לא לבוא לעצרת המטופשת והמיותרת (בלשון המעטה)!!!!!!נעם הנשמות
במקום להמשיך את מה שהיה בגאב'ל מוכבר - מארגנים עצרות סרק נבובות, ריקניות ורדודות, שחוץ ממוזיקה ורעש לא אומרות ולו כלום. בעצם אולי כן: חגיגות למדינת 'ישראל' שנכנסת לשנתה ה-60 ומיום ליום רק מזיקה יותר יותר. אחרי טבח אכזרי ונורא שכזה - במקום לבחון את דרכנו ולראות כיצד מגיבים ומה עושים - באים ומשחזרים את העצרת האומללה 'תודה בכתום' (שהיתה בשיתוף מנהלת סל"ע הזכורה לשמצה) והופכים את הנוער לריק ושטחי ולזול. פשוט חרפה. כל מי שקצת מבין באיזה מצב אנו נמצאים היום לא יבוא לעצרת המגעילה הזו!
אם היית קצת חושב,צעיר ושרוט
אז אולי היית בא לעזור להרים את זה במקום לזלזל ולקטר...
זה נראה שאתה מזוג האנשים שכל מי שלא חושב בדיוק כמוך, ואולי קצת יותר חכם ממך, אז הוא טועה,כופר וכו'... אבל נראה לי שיש אנשים שהם קצת יותר ממך...
אם הרב זלמן מלמד אמר לעשות את זה, ורוב הרבנים התלהבו מזה,וישתתפו בזה, אז כנראה שיש בזה משו... לא כל הזמן צריך להתלהם ולעשות, לפעמים צריך לעצור ולחשוב למה אתה עושה את זה מה שאתה עושה ואיך וכו'...
אז לפני שאתה מנסה לשכנע את כל העולם ואשתו שלא לבוא, תבין מה עומד מאחורי זה, ואולי זה קצת ירגיע אותך...
איזה עצרת?מי מארגן?אפשר עוד פרטים?אנונימי (פותח)
בעז"ה ביום שלישי הקרובצעיר ושרוט
תהיה עצרת של כל הציונות הדתית (ככה הגדיר את זה מישו שמארגן..) זה אמור להיות משו גדול להתעררות ועוד כל מיני דברים... אני לא זוכר בדיוק...
מי שהוביל את זה, זה הרב זלמן מלמד,תנועת קוממיות ועוד הרבה ארגונים, אפילו מועצת יש"ע... (אפילו..) הבנתי שממש כמעט כל הרבנים התלהבו מהענין הזה, וישתתפו שם הרבה רבנים... בנוסף יהיו גם הופעות של זמרים, אודי דוידי,להב"ה ועוד ששוב, אני לא זוכר בדיוק...
להחרים את העצרת בה שותפה מועצת יש"ע!מתנחלוס
חלאס עם כינוסי כפר מימון למיניהם...
אל תדבר שטויות, כיפלפלתי
אה ב א מ ת לא יודע מה הולך להיות שם, עם מי דיברו בדיוק -ותאמין לי שאתה לא יותר חכם מכל הרבנים הגדולים בני השבעים פלוס שדברו איתם, נכון?

סייג לחכמה - שתיקה.

וזה זמנה.
ראינו את הרבנים החכמים הגדולים ומה יצא מהם.אנונימי (פותח)
זה בכלל לא שייך...!פלפלתי
אני מבינה מה אתה אמר ומאיפה זה בא - אבל אתה לחלוטין טועה.
רק שאתה לא מעז להודות בזה.
עד עכשיו הייתי בטוח ש'צעיר ושרוט' זה 'מתנחלוס'נעם הנשמות
עכשיו אני מבין שטעיתי.
אני לא חולק עליהם חלילה...אבל מישו יכול להסביר לי420mal
מה הקטע/מה העניין( לביינישים שביננו...) לעשות הופעה עם מלא זמרים "לכבוד" ה-30 לרצח????
אז זהו שזה לא רק הופעה,צעיר ושרוט
מהמודעה שהוצאה לראשונה הובן שזה רק הופעות וכו', המודעות הבאות בעז"ה יהיו יותר מובנות.. העיקר שם זה יהיה הרבנים, לא ההופעות...
איפה זה אמור להיות?אנונימי (פותח)
באיצטדיון טדי בירושליםצעיר ושרוט
אבל השאלה למה זה גם הופעות...420mal
זה לא הופעה לכבוד. זהפלפלתי
איחוד כל הכוחות והמשאבים שיש לציבור הדתי לכל גווניו ודעותיו, בזמן כזה של השלושים לרצח - שזה אומר בזמן שקמו עלינו לכלותינו כשהם ישבו על התורה שזה הדבר הכי בסיסי של העם שלנו -זה הזמן לעשות ולא וקטר. זה הזמן לנצל ולתעל באמת את הכוחות שלנו. כי לריב -תמיד אפשר.
אבל יש זמן שצריך גם ללמוד להתאחד באיזשהו שלב.
והאנשים הגדולים באמת - יודעים גם להתאחד כשצריך. להתכופף קצת, להתגמש טיפה לקראת האחר שהוא אחשלך. לא להתבטל, לא לוותר על הדרך שלך, אבל לפנות לו קצת מקום.
ויש בזה מן הצניעות והענווה שצריך כ"כ ללמוד כבר במינו.
וד"ל.
באיזה שעה זה???בבקשה תענו!!א*ן ע!ד מל2ד!
אמור להתחיל בארבע אחה"צ.פלפלתי
אם אני לא טועה.
ונראה לי שאני לא.
אמור להתחיל ב17:30 אם אני לא טועה (:אנונימי (פותח)
וצדקת בהודעה הראשונה שלך. זה הזמן לקום מהאבל ולעשות.

ניראה לכם שתהיה הרקדה בזמן ההופעות?
המטרה היום היא לשכנע את הציבור לא להקשיב לרבניםאנונימי (פותח)
כמו שכתוב "ובערת הרב מקרבך"
...קומי אורי
אין לי שום דבר נגד, אבל לא חבל אולי על המשאבים? אני חושבת שהרבה אנשים כבר מספיק ערים, צריך לקום ולעשות! מתוך העשיה יבוא העידוד.. מה היה קורה אם נניח היו עושים את העצרת באחד היישובים המוקמים היום? לא חסר מקום בארץ ישראל.. אם כבר הם יושבים על הדשא, אפשר גם לשבת על האדמה.. [בלי זילזול, רק צריך לנתב לאנשהו את הכוחות!]
בעז"ה אבוא, אם הזמן לא ינוצל לדברים אחרים..
אני חושב שהענין של האירוע הזה הואקוקו
להראות ש"אנחנו לא נשברים מול הטרור" ובמקום לבכות אנחנו ממשיכים, (ככה גם הבנתי מהמודעה, שכתוב בה בגדול "קמנו ונתעודד").
אני אישית אין לי שום דבר נגד זה, אבל נראה לי שבמקום ללכת לשמוע דיבורים והופעות, כדאי לעשות דברים יותר מועילים (כמו ש"קומי אורי" כתבה מעלי.)
תגובה לנועם הנשמותחברוני
אני חושב שאתה טועה ובגדול למי שלא יודע אני הייתי נוכח בישיבה הקדושה והמתוקה ישל"צ בזמן הפיגוע ולצערנו חטפנו את המכה הכי קשה והכי כואבת 6 תלמידים קדושים ומתוקים שלצערנו הם כבר לא היו איתנו אתפורים הם חגגו בבית מדרשו של הקב"ה ואני בעזרת ה' מתכוון להיות שם ומן הסתם גם החברים מישל"צ יגיעו!
חבל שאין אחדות עם הציבור החרדי למשלנעם הנשמות
הרי ברור שגם בציבור המתנחלים לא כולם מזדהים עם ה-'60 שנה למדינה' וכו', וברור כי לא כולם ימצאו שם את מקומם. לענ"ד טוב היו עושים אם היו מקדמים מהלך של אחדות דוקא עם הציבור החרדי הקרוב אלינו, שאחרי הטבח הנורא התקרב עוד.
מה שכתבתי בתגובה לכתבה....מתנחלוס

/News/News.aspx/173692

5. להחרים את העצרת בה שותפה מועצת יש"ע!
די לאחדות המזויפת!
סבלנו מספיק מכינוסי כפר מימון למיניהם!
זה סתם מפגן כח 'לחזק את הציבור', אני כשלעצמי לא רואה את עצמי חלק מ'ציבור', אלא חלק מעם ישראל.
לא מעניין אותי עם הציבור חזק או חלש, מעניין אותי אם עם ישראל צועד קדימה או לא.
אם חושבים שאחדות מזויפת 'ציבורית', יקדם משהו, אני חושב שזה רק יזיק!
מתנחלוס, (07/04/08)
כתבה בNRGמתנחלוס
"חיזרו בכם ותנו כבוד לנרצחים"

נועם פדרמן, פעיל הימין הקיצוני, תוקף את אנשי מרכז הרב על אירוע האחדות שיערך מחר, במלאת 30 לטבח בישיבת מרכז הרב
דפדף ביהדות
עינת ברזילי
7/4/2008 16:23
עינת ברזילי
7/4/2008 16:23
פעיל הימין הקיצוני, נועם פדרמן, תוקף את אנשי מרכז הרב: "עיני לא האמינו למה שקראו".
במכתב ששלח לרב ישיבת מרכז הרב, הרב יעקב שפירא, ששמונה מתלמידיו נרצחו בפיגוע בישיבה לצעירים, תוקף נועם פדרמן את אנשי מרכז הרב על הכנס ההמוני שיערך מחר בירושלים, תחת חסותם,
במלאת 30 לפיגוע.

"במלאת 30 לטבח בישיבת מרכז הרב, אתם מזמינים את הציבור להפנינג המוני באיצטדיון טדי!" כותב פדרמן, "עם זמרים מקפצים, והכל תחת הכותרת "ואנחנו קמנו ונתעודד". ואני שואל: כך צריך להתייחד עם זכרם של נרצחים בפיגוע, עם זמרים? ובאיצטדיון?

עצרת זעם ונקמה במקום הפנינג.

עוד כותב פדרמן כי רוח הפיוס שמשתדלת הישיבה להשרות מיותרת, והוא ודורש פעולה אקטיבית: "ראוי היה לקיים את רוח פסק הש"ך (יו"ד שס"ד ס"ק יא) שקוברים את מי שנרצח ע"י גוי בבגדים בהם נרצח, כדי להעלות חימה ולנקום נקם, ולערוך עצרת זעם ונקמה על חילול ה' הגדול שקרה.

פדרמן תובע לבטל את הופעת הזמרים לאלתר: "אם אינכם מסוגלים וכנראה שאינכם, לפחות לערוך עצרת חשבון נפש שקולה ומאופקת עם דברי תורה והספד לכבודם של הנרצחים. אבל זמרים?! לי הקטן שבאדם זה צורם לאוזן ולעיניים.

"אני מניח לטובתכם שאתם רוצים להראות שהרוח איתנה ולא נשברה, אך גם לכך יש דרכים ובטח שהדרך בה בחרתם איננה ראויה ואיננה מכבדת את זכר הנרצחים".

http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/719/181.html

אמאלה בנאדם,אנונימי (פותח)
מה הבעיה שלך? במקום להכנס עכשיו למלחמות נגד יש"ע, בואו לחזק!!!
זה בשביל המדינה שלכם בסופו של דבר לא בשביל מלחמות כבוד!!
זה לא מלחמת כבודהכהניסט הנודד
אנו פשוט לא סומכים יותר על מועצת יש"ע
..דבורל'ה
אומרים לך שיש עצרת לזיכרם של הנירצחים!!..על מה יש פה ליסמוך?! *תמוהה*
בעצרת זכרון של יהודים לא מביאים אמנים שיופיעוהכהניסט הנודד
אומרים קדיש, הספדים, אבל הופעות?! מי שמע על זה? זה מתאים ליום זכרון של רבין
הוופה.נקודות של כיסופים
עוד פעם יש לי משו לומר.
בתור אחת שאח שלה לומד בישלצ, ההופעה היא כדי לאחד,לגבש ולחזק אותנו..
הישלצניקים זקוקים לזה...
אנחנו הרי רוצים לקום ולהתעודד ולהראות לכולם שאנחנו מתכוונים להמשיך בחיים הרגילים!("כי נפלתי קמתי")
למה להמשיך בחיים הרגילים???מתנחלוס

זה ממש קשקושי שכל, היה רצח נורא, ומה שעושים בתמורה, זה כנס ענק עם המון משאבים רק בשביל שנמשיך בחיים הרגילים?!
ראיתי תגובה יפה של מגורש מגוש קטיף בכתבה כאן /News/News.aspx/173731

24. הבעייתיות הגדולה בכנס הזה! (המשך ל-11 ו-12)
הבעייתיות בכנס הזה היא שיש בו השקעה של אנרגיות גדולות ב-כלום!
מן הסתם יהיו בו כל מיני דיבורים גבוהים על "עוצמה" ועל "רוח" ועל "אמונה בדרך", ועל "אחדות", אבל הציבור לא זקוק לכל הבבל"ת הזה!! הציבור זקוק נואשות לדרך פעולה ברורה ומעשית כדי להוציא את המדינה ממסלול ההתרסקות שהיא נמצאת בו. יכול להיות שלאנשים שונים תהיינה דרכים שונות ואפילו מנוגדות, אבל לאף אחד אין זכות, במצב הקשה שאנחנו נמצאים בו, לבזבז אנרגיה ציבורית בדיבורי סרק.
הדבר דומה למישהו שחולה בסרטן ונותנים לו משככי כאבים. מי שלא מודע למצב שלו ירגיש מאוד שמח ו"מחוזק" ו"מלא עוצמות" (וזו הסכנה הגדולה, שיש כאן טישטוש והרדמה של הציבור), ומי שכן מודע למצב ירגיש רק תסכול עמוק יותר.
אני זוכר מגוש קטיף ז"ל, שהיו באים כל מיני רבנים ואישי ציבור לתת "שיחות חיזוק", ואנחנו היינו קוראים להם "שיחות חילוש", בדיוק מהסיבה הזאת. לדעתי טישטוש המוחין הזה היה אחד הסיבות המרכזיות לגירוש. למה אנחנו חוזרים על אותן טעויות כל הזמן???
יוסף, יד בנימין (08/04/08)
יושיביה?!מאחורי הקו
תיקון דעתי -קומי אורי
הבנתי עכשיו [לפני שלושה ימים..] שזה לזכר הנרצחים, ביום השלושים!! מסכימה עם כל המתנגדים..

יום טוב לכל מי שכאן עכשיו=הוא לא בעצרת..
[ויום טוב גם למי שהלך להתרים למען הארץ.. וגם למי שהתרים..]
נו ב"ה, טוב לדעת שיש עוד אנשים שמבינים ענייןנעם הנשמותאחרונה
הייתי בטוח שאני היחיד, ואני שמח לקרוא פה תגובות כאלו, וגם את נועם פדרמן שאמר דברים מאד נכונים. אגב, הדברים של המגורש מגוש קטיף נראים לי ממש אמיתיים, ונראה לי שכדאי לחשוב טוב טוב על הנקודה הזו. זה די מחדד את מה שכתבתי בהתחלה, אך לא הבהרתי מספיק את העניין.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה