פתאום נזכרו להפגיןדי"מ

/News/News.aspx/

התלמידים הפגינו: די לפשעי "תג מחיר"

תלמידי כיתה י' בבית הספר חברה ומשפט, אמי"ת כפר בתיה, שמעו הבוקר על הפגיעה במסגד בטובא זנגריה והחליטו למחות כנגד האירוע.
פרסום ראשון: 03/10/11, 18:33
ידידיה בן אור

ההפגנה. היום
ההפגנה. היום
רשת אמי"ת

תלמידי כיתה י' בבית הספר חברה ומשפט, אמי"ת כפר בתיה, שמעו הבוקר על הפגיעה במסגד בטובא זנגריה  והחליטו למחות כנגד האירוע.

בשיחה עם מנהל בית הספר, הרב אליעזר קורצוייל  עלה רעיון לצאת לצומת רעננה ולהפגין  במחאה נגד ארועי תג המחיר. התלמידים הכינו שלטים המתנגדים לתג מחיר,  "די לפשעי תג מחיר"  "תג מחיר – לא בבית ספרנו" ויצאו לצומת רעננה עם השלטים בצהרי היום.

מאור וזאנה, אחד התלמידים מספר על התגובות שקיבלו התלמידים " המון נהגים צפרו ועודדו אותנו, הרגשנו שרוב הציבור שראה את השלטים  בז למי שעשו את מעשי תג מחיר ואנשים שמחו שיש מי שיוצא לומר את זה בקול רם. 

הרב קורצוייל אומר כי מעשי תג מחיר מקוממים כל אדם, כל יהודי, וכל אזרח בישראל ומנוגדים להלכה ולדמוקרטיה, אני שמח  שהתלמידים לא ישבו בכיתה אלא החליטו לצאת ולמחות.

נמאס כבר מהצביעות!!!

מה שמשמח אותי בהפגנה הזאתדי"מ

שיש להם הווא מינה שיש ברעננה מישהו בעד תג מחיר

שישיסטים סתומים.. אל תתן לזה לעלות לך על העצבים..אלירז
זה לא שישסיטים מטומטיםדי"מ

אני מוכן להתערב שזה הרב של הישיבה שם שארגן את זה

ישיבה? זה בי"ס אמי"ת..אלירז

די מעפנים..

חח ראייה טובה!!! =]]רחלקה
סתם כאפות רודפי כותרותדאץ
אל תגיד דברים כאלה.האדמו"ר מצנעא

אני מכיר כמה חבר'ה מרעננה, ולא כולם מזרוחניקים מאמי"ת. יש שם חבר'ה מאוד תורניים ומאוד פעילים למען א"י.

הם לא מטומטמים. הם פשוט לא מבינים מהחיים שלהםרמ"ג

וק"ו בסוגייה הזאתי...

דחפו להם משו לראש שנראה לכאורה נכון אז הם היו נורא אידיאלסטים ועשו הפגנה.

ממלוכים.דוסית גאה!
וואלה זה יהיה ענק אם יעשו להם תג מחיר..שמוליק פיין

בס"ד

ומה הם מחרטטים עלק לא בבית ספרנו..מה אם איזה מורה יבוא ויעיף ילד סתם הביתה לו יעשו לו בעיות(התלמידים כאילו)..ומה זה אם לא תג מחיר?

וחח בנ"ע מה יהיה איתכם..

אני מפחד שהדבר היחיד שהילדים ילמדו מזהצחינא מיא

הוא שתבוסתנות היא כן בבית ספרנו...

אם אחד התלמידים היה מרים יד ושואל, מדוע מורשתם של שלמה בן יוסף

ודוד רזיאל הי"ד היא כן ראויה להנצחה (בבולים למשל...) - מה היה המנהל

הזה עונה?...

גם אז הוא היה מעריך אותו על חשיבה ביקורתית? לא בטוח...

ידוע שהפלורליזם לא מסוגל לסבול את עצמו...קחו עמכם דברים
לקקנות מבחילה..גלוק17
המנהל כפה עליהם להפגין,יש תג מחיר למי שמסרב להפגיןמורדו
מי אמר שהמנהל כפה? יש גם אנשים ישרים בעולםאנונימי (פותח)

לא צריך ישר להתקיף ולחשוד.

איפה הם היו שרצחו את בנ י משפחת פלמר?מרדכי

למה אז אנשים, רבנים, ואישי ציבור לא גינו?

היה לפחות ארוע אחד משמעותי במקום הרצחצחינא מיא

כדאיתא ביוטיוב מפורש, עיין שם (תעשה חיפוש).

וכמובן שהרבה רבנים הגיעו ודיברו באזכרה.

אני לא חושב שהבאת דוגמא מוצלחת.

ההשוואות האלה לא לענייןאנונימי (פותח)

אפילו אם היית מהאו"ם זה מטורף להשוות הצתה של בניין לרצח תינוקות. 

לא הבנת. התכוונתי שהיה ארוע אזכרה והתעוררותצחינא מיא

אליו הגיעו בין השאר רבנים ואישי ציבור, ואמרו דברם.

באמת חולי נפש!!כל הזמן שמח
למי שלא הבין,אריאל דל"ת

הם חפשו תרוץ לבזבז לימודים, אז זה היה התירוץ.

לא נראה לי שהם בכלל יודעים על מה הם מפגינים,

במיוחד שהם לא יודעים לכתוב בצורה נורמלית...

וואי...אני שמח סתם!

איזה ילדי כאפותת... אין להם דעה מעצמם..

פופוליסטים.האדמו"ר מצנעא

לא להאשים אותם, הם תינוקות שנשבו, כפשוטו. מגיל 9- חודשים מטיפים להם צביעות מזוויעה במעטה פופוליזם, דוגמת כל מיני רעבעלעך שהולכים להזדהות עם מוחים למיניהם ושכחו את א"י.

במעטה *מחאה חברתיתהאדמו"ר מצנעא
חנופה מגעילה.מישהי=)
כפר הפשע טובא זנגריה11223344אחרונה

http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=12754

וידיאו: טובא זנגריה – כפר של פושעים ושודדים
העסוקים בהתרפסות לפני לפני הבדואים בגליל לא טרחו לבדוק על מה ולמה החליטו כמה יהודים לנקום בהם

מאת :שמואל קופר  יום שני,3 באוקטובר ,2011

לכל מטבע יש שני צדדים. יש גם מטבע עם שני צדדים זהים. כמו זה של טובא זנגריה.

במטבע של הכפר הבדואי הזה בגליל היו תושבי הכפר הזוכים משני הצדדים. גם פושעים ומבצעי טרור אזרחי וחקלאי כדי לזכות בכספם של היהודים ע" שוד וכספי פרוטקשן וגם זוכים במאבק הלאומי על אדמות הגליל מהם הם מנשלים את היהודים.

כן, זה הכפר הבדואי בגליל שכולם נרעשו מהצתת המסגד. נכון, לא יפה להצית מסגדים. אבל גם לא יפה לשדוד אזרחים ולהשתלט על אדמות של יהודים.

אף אחד, החל מנשיא המדינה, שמעון פרס, בעל ניסיון עמוק לשון בליקוק לערבים, וכלה באריה דרעי שמיהר לגנות את היהודים בתכנית רדיו של רזי ברקאי כדי לזכות בעוד כמה נקודות אצל מחללי השבת שזרקו אותו לכלא בפעם הקודמת שהפשפש הצליח לעלות קצת למעלה, מה שלא מפריע לו להמשיך להתחנף לאוכלי הטריפות בלי לטרוח לבדוק מה הרקע למעשה שבוצע נגד מוכרי הנבילות והטריפות למסעדות של חבריו החילונים.

בתכנית "מבט שני" היו קצת יותר חקרניים מאשר אותו נוטש הסטנדר בישיבה לטובת כסא השר, באשר לטיבם של אותם "מסכנים" שמאן דהוא שרף להם את המסגד.

כאשר מתבוננים בתחקיר זה, מתברר שאולי את המסגד לא היו צריכים לשרוף, אבל את עדריהם ובתיהם היו צריכים גם צריכים, ובהזדמנות זו לזרוק את יושביהם לשטחי האוטונומיה הפלסטינית, או אולי לסוריה, שיטעמו קצת מנחת זרועם של ערבים כמותם, במקום להתעלק על היהודים שכניהם בגליל.

וידיאו:

באתר "הקול היהודי" ג"כ לא לא התרגשו ממהומת השתחוות הציונים זקופי הקומה לפני הפריץ הערבי, ובמקום לתחוב את לשונם לרקטום של מוחמד, דיווחו על האמת.

להלן הכתבה כמעט במלואה:

ראש איגוד מגדלי הבקר, חיים דיין, בראיון ל´קול היהודי´: "מי שהמציא את שיטת ´תג מחיר´ הם ערביי ´טובא זנגרייה´, כפר הידוע כאחראי למרבית הפשיעה באזור הגליל והגולן".

שוחחנו עם חיים דיין, ראש איגוד מגדלי הבקר בישראל (אמב"ל), הנמצא בחזית המאבק מול הפשיעה הערבית הגואה בצפון, אשר חלק ניכר ממנה מקורו בכפר טובא זנגריה, בו הוצת הלילה מסגד. בראיון מתאר דיין את שיטת ´תג מחיר´ כדבריו, בה פועלים ערביי הכפר כנגד כל מי שמעז להתלונן נגדם במשטרה.

"כשבודקים בנתוני משטרת ישראל רואים שאחוזי הפשיעה בטובא הם מאוד גבוהים, במיוחד בפשיעה חקלאית" פותח דיין. "רק בשנה האחרונה נתפסו עשרות גנבים מטובא, רבים מהם הועמדו לדין וחלקם אף מרצים תקופות מאסר".

דיין מדגיש כי הגנבים הינם בדואים מ´טובא´, אשר תושבי הכפר מכירים היטב אותם ואת מעשיהם, מאחר ומדובר על אנשים שחיים מהגניבות. לדבריו, "כל הגליל העליון והגולן סובלים מגניבות של הטובאנים".

"מי שהמציא את שיטת תג מחיר הם ערביי טובא"

"צריך להדגיש" מוסיף דיין, "כי מי שפיתח את שיטת ה´תג מחיר´ הם ערביי ´טובא זנגרייה´. לדבריו, שיטת התג מחיר מופעלת בעיקר כנגד מגדלי בקר שמגיעים לזהות בכפר את העדרים אשר נגנבו מהם. "ברגע שהמגדלים שלנו מגיעים לכפר, יחד עם משטרה בצו בית משפט על מנת לזהות את הבקר הגנוב, מיד מופעלת שיטת ה´תג מחיר´".

חקלאי ומגדל בקר שמזהה את העדר שלו, מקבל תוך כמה ימים דרישת שלום כואבת מערביי הכפר", מתאר דיין. "מספר ימים לאחר שאיתרו חברי קיבוץ מרום גולן את העדר שלהם בטובא, גנבו בדואים ג´יפ וטרקטורון של הקיבוץ והשליכו אותם לתוך נהר הירדן. למגדל אחר שרפו את הבית ואת המחסן לאחר שזיהה את ראשי הבקר שנגנבו לו, ולרבים אחרים שרפו את המתבן".

"אני לא משבח את מה שקרה שם הלילה ואני סולד מהצתת מסגדים" מדגיש דיין, "אבל התג מחיר בא דוקא משם".

בכפר הנשיא, אשר לרוע מזלו שוכן בסמוך ל´טובא´, החליטו בהמלצת משרד הביטחון להתקין גדר אלקטרונית, לאחר שלא הצליחו להתמודד עם עשרות פריצות והתנכלויות מצד ערביי הכפר.

דיין מבהיר כי לא מדובר בתופעה זניחה מצד קבוצות שוליים. "אולם עם כל זאת אני מגנה את התופעה של שריפת מסגדים. זה לא מה שאנחנו צריכים לעשות. הישוב הזה נמצא בטיפול של המשטרה ומג"ב ואני מקווה שהם ימשיכו לטפל בבעיות שיוצאות ממנו" מסיים דיין.

בתמונה: כפר הפשע טובא זנגריה

וידיאו: טובא זנגריה – כפר של פושעים ושודדים
העסוקים בהתרפסות לפני לפני הבדואים בגליל לא טרחו לבדוק על מה ולמה החליטו כמה יהודים לנקום בהם

מאת :שמואל קופר  יום שני,3 באוקטובר ,2011

לכל מטבע יש שני צדדים. יש גם מטבע עם שני צדדים זהים. כמו זה של טובא זנגריה.

במטבע של הכפר הבדואי הזה בגליל היו תושבי הכפר הזוכים משני הצדדים. גם פושעים ומבצעי טרור אזרחי וחקלאי כדי לזכות בכספם של היהודים ע" שוד וכספי פרוטקשן וגם זוכים במאבק הלאומי על אדמות הגליל מהם הם מנשלים את היהודים.

כן, זה הכפר הבדואי בגליל שכולם נרעשו מהצתת המסגד. נכון, לא יפה להצית מסגדים. אבל גם לא יפה לשדוד אזרחים ולהשתלט על אדמות של יהודים.

אף אחד, החל מנשיא המדינה, שמעון פרס, בעל ניסיון עמוק לשון בליקוק לערבים, וכלה באריה דרעי שמיהר לגנות את היהודים בתכנית רדיו של רזי ברקאי כדי לזכות בעוד כמה נקודות אצל מחללי השבת שזרקו אותו לכלא בפעם הקודמת שהפשפש הצליח לעלות קצת למעלה, מה שלא מפריע לו להמשיך להתחנף לאוכלי הטריפות בלי לטרוח לבדוק מה הרקע למעשה שבוצע נגד מוכרי הנבילות והטריפות למסעדות של חבריו החילונים.

בתכנית "מבט שני" היו קצת יותר חקרניים מאשר אותו נוטש הסטנדר בישיבה לטובת כסא השר, באשר לטיבם של אותם "מסכנים" שמאן דהוא שרף להם את המסגד.

כאשר מתבוננים בתחקיר זה, מתברר שאולי את המסגד לא היו צריכים לשרוף, אבל את עדריהם ובתיהם היו צריכים גם צריכים, ובהזדמנות זו לזרוק את יושביהם לשטחי האוטונומיה הפלסטינית, או אולי לסוריה, שיטעמו קצת מנחת זרועם של ערבים כמותם, במקום להתעלק על היהודים שכניהם בגליל.

וידיאו:

באתר "הקול היהודי" ג"כ לא לא התרגשו ממהומת השתחוות הציונים זקופי הקומה לפני הפריץ הערבי, ובמקום לתחוב את לשונם לרקטום של מוחמד, דיווחו על האמת.

להלן הכתבה כמעט במלואה:

ראש איגוד מגדלי הבקר, חיים דיין, בראיון ל´קול היהודי´: "מי שהמציא את שיטת ´תג מחיר´ הם ערביי ´טובא זנגרייה´, כפר הידוע כאחראי למרבית הפשיעה באזור הגליל והגולן".

שוחחנו עם חיים דיין, ראש איגוד מגדלי הבקר בישראל (אמב"ל), הנמצא בחזית המאבק מול הפשיעה הערבית הגואה בצפון, אשר חלק ניכר ממנה מקורו בכפר טובא זנגריה, בו הוצת הלילה מסגד. בראיון מתאר דיין את שיטת ´תג מחיר´ כדבריו, בה פועלים ערביי הכפר כנגד כל מי שמעז להתלונן נגדם במשטרה.

"כשבודקים בנתוני משטרת ישראל רואים שאחוזי הפשיעה בטובא הם מאוד גבוהים, במיוחד בפשיעה חקלאית" פותח דיין. "רק בשנה האחרונה נתפסו עשרות גנבים מטובא, רבים מהם הועמדו לדין וחלקם אף מרצים תקופות מאסר".

דיין מדגיש כי הגנבים הינם בדואים מ´טובא´, אשר תושבי הכפר מכירים היטב אותם ואת מעשיהם, מאחר ומדובר על אנשים שחיים מהגניבות. לדבריו, "כל הגליל העליון והגולן סובלים מגניבות של הטובאנים".

"מי שהמציא את שיטת תג מחיר הם ערביי טובא"

"צריך להדגיש" מוסיף דיין, "כי מי שפיתח את שיטת ה´תג מחיר´ הם ערביי ´טובא זנגרייה´. לדבריו, שיטת התג מחיר מופעלת בעיקר כנגד מגדלי בקר שמגיעים לזהות בכפר את העדרים אשר נגנבו מהם. "ברגע שהמגדלים שלנו מגיעים לכפר, יחד עם משטרה בצו בית משפט על מנת לזהות את הבקר הגנוב, מיד מופעלת שיטת ה´תג מחיר´".

חקלאי ומגדל בקר שמזהה את העדר שלו, מקבל תוך כמה ימים דרישת שלום כואבת מערביי הכפר", מתאר דיין. "מספר ימים לאחר שאיתרו חברי קיבוץ מרום גולן את העדר שלהם בטובא, גנבו בדואים ג´יפ וטרקטורון של הקיבוץ והשליכו אותם לתוך נהר הירדן. למגדל אחר שרפו את הבית ואת המחסן לאחר שזיהה את ראשי הבקר שנגנבו לו, ולרבים אחרים שרפו את המתבן".

"אני לא משבח את מה שקרה שם הלילה ואני סולד מהצתת מסגדים" מדגיש דיין, "אבל התג מחיר בא דוקא משם".

בכפר הנשיא, אשר לרוע מזלו שוכן בסמוך ל´טובא´, החליטו בהמלצת משרד הביטחון להתקין גדר אלקטרונית, לאחר שלא הצליחו להתמודד עם עשרות פריצות והתנכלויות מצד ערביי הכפר.

דיין מבהיר כי לא מדובר בתופעה זניחה מצד קבוצות שוליים. "אולם עם כל זאת אני מגנה את התופעה של שריפת מסגדים. זה לא מה שאנחנו צריכים לעשות. הישוב הזה נמצא בטיפול של המשטרה ומג"ב ואני מקווה שהם ימשיכו לטפל בבעיות שיוצאות ממנו" מסיים דיין.

בתמונה: כפר הפשע טובא זנגריה

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה