כולם מוזמנים אביב
עבר עריכה על ידי אביב בתאריך י"ח תשרי תשע"ב 22:20

צוות ארץ ישראל בהנהגה מקיים בשבוע הבא ביום שלישי כ' בתשרי (18/10) טיול ביו״ש לנוער, שמטרתו לחזק את הקשר של עם ישראל ליו"ש ולהתחבר לחבל ארץ המדהים הזה!
בתכנית- מסלול אטרקטיבי, תצפית מרהיבה מהר כביר, נחל שילה, מעיינות ונקודות מים והסברים מרתקים על יו"ש..
*הפתעה: אטרקציה חווייתית ושווה ברמות 
*הסיור יתקיים בהפרדה ובשמירה על ערכי הצניעות.
שעת יציאה: 9:30 מבנייני האומה בירושלים. שעת חזרה משוערת: 19:00.
המחיר: 25 ש"ח בלבד!
כל הקודם זוכה-מהרו להירשם!
לפרטים והרשמה: שלהבת אייל- 052-5473303

אנחנו מבקשים במיוחד להביא אנשים ש"אין סיכוי. שאני? אהיה בשטחים? לא, אני לא בקטע של לזרוק אבנים!!" וכו'. יעני חיים בסרט כאלה.

אבל הטיול מיועד גם ל: אנשים שרוצים להנות, אנשים שרוצים לחזק, אנשים שרוצים אולי לראות מה זה ההנהגה הצעירה אבל לא רוצים להתחייב לכלום - בואו לראות מי אנחנו!! 

קיצר, נשארו ממש מקומות ספורים, צריך להירשם עד מחר בערב..

וכן, אנחנו יודעים שמקימים גם יישוב חדש. 

הדף בפייסבוק של הטיול: http://www.facebook.com/event.php?eid=144899878942242

אני תוהה מה העקרונות המנחים של ההנהגה הצעירה?אלירז
יש איזה משהו כתוב?
כי אם לומר בשפה יפה, הם די מאכזבים.
בהצלחה בטיול, הלואי שהוא יביא תועלת אמיתית!!
ואל תשכחו שם, שאתם מייצגים מפלגה מסויימת שמייצגת נתח בוחרים לא קטן, ע"פ מתע מסויים.
אז די להיות בני עקיבא 2!

אביב, כל זה לא מופנה אלייך אישית כמובן.
אשמח אם תעבירי את התחושה הזו, לאחראים.
אני לא בטוחה -אביב

אני לא מבינה מה בדיוק מאכזב. 

מה, אנחנו לא עושים מספיק? |ציני|

האחראים הם בעצם כל אחד ואחד מההנהגה. ההנהגה היא שלנו, אנחנו מעצבים את דמותה. אנחנו בוחרים את הפרוייקטים שלנו ובמה להתמקד.

ואני ראש צוות א"י, את מוזמנת להפנות אלי את הטענות שלך ואני אקשיב..

אני מקכל הזמן שמח

אז ככה אני מסכים ממש אם אלירז.

אני יגיד לך למה-אתם בכלל לא מיצגים את המפלגה שלכם!!(ושלנו כמבון)

למשל כמה דוגמאות:

1.אתם בעד איחוד אם בית היהודי,וזה בכלל לא קשור,יוצא שאתם בכלל לאמכירם את המפלגה שלכם,זה דבר שונה לגמרי זה בדיוק כמו להתאחד אם קדימה!!(רק מכנה אחד משותף יש זה ששניהם עוסקים בכסף למווסדות שלנו,אבל בא"י אין שום קשר!)

2.הפרויקט של עבודה עברית אתם לא יוצאים כי זה לא חוקי!

מה אתם צעירי מר"צ?????(אני יודע שאתם עושים הרבה ביחד,גם זה לא מובן לי אבל לא משנה...)אוח

"כ היו"ר שלכם מנסה לעבוד על כולם שזה בגלל שלא היה תיאום......מה אתה משקר?????

יש לי עוד הרבה אבל אני לא בטוח שזה יביא תועלת אז סתם חבבללל!

אז הם מסכימים איתך רק על 99% מהערכים שלךאלעד

זה לא מספיק כדי לחבור אליהם בעניין מסויים?

אנשים בוגרים יודעים שהליכה יד ביד עם אדם לא בהכרח נותנת לו לגיטימציה. אף אחד לא יחשוב שהנה אתה חלק מההנהגה הצעירה, רק בגלל הטיולון הזה

אלעד, הבעיה היא לא להצטרף, אנחנו שואלים בכללי!אלירז
יש כאן גוף שאמור לייצג אותנו
(מי שבחר ט' לכל הפחות)
והוא לא עושה את עבודתו, ומנצל תקציבים ומשאבים לפעילויות סרק
ופעילויות משותפות עם נוער מר"צ, בלי שום זיקה פוליטית.

כשסוף סוף רותמים את הגוף הזה לטובת פעילות שכן מייצגת
והוא מתחמק!

מה זה אמור להביע?
תנועות נוער יש מספיק.
זו לא סתם תנועת צעירים!
תנו על זה את הדעת!

ועוד לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי-
מה הם העקרונות המנחים של צעירי האיחוד הלאומי?
והאם זה בכלל נוסח או נכתב ע"י מישהו, מתישהוא?
אין בעיה, נחבור בשמחה,יאיר ש

רק שייתנו למה לחבור.

עד עכשיו לא ראיתי איזה פעילות מעניינת.

ותודה אבל אין לי שום סיבה לשלם כסף כדי לטייל במקומות שאני מכיר בעינים עצומות.

שאלה קטנה..יאיר ש

רק כדי לקבל תמונה מה זה ההנהגה הצעירה.

מה אתם עושים עכשיו ותעשו בעתיד כדי למנוע את ההרס הצפוי ביישובי בנימין?

למשל...^^^ אחת השאלות.אלירז
כשההנהגה לא תצא נגד דברים שנעשים בפורוםמרדכי

אולי נשקול להצטרף...

ואני מתכוון להחתמות, שההנהגה יצאה ממש נגד זה.

* נ.ב. אני מקווה שהדגשתי מספיק את ה"אולי".

אני חושב כדי שנוכל לעבוד ביחד..אבישי רחובות

אתם צריכים להרים ביחד פעילויות אחרי שאתם מבררים שה"גבעונים"יהיו אתכם ולא להיות ה"שפוטים"של הפוליטיקה השאלנית ולא לעשות רק מה שהם רוצים כי א"כ אין טעם בהנהגה 

מאוד חבל שלא ייצא מההנהגה כלום יש לה הרבה כוח אם יעזרו לה אז תעזרו לנו שנעזור לכם...

יאיר -אביב

חשבנו בעיקר על התנדבויות ביישובים. מיד לאחר הטיול אנחנו ניצור קשר עם נציגי היישובים ונשאל אותם איך אנחנו יכולים לתרום להגנה על היישובים (הפגנות? חלוקת חומרי הסברה?  בנייה בשטח? נעשה מה שהם יבקשו..)

מה עם חזון?? פעילויות והתנדבויות ביישובים זה נהדר!אלירז
אבל צוות ארץ ישראל בתנועה פוליטית, יכול יותר!!
קדימה!
למה אתם מזלזלים ביכולות שלכם?!
אתם הנהגה צעירה!
ה-נ-ה-ג-ה-!!
מנהיג לעתיד, הוא גם מנהיג בצעירותו!!
אנחנו מצפים, מתוך אמונה בכם וביכולותיכם-
לקום ולפעול ברצינות!
עם חזון של בנייה בכל המרחבים,
ולא רק בדוגמית של התנדבות ביישובים..
בהצלחה!
בנוסף למה שאלירז אמרה,יאיר ש

הנהגה אמור להיות גוף במוביל, מנהיג. לא מתנדב ביישובים, לא מתנדב בבתי אבות, ולא משמח ילדים בשניידר.

לזה יש בני עקיבא.

בתור ראש צוות ארץ ישראל הייתי מצפה שתהיה קצת יותר מעורה מאשר "ליצור קשר עם נציגי היישובים".

את הוועדים אתם מכירים? המטה המשותף? קוממיות? שמתם לב שהם יצאו בקמפיין למאבק בגירוש?

תיצרו איתם קשר. 

היישובים לא צריכים מתנדבים. הם לא מסכנים.

הם צריכים חבר'ה שמוכנים להאבק.

קיצר, אני לא מכיר אותך אבל כוונתך רצויה אך מעשיך לא קשורים למציאות.

זה לא הנהגה. 

יאיר חחח, ניסיתי להיות חיובית יותראלירז
אבל אמרת את כל מה שחשבתי.
וואי וואי איך נחתתם עליהאלעד

נראה שאתם יותר מתקיפים ממעודדים

עם התוכן אני נאלץ להסכים, מכל מקום..

אנחנו בהחלט מעודדים עשייה! אביב נהדרת!אלירז
אין לי שום דבר אישי מולה!
רק בואו ניצור עשייה מועילה!
יש לי רעיון קטן...אנונימי (פותח)

כל מי שדיבר ונתן רעיונות כאן למעלה.. אני רוצה לראות אותכם עושים עשירית ממה שההנהגה הצעירה עושה. אני שומע כאן נימת זלזול וזה מאד טוב ויפה לבוא ולהגיד ככה מבחוץ.. בואו כנסו ותראו לנו מזה הנהגה.. אף אחד לא מונע ממכם את זה!!

חברי ההנהגה יושבים במשרדים בשעות הקטנות של הלילה ומטפלים בפניות ובעיות של אנשים קטנים עם בעיות גדולות. האם אתם יודעים על זה? ההנהגה מקבלת בממוצע בשנה למעלה מ500 פניות ומטפל בהם בצורה נחושה ויעילה.

שמעתי כמה קולות שמתלוננים על רצונינו לאיחוד עם הבית היהודי, כן, אנחנו יודעים איך המערכת עובדת, אנחנו יודעים מהו התקציב המצ'וקמק שהישיבות והגרעינים מקבלים. אנחנו נמצאים שם.. אז בטח תבואו ותאמרו, מה בגלל תקציב נתאחד? בגלל כסף?? א. כן, כסף זה לא הכי חשוב נכון, אבל זה מה שמזיז את הדברים הכי חשובים. ב. הסיבות לפילוג אם תסתכלו טוב עם זכוכית מגדלת זה נטו אישי פרסונלי ושוב אישי, בעיות אגו!! אז אמנם אחנו מייצגים את המפלגה שלנו אך יש לנו חוט שדרה עצמאי, ולכן במקרה הזה אנחנו נפעיל לחץ על הח"כים של המפלגה לפעול לאיחוד וגם לא נהסס להפגין מול הבתים שלהם..

דיברתם על עקרונות של ההנהגה הצעירה. במשפט 1, לעזור לעם ישראל ולארץ ישראל. כל השאר זה סתם פרטים חופרים. אנחנו צעירים זה לא מעניין אותנו יותר מדי כל הפרוטוקולים הרשמיים האלה שממילא אף אחד לא מסתכל עליהם.. יש עקרונות ברורים, אבל לפי בקשתך אני מבין שאתה רק מחפש את הקטנות ואיפה שלא שייך.. מה כבר יכול להיות העקרונות שלנו? לפנות יישובים? לשחרר מחבלים? בחיאת... זה ברור!! בא לא נתעסק בזבל!!!

יש 10 צוותים בהנהגה הצעירה. כל צוות פועל במסירות ובמקומות הנכונים ועם משאבים דלים מאד.. זה לא בני עקיבא, נקודה! אצלינו זמן זה זמן.. חח סתם! אבל באמת, זה שונה מהתכלית.. צוות א"י עושים טיול לקראת מערך שלם שהם הולכים לעשות באזור..

יש הרבה דברים שצריך לקדם.. בואו תכנסו תקדמו..

ביקורת מבחוץ ללא כל מעש יהיה קשה לקבל..

אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.. וכל שכן ארגון שלם!!

אז מחכה לראות אותכם יחבורת בטלנים שכל הזמן יושבים ומגיבים ומבקרים את כולם בפורום של ערוץ 7 צאו לרחובות.. כן, וגם סיור ביו"ש עדיף על להגיב בפורום..

להתראות!!

זלזול לא יביא למקום טוב...צעיר רענן

הם שואלים אותך דוגרי מה ההנהגה הצעירה עושים! יש שאלות שמציקות, כן, ושואלים..

קשה לקבל ביקרות?
כשאתה תזלזל - את תקבל זלזול בחזרה! כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם!

א. אתה חצוף!!אלירז
חבר'ה פה בעשייה 24 שעות ביממה!
וזה שאתה רואה תגובות על הפורום, זה לא מעיד על חוסר מעש.

ב.רובנו גרים ביו"ש, מה תעשה לי? סיור ליד הבית?

ג. העקרונות שהעלית, הן עקרונות כמו כל תנועת נוער רגילה.
עלוב בשביל הנהגה צעירה בעלת זיקה פוליטית.
תגובתי מופנית למרבחור ולא לצעיר רענן.אלירז
אני חצוף צעיר רענן

נעלב

חח סתם

מר ברוך...תירגע ומהר.יאיר ש

דבר ראשון אני בטוח שאנשי ההנהגה אנשים מאוד חמודים עם רצון טוב.

לא ידעתי שההנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי שאמורה להתעסק בעניינים לאומיים הפכה להיות חברים מקשיבים...

בקשר לאיחוד איכזבת אותי קשות.. כן כסף זה חשוב. מאוד. אבל ממש לא מוותרים על שום עיקרון בשביל שום  סכום שהוא לא משנה כמה אתה תקוע.

ואם אתה חושב שהסיבה שאין איחוד זה אגו, כנראה שאין לך את זה בלקרוא את המצב. אני נגד האיחוד מסיבות עקרוניות בלבד. 

אין שום סיבה שניכנס לאירגון חולה שלא מתפקד.(מהגירוש ועד היום לא היה פעם אחת שעשיתם משו רציני ברמה לאומית. ושבתות וריקודי דגלים לא תופס אצלי. מצטער)

וחבל לך לנסות אפילו לחשוב להתחרות עם הצדיקים פה בפורום על מי פועל יותר ומי פחות.

אתה תפסיד עוד לפני שלחץ אנטר.

כמה דבריםמרדכי

א. קודם תעשו שלו בתוך המפלגה שלכם (בין הח"כים שלכם) ואז תעשו איחוד בין המפלגות.

ב. יש פה נוער שגולש שנמצא ימים כלילות במאחזים, ושומר על נקודות בארץ ישראל שלא יפלו לידי הערבים.

ג. לעזור לארץ ישראל, זה לא לצאת נגד פעילות שיצאה מהפורום הזה וקרה לא לקנות מיהודים.

אף אחד לא דיבר עם אהבהאנונימי (פותח)

א. אף אחד לא אמר שצריך לגשר על העניינים העקרוניים. מדובר כאן על אינטרס קיומי שישרת את כולם.

ולכן האחדות הזאת חשובה.

ב. אם אתה לא רוצה להגיד קדיש על המפלגות האלה בבחירות הבאות כדאי מהר שתפעל לאחדות. גם מי שמצביע לאיחוד הלאומי יש אינטרס שהבית היהודי יעבור את אחוז החסימה. מה לעשות אלו המפלגות היחידות שידאגו באמת לאינטרסים של הציבור שלנו, וייצגו נאמנה את הדעות וההשקפות הנכונות והמתאימות לנו.

ג. לא ענית לי למה אתה לא מצטרף להנהגה ופועל לשנות, או לייצור עשייה ע"פ ראות עיניך.. אף דבר לא מנע ממך לעשות זאת. במקום לעמוד בצד ולהתלונן על המצב. זה לא יעזור לך כלום לקטרג, מלבד תחושת סיפוק עצמי שהצלחת להרגיז או להוריד את המוטיבציה, או "לנצח" בויכוח חסר תועלת.

ד. לך תבדוק מהם העקרונות של כל מי שפועל והולך ע"פ התורה.. בערך אותו רעיון, לפחות אנשי הכיפות הסרוגות. ההבדל בינינו לתנועות הנוער הוא ששם מלמדים את הנוער מה צריך לעשות. פה עושים את מה שלימדו שם.. גם אני הייתי חניך וגם מדריך וגם קומונר בבני עקיבא, יש הבדל מהותי בין ההנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי לבנ"ע. כבר ציינתי על הטיפול בפניות ובעיות של אנשים פשוטים. זה רק קצה המזלג.. יש המון מה לספר על ההנהגה..אני מוכן להגיד, אבל בא נסכם שלא יהיה פה נימת זלזול, או שתבוא עם דעות קדומות. בקיצור תשמע כדי להקשיב ולא כדי להגיב..

ה. אני חושב שיש פה גאווה מסוימת של אני מבין יותר ואני מושלם וכו'.. ההנהגה הצעירה לא מושלמת ויש הרבה מה לתקן וכנ"ל ככה בכל מקום. בא נשתדל לדבר בענווה.. מצטער שאמרתי שהאנשים בפורום לא עושים כלום, אני לא יודע, לא מכיר וזו לא צורה להגיד ככה.. מצטער ומבקש סליחה אם מישהו נפגע מכך..

בא נדבר בצורה עניינית ובוגרת כדי לבדוק איך פועלים ביעילות וברצינות במקום להתחבט אחד בשני..

דבר בשם עצמךאנונימי (פותח)

הבית היהודי זו מפלגת שמאל מובהק ויש לי אותו קשר לבודהיסטים בהודו כמו לערלב, חושך-בך והרשקאפוביץ.

מבחינתי שגם האיחוד לא תעבור את אחוז החסימה, ושהאירגון שלכם יתפרק כי אתם מקיימים קשרים עם מרצ אבל לא רוצים לשתף פעולה עם עבודה עברית.

מה גם שבראש ההנהגה עומד המנוול נחי אייל.

מצטער על הבוטות אבל אולי תמצא יותר תומכים לשטויות שלך בפורום של נוער מרצ.

דיבורך מקרבים את הגאולהאנונימי (פותח)
אתה לא חייב להתייחס לכל אחדאלעד

[אפילו אם יש לו 30 ניקים שונים כאן בפורום]

תגובה.....אדם אחד

כן, גם אני חבר בהנהגה הצעירה.... ודווקא בצוות דוברות (הקול של ההנהגה)....

לפני הכל, אתם צריכים לדעת שההנהגה פועלת גם במישור פוליטי, וגם במישור חברתי (מצטער על המילים הגבוהות ). ההנהגה הצעירה בעצם פועלת יש מאין, זאת אומרת שהתקציב של ההנהגה הוא ממש מזערי.... (לא יודע אם אני יכול להביא נתונים, אבל תאמינו לי )...

במישור הפולטי- קיים בהנהגה צוות ערים מעורבות, ההנהגה הפעילה ריקודגלים בערד שנה שעברה בהשתתפות אלפים (ולמי שלא יודע כל אירוע כזה דורש המון עבודה, שעות של טלפונים, ובירורים, ופליירים ואוטובוסים, והגברה, ואישור מהמשטרה, וסדרנים, ונואמים, וכסף , ועוד עשרות דברים....), התקיים ריקודגלים בנצרת עילית, והשנה ושנה שעברה מתקיים שם שמחת תורה.... הצוות קיים בלוד פעילות בפורים, ועוד פעילויות רבות...

צוות שני הוא צוות א"י- הצוות נמצא כרגע בתהליך של פיתוח, מכיוון שהצוות הזה בצורה הנוכחית שלו יחסית חדש.... הצוות קיים ביינתים כמה הפגנות, הסיור (שהתקיים היום- היה מטורף!), ועוד....

במישור החברתי- קיים בהנהגה צוות פניות ציבור- הצוות הזה עזר למאות רבות של פניות, בניהם אישה חולה במצב קשה, עזרה לסניפים, בתי כנסת ועוד. אנחנו משתמשים בכוח הפולטי שלנו בשביל להזיז דברים....

צוות נוסף הוא צוות משמחים. הצוות הגיע לחתונות רבות של אנשים גלמודים, או אנשים שאין להם מספיק אורחים לחתונה מכל סיבה שהיא, ועושה להם קצת הרבה שמח....

נוער כחול לבן (ליודע לאיזה קטגוריה הוא נכנס)- עשה פעילויות רבות לקירוב בין הגוונים השונים של עמ"י, אני לא זוכר את כולם.....

ישנו גם צוות חסד, ופרוייקט עמיחי (שנותן עזרה בלימודים לילדים מתקשים), וצוות שידוכים (שכבר זכה לכמה הצלחות) ועוד פעיליות רבות מחוץ לצוותים....

לגבי האיחוד עם הבית היהודי- אני לא רוצה להיכנס לשאלה האם זה נכון להתאחד, אבל גם אם אתה חושב שזה לא נכון, זה עדיין לא אומר שההנהגה לא מייצגת את הציבור, כי רוב הציבור כן רוצה... ולא חייבים להסתכל רק על מה שמפריד, אפשר להסתכל גם על מה שמשותף!

ולגבי ההחתמות- ההנהגה הצעירה, מתוקף היותה גוף פוליטי לא יכולה לפרסם הודעה (בתור ההנהגה) שהיא בעד ההחתמות, מכיון שהם לא חוקיות.... אבל דעתם של חברי ההנהגה יכולה להיות בעד או נגד.....

מי שרוצה פרטים נוספים, יכול פשוט להכנס לפורטל של ההנהגה

http://www.youngleumi.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp

ומי שחושב שיש לו דרכים נוספות לפעול יכול פשוט להצטרך להנהגה ולהשפיע.... קל מאוד לדבר מבחוץ, אבל אל תשכחו שמדובר בח'ברה שחוץ מההנהגה יש להם להם לימודים, הדרכה, ועוד כל מיני דברים..... אנחנו לא איזה חברי כנסת.....

אז זהו, מי שיש לו שאלות יכול לפנות אלי באישי או פה....

^^ משהו כמו תגובת ההנהגה...אדם אחד
קיצור, אתם תנועת נוער דתי לאומי רגילה.אלירז
ריקודגלים בערים המעורבות אינו נחשב מיוחס פוליטית דוקא לציבור בוחרי האיחוד הלאומי, אלא לכלל הציבור הדתי, האידיאליסט.

כמו כן, אין סקר שקבע בצורה ודאית שרוב הציבור רוצה באיחוד, ואני מדברת רק על בוחרי ט'. כל מי שהצביע לבית היהודי, או שסתם יש כיפה לראשו, אין לו פתחון פה בעניין.

ההחתמות בנושא עבודה עברית,תסלח לי, אבל לא פספוס צעיר קובע אם הן חוקיות, וגם לא נחי אייל.
יש חוק. (לצערי) ויש מספיק אנשים בוגרים וחושבים שמודעים לסוגייה המשפטית. והיה מקום למצוא פרצה ולהשתתף בהחתמות, או לפחות לא להבריז בצורה מגעילה.

שאלה אחת, שעוד לא קיבלתי עליה תשובה-
מה העקרונות המנחים הספציפיים של צעירי האיחוד הלאומי, והאם הם מוגדרים/כתובים היכן שהוא???
ואל תגיד לי א"י, עמ"י ותורת ישראל, כי זה רק יחזק את הקביעה שאתם תנועת נוער חביבה, לא מזיקה ולא מחדשת.
עקרונות מנחים ספציפים!
מה המטרה שלשמה אתם קיימים?
מצטער,אדם אחד

אבל לא הבנתי איזה עקרונות את רוצה שנכתוב לך?

"לעזור לאדון כהן ברחוב התמר 37 לסגור את המרפסת"?

העקורונות שהביאו לך כאן הם עקרונות כלליים, שנכון, על פיהם פועלות רוב תנועות הנוער וכו', אבל אנחנו מיישמים אותם בפועל, ולא רק מדברים על איך ליישם אותם.....

לגבי האיחוד, הסקרים מראים שרוב הציבור כן רוצה להתאחד, ואני מדבר גם על בוחרי האיחוד הלאומי. הפילוג שיש הוא רק בגלל ענינים אישיים של החכי"ם, ולא בגלל שבאמת יש פילוג אמיתי. גם בתוך האיחוד הלאומי יש חילוקי דעות.....

לגבי ההחתמות, תאמיני לי שאם החליטו מה שהחליטו בדקו את העניין, וזו החלטה שישבו עליה הרבה, ולא ניתנה בשנייה אחת....

ולגבי מה שכתבת על הריקודגלים וכו', מי אמר שאנחנו צריכים להתמקד רק בעצמנו ולא לצאת החוצה? המטרה שלנו היא להשפיע על כל עמ"י, לא? ומה עם שאר הפעילויות, הם לא נחשבות?

אנחנו מנסים להשתמש בכוח הפוליטי שיש לנו, בשביל לצאת ולהשפיע על כל עמ"י. אחרי הכל, את העניינים הקשורים במפלגה עצמה, זה היא עושה, אנחנו רק עוזרים לה...

אשמח לתגובות.....

איך אתם מיישמים אותם?אבגדה
אתם באמת לא מבינים? או רק עושים ת'עצמכם?אלירז

שאלתי - מה המטרה של צעירי האיחוד הלאומי?

מה מנחה אתכם?

אתם אמורים להיות... מה?

גוף שהרציניים שבו ממשיכים לפעילות פוליטית בכנסת?

כי אם כן -

אזיי חמור מאוד בעיני שאתם תהיו מנהיגי דור העתיד. מחילה מכבודכם.

[אני מאמינה שמנהיג צריך להיות בעל חזון ואומץ לעשות גם דברים שלא כ"כ מקובלים כרגע,

אבל מובילים דרך אמיתית של קדושה ועקרונות תורניים - בהחלטות מדיניות!

לא רק בעזרה לזולת במסגרת התנדבות..
ואת זה הוכחתם שאתם לא יודעים לעשות... ע"ע החתמות לעבודה עברית.]

ואם לא - מה אתם?

סתם תנועת נוער???

כאלו יש מספיק..
לא חראם גם על התקציב המזערי שלכם שיכול לשמש לפעילויות בעלות משמעות פוליטית שישרתו את המפלגה ואת בוחריה באופן ישיר??

לגבי הנקודות הנוספות שהעלית:

אם האיחוד הלאומי יתאחד עם הבית ה"יהודי - הרבה מאוד אנשים שהצביעו בעבר לאיחוד, לא יצביעו שוב. ואני בתוכם.

מצטער, אין לי זמן להגיב עכשיו....אדם אחד

בע"ה אחרי שמחת תורה.....

שוב, בינתיים מי שרוצה יכול להסתכל בפורטל של ההנהגה, יש שם הרבה מידע על הפעילויות שההנהגה הצעירה מקיימת.....

http://www.youngleumi.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp

חג שמח!

עשו כבר ב"ה את העבודה במקומי אבל יש לי כמה שאלות..כל הזמן שמח

1.למה נייח איל אומר פתאום שזה כן חוקי??????(ממי הוא מפחד פתאום??)

אני יגיד לך את התשובה-בגלל שהפעם גילנו לכולם שהוא לא חושב כמו המפלגה שהוא אמרו לייצג,זה רק דוגמאה קטנה.....

2.באמת למה ללכת לשם לכו לבנ"ע ותשאירו לנו מפלגה שלנו!!!!

3.מאיפה אתה מביא את הסקרים האלו תעלה לכאן סקר אחד בסדר???

אני שמעתי(ואלי אפילו ראיתי רק לא זוכר איפה סקר הפוך אני לא אומר שאתה חייב להאמין לי עד שאני יעלה את זה אבל גם אני לא מאמין לך עד שתביא אני ישמח גם למי זה נערך בקיצר מי עשה את הסקר הזה הבית היהודי???(אין להם מנדטים אז הם רודפים שוב אחרי הכסא)))

כן לאיחוד!אנונימי (פותח)
שבוע טוב!
אלירז,אומנם אין סקר ודאי בין מצביעי ט' בכנסת לגבי איחוד,אבל אנחנו מניחים שבע"ה זה רק יעזור להתישבות.
בנתים אנחנו בעלי כח מיעוט בכנסת,סה"כ 3 חברי כנסת ועוד באופזיציה.
כך שגם עם בפועל יש בניה,במקום שמתקבלות ההחלטות - הייצוג דל.
וזאת הסיבה העקרית למה צריך איחוד!
תחשבו,אם על הריסת מאחז מפלגה בעלת 8 מנדטים תאיים בפרישה - היא לא תהיה.
תסתכלו איך ש"ס מתפקדת,איך יש להם כסף.. זה פשוט כח בכנסת!

אומנם א"י לא עומדת בראש מעיינם של 'הבית היהודי' אבל גם חינוך,רווחה וכדו' זה חשוב. (תאמיני לי,המחיר בישיבות ובאולפנות ביכלל לא שפוי.)
להתעסק רק בא"י זה גם בגדר "תפסת מרובה,לא תפסת".
אז המשותף עולה על המפריד,והפירוד לא הוכיח ת'צמו כחיובי.  

ובעיקבתא דמשיחא הנקודה העיקרית היא ארץ ישראל....אלחנן

ויש חולקיםדי"מ

הרב חרל"פ אמר את זה זה לא איזה מאמר חז"ל

אכן,וזה בע"ה יעזור לנקודה העיקרית - א"י.אנונימי (פותח)

לא שללנו את זה,רק הוספתי בתור עוד נקודה.

כי בנתים כשאין איחוד,א"י יוצאת נפסדת מכאן ומכאן.

זה מבוסס על חז"ל...האדמו"ר מצנעא
אוקייאביב
עבר עריכה על ידי אביב בתאריך כ"ה תשרי תשע"ב 10:35

כל הזמן שמח - בנושא פרוייקט "עבודה עברית": כנראה שלא היה בירור מספיק מעמיק. חוסר תיאום, אי בהירות, תקרא לזה איך שאתה רוצה.

הפרוייקט יעמוד להצבעה בישיבה הבאה של הצוות ונחליט אם להתחיל בו לפי הרוב (אני צופה שיהיה רוב).

בקשר לאיחוד:

חבר'ה, זו משוואה פשוטה מאוד:

2 מפלגות = 7 מנדטים שמתוכם 4 באופוזיציה ללא יכולת להעביר חוקים.

מפלגה אחת = 7-9 (ואולי אפילו יותר!!) מנדטים שסביר שייכנסו לקואליציה.

מפלגה של 7 מנדטים היא מפלגה עם כוח - לפחות הרבה יותר כוח מ-3 מנדטים שמייצגים פלח קטן מאוד מהציבור.

אי אפשר שבמפלגה יהיו חילוקי דעות? למה לא?? 

העיקר שהאינטרס הכללי זהה. אנחנו זקוקים למפלגה עם כוח ואמירה שתדאג לאינטרסים של הציבור שלנו - מכל בחינה: רווחה, דיור, מוסדות לימוד והכי הכי חשוב (ולכן הצות שלי לקח על עצמו את העניין) : ארץ ישראל!! אולי אם הייתה לנו מפלגה גדולה של הציבור הדת"ל היא הייתה מעבירה חוקים שמונעים שחרור כ"כ הזוי של מחבלים, למשל? 

או מסדירה את העניין של פינוי מקומות ששייכים כביכול ל"פלשתינים" בחוק ומחוקקת חוק שיסדיר פיצויים ולא פינויים, למשל??

ויש עוד אלף דוגמאות!! 

רק צריך להפסיק להיות ראש בקיר ולהתחיל לעשות. 

מה לא ברור??

לא מספיק ללכת לגבעות!! לא מספיק ליישב את הארץ!! זה חשוב אבל לא מספיק!!

כמה עיוורים אנחנו יכולים להיות??

אנחנו חייבים ללכת לפוליטיקה ולנצל את הכוח שלנו לומר את דברינו.

אנחנו חייבים ללכת לתקשורת ולומר את דברנו.

אנחנו חייבים להשתלב במערכת המשפט ולהפסיק את העיוות.

לא בשבילנו, בשביל ארץ ישראל.

יש לי שאלה לחברי ההנהגה הצעירה..שמוליק פיין

בס"ד

לו יצוייר מצב שבו אתם בשלטון(כלומר ראש הממשלה הוא אחד משלכם)אתם תשנו את חוקי המדינה שסותרים את ההלכה? (למשל חוק השבות? חוק טוהר הנשק? ועוד כאלו וכאלו חוקים?) תודה מראש.

אני מניחה -אביב

שזה לא דווקא חברי ההנהגה. אלא כל אדם דתי.

אני חושבת שרוב חברי ההנהגה יענו לך שכן.

להתעסק רק בא"י זה 'תפסת מרובה'???The yehudiאחרונה

להתפזר על אינספור תחומים ללא הצלחה (חינוך,רווחה,יח"צ,וכו' ) כמו המפד"ל החדשה אמור להיות בבחינת 'תפסת מרובה ולא תפסת'...

מפלגת האיחוד הלאומי אמורה להיות בראש ובראשונה מפלגת ארץ-ישראל-השלמה [האיחוד הלאומי הוא מפלגה  החותרת למימוש זכותו של העם היהודי על כל מולדתו-הפתיחה למצע המפלגה] ולא מפלגת יח"צנות של הציבור הדתי.

נ.ב.

לדעתי, איחוד עם המפד"ל החדשה לא יגדיל את כוחו של הציבור הדתי-ימני בכנסת אלא רק יגרום ל'החלפת שמות ברשימות' ולפילוגים נוספים.

ישנם אלטרנטיבות לאיחוד כוחות בעלות פוטנציאל גבוה בהרבה.

למשל: גוש דתי של איחוד לאומי+ש"ס+יהדות התורה וגוש ימני-מרכזי של ליברמן-מפד"ל-ליכוד, או רשימות מאוחדות אחרות ברוח זו.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך