זה הולך להיות קצת אווטינג אז תסלחו לי 
וגם קצת ארוך..
לפני הכל אתחיל מזה שאת השיכולים שלך את צריכה לעשות עם עצמך..
ולחשוב טוב טוב לפני שאת מחליטה לעשות צעד כזה או אחר..
השתחררתי מצה"ל לפני 6 שנים (יופי אתם מחשבים עכשיו את הגיל שלי חחח). התלבטתי כמוך אם ללכת לשירות לאומי או להתגייס. בזמנו לא הייתי "דוסית על" אבל הייתי מספיק "דוסית" כדי לא להתגייס.
החלטתי להתגייס אחרי שקיבלתי שיבוץ. מדריכת פיזיקה ומתמטיקה בבית הספר של חיל האוויר. תפקיד דומה למורה חיילת.
הסיבה שהחלטתי להתגייס הייתה בגלל שידעתי מראש לאן אני מתגייסת.. וזה היה אחרי המון המון המון המון התלבטויות..
צה"ל זה לא מקום פשוט לבנות, צריך אופי חזק מאוד כדי לשרוד שם. וזה קשה.
וצריך לדעת איך להסתדר שם.
אני יכולה להעיד על עצמי שיש לי אופי חזק, אני מאוד עקשנית על דברים שחשובים לי ועדיין הצבא גרם לירידה רוחנית..
אבל, במקרה שלי כמו שהוא גרם לירידה רוחנית ככה הוא גרם לי להיות מי שאני היום. לכן להגיד שאני מצטערת על ההחלטות שלי להתגייס אני לא מצטערת, כי ללא הנפילה הזו לא הייתי מתחזקת כל כך..
אבל אם היו שואלים אותי אם להתגייס הייתי עונה שלא!!!
המקרה שלי לא מייצג את הכלל ויש גם כאלה שלא "נופלות" רוחנית אלא רק מתחזקות (מכירה כמה כאלה) ויש כאלה שרק "נופלות" (ואני מכירה גם כמה כאלה), וכשנכנסים למקום שאת לא יודעת איך תצאי ממנו עדיף לא להיכנס בכלל.
ולא זה לא קשור לחתונה, זה לא קשור לזה שבחורים יפסלו אותך בעתיד (וכן הם פוסלים גם אם את היום סופר "דוסית" אפילו יותר מהרבה בנות שעשו ש"ל, וזה מניסיון) אבל אני בטוחה שבסוף מוצאים את הבחור שיאהב בגלל מי שאת והדברים הטובים שיש בך, והמידות שלך וה"דוסית" שאת ולא יחיה ע"פ סטיגמות..
זה קשור לנפש שלך לנשמה שלך לעבודת ד' שלך.
לצניעות שלך!
ולא לפאן הלכתי היבש של "לא יהיה כלי גבר על אשה".
תחשבי טוב טוב אם את בנויה לזה.
זה לא פשוט!
אם את רוצה את מוזמנת לפנות אלי באישי.
חג שמח
והחלטות נכונות!!