דניאל הרשקוביץ השר היחיד של המפד"ל בממשלה תמך
אף אחד לא חשב שהוא יהיה נגד...מרדכי
אם הוא תמך אז דם יהודים על ידיו11223344
השר הרשקוביץ הצביע בעד העסקה: "השמחה והעצב מתערבבי11223344
http://www.kipa.co.il/now/46486.html
השר הרשקוביץ הצביע בעד העסקה: "השמחה והעצב מתערבבים"
יו"ר "הבית היהודי", שהשתתף בישיבת הממשלה אשר הצביעה על גורלה של עסקת שליט, תמך בעסקה. לדבריו, עמדות ראשי מערכת הביטחון הכריעו את הכף לטובת תמיכתו בשחרור המחבלים
ממשלת ישראל אישרה אמש (ג') ברוב גדול את עסקת שליט, כש-26 שרים הצביעו בעד, מול שלושה שרים שהתנגדו - שר החוץ אביגדור ליברמן, שר התשתיות עוזי לנדאו והשר לעניינים אסטרטגיים, משה (בוגי) יעלון.
יו"ר "הבית היהודי", השר דניאל הרשקוביץ, תמך בעסקה והצביע בעדה, זאת על אף עמדתו העקרונית אשר שוללת שחרור מחבלים במסגרת עסקאות מסוג זה. השר הרשקוביץ הסביר אמש לכיפה כי החליט בסופו של דבר להצביע בעד עסקת שליט, זאת בעקבות חוות דעתם של ראשי מערכת הביטחון אשר "הכריעו את הכף" לטובת תמיכתו בעסקה.
"קל מאד להתנגד כשאינך בצומת ההכרעות", קבע השר הרשקוביץ, אשר ציין כי ההחלטה הייתה "מייסרת. השמחה והעצב מתערבבים". השיקול, מבחינתו, הניח "על כף המאזניים עמדו חובתנו המוסרית בהשבת חייל ובפדיון שבויים, אל מול שחרור הנתעבים שברוצחים".
מאוחר יותר ביקר השר הרשקוביץ במאהל המאחה של משפחת שליט, מול מעונו של ראש הממשלה בירושלים, יחד עם שר הביטחון אהוד ברק ושר המשפטים יעקב נאמן. יו"ר "הבית היהודי" ביקש לחזק את ההורים, נעם ואביבה, ולאחל להם שבעקבות החלטת הממשלה יוכלו כבר בקרוב לפגוש את גלעד, השרים אהוד ברק, פרופ' דניאל הרשקוביץ ויעקב נאמן הגיעו למאהל שליט במרכז ירושלים וחיזקו את ההורים נעם ואביבה.
הי!! בלי להגזים!!אין עליו
זה לא מוגזם בכלל11223344
תחזור אלי אחרי שדם יהודים ישפך כמים ח"ו ברחובות תל אביב נתניה וירושלים ודם תינוקות יהודים יזרום בנחלי השומרון כי אדון הרשקוביץ החליט שגלעד יותר חשוב מכל שאר היהודים
בא נסחף???!!!אין עליו
לא. בוא נשאר תמימים ומטומטמים <צ>אלירז
כל התגובות שלך זה: בוא נסחף, לא להגזים, וואלה, לא להסחף.. ושוב..
עכשיו הוא גילה את הפנים שלו!!!כל הזמן שמח
בסדר הוא שמע...כל הזמן שמח
אבל הראש שלו עקום כאן זה עוד דוגמאה לדברים שלי!!
אני קראתי את הדברים שלו וברור שמצד השכל שלו הוא נגד רק בגלל שהיה עליו לחץ ענק מהפוליטקה הוא אמר את זה.....
כאילו שאלף מחבלים זה מה שיזיז לנוגב ההר
מדוע לנו להתרגש שמשחררים עוד 1000 מחבלים. כי לדעתי התוספת של 1000 מחבלים למיליון וחצי מחבלים שחיים בשטחי יהודה ושומרון, ובשטח רצועת עזה (גוש קטיף תובב"א), זה לא מה שיעשה את השינוי במאזן.
ונגיד שזה מחזק את החמאס, מה זה משנה אם הם מחזקים את החמאס או את אבו מאזן שניהם שונאים את ישראל...
בנוסף לכך, מה זה מזיז לכם שמחררים 1000 מחבלים תמורת גלעד שליט, אתה מעדיף שישחררו סתם 1000 מחבלים, כמחווה לאיד אל פיטר (כמו שאהוד אולמרט עשה בזמנו)?
כמו כן, תגידו תודה שבחודשיים האחרונים התקשורת התעסקה במחאה החברתית, ולא בגלעד שליט, אחרת המחיר היה עומד על 1400 מחבלים, (לפני מחאת האוהלים זה עמד על 1200)...
שלא תחשבו שאני תומך חס ושלום בשחרור מחבלים, אני בעד לשחרר מחבלים תמורת תנאי אחד - לאחר ביצוע גזר דין המוות!
אבל מה אתם מעדיפים שישחררו מחבלים תמורת כלום, או לפחות תמורת חייל.
ב"ה עדין לממשלה קצת קצת שכל נשאר...כל הזמן שמח
לא יודע בדיוק אם זה שכל אבל ב"ה הם עדין לא משחררים 1000 מחבלים סתם....וזה גורם שיכול ח"ו לפגוע בנו יבסופו של דבר!
גב ההר מה הקשר?11223344אחרונה
אם הייתי יכול הייתי מונע גם את השחרור שאולמט עשה וגם את השחרור שביבי עושה
זה ששמולמרט שיחרר סתם לכיף מחבלים אז זה אומר שאני לא אמור להילחם נגד השחרור ה"מוצדק" שביבי -טיבי עושה?
מה שמעצבן, הרי גם לולא הצבעתו שליט היהחשבון
משתחרר, כיון שיש רוב גדול מאוד בממשלה.
בשביל מה הוא צריך לעשות מחלוקת ותערומת בציבור??
שיימנע.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7