בוקר טוב(כנסו ותבינו למה..)!שמוליק פיין

בס"ד

הלילה נשלם עוד שלב במלחמתנו בערבים..ושוב לשמחתנו הרבה:

מסגד הוצת ביישוב טובא זנגריה ליד ראש פינה  

חשד לתג מחיר: מסגד הוצת ביישוב טובא זנגריה ליד ראש פינה

פורסם: 03.10.11, 05:29 

אלמונים הציתו מסגד ביישוב טובא זנגריה, ליד ראש פינה. מפקד המחוז הצפוני, ניצב רוני עטיה, וכוחות משטרה הגיעו למקום.

תושבים ביישוב סיפרו כי במקום רוססו כתובות "נקמה" ו"תג מחיר".

בברכת חזק ואמץ לכל הפועלים כנגד הערבים..

(לא שאני ח"ו מעודד תג מחיר ובפרט שריפת מסגדים..אבל מה יותר משמח מזה..?)

וכתבה:שמוליק פיין

בס"ד

תג מחיר? מסגד הוצת ביישוב בגליל העליון

תושבים בטובא זנגירה, שליד ראש פינה, סיפרו ל-ynet כי נמצאו כתובות "תג מחיר" ו"נקמה" ליד המסגד. "זה מעשה חמור, יש להעניש את המציתים", אמר אחד מהאחראים על המסגד. בשל החשש מתגובה אלימה הגיעו למקום כוחות גדולים של משטרה

חסן שעלאן

פורסם:  03.10.11, 05:32

פעולת תג מחיר בגליל העליון? המסגד בכניסה ליישוב טובא זנגריה הוצת הלילה (יום ב') על-ידי אלמונים. תושבים סיפרו ל-ynet כי במקום רוססו כתובות "תג מחיר" ו"נקמה".

בשעות הלילה דיווחו תושבים בכפר, מזרחית לראש פינה, על שריפה במסגד. מאות תושבים יצאו למקום והביעו את זעמם. הם צעקו "לא נשתוק על המעשה".  

השייח עותמאן אל-הייב, אחד האחראים על המסגד, אמר ל-ynet: "אנחנו לא יודעים מי הצית את המסגד. זה מעשה חמור. היום נחליט איך נגיב על האירוע המזעזע, כי צריך להעניש את המציתים שהשאירו אותנו ללא מסגד".

טלעת אל-הייב אמר כי בעקבות הצתת המסגד יושבתו כל מוסדות החינוך והמסחר. "איש לא ישתוק על המעשה. התגובה שלנו תהיה קשה מאוד". הוא הוסיף כי להערכתו יהודים ביצעו את המעשה.

בעקבות ההצתה והחשש לתגובה אלימה, הגיעו למקום כוחת

איבטין, הסמוך לקריית טבעון. בין הכתובות שרוססו: "מיועד להריסה", "תג מחיר" ו"על יהודה ושומרון תהיה מלחמה". כמו כן רוססו סמלי מגן דוד.

ישתבח שמו!! וכל הכבוד לצדיקים הפועלים!אלירז
כה לחי. חיזקו ואמצו.מישהו10

אם השלטון כאן לא נוקם על רצח יהודים טוב שיש מי שכן עושה את זה.

תמונותדי"מ

"איש לא ישתוק, התגובה תהיה קשה" (צילום: אסמאעיל אל-הייב)
"איש לא ישתוק, התגובה תהיה קשה" (צילום: אסמאעיל אל-הייב)

הכתובת על הקיר (צילום: אסמאעיל אל-הייב)
הכתובת על הקיר (צילום: אסמאעיל אל-הייב)

כנסו לקול היהודי יש מלא תמונות שםדי"מ
מסכנים היהודים באזור... לא רגילים לדברים כאלובת-ישראל-וציון

בצפון... קטיושות וגנבו- כן, אבל דברים כאלו לא...

לצערנו הרב נעצרו חבר'ה..שמוליק פיין

בס"ד

אין עוד פרטים כשיהיו אעדכן..בינתיים להתפלל לשיחרורם..

(אגב יכול להיות שהם סתם עצרו חבר'ה כדי לרצות את פחדניהו ע"ע המעצר של אלכס..)

לדעתי עצרו אנשים כדי להרגיע את הערביםדי"מ

כי ממה שכתוב בתקשרות הם כבר התחילו לעשות בלאגן וזה כפר די מסוכן\

וממש לא כי יש להם ראיות או משהו

תגידו, מבחינתכם כל מסגד לא משנה איפה ומה,יעלי אביב

זה טוב ששורפים אותו?!

מה נסגר איתכם?!

בהתחלה אני גם חשבתי שכל השריפות וההצתות האלו הן פרובוקציות של השב"כ אבל אחרי כל התגובות פה... נשמע כאילו אם לא הייתם נזהרין מהמשטרה הייתם מעודדים פה עוד ועוד מעשים כאלו...

מבולבל

נכון.. מה רע בלשרוף מסגד?אלירז
שעדיף כנסיהדי"מ

כי על מסגד מברכים בלי שם ומלכות

מה טוב בלשרוף מסגד?יעלי אביב

וכוונתי בשאלה היא שלא תתחילי לפרט לי מה כן טוב, אני גם לא ששה לראות מסגדים בכלל בא"י וגם אני יודעת שהערבים מבינים רק כוח,

א ב ל

הרי לא מדובר פה בעניינים פרטיים,

מדובר פה במעשים שיש להם השלכה ציבורית,

לא כל נער קטנצ'יק שרק התחיל לגדול לו זקן יכול להחליט על דעתו ועל סמך רמת עצביו הפרטיים לעשות מה שהוא רוצה, (ואני בכלל לא סותרת את זה שאכן הרצח המזעזע של פלמר הי"ד ראוי לתגובה חזקה)

אלא שעניינים כאלו הם ענייני ציבור, ולכל הפחות גם אם אתם לא מכירים בסמכות המדינה,

(למען ה', יש גם רבנים)

לא יכול אדם לקום בבוקר ולעשות מה שבא לו!!

יצא לי לראות פה אמירות שנאמרו כלאחר יד בפורום כאילו  מדובר בשאלה מה למרוח בסנדוויץ' בבוקר,

כשלמעשה מדובר בשאלות עצומות, שאלות ציבור, שילד בן 17 פשוט לא יכול ואסור לו להכריע בן,

ובכלל, זה כל כך מורכב, לפעמים מהתגובות פה נראה שיש רק אמ אחת שחורה על גבי לבנה.

ואם נניח מחר יקום לו נער עצבני וישרוף מסגד של האחמדים שהם בכלל נגד גג'יאהד וכו'?

בקיצור,

תפסיקו לכתוב דברים חד משמעיים, קצת ענווה,

גם אני בגיל 16 הייתי בטוחה שיש רק שחור ולבן בעולם ולמרבה הפלא, עברו כמה שנים והופ, התבגרתי,

(המילה מורכבלא באה למחוק ולהשתיק כל טענה, אבל היא באה לומר שישנם דברים מאוד מסובכים שצריך לשקול בכובד ראש לפני שמכריעים בהם).

ותקלטו שלא כ-ל ערבי הוא רע, וודאי שאי אפשר לסמוך עליהם, אבל עונש קולקטיבי זה משהו שאולי רק מישהו בסדר הגודל של הרב דב ליאור יכול לומר עליו משהו בכלל ובטח לא חבורה של מתבגרים!!!

ולהזכירכם, למשל, לגזול, אסור גם מגוי. אני לא אתפל אם גם על הריסת מסגד יש איסור הלכתי.

יש רבנים שמתירים..שמוליק פיין

בס"ד

מה תגידי על זה..?

יש פסק הלכה מפורש- ?!?! איפה בדיוק??יעלי אביב

יש פסק הלכה מפורש וברור שמתיר לאדם על דעתו הפרטית לצאת ולעשות פעולה אלימה (שאם אינני טועה כעקרון אסורה, אל תשכח שמסגדים הם לא בתי ע"ז ואי אפשר סתם ככה להחריבם) איפה שבא לו , איך שהוא מחליט על דעת עצמו וכו'?

????

אני רוצה מקורות- לראות אותם במו עייני- ולא של אברך צריך אלא של רב בעל אחריות ומבוגר.

ולמה בדיוק שרב עם שכל יכתוב היתר כזה?די"מ

מה הוא רוצה להיכנס לכלא?

הוא אומר למי שצריך לדעת

נגעת בנקודה מאד רגישהדי"מ

הזקן....

מי שאין לו זקן הוא פוחת בוגר?!

לבבא סאלי היה זקן רק בסוף חייו (והוא נפטר בגיל מבוגר מאד)

מה לעשות,יעלי אביב

אלו החיים,

יבצעו פעולות תג מחיר רק בעלי זקנים מ20 ס"מ ומעלה (או שמא מטה)

צוחק

מי שאין לו זקן יכול להזדהות איתו>דוס

(ובנימה רצינית למרות שאני מניחה שתבדחת, ודאי שלא... נדמה לי שהיה עוד איזה אדמו"ר חשוב ללא זקן)

כן האדמו"ר מקאליבדי"מ

בגלל מנדלה ימ"ש שעשה עליו ניסויים בשואה

אני כבר הרבה זמן לא 16, ולא 17 יקירתי... ועדיין!!אלירז

עדיין האמת וצדקת הדרך של "ילדים בני 17" היא חזקה יותר משל כולנו..

אותם "פצלוחים" היו גם כאלו שנלחמו במחתרות, נהרגו ונתלו על קדושת ה' ועל כיבוש הארץ הזו, ובזכותם את ואני יושבות להתקשקש כאן בניחותא.. אז לאט עם הזלזול..

מה קרה?

הערבים אומרים שיגיבו ביד קשה אז נבהלנו?

אם אנחנו נפסיק לשקשק מרעיון התגובה שלהם.. אולי סוףסוף מדינת היהודים תכבד את עצמה..

א. לא הרסו את המסגד.. רק שיפצו אותו קצת

ב. כל ערבי באשר הוא, שנמצא בארץ ישראל - הוא בגדר גזלן בעצמו. עלינו להשיב את הגזילה..

זה לא אני אמרתי. זה הרב ישראל אריאל..

ג. אף רב לא ייתן לך במפורש פסק שיפורסם בראש חוצות, המתיר תג מחיר, כיוון שהוא ימצא ת'עצמו במרתפי היחב"ל..

אבל אנחנו יודעים דעתו של מי נוחה עם מה.. אם חשוב לך לברר את זה.. תעשי את הבירור.. ובצורה חכמה.

ד. אולי קשה לך עם רעיון האנרכיזם שכביכול כל אחד עושה ככל העולה על רוחו..

אבל זה לא כך.. לכל אלה יש מנהיג.. קוראים לו ה' יתברך.. וכתב החוקים שלו - התורה.

לרוב הם מתנהלים על פי רבנים מסויימים שאולי את לא הולכת בדרכם.. 

ה. כדאי לזכור, שאנחנו במלחמה. ואלה שיוצאים לפעילות הם חוד החנית.. 

אז להעריך את ההקרבה שהם מקריבים למען כולנו! לתת להם המון כוח.. ולא מילת גינוי אחת!!

אין ספק שהרוח של בני ה17 היא עוצמתית ואדירה,יעלי אביב

אבל, ואני אומרת את זה בתור מישהי שלא מזמן היתה שם,

מבחינת ההתפתחות הנפשית, אין יכולת להבין את המורכבות של כלל גורמי החיים,

ומה לעשות, החיים מורכבים.

אכן זה לא טוב כשמבוגרים שוכחים לגמרי את האידיאלים שלהם, אבל בני נוער לא יכולים להוביל משהו ללא סמכות עליונה, כי, שוב, אין להם מסוגלות נפשית התפתחותית להבין את המציאות כככלה.

אני מאוד מעריכה את החברה שעושים ופועלים אבל מצער אותי לראות שוב ושוב שנערים עושים מה שעולה על דעתם!

לפני 3 שנים חשבתי על המון דברים כאילו הם תורה מסיני ולמרבה הפלא עברו כמה שנים ופתאום אני רואהאת הדברים אחרת. היום אתה חושב ככה ובעוד שנה תחשוב אחרת. 

ככה שמי שיוצא כחוד החנית על סמך דעתו האישית, אני לא יודעת אם הוא ראוי להערכה על "אומץ", או לחינוך של מסגרת וקבלת סמכות.

יש פער אדיר בין דעתו נוחה לבין הסכמה מפורשת. אני מניחה שאם חסידיו יודעים שדעתו נוחה גם השבכ יודע שדעתו נוחה, לא??

בעניין האנרכיזם, אם אכן הולכים בבירור ע"פ פסק מפורש של רב ובהתייעצות זה עניין אחר לגמרי שכן אז המחלוקת היא השקפתית,

אבל להבנתי נראה כאילו העניין הוא בבחינת איש הישר בעיניו יעשה (או במילים אחרות, הפאנט יעשה מה שבא לו), וזה גם מה שעולה צורת הכתיבה פה...

בעניין הגזלה, שוב, לא מדובר פה בעניין פרטי אלא בעניין כללי! ההנחה ההגיונית הזו לא מספיקה כדי לצאת מחר בלילה ולעשות מעשה שיש לו השפעה לאומית.

אם הם היו יודעים שלא יעשו להם כלום אז היה הסכמהדי"מ

מפורשת

השב"כ יודע מי דעתו נוחה ואכן מתנכל אלייהם אבל בשביל באמת לדפוק הם צריכים הוכחה וברוך ה' אין להם (אביה 7 אהמ אהמ)

אז עם המורכבות.. ויחד עם כל השקלולים והשיקוליםאלירז

אני עדיין רואה את תג מחיר ואת שריפת המסגדים כפעולה מצויינת ויעילה - במישור הלאומי והפרטי כאחד.

ויש לנו על מי לסמוך..

טוב, מה אני יכולה לומר,יעלי אביב

זו מחלוקת השקפתית,

ובעניין יש על מי לסמוך,

עדיין נותרה הבעיה שאני רוצה לראות דברים שחור על לבן,

שאלו דברים שלא יכולים להיות מפורסמים מחשש השב"כ וכו'...

כך שבדיון זה אנחנו קצת במבוי סתום.

אשמל לשמוע את דעתך על השאלה שלי בעניין לעשות את זה על דעת עצמך... (סתם כי מעניין אותי מה תגידו)

מי שצריך לדעת יודעדי"מ

לא תמיד זה רע שכל אחד פועל על דעת עצמואלירז

אם לא היו אנשים שמגדילים ראש כמו באצל ובלחי - שהיו יוזמים פעולות בעצמם - לא היה קורה שום דבר.

משמח אותי לראות שיש אנשים שאכפת להם, שמוכנים לסכן עצמם וללכת לעשות דברים כאלו.

את רצינית..?שמוליק פיין

בס"ד

באמת כואב לך ששורפים מסגד..? ובאמת חשבת שזה השב"כ..?

אוי התמימות..

לצערי אני ממש רצינית,יעלי אביב

אם כואב לי או לא זה לא משנה, זה עניין רגשי שלי וזה לא ממש אמור להוות שיקול בעניין כזה.

(באופן פרטי אכן לא הייתי אומרת שאני מצטערת יותר מידי בלשון המעטה),

אחרי פיגוע אם אני ארגיש זעם כזה שיתחשק לי ללכת ולהרוג כפר שלם אז זה מה שאני אעשה?!

זה לא קשור!

ואכן אולי צריך לעשות בירור תורני מה עושים כאשר המדינה לא מגנה מספיק על תושביה ויש עניין של פיקוח נפש שאחת הדרכים לפתור אותו זה אלימות הרתעתית, אבל זה וודאי צריך להיות מלובן ע"י אנשים מבוגרים עם קצת הרבה יותר אחריות והבנה!!

אכן, העדפתי לחשוב שזו היתה פרובוקציה של השבכ (אגב, מה היה בסוף באיבטין?! מתוך היכרות אישית של אחד העצורים המרכזיים אני יודעת שהוא לא עשה את זה), מאשר לחשוב שקמים ילדודס ועושים מה שבא להם!

בחייאת, נדמה בזמן האחרון שחלק מאוד קטן ושולי מנערי הגבעות מתחילים להתנהל כמו אנרכיסטים מקצועיים, שזה ממש ממש ממש לא דרך התורה!!

כן אם את מרגישה צורך להרוג כפר שלם תעשי את זהדי"מ

אני הייתי עושה את זה רק שזה לא נראה לי שווה להיכנס לכלא בשביל זה כי אפשר לעשות דברים יותר מועילים

חוץ מזה הרב טל אומר שמותר לפסוק לעצמך אם למדת את כל הראשונים על הסוגייה והגיל מאז ומתמיד לא שיחק תפקיד ביהדות

ועוד משהו- מעשים כאלה פוגעים בהתנגדות לשב"כ,יעלי אביב

בתור אחת שממממממש לא מחבבת את המחלקה היהודית הידועה לשימצה,

רק שתדעו, שמעשים כאלו מעלים את השאלה, רגע, אולי בעצם אנחנו זקוקים למחלקה (רק שיעיפו אותה משב"כ למשטרה) שתעצור נערים מלעשות ככל העולה על רוחם?

לתשומת ליבכם, גם מדינה תורנית לא תוכל לאפשר פגיעות בסגנון פוגרומים באוכלוסיה לא יהודית (ומה לעשות

במדינה יהודית גם הלכתית בעז"ה יהיו גויים)...

את חושבת שכל מעשה צריך להתחשב בשיקול כזה??רמ"ג

יש היום הרבה בעיות עם הערבים.

אפשר לומר שזה החזית הבוערת עכשיו בארץ בכל גזרה.

הצבא לא מועיל.

במקומו, ישבו אנשים גדולים (כמו הרב גנצ') והחליטו שזה הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות.

אז עוד פעם, מה הבעיה?

ברור שזה לא השיקול המרכזי,יעלי אביב

רק הבאתי נקודה נוספת לתשומת הלב.

הרב גנצ' משמעו הרב גינצבורג??

אני רוצה לראות פסק הלכה כתוב!

אני מצטערת, אבל נראה לי שבעניינים כאלו אוכל להשתכנע רק שחור על גבי לבן!

לא יהיה לך.. מצטערת.אלירז

בגלל שזו מדינת משטרה, רבנים לא יכולים לתת פסקי הלכה כמו שצריך.

יעלי אביב לגבי איבטין הסיפור שם מהתחלה היה מופרךאנונימי (פותח)

עצרו שם 4 חבר'ה מהישיבה הדתית לאומית בכפר חסידים 3 חבר'ה למדו באותה תקופה בישיבה ועוד אחד היה בוגר הישיבה.. אני יכול לומר לך בתור אחד שמכיר את החבר'ה שם.. שכבר ששמעתי מי נעצר שם הבנתי עד כמה הסיפור של המעצר שם פשוט מופרך.. עצרו שם חבר'ה שבכלל לא קשורים.. עצרו שם מישהו שבחיים לא היה עושה את זה.. אחרי שבוע שחררו את כולם.. גם שם העלו טענה.. שאולי זאת פרובוקציה של השב"כ בשביל לסגור את הישיבה..

אבל אין ספק שמעשים כאלו הם מעשים מטופשים וחסרי אחריות.. שעלולים גם לסבך אנשים שלא עשו את זה בכלל במעצרים.. ולכן יתכן שגם פה זאת פרובוקציה..

מדינה תורנית לא תרשה פגיעה של הגויים ביהודים!!!גלוק17

לק"י

וממילא לא נצטרך תגובות כאלו..

וזה שאת מכירה אותו לא אומר כלוםדי"מ

אם הוא באמת עשה את זה נראה לך שהוא היה אומר לך?

אני מקווה מאד שלא כי אם כן הוא ממש מטומטם (ואני מכיר את כל מי שנעצר שם חוץ מאחד והם לא מטומטים)

מסבירים לך שבכפר חסידים הסיפור שם לגמרי היה מופרךאנונימי (פותח)

אני אומר לך עצרו שם חבר'ה לא קשורים.. תוך כמה שעות עצרו 4 חבר'ה רק בשביל להרגיע את השטח.. נראה לי אפילו שהשב"כ עצר 2 חבר'ה שהלכו שם ליד בית העלמין.. וניסו לקשור אותם לסיפור..משהו לגמרי שאתה מבין שזה בכלל מופרך.. בלי חקירה מעמיקה ובלי שום ראיות נגדם..

נכוןדי"מ

אבל גם אתה קצת מגזים ואני גם מכיר את החברה שם כי למדתי שם איזהשהיא תקופה

אבל, תכל'ס, בשורה התחתונה-יעלי אביב

מי שעושים מעשים כאלו באמת עושים את זה על דעת עצמם או על דעת סמכות תורנית?

וחוץ מזה, אם אתם טוענים שעושים את זה על דעת סמכות תורנית,

מה דעתכם על מי שעושה את זה על דעת עצמו?

אלו שעצרו את החבר'ה בכפר חסידים פשוט דביליםאנונימי (פותח)

אנחנו קיווינו אחרי הסיפור שעצרו את 4 חברים מכפר חסידים

שאם ככה השב"כ עוצר אנשים לא קשורים

נקווה לפחות שהחטיבה הערבית בשב"כ יודעת את מי עוצרת

עצרו שם חברים שבכלל, אין שום מצב בעולם שהם היו עושים את זה

עצרו שם כמה חבר'ה שהלכו להתפלל אצל קבר של רב אחד בכפר חסידים

וניסו להלביש עליהם את התיק הזה

ואיך ששמעתי מי נעצר שם הבנתי שתוך זמן קצר הסיפור הזה נגמר בלי שום דבר

אני חוששת שהם לא דבילים אלא הרבה יותר גרוע,יעלי אביב

כלומר לפי מה שאני הבנתי הם עצרו (לפחד את אחד מהם) למעשה כדי ללחוץ עליו בעניין אחר,

וחוץ מזה,

זה הרבה יותר גרוע מדביליות,

תפירת תיק זה לא דביליות אלא שחיתות חמורה,

ושה' ישמור אותנו מזה....

ברור שמי שמנסה לתפור תיקים לאנשים הוא מושחתאנונימי (פותח)

אבל אפילו ברמה המקצועית של אנשי השב"כ והמשטרה שעצרו את החבר'ה בכפר חסידים

ראינו בחוש איך הם בכלל לא יודעים את מי לעצור ועוצרים חבר'ה לא קשורים

פתחת ניק במיוחד בשביל זה?!די"מ
בכפר חסידים עצר אותם רכז שב"כ מדומיין.אנונימי (פותח)

הרכז שב"כ הזה עשה בכפר חסידים מבצע פשיטה, הוא חשב כמעט שהוא מוביל את עמי איילון(ראש השב"כ לשעבר) במבצע המיתולגי שלו לפני כמעט 43 שנה. טעטע כמה מדומיינים יש בעולמך.

מצחיק אתה פתחת עוד ניק?!די"מ

וזה לא מבצע מיתולגי פשוט אתם לא רגילים לזה ביצהר זה קורה כל כמה חודשים

כפר-חסידים זה לא יצהר, ומעשים כאלו הם מטופשים.אנונימי (פותח)

מעשים כאלו כגון תגי מחיר ובטח באזור הצפון, הם באמת מעשים מטופשים וחסרי אחריות שיכולים לסבך במעצרים סתם חבר'ה .

ברגע שאתה מצדיק פעולות כאלו, אתה מצדיק את עבודתם של אנשי החטיבה היהודית בשב"כ, שמקבלים את כוחם במלוא המרץ, לעצור אנשים ולפעול נגד ישיבות.

ולכן בכפר חסידים  הישיבה שם נגד הדברים האלו.

הישיבה שם נגד הדברים האלה כי היא פחדניתדי"מ

ואני אומר את זה בתור אחד שמכיר את הישיבה שם ואת הנפשות הפעולות

למה לעודד דברים שעוללים לסבך אנשים ובטח נערים?אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי יואב-הנועז בתאריך ה' תשרי תשע"ב 13:44

תבין שבחיים, לא שווה ללכת נגד החוק במיוחד שלא בדברים האלו! וברגע שמישהו עושה דברים כאלו, הוא רק מעודד את המשך עבודתם של זרועות הביטחון הנוגעים בדברים האלו.

איזה הגיון יש בלסבך אנשים ובטח נערים צעירים בתיקים פליליים? שעלולים לסבך סתם אנשים בהמשך חייהם, במאסרים ובתיקים פליליים.  ברגע שמעודדים פעולות שכאלו, יותר קשה אחרי זה לטעון נגד עלילות החטיבה היהודית השב"כ, ואנשי המשטרה בעניין תפירת תיקים ומעצרי שווא.

אם האדיאל שלך זה "לא להסתבך" אתה צודקדי"מ

אבל אם זה היה האדיאל שלנו למה שאנשים ילכו לקרבי (אתה יכול למות)

ולמה שאנשים יעשו ברית מילה (אולי הילד יפצע)

ועוד המון דברים שאפשר להסתבך

והמון מגדולי ישראל "הסתבכו"

(הרב אליהו היה ישב בכלא האדמו"ר הזקן הריי"ץ הרב יצחר גינזבורג הרב יצחק שפירא ועוד רבים וטובים)

ואני יתן לך סיפםור שהרב אליעזר מלמד סיפר הרב אליעזר מלמד הסתבכך וקיבל "תיק פללי" ובעקבות כך לא יכל להתגייס אלא ישב ולמד והוא אמר שבזכות זה הגיע למה שהוא היום

הרב אליעזר מלמד היה ברבנות הצבאיתאנונימי (פותח)

לשבת בכלא על מעשים שבכל מקרה לא מועילים ולא פותרים שום דבר, בכלל לא דומה לשירות צבאי קרבי שמגן על העם ועל הארץ.

על זה אפשר להתווכח עם זה מועיל או לאדי"מ

אבל בתור אחד שמכיר את הראש ישיבה שם זה מפחד ותו לא (אני לא רוצה לכלך אבל הייתי חייב)

למרות שזה לגיטימי שיפחד לא כל אחד חזק כמו עוד יוסף חי ודורשי יחודך שהולכים עד הסוף גם עם יסגרו את הישיבה

וזה לא רק הרב שניאור שמפחד גם הרב וייס בישל"ץ והרב טרופ בבני צבי הם מפחדים וזה לגיטמי

רק צריך לדעת את זה

לכל מי שכל כך מפריע ששרפו מסגד כנסודי"מ
איזה יופי הערבים עושים לנו את העבודהדי"מאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה