא עשה שיפוץ של סכום של 18 אלף שקל(אצל קבלן שמעסיק ערבי)ואז וא חיפש וחיפש קבלן יהודי אמרו לו זה יעלה לך פי 2.....וכו',הוא אמר להם זה מה שאני מאמין בשבילי זה בדיוק כמו הכשר הוא מספר לי את זה אם "אש בעניים" ובסוף הוא מצא ב14 אלף הוא אומר לי זה רק משמים.
ויש עוד הרבה אבל אין לי כבר כח.....אבל את זה אני חיב לספר,הוא משדל לא לקנות לחם של אנג'ל בגלל שהם מעסקים ערבים,הבנ"א הזה לא שקרן אני מכיר אותו,אבל זה חיזק אותי לגמרי חברה מעכשיו אנחנו לא קונים בכלל מערבים!!!
יש
לי עוד כמה סיפורים מתושבי השכונות...בהזדמנות.
יישר כח עצום לכל הבנים שהגיעו אתמול והחתימו!!!
היום צעירי איחוד לאומי(בזכות אביה7).יצאו להחתים ניראה כמה החתמות יהיה.....אשרכים!!!!
)