שרשור סיכום שנה.שמוליק פיין

בס"ד

הייתי עושה את זה צבעוני ומושקע ומקושט כזה אבל אני לא יודע מה יתאים ואיזה צבע וזה(אלירז את יכולה לערוך ולהוסיף צבעים וכאלה אם בא לך..) אבל קיצר זה שרשור סיכום שנה ככה..אז שכל אחד יכתוב איזה דבר טוב או משהו טוב שקרה לו/לה או לעמ"י בכלל בהקשר של א"י ודבר רע שקרה לו/לה/לעמ"י..ומי שרוצה יכול להוסיף דברים..

אז יאללה תתחילו..

אני ראשוןדי"מ

1. הצלחתי להביא כמה יהודים להבין שאני צודק (אתה,אריאל דוד,66)

2. הגעתי לתובנות חשובות בקשר לדעתי על ישיבות ועל איך צריך לגדול בתנאים בריאים (וגם שיתפתי אותך בזה)

3. עם ישראל התוערר והעניין של תג מחיר ממש נתפס (עיין ערך מגרון ושאף אחד לא זוכר כמה מסגדים רוססו נשרפו וכד')

יש עוד אבל אין לי כוח ובטח שאין לי כוח לכתוב דברים רעים

דברים רעים לא צריך לכתוב אלירז

אפשר לכתוב רק את הטוב והיפה שקרה בכל מה שקשור לבניין א"י..

שמוליק הצדיק - כשיהיה לי זמן..(אחרי ר"ה, כרגע אני טובעת בבישולים)

אני גם אעשה את השרשור המקסים שפתחת - צבעוני

וגם אכתוב את שלי

שנה טובה ומתוקה לכל האנשים הנהדרים כאן בפורום!!

לטבוע בסיר מלא רוטב, אחלה איחול... <צ>אהוד

חשבתי על זה היום, כששמעתי עוד מישהו אומר שהוא טובע בבישולים.

צוחק

ובגלל שהבטחתי שאכתוב - וגם לכבוד שמוליקינו!אלירז

א. נכנסתי לניהול הפורום [תודה ל"כל הזמן שמח" שהסב את תשומת ליבי]

והכרתי פה הרבה מאוד חבר'ה מקסימים ומתוקים!! פרח

ב. זכיתי לשדך שני זוגות שעניינם הוא א"י... אוהב

ג. הייתי רוצה לקבל על עצמי להשנה להפוך את דוב לציוני...שד

אבל הוא בונקר!! אז אין מצב... 

דוב הצדיק!! בעז"ה.. בחתונה שלך השנה!! בל

מקפיץדי"מ

חברה יבשתם

10 הארועים מארץ ישראל שלנו11223344

http://www.sos-israel.com/index.asp?catID=56218&siteLang=3

סיכומה של שנה בארץ ישראל שלנו

כ"ו אלול ה'תשע"א / 25/09/2011
איתמר צימרמן
איתמר צימרמן

סיכומה של שנה בארץ ישראל שלנו

האירועים והגיבורים של שנת תשע"א

החייל מס′ 1. החייל  עידן הרשליקוביץ מגדוד חרוב סירב לגרש תושבים מרמת מגרון לפני כחודש וחצי, ונדון ל-20 ימי מחבוש. הוריו, קרן ויצחק הרשליקוביץ, זכו בשל כך לפרס הוקרה של 20 אלף ש"ח. מהנימוקים למתן הפרס: "הפרס מוענק על כך שזכו לחנך ילד שכל כולו אהבת ארץ ישראל". את הפרס העניק להורים הרב שלום דב וולפא, יו"ר ′ארץ ישראל שלנו′, ביישוב נופים שבשומרון. האם קרן אמרה כי היא גאה בבנה על המעשה שעשה וכי היא מחזקת את ידיו.  

קללת ההתנתקות תשע"א. אורי בר-לב, מפקד מחוז דרום של המשטרה בתקופת הגירוש, חלם להיות השנה מפכ"ל. יואב גלנט, ממתכנני ההתנתקות בהיותו המזכיר של שרון וחבר קבוע בפורום החווה, כבר כמעט היה רמטכ"ל. אבל ברגע שאחרי האחרון הכול השתבש באופן מופלא. בר-לב נאלץ להתמודד עם האשמות קשות.  שמו של גלנט נקשר בקרקעות, אבל הפעם לא של גוש קטיף אלא דווקא במושב עמיקם, ועם ישראל גילה שגלנט מתגורר בטירה נוסח סעודיה. גם צחי הנגבי, שהצביע בעד הגירוש ועבר למחנה שרון, נאלץ להתפטר השנה מהכנסת בעקבות עבירות שביצע. תנועת ′ארץ ישראל שלנו′ יצאה בקמפיין בו ביקשה מגלנט לבקש סליחה על חלקו בהתנתקות. 
בכך הצטרפו הידוענים של השנה לרשימה הבלתי מכובדת של מקוללי ההתנתקות: אריאל שרון, בנו עומרי, משה קצב, דן חלוץ, משה קראדי, אהוד אולמרט, צחי הנגבי, גדעון עזרא, אברהם הירשזון, זאב בוים ועוד רבים שתקצר היריעה מלמנות את שמותיהם. 

רוסיה זה כאן. הרבנים הגאונים הרב דב ליאור והרב יעקב יוסף הוכיחו שאי אפשר לכופף את התורה, גם כשיש שלטון עריץ. לאחר שלא הסכימו להתייצב לחקירה ב"עוון" הסכמה שנתנו לספר תורת המלך, בלשי המשטרה חטפו אותם בדרכים ממכוניותיהם, מה שהביא לזעם ציבורי גדול, לעצרות תמיכה ברבנים ולמחאה על הברבריות של המשטרה. 
בראיון ל′ארץ ישראל שלנו′ אמר הרב יעקב יוסף: "ברוך ה′ שאנוכי והרב ליאור הצלחנו לעורר את דעת הקהל לעובדה שמפלים לרעה. מטרת החקירה הנוכחית הייתה להשפיל את כבוד התורה, לא חוק וסדר. הטענה כי רבנים שווים בפני החוק הייתה נכונה אילו חקרו גם אנשי אקדמיה שקראו לרצח מתיישבים".

רבבות הצדיעו ליהודה ושומרון 

עם סיומה של ההקפאה השתתפו עשרות אלפים בהפגנת ההצדעה ליהודה ושומרון תחת הסיסמה "כן לבנייה, לא להקפאה". את ההפגנה בכיכר ציון בירושלים ארגנה תנועת ′ארץ ישראל שלנו′ ו′המטה להצלת העם והארץ′. באירוע השתתפו נציגי ההתיישבות, חברי כנסת, רבנים ואישי ציבור. ענקי הזמר אריאל זילבר, ישי לפידות, בני אלבז ומנדי ג′רופי הצדיעו להתיישבות. 
נציג ראשי המועצות ביש"ע היה יו"ר המועצה האזורית שומרון, גרשון מסיקה, שנשא דברים באירוע אותם כיוון לעבר נשיא ארצות הברית, ברק חוסיין אובמה: "עליך לדעת שארץ ישראל שייכת לעם ישראל, לא בגלל שיקולי ביטחון ולא בגלל שיקולי דמוגרפיה. יש לנו תנ"ך, ועל אפך וחמתך נמשיך לפרוח ביהודה ושומרון". מסיקה שיבח את הרב וולפא "הלוחם הגדול למען ארץ ישראל", שיזם את מפגן התמיכה בהתיישבות.

נכנסו למים ויצא סוד
הסודנים בבריכת גורדון בתל-אביב חשפו את הבלוף של הגזענים מהשמאל. ח"כ ד"ר מיכאל בן-ארי, שנלחם נגד התפשטות הסודנים בתל-אביב ואף הקים לשכה בשכונת התקווה, החליט לבצע תרגיל שחשף את הגזענות האפלה של השמאלנים בתל-אביב. 
בן-ארי התקשר בעילום שם לבריכת גורדון, ובדק אם המקום פתוח ביום ראשון אחר הצהריים. הוא הודיע כי הוא מתכוון להגיע למקום עם קבוצה של כארבעים צעירים. במקביל שכר איתמר בן-גביר אוטובוס, ופעילי הימין הצעירים נשלחו לשוק מחנה יהודה בירושלים, כדי לרכוש חמישים בגדי ים וכדור ים אחד. כארבעים מהגרי עבודה עלו על האוטובוס, לצאת לעבר אחד הסמלים של תל-אביב הדשנה. כשנכנסו הסודנים לבריכה, התל-אביבים יצאו החוצה. 
"המטרה שלנו היא להראות את הצביעות של הצפון-תל-אביבים – אנשים שכל הזמן רוצים לתת עוד ועוד זכויות לסודנים, אבל רוצים אותם עם הזכויות האלה רק בשכונות דרום העיר", אמר בן-ארי בכניסה לבריכה. 

מכתב הרבנים נגד השכרת דירות לערבים
המאבק נגד השכרת דירות לערבים בשכונות יהודיות היה אחד הנושאים הבוערים של השנה, והגיבור שלו הוא ללא ספק הגאון רבי שמואל אליהו, רבה של צפת, שיזם את מכתב הרבנים נגד השכרת דירות לערבים בשכונות יהודיות. על המכתב חתמו מאות רבנים. הרב שמואל אליהו עמד כצוק איתן, סירב לחזור בו ממכתב הרבנים וגרם לקידוש שם שמיים אדיר. הרב אליהו קיבל עידוד רב מרבני ארץ ישראל שעודדו אותו על עמידתו האיתנה למען קדושת עם ישראל וארץ ישראל. 

הכנסת השיקה את אלבום ההתנחלויות 
לקראת ספטמבר ראה אור אלבום היסטורי רב משמעות: ′ההתנחלויות – הסיפור האמיתי′, הכולל את כל היישובים בירושלים, בנימין, שומרון, יהודה, בקעת הירדן ורמת הגולן. האלבום, בהוצאת מוזיאון גוש קטיף בירושלים, הושק בכנסת בראשות יו"ר הכנסת שנתן את ברכתו. 
"זו הפעם ראשונה בהיסטוריה שאלבום נותן את הסיפור האמיתי באשר למה שהוקם כאן במשך ארבעים השנים האחרונות. יצירת האלבום היא מדהימה בהיקפה. מרתק לראות את מה שנבנה כאן, במסירות נפש, בעבודת כפיים, על ידי 650 אלף הגרים כיום באותם מקומות, ממש כמספר היהודים שהיו בארץ ישראל בשנת תש"ח, בימי הקמת המדינה", אמר שלמה וסרטיל מנהל מוזיאון גוש קטיף. 
קבורת הספר ′מקום תחת השמש′
שעות ספורות לפני נאומו של ראש הממשלה נתניהו בקונגרס, נאום בו הכריז על נכונותו להקמת מדינה פלשתינית, מאות פעילי ′ארץ ישראל שלנו′ ערכו טקס קבורה לספרו של נתניהו ′מקום תחת השמש′. את טקס הקבורה, שיצא מבית הלוויות שמגר בירושלים, הובילו ראשי תנועת ארץ ישראל שלנו – הרב שלום דב וולפא, ברוך מרזל וח"כ ד"ר מיכאל בן-ארי.
"נתניהו אינו מנהיג. עם ישראל צריך לדעת שכדי לנצח את אויבי ישראל יש לסבול כעת, כדי שהחיים שלנו ימשיכו להתקיים", נאמר באירוע. לאחר מכן, ארון הקבורה של הספר ′מקום תחת השמש′ נגרס בפח אשפה, אז הוכרז כי הספר של נתניהו הושלך לפח האשפה של ההיסטוריה.

הטבח באיתמר
הטבח המזוויע באיתמר בו נרצחו באכזריות חמשת בני משפחת פוגל הי"ד זעזע כל בן אנוש בעולם. רבבות חתמו על עצומה שיזמה תנועת ארץ ישראל שלנו לגזור עונש מוות על רוצחי משפחת פוגל הי"ד. גם בצבא נשמעו קולות הקוראים לעונש מוות לרוצחים השפלים, שהצהירו כי היו מבצעים שוב את המעשה הנפשע. אבל לצערנו, העונש שנגזר על הרוצחים היה חמישה מאסרי עולם מצטברים. שוב הוכח שדם יהודי – הפקר. 

הפעוט שריגש מיליונים בהתנתקות סגר מעגל 

הילד איתמר צימרמן היה בן שנתיים במהלך הגירוש והונצח בתמונה מפורסמת כשחילק עוגיות לחיילים. שש שנים אחרי, היום כשהוא בן שמונה, הגיע למוזיאון גוש קטיף בירושלים לראות את התמונה מקרוב.
"עושה לי עצוב לראות את התמונה, היא מזכירה לי את הגירוש", אמר הילד איתמר שגדל בתל-קטיפא בגוש קטיף. "התמונה עושה לי צער, אני רוצה לחזור לגוש קטיף ולבנות בית. אני מאמין שנחזור".
אביו של איתמר, נאור צימרמן, אמר: "אחרי הגירוש החלטנו שאנחנו ממשיכים. בסוף שבוע הבא אנחנו חונכים את ביתנו החדש ביישוב נגוהות בדרום הר חברון וסוגרים מעגל. אנחנו עוד נחזור לגוש קטיף, אם לא אני – הילדים שלי, אם לא הם – אז נכדיי. בסוף נחזור. זה יקרה".

הפשע במגרון שלא יישכח
קרוב לאלף שוטרים הגיעו בליל ו′ באלול ליישוב מגרון, כשהם מאבטחים את דחפורי המִנהל האזרחי. הכוחות החריבו שלושה בתי קבע, והשליכו אל הרחוב שלוש משפחות. קבלנים ערבים שהגיעו למקום מטעם המנהל האזרחי פינו את תכולת הבתים. 

תמיכה בהתיישבות ללא גבולות
הרב שלום דב וולפא, יו"ר תנועת ארץ ישראל שלנו, הפתיע את תושבי חוות גלעד. בחג הפורים העביר הרב וולפא מענקים כספיים גדולים לשיקום הבתים בחוות גלעד ולבניית מעון לילדים וכן סיוע למשפחות שנפצעו במהומות. במהלך השנה הקרן לסיוע להתיישבות שע"י המטה להצלת העם והארץ סייעה רבות למאות משפחות נזקקות ביהודה ושומרון. הרב וולפא אמר כי הסיוע ליהודה ושומרון זאת המשימה בעת הזאת, וקרא לכולם לסייע ולתמוך. כמו"כ נערכו ימי כייף לאלפי ילדי יהודה שומרון וגוש קטיף במהלך השנה בהשתתפות זמרים ואמנים.

הוא התכון דברים שאתה חושב לא שתעתיק לפהדי"מ

מארץ ישראל שלנו

דבר באמת טוב שקרה-אנונימי (פותח)

זה העוצמה שהייתה השנה בכניסה לעיר...

הכוונה כמובן לחסימה הענקית על מעצרו הנפשע של הגר"ד ליאור שליט"א, שהיתה כמעט שעה!! ואח"כ כל הבלאגנים בבגין..

שנה טובה לכולם! חיוך גדול בציפיה לבנין אריאל!! חופר

אממ... אמנם אני לא מגיבה פה הרבה אבל הפעם אני רוצהענבל

דברים טובים שקרו:

א. עלתה המודעות בעם ברמות מטורפות באמת!

ב. אצלי עלתה המודעות והתחלתי בערך להסכים איתכם....

ג. נלחמים! אמנם עדיין לא הצבא אבל גם תג מחיר זה משהו והשנה היה המון!

גמאני כמו ענבל,סתם אחת

בדר"כ לא מגיבה פה, אבל הייתי חייבת לומר-

השתכנעתי שאתם צודקים, אמנם בעקבות מקרה נורא ומזעזע- הטבח באיתמר...

אבל נהייתי מה שחברות שלי קוראות- "פנאטית"

אשרייך =)אסתר770

ומזל טוב על היגעך לפאנטיזם!!דוס

מקצת ידיעות שקרו השנה:אסתר770

(אה, ודב, כשכותבים על דברים טובים - מתכוונים לזה. משפט כמו: "1. הצלחתי להביא כמה יהודים להבין שאני צודק (אתה,אריאל דוד,66)-נראה לי ממש מחוץ לקטגוריה הזו...!      (עוד כמה שחושבים כמוך ואבדנו...). <צ>

אז ככה: זה טירוף רציני להעביר סכום שנתי ביריעה קטנה כ"כ.  אז בקצרצרה:

שנת תשע"א בהתיישבות החלה עם המלחמה נגד המשך ההקפאה?ועם כל זאת, הצמיחה ביש"ע ממשיכה, כפי שבאדיבותה הראתה תנועת 'שלום עכשיו'.

-בסילוואן הותקפה מכוניתו של דוד בארי באבנים, והנהג נאלץ לדרוס את אחד ממיידי האבנים והכל מול מצלמות הטלוויזיה.
-מכתב הרבנים האוסר על מכירת והשכרת דירות לגויים.
-עוד בתשרי החלו בשיפוצים בקבר יוסף אחרי שחולל בשבת שובה תשס"א
ובעתניאל התקיים טקס הכנסת ספר תורה שכתב הרב רא"ם הכהן בעצמו.

-סגירת קבר שמואל הנביא ליהודים על ידי המשטרע.
-20 שנם לרצח הרב דוד מאיר כהנא הי"ד ו10 ש' להרצחם של בני הזוג הרב בנימין זאב וטליה כהנא הי"ד.
-חרם האומנים השמאלנים.
-הפינוי הגדול ברמת מגרון.
-מסוק צבאי התרסק במצפה רמון. שני חיילים הרוגים.
-המאבק על בית הכנסת באלמתן.
-שריפת ביתו של מאיר ברטלר.
-ההדלפות הוויקיליקס.
-השריפה הגדולה במדינה-השריפה בכרמל.
-צעדה לארמונות החשמונאים.
-הרס בית משפ' קרליבך בתקוע.
-מסע המאבק (המתמשך!), על בית יהונתן-כפר התימנים.
-רמי זיו מפדואל, סגן ראש יחידת הפקוח של המנהל האזרחי+אשר ויזל מטל מנשה, אחראי אזור השומרון ביחידת הפקוח של המנהל האזרחי=שיא הרשעות והאטימות.-החרבת בריכת מעיין כפיר חזי הי"ד.
-"מבצע שקל לפדרמן"-הרשעתה של אלישבע פדרמן בעבירות של הסתה לגזענות, לטרור ורצח, בעקבות ראיון שנתנה לטלויזיה. היא חוייבה ב4000 ש"ח\3 חודשי מאסר בפועל.
-"מבצע הקש בדלת"-תקיעת הקיסמים בחור המנעול של דירות ועסקים של ערבים בבת-ים.
-"מבצע או שנכנסים או שנעצרים"!. הפריצה הגדולה לקבר יוסף. המאהל בבה"ד 3.-עלי עין. ההרס, הבניה, ההרס והנטישה...
-רוואבי-על יד עטרת. מישהו עשה מאז משהו בנידון?
-רמי לוי, 'נוף ציון'-ומה שבניהם.
-פרשת משה קצב. קצב:"נענשתי על הגירוש"-כך חושף פייגלין.
-צביה שריאל הגיבורה! (-על כל המשתמע!!).
-"תורת המלך".
-מעצר הרבנים.
-אויבי התורה=אויבי ה':השר נאמן, ניצן אלון, שי ניצן, סער צור...והרשימה עוד ארכה.
-ה..סודנים. פליטים, מסתננים, אויבים.
-חוות גלעד.-הפינוי האלים והברוטלי, הירי החי במתנחלים הצדיקים, שמעון וייזמן.
-יום הזעם
-רצח משפ' פוגל, הפיגוע בבנייני האומה.
-הר הבית.
-ראש שב"כ חדש, חובש כיפה-יורם כהן. "הלנו או לצרנו"?!
-חומש.
-פיגוע באוטובוס הילדים. טיל נ"ט שנורה מעזה לעבר כביש עוטף עזה הרג את הנער דניאל ויפליך הי"ד.
-הקמת E1 וגאון הירדן!
-הפריצה לבית שפירא בחברון.
-6 שנים לגירוש מגוש קטיף.
--אביו של יהונתן פולארד-מוריס פולארד ז"ל נפטר. יהונתן לא הורשה לבקרו או להשתתף בהלויה. יהונתן נמק בכלא מזה 27 שנים. למשהו בככל אכפת?
-כהכנה לארועי ספטמבר: הצקות והתנכלויות שיטתיות למאחזים, הישובים ונוער הגבעות.
-צווים מנהליים ל12 מתושבי יצהר.
-גל מחאות של השמאל על יוקר המחיה ומאהל המחאה ברוטשילד.

-הפינוי במגרון.
-יוזמה ברוכה של נוער ארץ-מולדת לפרויקט החתמות אינטנסיבי נגד התבוללות בסופרים.
-תגי מחיר.
-המעצר של אלכס...

הרבה מים עברו בנהר, הרבה מאד. הרבה עשיה.

כל מה שהיה, נגזר בר"ה שעבר.

"תכלה שנה וקיללותיה, תחל שנה ובירכותיה"...!
אז באמת שתהיה לכולנו שנה טובהחיוך גדול וכתיבה וחתימה טובה!חיוך

אסור קצת להשוויץ?!די"מ

והוא לא התכוון מה קרה אלא דברים טובים שקרו ולא איזה 30 דברים אלא כמה דברים מרכזיים לדעתכם

ותכלס נכון שמה שכתבתי לא היה קשור אבל התחשק לי קצת להשוויץ

ושכחת לכתוב גם על ההתפרקות של גאון הירדן שזה גם דבר שקרה (אחרי שרפו את הציוד בשיטוף עם הציונים)

אה, ושכחתי:אסתר770

הרצח המטויח של אשר פלמר הי"ד ובנו יונתן מקרית ארבע. תנצב"ה.

והרצח של בניו ופוגל הי"ד..שמוליק פיין
אמרנו בלי דברים רעים!!!!כל הזמן שמח
גם דברים רעים קרו בשנה שחלפה.אסתר770

אין טעם להדחיק אותם.
אפשר לקחת מהם הלאה. להפיק לקחים. להשתדל יותר. להתפלל טוב יותר.

אבל להתעלם?!

הדברים הנ"ל שהבאיתי, מבחינתי, הוו נקודות ציון חשובות שעברנו במשך השנה.

כן אבל לא כאן....כל הזמן שמח

ככה סיכמנו!

"לכל זמן ועת..."

כמה מים נשפחו.....כל הזמן שמח

היה מלא דברים טובים השנה ב"ה!

דברים כללים:

1.אני התחזקתי בהמון בכל דבר שקשור לכלל במיוחד בקשר לארצנו הקד'.

2.העם התחיל לקלוט שאנחנו צרכים משיח עכשיו(לאור כמה מקרים...ואכמ"ל)!

3.המון חברה חזרו בתשובה!!!

4.הרבה חברה התחזקו(גם מהפורם כאן ב"ה..)

5.אני התחלתי להכיר כאן פול חברה!

6.אתר הקול היהודי עלה לייהות אתר!!!!!

7.ערוץ 7 התחזקו ליהות יותר פאנטים

8.אוהל מחאה בת"א,פשוט היה פצצה וצריך להמשיך בדרך הזאת!(למי שיש זמן אז עכשיו...)

9.כבר אמרו כל הקטע הזה של התגי מחיר...ב"ה(איך כאב לי הלב שקראתי את אורי אריאל אבל בבקשה לא כאן!)

10.ראינו איך הרבנים שלנו חזקים(הרב ליאור והרב יעקב יוסף),אותי זה ממש חיזק.

11.יצא ספר תורת המלך!

12.רמ"ג עלו ברמות השנה.

13.היה תקופה של מלא פאנטים שהתחתנובקרוב אצל כולם..(אנחנו רעבים גם לאוכל ויותר לריקודים..)

14ישיבת חומש חודשה לגמרי בזכות הרב ליואר בעיקר בזמן אלול.(מי שרוצה לייהות שותף שיפנה אלי)

15.חגגנו יום העצמאות בחומש.(היה אחד הטובים!)

16.פרויקט עבודה עברית!!(זה עוד יהפוך למשהו ענק חכו חכו...)

אחרון אחרון חביב-

17.הגיעה לפורם מנהלת תותחית!!!!(היה פאדיחה כמה ימים אבל הסתדרנו..)

אין סוף....כמה דברים טובים!!אוהב

דברים פרטים נשאיר את זה בבטן כ"א לעצמו....אבל תשימו לב!!!(תצעקו בקול גדול ה' אחד ושמו אחד!)

היה באמת פול דברים טובים ב"ה ואין לי זמן וכח לכתוב את הכל....והעיקר באמת לשים לב שהיה פול דברים טובים,איזה טוב ה'!!!

אני גם לא כ"כ הבנתי איך אורי אריאל כתב את זה...דוסית גאה!

קראתי פעמיים כדי לראות שאני באמת מבינה למה כוונתו...

ממש.. ובמקרים קיצוניים להסגיר!אביה7

מה הוא כתב?שמוליק פיין
להוקיע את פעולות התג מחיר..אביה7

פשע מוסרי שנוגד את הרוח היהודית..

אם רואים מישהו שמדבר על זה או מתכוון לעשות אז לעצור אותו ולשכנע אותו לא לעשות ובמקרים קיצוניים להסגיר אותו במשטרה..

משהו כזה

למרות שבבקשתי לא כאן...כל הזמן שמח

אם כבר פתחתם אז אני ימשיך.....

באמת לא מובן הוא לא מסביר בכלל למה לא?

וזה הדבר הראשון שאנחנו צרכים להתחזק?(הוא כתב 3 דברים שצריך להתחזק והדבר הראשון זה להוציא את הגי מחיר)

עולם קטן האחרון יש לך?דוסית גאה!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה