| תג חזיר ניקי פפו גליון 281 16/09/2011 08:26:58 | |||
יש לנו בבית הקפה כמה פרלמנטים נחמדים. אחד מהם הוא הפרלמנט הימני של יום שישי. קבוצה חביבה להפליא של בני משהו פלוס, שלמרות הגיל המתקדם, הם חדורים בלהט רוויזיוניסטי, כאילו אך זה עתה ירדו מאיזה מאחז בשומרון. לפעמים אני מעצבן אותם עם הכתבות ה"סמולניות" שלי. הם מצד שני, ממש לא מצליחים לעצבן אותי, גם במשפטים כמו "אתה רוצה להחזיר את כולנו לאושוויץ"?. אני תוהה איך יש עוד את הלהט הזה, גם שאתה משהו פלוס. אני חדור המרירות כבר מזמן, לא עולה על בריקדות. רק משחק אותה פה, בכמה כתבות זועמות, יוצא ידי חובה, גם בשביל לא לדבר יותר מדי על עצמי. במסגרת החינוך מחדש, הם הכניסו אותי לתפוצת המיילים הימנית ועכשיו תיבת ההודעות המשעממת שלי, שעד עכשיו הכילה רק קופונים והודעות דייטינג בסגנון "רינה התחילה איתך באתר", התמלאה לה בהודעות חדורות להט ציוני. והפלא ופלא, אני קורא ומחכים. לאט לאט נכנס לתוך ההוויה האינטרנטית הימנית ומסתבר שיש כזאת למכביר. אז חשבתי לעצמי, מה קורה למשל עם תג המחיר. אותו מסע מוזר שנוקמים בערבים, אחרי שמורידים מאחז. התחלתי במסע התהיות שלי, בגוגל חדשות. מצאתי שרק בשבוע האחרון, התרחשו לפחות 10 פעולות שונות של "תג מחיר". האחרונה עם כתיבת שורות אלה. כתובת על דלת של פעילת "שלום עכשיו". "מות לח". כן. עם שגיאת כתיב. ואני מפשפש עוד קצת. לא מוצא אף מילה על מעצרים. רק שריפות מסגדים. כתובות פה. כתובות שם. התנכלות לרכבי צבא בתוך בסיס. אבל איפה העצורים? יש רק המון אזכורים שהנושא בחקירה. החלטתי לעשות מעשה ולעזור לחוקרינו האמיצים. לא לקח לי הרבה זמן למצוא כמה פורומים ימניים, למשל "ארץ מולדת", באתר ערוץ 7 - מוכשר שכמוני, עליתי על זה כל כך בקלילות. בערך כל הודעה שנייה בפורום היא על תג מחיר. הכותבים מזוהים שם לגמרי. כותב שם למשל בחור בשם דוב מורל, ויש גם כתובת - טלמון: "יש קצין אחד זבל, בשם נאדים אבו טריף", והוא מוסיף "אני רוצה נשק!!", ובצד תמונה של אם 16 טעון. יומיים קודם לכן כותבת בחורה בשם מיה: "מושל שכם קורא להגנת הערבים מפני המתנחלים". מוסיפה אלירז (מנהלת הפורום- יש תמונה וכתובת): "שימות אינשאללה". אין ספור כאלה. ויש גם שירשור על "אני נגד דמוקרטיה", כשכולם כאיש אחד, מסכימים. תיאומים על הסעות לקבר יוסף ולהפגנות."חברה, מי נוסע מחר ליוסף"? הכל. פרוש עם כתובות ותמונות. שם אני מתוודע לפסיכי אחר בשם בנצי גופשטיין. יש לו פייסבוק עם 1800 חברים. בין יתר הפנינים בקיר ההודעות שלו, הבחור עושה לייק לכתבה שמתפרסמת אתמול על פגיעה בארבעה פועלי ניקיון ערבים. "לייק". או בעברית "אהבתי". הבנתם את זה, חוקרים אמיצים? לא צריך להיות אגתה כריסטי כדי להבין שעדת המטורפים האלה, הם אלה ששרפו מסגד. באמת שכל זה לקח לי שעה גג באחה"צ מנומנם אחד. אני בטוח שאתם הרבה יותר מוכשרים ממני חוקרי שב"כ יקרים. אבל אתם לא רוצים לתפוס מישהו. רק לשחק בקקה ופיפי. הפסיכים לא מנסים להסתיר את זהותם. הם יודעים שאין עונש על תגי מחיר. במדינת ישראל המתחסדת עושים לייקים על פגיעה בפועלי נקיון ושריפת מסגדים. קוראים לרצח קצינים בזיהוי מלא של שמות ותמונות ואין פוצה פה. רק "חוקרים". אין מישהו שיושב בכלא על תג מחיר. אז תחסכו את כל זה מאיתנו. תגידו שזה מותר- מותר להרביץ לפועלי נקיון, מותר לשרוף מסגדים, מותר גם לכסח רכבים של הצבא. מעשים ללא עונש. ואז אנחנו מתפלאים. לא אנחנו אשמים בשנאה שאנו חווים מכל עבר או איך אומר אהוד דביל ברק על מה שקורה בטורקיה ובמצרים: "מדובר באירועים שהם תוצאת זרמי עומק של ההיסטוריה, שאינם בשליטתנו..". ממש קופירייטינג של הנשיונל ג’יאוגרפיק. אנחנו שורפים מסגדים באין מפריע ואנחנו לא אשמים. סתם שונאים אותנו. סתם מוכנים לההרג בשביל להוריד את הדגל שלנו מהשגרירות. אז אדון דביל: זה לא זרמי עומק, זה גלים ברורים של גזענות של מדינה שמרשה לעצמה הכל. אין הרבה מדינות שמאפשרות שריפת מסגדים ולפעמים גם רצח בלי עונש. ואנחנו כן. וזה בסדר. אין טענות. הימין בשלטון, אלה הם הנורמות, רק שלא נתחסד ונתחיל עם הסיסמאות של העולם כולו נגדנו, טרור, אנטישמיות, פונדמנטליסטים - רק ורק אנחנו אחראים לכל זה. ואת הטור הזה, אני ממש לא רוצה לתת לפרלמנט של יום שישי. הם ממש יכעסו עלי. | |||
חחחח ראיתם את הכתבה הזאת??אביה7
חחח...אחיהוא
עצוב כמה שזה מצחיק ...סתם אחת
לא נעים להודות - אין איסור לכתוב על מישהו "שימות"משה
ולמעשה גם פולסא דנורא (תפילה למותו של אדם, לכאורה) - זו לא עבירה פלילית.
ניקי פפו - רוצה לפגוש אותנו מקרוב?אלירז
![]()
חח מצחיק לאללה!!
לא יודעת מה מצחיק אבל קצת...ענבל
כאילו טוב שעלית על זה 

וכן יש בזה משהו משעשע 

דווקא את מיה הוא הכניס?אהוד
יש כוכבים יותר ממנה! לפחות את דוב הוא לא פיספס...
הוא לא הזכיר כמובן שזו כתבה מתורגמתמיה ש
מהערבים .
שמנסה לתהות על צורת החשיבה שלהם .
שינסה קודם לאתר מה הקשר בינו ובין האמת .
חי בסרט עמוקדי"מ
הוא כנראה ממש לא מבין איך עובדת מערכת המשפט וזה שמישהו אומר שהוא בעד תג מחיר לא ואמר שהוא עשה את זה
חוץ מזה אני אמרתי שזה היה דרוזי וזה מאד משנה כי הוא גוי
ורוב מי שכותב כאן בפורום זה בטלנים שלא עושים כלום חוץ מלדבר (כן כולל אותי)
חחח =)צעיר רענן
חזק
אוף הוא לא כתב עלי..שמוליק פיין
בס"ד
אדון ניקי היקר בבקשה תכתוב גם עלי פעם הבאה..
אולי אם תגדיל את החתימהבתותי
הוא לא רואה מס"מ, הוא צריך כתב ענק וזה עדיין קטן בשבילו....
בנאדם מלוכלך..גלוק17
חחחחחחחחחחחטאטע!!
נשפכתי................ ותהיתי באמת? איך הוא לא רשם את שמוליק???????????
חחחח... נקרעתי..(=האלי גאלי
נו תכתוב גם אותי!!!דוסית גאה!
יש לי סמל של הרב כהנא בחתימה!!IמתחנןI
הוא טמבל בצורה שלא תאמן........בתותי
מעניין אם יש לו פה ניק.....
יכול להיות בגלל כל ההשמצות בחול המועד
חחחח... לא ידעתי עד כמה הפורום מפורסםמרדכי
מי שרוצה להגיב לו על הדברים אז זאת הכתובת: http://www.magazin.org.il/inner.asp?page=21&article=2582
הוא יכול להיות חוקר במשטרע יש לו את הנתוניםאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הוא מטומטם.... ובטוח בעצמו שהוא עלה פה על משו
מה שכן, נפרגן- הכתבה מצחיקה....
חחח בדיחה טובההה
הימין בשלטון...האדמו"ר מצנעא
אדון ניקי פופי, אתה אחלה קומיקאי...
שכחתי שבכלל ביבי וברק שרפו את המסגדים....יהודי מרמ"גאחרונה
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7