ב"ה
המדינה שלנו כישלון אחד גדול :
השנה שחלפה כידוע לכם הייתה ממצועת במדינת היהודים רק שהיה פה שינוי כל שהוא
א] ישארל נכנעה לטרור
ב]המציאו את המושג תג מחיר בצורה יותר אגרסיבית
ג]התירו דם של אזרחים בצורה יותר ברוטאלית בניגוד לפעם
ד]הלכנו בצעדי ענק למלחמת אחים ומלחמה עם הערבים בני דודינו
אז ככה ישראל החליטה לשחרר 1000+ מחבלים על מנת לשחרר את גלעד שליט אבל זה היה בלחץ הציבור [אנחנו] האם זה שווה את זה או לא ?! דעתי אומרת שלא ואני לא שופט את אלה שאומרים שכן זה בגלל שיש להם עוד לב ואשריהם שאכפת להם ככה. ולי נשאר רק מוח בלי לב.
כמו כן על תשכחו מה קרה עם מצרים והפיגוע באילת בעצם לא עשינו כמעט כלום אנחנו נובחים לא נושכים ונגמר לנו הכוח
בנוגע לתג מחיר אני אישיתי לא תומך אבל אני בהחלט מבין את אלה שעושים את זה בנינו המדינה מתעסקת בעיקר במתיישבים גיבורים על חלשים, עכשיו תשאלו מה אנחנו חלשים? כן אתם חלשים אחרת לא היו מפנים אותכם. אז ככה הערבים לא אשמים בפינויים שלכם אלה המדינה אשמה והממשלה וכו' כן כן היהודים אשמים לא הערבים ואני אישית אוהב ערבים יותר מאשר את השמאל הקיצוני ממש כך [זה היה הדעה האישית היחדיה שלי פה]
אז יפה שאתם עושים תג מחיר רק תבדקו מי אוייב שלכם זה לא הערבים זה אתם האויביים של עצמכם.
בנוגע להתרת הדם אז ככה חודשיים לפני הפגוע באילת ידעו שהולך להיות פיגוע ידעו מי המחבלים אבל ממשלת ישראל החליטה לתת לפיגוע לקרות ממש כך ולתת לאזרחים למות רק לא לפגוע בהסכם רגיעה עם עזה וחשש להפסקת ההסכמי לינץ עם מצרים.
גם בזה הממשלה היקרה שלכם אשמה ברק נתניהו ושו"ת. לכו תדעו אולי השנה יכנס להם שכל בעצם זה תקוות שווא.
אני לא זוכר שהתירו כל כך הבה דם ברגע.
בנוגע למלחמת אחים אז כל מה שכתבתי מקרב אותנו לשם ובהחלט לא מרחיק אותנו השאלה כמה מוכנים בשביל למנוע מלחמת אחים כמה אתם מוכנים לשלם כמה השמאל מוכן לשלם כמה ברק ונתניהו מוכנים לשלם?!
[גם התג מחיר מקרב אותנו לשם] ולא אני לא נגד ולא בעד אני נטראלי בגלל שאני מבין מאיפה זה מגיע מההפקרות הזאת. הפקרות שלא הייתה פה שנים איש הישר בעיניו יעשה ] בנימה אופטימית זאת. [תכלה שנה וקללותייה תחל שנה וברכותייה] בעצם נראה לי השנה תהיה יותר מוקללת מהשנה שהייתה .
אבל ב"ה יהיה בסדר וחשוב להיות אופטימים.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל