בס"ד
בנוסף לכל העצות החשובות שיש כאן, שבאמת יכולות לעזור,
תתפללי!!
כל ההריון והלידה, את שותפה לבורא עולם,
וכל בקשה שלך לעבור את זה בצורה הכי מושלמת,
היא בעצם תפילה למילוי שליחותך בצורה המקסימלית.
וחזקה לתפחילה על רוחניות שאינה חוזרת ריקם.
על פרטים, ממש לפרטי פרטים!!
לא זוכרת מי הייתה השליחה שאמרה לי זאת לפני הלידה הראשונה, אך העברתי זאת הלאה, וראיתי דבר מדהים:
בכל הריון שלי הפרטים שהתפללתי עליהם יצאו בדיוק כמו בתכנית "לפי בקשתך".
אמנם לא לכל הפרטים הייתי מודעת וזכרתי לבקש, ולעיתים לא כל מה שביקתי היה חכם במיוחד, אך כל מה שביקשתי התקיים.
הרבה חברות שסיפרתי להם על העניין אימצו אותו, וממש אחרי הלידה היו מתקשרות ומספרות בהתרגשות כמה שזה עבד.
אבל לבקש לפרטי פרטים ממש!!!
על הכל.
שתלדי ללא כאבים, ללא תפרים, שההתכווצות של הרחם תהייה פשוטה וללא כאב.
כמובן שהתינוק יהיה בריא, שיינק בקלות, ויהיה בע"ה שפע של חלב. שישן הרבה וייתן לך לנוח, תתפללי שתוכלי ללכת לשירותים ללא קטטר, שמערכת העיכול תחזור לעצמה מייד. כל דבר שעולה בדעתך.
בלידה הראשונה שלי הייץי ילדה בת 19 וממש חששתי מהלידה.
תקופה ראשונה של ההריון העדפתי לא לקרוא כלום, במחשבה שאם לידה זה כמו גאולה, (כך למדנו, לא?) אז "לא נדע איך יהיו עד שיהיו".
כשאזרתי אומץ וקראתי את הספר "להיות לאם" זה פשוט הציל אותי.
אך עדיין...
סלדתי מהרעיון של להיות מחוברת למוניטורי, לאינפוזיה, רתוקה למיטה וכ', ורציתי לידה הכי טבעית בעולם.. נוסף לכך התפללתי שלא יהיה רופא. ואכן הכל אחד לאחד נענה. וככה כל הריון.
כמובן שהבקשות השתכללו...
בהריון הראשון התפללתי ללידה מהירה וילדתי תוך שלוש שעות...
מה שלא ידעתי שלידות בזק הרבה יותר כואבות...
אז לכל הנמשים ההרות, ולכל אלו שבע"ה עוד יהיו הרות, תתפללו על כל פרט ופרט.
חברה שלי הכי פחדה מהקרעים, וב"ה ילדה לידה ראשונה ללא תפרים כלל!!
חברה נוספת הכי דאגה למצבוריי השומן שלה...
זה היה תחום רגיש מאד, עבורה, כי לפני ההריון היא עבדה קשה להגיע למשקל כזה שבעלה יהיה מרוצה ממנו. (עזבו מה שאתן חושבות על זה...) בהריון היא חששה מאד שכל מאמצי הדיאטה שלה יירדו לטימיון והיא תחזור למימדיה הקודמים, ושום טיעון שזה לא באמת נורא וכ', לא התקבל על דעתה.
ייעצתי לה להתפלל גם על זה.
לאחר הילדה ב"ה היא הייתה רזה יותר מאשר לפני ההריון...
יש לי חברה שהתפללה "שתהייה לידה טבעית, וללא כאב"- נישמע הזוי? ובכן היא
ילדה בלידה טבעית, ללא אפידורל, ומספרת בהתרגשות שפשוט מעבר ללחץ, לא הרגישה כאב. לידה של חלום. של גאולה!!!
כי באמת הגאולה כל כך קרובה שגם בתחום הזה רק תבקשי מהקב"ה ותראי זאת.
"הרחב פיך ואמלהו".. תכיני לך רשימה ותתפללי על כל דבר שאת רק יכולה לחשוב, שיעזור לך לעבור את הלידה בקלות, להתאושש במהירות, ולהמשיך בבניין ביתכם הקדוש.