כן, גם אני חבר בהנהגה הצעירה.... ודווקא בצוות דוברות (הקול של ההנהגה)....
לפני הכל, אתם צריכים לדעת שההנהגה פועלת גם במישור פוליטי, וגם במישור חברתי (מצטער על המילים הגבוהות
). ההנהגה הצעירה בעצם פועלת יש מאין, זאת אומרת שהתקציב של ההנהגה הוא ממש מזערי.... (לא יודע אם אני יכול להביא נתונים, אבל תאמינו לי
)...
במישור הפולטי- קיים בהנהגה צוות ערים מעורבות, ההנהגה הפעילה ריקודגלים בערד שנה שעברה בהשתתפות אלפים (ולמי שלא יודע כל אירוע כזה דורש המון עבודה, שעות של טלפונים, ובירורים, ופליירים ואוטובוסים, והגברה, ואישור מהמשטרה, וסדרנים, ונואמים, וכסף
, ועוד עשרות דברים....), התקיים ריקודגלים בנצרת עילית, והשנה ושנה שעברה מתקיים שם שמחת תורה.... הצוות קיים בלוד פעילות בפורים, ועוד פעילויות רבות...
צוות שני הוא צוות א"י- הצוות נמצא כרגע בתהליך של פיתוח, מכיוון שהצוות הזה בצורה הנוכחית שלו יחסית חדש.... הצוות קיים ביינתים כמה הפגנות, הסיור (שהתקיים היום- היה מטורף!), ועוד....
במישור החברתי- קיים בהנהגה צוות פניות ציבור- הצוות הזה עזר למאות רבות של פניות, בניהם אישה חולה במצב קשה, עזרה לסניפים, בתי כנסת ועוד. אנחנו משתמשים בכוח הפולטי שלנו בשביל להזיז דברים....
צוות נוסף הוא צוות משמחים. הצוות הגיע לחתונות רבות של אנשים גלמודים, או אנשים שאין להם מספיק אורחים לחתונה מכל סיבה שהיא, ועושה להם קצת הרבה שמח....
נוער כחול לבן (ליודע לאיזה קטגוריה הוא נכנס)- עשה פעילויות רבות לקירוב בין הגוונים השונים של עמ"י, אני לא זוכר את כולם.....
ישנו גם צוות חסד, ופרוייקט עמיחי (שנותן עזרה בלימודים לילדים מתקשים), וצוות שידוכים (שכבר זכה לכמה הצלחות) ועוד פעיליות רבות מחוץ לצוותים....
לגבי האיחוד עם הבית היהודי- אני לא רוצה להיכנס לשאלה האם זה נכון להתאחד, אבל גם אם אתה חושב שזה לא נכון, זה עדיין לא אומר שההנהגה לא מייצגת את הציבור, כי רוב הציבור כן רוצה... ולא חייבים להסתכל רק על מה שמפריד, אפשר להסתכל גם על מה שמשותף!
ולגבי ההחתמות- ההנהגה הצעירה, מתוקף היותה גוף פוליטי לא יכולה לפרסם הודעה (בתור ההנהגה) שהיא בעד ההחתמות, מכיון שהם לא חוקיות.... אבל דעתם של חברי ההנהגה יכולה להיות בעד או נגד.....
מי שרוצה פרטים נוספים, יכול פשוט להכנס לפורטל של ההנהגה
http://www.youngleumi.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp
ומי שחושב שיש לו דרכים נוספות לפעול יכול פשוט להצטרך להנהגה ולהשפיע.... קל מאוד לדבר מבחוץ, אבל אל תשכחו שמדובר בח'ברה שחוץ מההנהגה יש להם להם לימודים, הדרכה, ועוד כל מיני דברים..... אנחנו לא איזה חברי כנסת.....
אז זהו, מי שיש לו שאלות יכול לפנות אלי באישי או פה....