ב10 בבימ"ש השלום בירושלים ממש חשוב להגיע רוצים כנראה להכניס אותו למעצר עד תום ההליכים.
ב10 וחצי בבימ"ש השלום בפתח תקוה לעצור על המסגד בטובא זנגריה
וב12 במחוזי בירושלים לעצור השני מאש קודש...
ממש חשוב להגיע ולהפיץ לחברים.

בית משפט השלום בפתח תקוה דן היום בעניינו של החשוד בהצתת המסגד בצפון. השופטת ניצה מימון שעשוע האריכה את מעצרו של החשוד בחמישה ימים, אך קבעה בהחלטתה כי מאז הארכת המעצר הראשונה של החשוד לא חלה התפתחות בחקירה, והתיק אינו בשל לכתב אישום. השופטת אף קבעה בהחלטתה כי במידה ולא תהיה התפתחות משמעותית בחקירה עד ליום ראשון, יהיה מקום לשחרר את החשוד, כך מדווחת עמותת חננו.
"אני סבורה כי יש ממש בטענת הסניגור בכך שלא חלה התפתחות משמעותית בחקירה מאז הארכת המעצר הראשונה", כתבה השופטת שעשוע והוסיפה כי "התיק אינו בשל לכדי כתב אישום, ואני סבורה שיש לקבוע מועד אחרון שבו אם לא תהיה התפתחות משמעותית בחקירה, יהיה מקום לשחרר את החשוד".
עו"ד עדי קידר המייצג את העצור מטעם עמותת חננו הגיב להחלטת בית המשפט ואמר כי "החלטת בית המשפט מדברת בעד עצמה. הטענות שהעלנו למן הימים הראשון מתבררות כנכונות, והן נאמרו בצורה חדה על ידי בית המשפט, שרק מטעמים של מורכבות הפרשה האריך את המעצר, וקבע בעצם מועד אחרון שאם עד אליו לא תהיה התפתחות משמעותית יש מקום לשחרר את החשוד".
עו"ד קידר הוסיף כי "אני מקווה שמשטרת ישראל תקדים את החלטת בית המשפט ותשחרר אותו כבר בימים הקרובים".
מה הקטע להגיע לדיונים? זה מחזק אותם או משהו?
כבר שוחררו?
והשני שוחרר הביתה למעצר בית עם אזיק אלקטרוני,
אבל הפרקליטות תערער וכנראה שהוא יקבל ג"כ אותו דבר.
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7