גינויי תג מחיר: מפה ועד הודעה חדשה.גלוק17

לק"י

גינויי אלימות מוגזמת של שוטרים כלפי מתנחלים, חס וחלילה.

גינויי הרס בתים/קרוואנים/כרמים/מאחזים של יהודים, בקושי.

גינויי מעצרי שווא והרחקות סתמיות של יהודים, אין.

גינויי זריקות אבנים יומיומיות על יהודים, למי אכפת.

גינויי פריצות, גניבות, אונס ואיומים של בני מיעוטים למינהם על יהודים, אף אחד לא שומע.

רבנים ואישי ציבור, אתם משרתים את מגמות הסמאל.

/News/News.aspx/226746

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/341692

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/226743

תכתבי את זה בצורה מסודרת ומכובדתרכס רמת מגרון

בע"ה

ותשלחי את זה לרבנים האלה.

אין לי ספק שלחלקם לפחות יש אוזן קשבת.

בציפיית הישועה.

נכון מאדדי"מ

רק תכתבי שקוראים לך אמילי עמרוסי/ציפי לבני הוא כל אחת אחרת שיש להם עניין להתחנף אלייהם

לא אמרתי לשלוח לאמילי עמרוסירכס רמת מגרון

בע"ה

היא לא אהבת חיי. בכלל. בכלל.

אבל אני חושבת שיש רבני שאוזנם קשבת, ושלא מודעים בהכרח לכל רוחב התמונה: כמו למשל לזה שכשנוער ששומע מהם גינויים על תג מחיר, ולא שומע גינויים על פינוי ישוב, זה גורם להם לבלבול במערכת הערכים ולזלזול במערכת הרבנית.

לקטר זו לא חוכמה, זו חולשה.

לתקן ולבנות- זה הגודל.

בציפיית הישועה.

לא הבנתדי"מ

התכוונתי שתחתום בתור אמילי עמרוסי (כי היא עותנאית) הוא כל אחד אחר שיש להם עניי להתנך אלייהם

איזה כיף עוד אחד לאוסףדי"מ

/News/News.aspx/226755

רבני בנימין: פעולות תג מחיר אסורות

רבני בנימין במכתב בעקבות הצתת המסגד: "ראשית, איננו יודעים מי עומד מאחורי פעולות אלה, ואין להטיל חשדות לפני שהענין מתברר".
פרסום ראשון: 03/10/11, 14:20
ערוץ 7

"תג מחיר" על דלת ביתה של פעילת שלום עכשיו
"תג מחיר" על דלת ביתה של פעילת שלום עכשיו
פלאש 90

ועד רבני בנימין פרסם היום (שני) מכתב בעקבות הצתת המסגד:

"בעקבות ארוע ההצתה הלילה ובעקבות פניות שפנו אלינו אחדים מתושבי בנימין אנו רוצים להודיע את עמדתנו הברורה בענין הפעולות הקרויות "תג מחיר".

ראשית, איננו יודעים מי עומד מאחורי פעולות אלה, ואין להטיל חשדות לפני שהדבר מתברר.

פעולות אלו הן אסורות ופסולות גם על פי חוק וגם על פי הלכה.

לדעתנו ולדעת רבים לא רק שאינן מועילות מאומה לחיזוק ההתישבות ופיתוחה,

אלא גורמות אף נזק כבד לכל המאבק על יו"ש ועל א"י בכלל, מסכנות חיי אזרחים,

ומסכנות את המשך פיתוח ההתישבות.

חמורות במיוחד הן פעולות החבלה שנעשו לאחרונה כנגד רכוש הצבא וכנגד המסגדים,

גם מפני שהן עלולות לגרום לשפיכות דמים של יהודים.

אנו יודעים היטב את הקושי לעמוד מול העוול של הרס בתים, ומול פשע ההכפשה וההפקרה של חלקים גדולים בהתישבות, ואף על פי כן ולמרות כך, אסור בשום אופן להגרר למעשים כאלה, העלולים עוד 'לשחק לידיהם' של הדוחפים לפעולות הרס בהתישבות.

בנין א"י יקום ויעלה בכל מרחבי ארצנו מתוך פעולות של בנין ויצירה לחיזוקה של המדינה והארץ,

ומתוך כך נזכה ל'גמר חתימה טובה' לכל ישראל".

ועד רבני בנימין.

על המכתב חתומים: הרב יחזקאל קופלד, דולב  – יו"ר. הרב יהונתן בלס - נוה צוף, הרב אלחנן בן נון - שילה,  הרב בן ציון עמר - שבות רחל, הרב יאיר פרנק - עמונה.

איזה כיף לראות שהמרא דאתרא שלנו לא חתום שם (למרות שהוא מן הסתם מסכים)

מה????????????????דוסית גאה!

גם בן ארי מתנגד לתג מחיר??????????

אני לא חושב שהוא באמת מתנגד לזה-משה ר-
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ה' תשרי תשע"ב 17:38
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ה' תשרי תשע"ב 17:23

פשוט מתוקף תפקידו הפרלמנטרי הוא לא יכול לומר כל דבר שמא ימצא את עצמו אזוק וחקור.....

זה רק מוכיח שהציונות הדתית היא המשך ישיר של הגלותאנונימי (פותח)

אין שום הבדל, לא מילולי ולא מהותי, בין הפאשקוויל הזה לפאשקווילים של נטורי קרתא. פעולה X נגד גוי שונא ישראל Y מסכנת חיים של יהודים.

כל המרכזניקים ודומיהם שחיים בסרט שתורת רבותיהם היא "תורת הגאולה" מגוחכים לאור הפאשקווילונים הללו.

תקלטו שאתם בסך הכל דוגלים בהחלפת פרה בחמור (תוך זריקת מרבית התורה לפח והתחברות עם רשעים לשם בניין תרבות חטאים). ממש גאווה גדולה.

אז איזה תורה גואלת אתה מציע?גדי-10

בלי המרכזנקים ודומיהם לא היתה בכלל התיישבות כיום בשום מקום בארץ   מה לעשות שהחב"דניקים או הברסלברים לא היו הולכים להתיישב ביו"ש בהוראת רבותיהם

מדהים אותי כל פעם מחדש איך יש אנשים שזורקים את כל הבסיס הראשוני של מו"ר הרצי"ה זצ"ל

איזה התיישבות יש למרכזניקים? קרית משה? קרית יובל?רמ"ג

אולי חלק המהתיישבים היום הם בוגרי מרכז. וגם, לא יותר מדי....

קרית יובל זה הר המור...יהודי מרמ"ג
במכתב רבני בנימין - אני לא רואה כאן גינויצחינא מיא

אני רואה כאן הבנה לסיבות מהן נובע המעשה, והתייחסות עניינית

למעשה עצמו - בין מהמישור המעשי, ובין מהמישור המוסרי.

יש כאן איסור של המעשה עצמו, ולא הוקעה של האנשים או המגמה

שגרמו למעשה. 

זה שהוא לא רשום זה לא אומר שהוא לא מגנה...מרדכי
אולי, אם כולם, כולל אנשים יר"ש ממש מגנים, יש בזה?!יעלי אביב

חשבתם על האפשרות שאם כולם מקיר לקיר מגנים אז אולי יש בזה משהו??

אולי המעשה פסול??

אבל לא, אם כולם מגנים, אז זה אומר שכל הרבנים האלה דפוקים (ח"ו) ולא מבינים כלום ורק אנחנו יודעים הכי טוב!!

הרבנים הממלכתים הסתומים האלו...!!

אופס, זה 99.9% מהרבנים,

אז מה עושים?!

רמז: זה לא בושה להודות בטעות...

האנשים האלה מצהירים על עצמם שהם אינם יר"שאנונימי (פותח)

אלא שהם יראים מתגובת הערבים.

מצחיק מה שנהיה מהציונים, התקיימו בהם כל הקללות של פרשת בחוקותי: 

ורדף אֹתם קול עלה נִדָּף ונָסו מנֻסת חרב ונָפְלו - ואין רֹדף. וכָשְלו איש באחיו כמפני־חרב, ורֹדף אָיִן, ולא תהיה לכם תקומה לפני אֹיְביכם

ריח מגת.. אני ציונית!! ותפריד בבקשה!!אלירז

יש חילונים שגנבו את המושג וניסו לבנות איתו מדינה טיפשית שעובדת לדת הדמוקרטיה

ויש ציונים - יהודים!! שהציונות שלהם נובעת מתוך תורה ומתוך תפילה יומיומית פנימית עמוקה ואמיתית-

"ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים!!!"

את גם נוצריה?אנונימי (פותח)

כי כתוב (בהפטרה האחרונה):

עוֹד תִּטְּעִי כְרָמִים בְּהָרֵי שֹׁמְרוֹן נָטְעוּ נֹטְעִים וְחִלֵּלוּ

כִּי יֶשׁ יוֹם קָרְאוּ נֹצְרִים בְּהַר אֶפְרָיִם קוּמוּ וְנַעֲלֶה צִיּוֹן אֶל יי אֱלֹהֵינוּ: 
כִּי כֹה אָמַר יי רָנּוּ לְיַעֲקֹב שִׁמְחָה וְצַהֲלוּ בְּרֹאשׁ הַגּוֹיִם הַשְׁמִיעוּ הַלְלוּ וְאִמְרוּ הוֹשַׁע יְקֹוָק אֶת עַמְּךָ אֵת שְׁאֵרִית יִשְׂרָאֵל

נוצרים זו מילה חיובית בתנ"ך --> לכן חובה להיות נוצרי ולהאמין ביש"ו. אנחנו הנוצרים האמיתיים! הנוצרים עם הצלבים רק גנבו לנו את המושג! (למרות שהוא לא היה קיים לפניהם כתנועה דתית ששמה שגור על לשון כל אדם).
כל מה שיש לי לומר על התגובה שלך זה - איכס!!!אלירז
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^אביה7
מה אתה רוצה מהחיים??דוסית גאה!
לא אמרתי שיהיה קל להתמודדאנונימי (פותח)

עם העובדה שכל מה שהאמנת בו משחר ילדותך הוא שקר.

ציונות = תנועה פוליטית שהוקמה באירופה ע"י יהודים מתבוללים, שונאי ישראל ושונאי ה'. זו האמת ואין בילתה.

אז אני טוענת אחרת..אלירז

ולא - אני לא מצדדת בתנועת הציונות שהוקמה אז.

למען האמת לא פירטת מה את טוענתאנונימי (פותח)

רק אמרת "אני ציונית". למה? כי בתנ"ך כתוב שציון זה טוב.

אני אומר שלהתבסס על סמנטיקה זה לא משכנע. אולי גם הקראים טובים כי קריאה זה טוב וההשבתאים הם אחלה כי שבתאי זה אחלה של כוכב?

אחינו.. תקרא מעבר לתוכן הטכני..אלירז

יש מחשבה שמושקעת בשורות שכותבים..

אני ציונית במובן היהודי של העניין.. במובן של ציפיה לציון.

במובן של מלחמה לחירות ,למלכות יהודית גאה וקדושה, שבירתה ירושלים.

לא "כי בתנ"ך כתוב שציון זה טוב" -זה באמת נשמע מטופש.

אבל זה בדיוק מה שאת אומרת!אנונימי (פותח)

למה ציונות זאת "ציפיה לציון"? מי קבע את זה? מי "מהיהודים האמיתיים" השתמש במונח ציונות לפני שאותם המינים הידועים התחילו להשתמש בו? (רמז: אף אחד).

לפי זה כולנו "נוצרים במובן היהודי של המילה" כי "נצרות זאת נצירת ציון", לא? למה הראשון נשמע לך חכם והגיוני ואילו השני מטופש וחסר טעם והגיון בעליל?

אני רואה בכל האמירה "אנחנו הציונים האמיתיים!!!!!1" סוג של משחק סמנטי בתת המודע שלנו שמטרתו להצדיק את הסילוף ההיסטורי שהוטמע לאורך השנים על כך שהציונות זו במהות תנועה נפלאה ויהודית, שאנשים טובים המציאו אותה ורק אח"כ השתלטו עליה אנשים לא טובים.

אתה סתם טרחן...צחינא מיא

אני רגוע מלהיווכח שאין לך טענות ענייניות ורציניות. אתה נגרר לסמנטיקה

של השם שנבחר לתנועה הציונית.

על תנועת חיבת ציון, ועל הספר "דרישת ציון" - שמעת? מי שקרא על ראשוני

העוסקים בשיבת ישראל לארצו, רבנים יראי שמיים, שהתעסקו בדבר הרבה

לפני הרצל, נפגש הרבה במילה "ציון" בכתביהם.

בדיוק הפוךדי"מ
בבקשה ידידי - פרט נמק והסברצחינא מיא
אלירז אמרה שהיא ציונית כי כתוב "....בשובך לציון"די"מ

אז הוא אמר שאם ככה אנחנו נוצרים במובן היהודי של המילה כמו שהיא צינוית במובן היהודי של המילה

לכן אמרתי שהוא טרחןצחינא מיא

טיעונים ענייניים היכן?

זה בדיוק מה שהוא אמרדי"מ

כי כתוב (בהפטרה האחרונה):

עוֹד תִּטְּעִי כְרָמִים בְּהָרֵי שֹׁמְרוֹן נָטְעוּ נֹטְעִים וְחִלֵּלוּ

כִּי יֶשׁ יוֹם קָרְאוּ נֹצְרִים בְּהַר אֶפְרָיִם קוּמוּ וְנַעֲלֶה צִיּוֹן אֶל יי אֱלֹהֵינוּ: 
כִּי כֹה אָמַר יי רָנּוּ לְיַעֲקֹב שִׁמְחָה וְצַהֲלוּ בְּרֹאשׁ הַגּוֹיִם הַשְׁמִיעוּ הַלְלוּ וְאִמְרוּ הוֹשַׁע יְקֹוָק אֶת עַמְּךָ אֵת שְׁאֵרִית יִשְׂרָאֵל

נוצרים זו מילה חיובית בתנ"ך --> לכן חובה להיות נוצרי ולהאמין ביש"ו. אנחנו הנוצרים האמיתיים! הנוצרים עם הצלבים רק גנבו לנו את המושג! (למרות שהוא לא היה קיים לפניהם כתנועה דתית ששמה שגור על לשון כל אדם).

שלהגיד אני ציונית במובן היהודי של המילה זה לא עיניני במה שונה מה ששהוא כתב ממה שאלירז כתבה?

אני יודע לקרוא, ב"ה.צחינא מיא

אולי תואיל להסביר לי איך הוא בדיוק הגיע לזה, מה הקשר בין זה לבין

מה שאלירז אמרה...

כנסדי"מ

אלירז אמרה:

יש חילונים שגנבו את המושג וניסו לבנות איתו מדינה טיפשית שעובדת לדת הדמוקרטיה

ויש ציונים - יהודים!! שהציונות שלהם נובעת מתוך תורה ומתוך תפילה יומיומית פנימית עמוקה ואמיתית-

"ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים!!!"

אז זה שכתוב "ציון" לא אומר שאנחנו יכולים להיות נגד הציונות

הבנת אותה נכון - והיא צודקתצחינא מיא

כיהודים - איננו יכולים להיות נגד הציונות.

איזו ציונות? זו שהגדירה.

"נוצרי בריתו ועדותיו"צחינא מיא

כמדומני, שעד היום קיימת "אגודת נוצרי לשון", שמשווקת מס' עצום של עותקי הספר

"חפץ חיים", וכן עוסקת בהרבה יוזמות של נצירת הלשון ולימודה.

אף אחד שם לא חשב שזה בעייתי...

את כן ציונית במובן שאת מאמינה במדינהדי"מ

ולזה הוא התכוון

וריח מגת אתה צודק בכל ילה

אני לא מאמינה במדינה.. אני מאמינה שהיא אתחלתא >>אלירז

דגאולה / ראשית צמיחת גאולתנו / צריך להודות עליה לקב"ה..

דוב - אל תהפוך אותי לסוגדת לשלטונות!!

מבחינתי זה אותו דברדי"מ

נכון שזה פחות גרוע מהרוב אבל תכלס' יש ממש בודדים כאלה שמצליחים לאזן (כי קשה לעשות משהו שהוא לא נכון)

בוא תסביר מה זה "להאמין במדינה".צחינא מיא
לחשוב שהיא "אתחלתא דגאולה"די"מ

"מדינה יהודית" ודברים כגון אלה

אז כנראה ש... היא "מאמינה במדינה"!צחינא מיא

אכן, לפי דבריך, היא "מאמינה במדינה"...

"אתחלתא דגאולה" = הרי היא הודתה בכך לעיל, בפירוש.

"מדינה יהודית" = עם זה קשה להתווכח. באים כמה יהודים, מקימים מדינה

בצורה שנדמית להם יהודית - ובצורה די גרועה, רשלנית, כנראה... נניח

שהיהוּדיוּת של המדינה לא כ"כ מוצלחת... אבל טכנית, זה מוגדר כ"מדינה

יהודית" (מינוס מינוס מינוס...). עם זה קשה להתווכח.

איך אוכלים את זה? שאלה אחרת.

למסקנת הדברים: אתה, דב, צודק בהאשמתך אותה!!

היא אכן "מאמינה במדינה"!

אני יודע שאני צודק אם לא לא הייתי אומר את זהדי"מ

והתווכחתי איתה מספיק על הנושא הזה

אשריךצחינא מיא

שמח שהכל לובן.

^^^^^^^די"מ

אכן והוכחה לזה שעל הלוחיות זיהוי שלהם יש את האות "צ" לסמל "צינוים"

ואלה עם "מ" זה לסמל "ציונים מפגרים"

דווקא אחת התגובות החזקות מה שהוא כתבדי"מ
אם זו הייתה טעות - זו לא הייתה בושה להודות.אלירז

אבל זו לא טעות..

באופן כללי להיות דתי וירא שמיים - זה להיות בצד מיעוט. אז זו טעות???

אותם מגנים למיניהם- מקבלים תקציבים ומשאבים מהמוסדות הממשלתיים

או באמת ובתמים מאמינים שזה ייצור פה אנרכיה..

בדיוק כמו שרבני ה"אי-סירוב פקודה" בגירוש האמינו שסירוב פקודה המוני יביא לאנרכיה..

כולנו יודעים שהמצב הוא אחרת..

ואם נבדוק בהסטוריה, בצרפת ובמדינות נוספות - סירוב פקודה המוני הביא למהפכה חיובית..

אז אותו דבר..

אלו עדיין שבויים בחינוך הישן שקיבלנו "כל מה שהממשלה אומרת - קדוש!"

ואנחנו ב"ה - מבינים שהמצב לא היה ולא יכול להיות כך כשהממשלה לא קוראת בשם ה' ולא הולכת על פי דרכיו.

ליעלי אביב-משה ר-
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ה' תשרי תשע"ב 18:41

כשאת אומרת שרוב הציבור נגד, זה מזכיר את תקופת המנדט בו הבריטים שלטו פה כאשר ארגון מחתרתי העונה לשם "ההגנה" שיתף פעולה בצורה מלאה עם הבריטים אבל היו כמה שלא הסכימו לזה,

קראו להם לוחמי חירות ישראל (ויותר מאוחר גם אצ"ל) את יודעת איך קראו להם פה בארץ? כנופיית שטרן/חבורת פורעי חוק/שודדי בנקים וטרוריסטים, מזכיר לך משהו? גם לי..

רוב העם גינה אז את אותם לוחמים צדיקים שנאבקו בבריטים, הטענות היו אותם טענות כמו היום בסגון של: אתם פוגעים במאבק, אתם מקוממים את האוייב כלפינו אתם גורמים לנזק ליישוב העברי..

בלי קשר לדעתי לגבי "תג מחיר" אם זה טוב או לא.. אני חושב שקונצרט הגינויים הזה הוא צבוע ופחדני ויש בו מן ההתרפסות כלפי האוייב, או במילים אחרות: "אנחנו מפחדים ממכם הערבים בבקשה אל תעשו לנו כלום זאת לא אשמתינו"

איפה היו כל אותם מגנים כאשר שרפו בתי כנסת ברמלה ובתל אביב?

ושחיללו את בית הקברות היהודי בחברון ובהר הזיתים?

איפה היו אותם חבורת יפי נפש כאשר תינוק בן שנה נרצח יחד עם אביו?

כשיהיו תשובות לשאלות האלה הדיון יהיה רלוונטי...

*רציתי לומר פה שלא תמיד דעת הרוב היא הקובעת, ההיסטוריה מוכיחה את זה.

לא התכוונתי לדעת רוב הציבור!יעלי אביב

לצערי הציבור הימני רגיל להיות דעת מיעוט....

מממש לא התכוונתי לרוב הציבור.

רוב הציבור היום לא שומר תו"מ, אז מה?

אלא אני מתכוונת לדעת מיעוט טוטאלית בקרב הרבנים, בעלי הסמכות התורנית...

בעייני עיקר הגינויים ציריכם להיות כלפי פנים הציבור שלנו וחינוכיים וברור שחלק מהגינויים נסחפו קצת,

ולמען האמת אם זכור לי הגורמים האלו גם מגנים את הפיגועים וכו',

בכל אופן העובדה היא שרוב כמעט מוחלט של הרבנים גינה את זה. וכשמדובר בת"ח נראה לי שזו נקודה למחשבה למי שתומך.

אוף גם הרבנים מצגר ועמאר גינו...דוסית גאה!

למה????

כשדוד המלך יצא להלחם הוא נזהר שלא להרוס בתי תיפלות? הוא נזהר שלא "לרצוח אזרחים תמימ ים חפים מפשע"???

עד מתי נתן את שני הלחיים שלנו לסטירות???????

מתי כבר נלמד לקח ונכוף את הגו בגאוה יהודית אמיתית????????

*ונזדקף בגאוה יהודית אמיתית...דוסית גאה!

כתבתי משמעות הפוכה מרב סערת נפש...

הגלות, הגלות.. עמוק בתוכנו..אלירז
למה זה מפתיע? הבן שלו התאסלם והלך לגור עם בדואיםאנונימי (פותח)
אתה לוקח אחריות לכל הלשון הרע הזה לפני יו"כ?אלירז
לשה"ר לתועלתאנונימי (פותח)

אם רב מבקר במסגדים והבן חובר לשבט בדואים ומתאסלם הציבור צריך לדעת, לא?

לא אמרתי אם לתועלת או לא..אלירז

רק הסבתי את תשומת ליבך..

בהצלחה עם זה.

אם היית קורא היית רואה שהכותרת שלך שגויה!!יעלי אביב

הוא לא התאסלם.

נו באמת!

גם אז הרבנים היו נגדדי"מ

לא פחות מהיום

"אנשים ממש יר"ש"?די"מ

איזה אנשים ממש יר"ש בדיוק?

רבנים שמקבלים כסף מהמדינה הם משוחדים!יהודי מרמ"ג

אין להם זכות דיבור.

תשמעו מה הרב שמואל אליהו שליט"א אומרתפילה_לעני

http://www.harav.org/.

"נכון. אסור לשרוף מסגדים. אבל עוד יותר אסור להרוג יהודי ועוד יותר אסור להרוג תינוק יהודי ועוד יותר אסור להרוג אב ובנו ביום אחד.

...עוד לא מצאו אפי אשם אחד. 7 לוויינים, ועוד אין אשמים.."

מי שיבין יביןדי"מ

"אפי אשם אחד..."

נשפכתי מצחוק

חחחחחחחחח דוב תזהר עם השטויות שלך!אלירז
בגללך יעצרו אותו....יהודי מרמ"ג

הגיע הזמן שתלמד קצת לסתום ת'פה....

ומי אמר שלא?-משה ר-

תקרא את הספר של ברי חמיש ותבין שהשב"כ יכול לעשות ועושה הכל כדי להשחיר את פניהם של המתיישבים

בטח שהוא "יכול" טכניתדי"מ

השאלה אם עושה את זה

ברור שהוא גם עושה, יש לו את כל הסיבות.....רמ"ג
^^^^^יהודי מרמ"ג

כן הגיע הזמן שתבינו שזה יהודים טובים ולא שב"כ אין לו כל אינטרס להראות שהוא נכשל.

זה דימיות של מזרוחניקים שלא רוצים להאמין שזה יהודים כי זה לא מוסרי ובלה בלה בלה....

איזה גבר בן ארידי"מ

אחלה חוש הומור

אז אתה חושב שכל ה"שמפניות" שנפתחו זה סתם??-משה ר-
במקומות שהפלילו מישהו אז אולי זה השב"כ...יהודי מרמ"ג

אבל במקומות שאפחד לא נתפס, אין סיכוי שזה השב"כ.

^^ בדיוק..שמוליק פיין

בס"ד

אנשים באים משקיעים מתאמצים מסתכנים ואחרים מביאים את הקרדיט לרשעים מהשב"כ..

קריאה סלקטיבית?גלוק17

לק"י

בכוונת מכוון אינני מנסה לתהות אחר זהות מבצעי הפעולות הנ"ל, אין לי הכלים לכך ולטעמי העניין לא חשוב כלל. האפשרויות רבות ומגוונות : החל בפעילות שרות הביטחון הכללי לשם הכפשת המתיישבים והכשרת הקרקע לגירושם, דרך פעילות נקודתית של מחאה להוצאת קיטור וכלה בהתארגנות כזו או אחרת שנועדה לייצר הרתעה שתכליתה הצלת חיי יהודים חפים מכל פשע (זולת ה"פשע" של אהבת העם והארץ כמובן...)

ידוע בישובי גב ההר שהערבים בחווארה ובאזור יראים מלהתעסק עם ה"משוגעים" היהודים (מג'נונים בפיהם) מאחד הישובים באזור. זה המצב גם בישוב היהודי בחברון . זו הרתעה מבורכת שיש בה כדי למנוע אסונות כמו הטבח באיתמר.

באם זו התוצאה של תג מחיר – כי אז התג שווה את המחיר

הנה כתבה מהקול היהודידי"מ

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=16201

"הרבנים שיצאו נגד 'תג מחיר': איננו ברי סמכא לקרוא לסירוב פקודה"

אברהם בנימין | ו׳ בתשרי ה׳תשע״ב (04/10/2011)

הרב יחזקאל קופלד

בעקבות קריאת ועד רבני בנימין נגד פעולות "תג מחיר", שוחחנו עימם ושאלנו האם נראה גם מכתב הקורא שלא להשתתף בהרס בתי יהודים כפי שמתוכנן בקרוב. אולם בשיחה התברר, כי הרבנים שהגיבו להצתת המסגד עוד באותו יום, לא ממהרים לצאת בהצהרות לגבי הבתים אשר תחת חסותם, המאוימים בהריסה.

אתמול (ב) פרסם וועד רבני בנימין מכתב בעקבות הצתת המסגד בכפר טובא שבגליל. "בעקבות אירוע ההצתה הלילה ובעקבות פניות שפנו אלינו אחדים מתושבי בנימין אנו רוצים להודיע את עמדתנו הברורה בעניין הפעולות הקרויות "תג מחיר", כתבו בין השאר הרבנים. "… פעולות אלו הן אסורות ופסולות גם על פי חוק וגם על פי הלכה..".

"אנו יודעים היטב את הקושי לעמוד מול העוול של הרס בתים, ומול פשע ההכפשה וההפקרה של חלקים גדולים בהתישבות, ואף על פי כן ולמרות כך, אסור בשום אופן להיגרר למעשים כאלה…".

על רקע תשובת המדינה לבג"ץ בעניין הריסת היישוב מגרון שנקבעה עד לסוף השנה הלועזית, כמו גם עקירתם המתוכננת של היישובים גבעת אסף ועמונה, הנחנו כי פגיעה ברכוש יהודי נוגעת לתושבי בנימין לא פחות מאשר נזק למסגד בצפון. פנינו אל שלושה מהרבנים החתומים על המכתב – יו"ר וועד רבני בנימין, הרב יחזקאל קופלד – רב היישוב דולב, הרב אלחנן בן-נון, רב היישוב שילה, והרב יאיר פרנק – רבה של היישוב עמונה. אולם בשיחה עמם התברר כי הרבנים שהוציאו פסק הלכה בעניין הצתת המסגד בטובא עוד באותו יום, לא ממהרים לצאת בהצהרות לגבי הבתים אשר תחת חסותם, המאוימים בהריסה.

בקריאה מטעמכם צויין, כי פגיעה ברכוש ערבי אסורה על פי ההלכה, וכי פעולות אלו פוגעות בהתיישבות. האם בהתאם להיגיון זה, הוריתם לחיילים ולשוטרים לסרב להיות שותפים בפגיעה בהתיישבות וברכוש יהודי בעקירה המתוכננת של עשרות משפחות ביישובי בנימין, בעיקר לאחר הרס הבתים במגרון?

רב היישוב דולב, הרב קופלד טען כי אין לכרוך בין הסוגיות. "אני לא מוכן לקשור בין הקריאה נגד תג מחיר, לבין הדרך בה צריך לנקוט ביחס לעקירת מאחזים, שלצערנו מלווה את ההתיישבות וכנראה גם תלווה אותה בעתיד הקרוב. אנחנו לא בוחנים עשיית מעשה טוב או הצהרה מסויימת ביחס לצורך במתן הצהרה אחרת. עיקר הבעיה בתג מחיר איננה הצד ההלכתי, אלא מתן הלגיטימציה של מתנגדי ההתיישבות לנגח בה, ופגיעה ביכולת של ההתיישבות להשפיע על מהלכים שונים".

הרב אלחנן בן נון ציין כי בעבר חתמו כבר רבנים רבים מיישובי בנימין על קיראה לסירוב פקודה. "גם בדברים שכתבנו נגד תג מחיר, הבהרנו כי הרס בתים הוא פשע והפקרות, אך אין בכך כדי מתן לגיטימציה לפעולות 'תג מחיר'. במכתב שהוציא בזמנו הרב אברהם שפירא זצ"ל נכתב גם כי יש להתנגד לפינוי בדרכים פסיביות ולא אלימות, ככל שניתן למנוע".

הרב יאיר פרנק הצהיר כי לדעתו בוודאי יש לסרב לפקודה של עקירת יישובים. "עמדתי בסיגויה ידועה, אך בהקשר של קריאה לסירוב פקודה לחייל הספציפי לא דיברנו. סירוב פקודה הוא בהחלט עניין מהותי, אך אין להעמיד את כל כובד המשקל עליו. הקול של הרבנים לסרב פקודה איננו רלוונטי כאשר מי שעוסק בהרס הם שוטרי יס"מ".

אולם גם הרב בן נון וגם הרב פרנק סבורים, כי פעולות ההרס במגרון בחודש האחרון אינן דורשות קריאה פומבית לסירוב פקודה.

"אני לא יודע". אומר הרב בן נון. "כפי שאמרתי פרסמנו כבר קריאה כזו בעבר, כאשר היו חתומים עליה גדולי ישראל. איננו מרגישים שאנו בעלי סמכות על צה"ל ועל עם ישראל, ואיננו באים במקום הרבצ"ר. אנחנו לא מורי ההוראה של עם ישראל. מי ששאל באופן פרטי, נענה באופן תואם".

לדברי הרב פרנק יש להפריד בין הרס מקומי, לבין "משהו בסדרי גודל כמו של גוש קטיף".

ההרס במגרון (הקול היהודי)

השאלה היא מה האמירה הפרקטית של רבני ההתיישבות נגד המהלכים הצפויים לעקירת יישובים כבר בחודשים הקרובים? נדמה כי ישנה צרימה בחוסר ההתייחסות לעניין, מול הודעת הגינוי שיצאה שעות ספורות לאחר הצתת המסגד.

"המכתב הזה לא נוצר בגלל הצתת המסגד בטובא, אלא על אירועים קודמים, בפרט לאחר הפגיעה בכלי רכב צבאיים בחטיבת בנימין לאחר ההרס במגרון. הצתת המסגד נתנה דחיפה לעניין", אומר הרב קופלד.

"תג מחיר נגד ערבים הוא לא דבר נכון, אבל לא אמרנו כלום. זה יצא בעיקר בגלל הפגיעה בג'יפים", מוסיף הרב פרנק. "ישבנו על הנוסח הזה זמן רב".

הרב אלחנן בן נון סבור, כי חובה על הרבנים להשמיע קול ברור נגד פעולות אלו. "יש חשש שאם הרבנים שותקים, חלק מהציבור, בעיקר הצעירים שבו סבורים כי השתיקה מראה שדרך זו היא טובה וראויה. בהתחלה תג מחיר התבטא בעיקר בפעולות של תושבים שנקטו בפעילות נגד כתגובה לחבלות של ערבים ברכוש יהודי. על זה עוד היה ניתן לומר שזה נעשה בחום לב".

לדבריו, ההתפרעויות שפרצו היום בצפון בעקבות הצתת המסגד ממחישות את הסכנה שבתג מחיר. "המשטרה והצבא לא תמיד מונעים את הרצחנות הערבית. עכשיו הם מנעו הגעה של ערבים זועמים לכביש ראש פינה, מה יקרה אם הם לא יעשו? זו סכנת נפשות".

"האם נראה כבר בזמן הקרוב קריאה של ראשי ישיבות ורבני יישובים שקוראים לתלמידיהם, כמו גם לחיילים ולשוטרים בני ההתיישבות, לסרב להיות שותפים לפגיעה ברכוש יהודי ובהתיישבות?

"בעת חירום, אם היא תגיע, אנחנו בוודאי נעורר קריאה משמעותית", מכריז הרב בן נון. גם לדברי הרב פרנק יש להוציא קריאה כזו כאשר יעמוד איום מעשי על הפרק. בניגוד לחבריו, סירב הרב קופלד לדון בסוגיית סירוב פקודה. "ועד רבני בנימין פועלים באופן ציבורי, בשיתוף עם המועצה האזורית. בהסברה, בחינוך ובפעילות ציבורית".

אני מצדיע לנוכח השירות הנפלא שהגישה הזאת עושה למעןצחינא מיא

המאבק על ארץ ישראל.

כמה הזדהות היא יוצרת בקרב הציבור שלנו! כמה היא סוחפת,

כמה היא מועילה לאחדות השורות מול הקמים עלינו.

פשוט כל הכבוד לכם! המשיכו כך...

האם ערבים מחברון עשו זאת?אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי שמיר גימל בתאריך ו' תשרי תשע"ב 16:06

ככה נטען ברוטר

http://rotter.net/forum/scoops1/17221.shtml#1

לכולי עלמא המעשה ראוי לכל גינוי...

לא ראוי לשום גינוי....יהודי מרמ"ג
רק שיזהרו לא לעבור על החוק..יהודי מרמ"ג
עבר עריכה על ידי יהודי מרמ"ג בתאריך ו' תשרי תשע"ב 17:29
אבל אם הרב עמאר אומר את זה זה בסדר?די"מ

"דרעי משתף פעולה עם עלילת הדם"

ח"כ יעקב כ"ץ (כצל'ה) הגיב לדברי דרעי לפיהם למציתי המסגד יש דין רודף ואמר "דרעי מבקש להתייפיף בעיני השמאל הקיצוני".
פרסום ראשון: 04/10/11, 09:52
אורנית עצר

מותח ביקורת. כצל'ה.
מותח ביקורת. כצל'ה.
פלאש 90

יו"ר האיחוד הלאומי חה"כ יעקב כ"ץ (כצל'ה) הגיב לדבריו של אריה דרעי לפיהם למציתי המסגד בטובא יש דין רודף ואמר "אריה דרעי לא למד דבר מן העבר ומשתף פעולה עם עלילת הדם כנגד יהודים וכינוי יהודים בתואר "רודף".

"אריה דרעי מבקש להתייפיף בעיני השמאל הקיצוני, לשם כמיטב מסורתו מימי אוסלו הוא מרגיש שייך. אנשים תמימים אוהבי הארץ לא יפלו לפח מתק השפתיים של האיש שכפי שעשה בעבר, גם כעת מבקש להמיט אסון על יושבי הארץ תוך שיתוף פעולה עם הגרועים שבשונאי ישראל על מנת לגרש את 700 אלף יהודי מזרחה של ירושלים, יהודה ושומרון. המהדורה החדשה של דרעי גרועה ומסוכנת ממהדורת דרעי הישנה אשר תוך גניבת קולות בוחריו המיט על עם ישראל את אסון אוסלו ואלפי ההרוגים והפצועים שבאו בעקבותיו", הוסיף.

דרעי אמר אתמול (שני) בראיון לערוץ הכנסת כי "המציתים רודפים את כל היהדות. הם גוזרים רדיפה על כל היהדות. זה הדין של רודפים. אני מציע שכל אחד יסתכל בהלכה מה הדין, זה המשמעות של זה, שלא יתחמקו מהדבר הזה".

לדבריו, "צריך להוקיע אותם וצריך לתפוס אותם ולתת להם את מלוא העונש בחומרה הכי גדולה. זה לא סתם הצתה, זה דבר חמור מאוד נגד כל היהדות בעולם".

לי כנראה כבר אסורalexאחרונה
גם אני רוצה לגנות........
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה