בבקשה בבקשה תתיחסו לזה ברצנות.......זה ממש חשוב!!!!!
אז ככה היום אני מקבל שיחה בשעה 12:00 מחבר "מה נשמע כפרה" ככה אני מתחיל את השיחה ואני שומע בצד השני קול שבור שבור שבור עונה לי ב"ה.........ואחרי חצי דקה אני שומע את זה מתחיל....הוא נחנק מבכי נסתר.......ואחרי חצי דקה זה כבר נהפ]ך לגלוי......
אני ואל אותה מה קרא אח שלי?,הוא אומר לי שמע אותי שמע אותי....אין לי אפחד שמבין אותי הכלי תקשורת האלה יורקים עלי ושוברים אותי......פשוט הורגים אותי ככה הוא מסים את דבריו.
וואי אני שואל את ה' מה אני יגיד לו???????,הרי רק אתמול גם אני בלילה לא נרדמתי כי פחדתי על העם שלנו שעומד לחטוף בגלל הרגש הדפוק הזה,מה אני יגיד לו ה'........פשוט לא ידעתי איך לאוכל את זה.
הוא ממשיך לבכות לבכות לי....הוא אומר לי אתם פשוט לא מבנים אותנו....מה עובר עלינו.....לפני 7 שנים רצחו אתאחותי עכשיו רוצחים אותי ואת ההורים שלי............והוא בוכה זהו הוא לא הצליח לדבר עוד!!!
(אני נחמתי אותו עד שאפילו בסוף הוא אמר לי שמע אחי לא האמנתי שיהיה לך תשובות ועצות.....וב"ה מזה חיזקתה אותי......)
אבל עכשיו אני מרגיש שבור!!!!!שבור מממממששששש!!!!!ממממששש!!!
יש מצב שהוא התקשר אלי עוד פעם ומה אני יגיד לו???.........בבקשה תעזרו לי!!!!(יום שלישי כניראה אני יקבל עוד טלפון בזמן שהרוצחתתשתחרר...)
השאלה העקרית שלי שלא בדיוק הצלחתי לתת תשובה....
למה זה דווקה עכשיו היום זה קוראה בזמן שמחתנו למה למה היום ה' החליט להפיל את זה עלינו????
נ.ב-יש כאן לצערנו הרבה משפחות שכולות והתשובות שלכם בטוח יעזרו גם להם זה ממש חשוב בשביל כולם תופצצו תשובות!!!
חג שמח
סליחה אם ציערתי כאן מישהו!!

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל