לאחר געגועים עזים ורבים, אחרי מים רבים ששטפו את מוחי וכמעט הטביעו אותי לחלוטין,
קיפצתי בדילוג קליל אל הפורום הנ"ל, קראתי את השירשור הזה..:
/Forum/Forum.aspx/t38899#412328
וחשכו עיני..!!
חבר'ה ! זה מה שקורה אתכם??
תתחילו לנשום! לחיות ! כבר שכחתם איך עושים את זה? אז אני אזכיר לכם.
שואפים אויר, חמצן לתוך הריאות ובסוף מוציאים אותו.
ויש לזה כשרות מהדרין. ויש אומרים מהדרין מן המהדרין. אפילו!
אפילו הרבנים ממליצים על כושר גופני. נתחיל בחיוך. טוב? תראו לי מקום בהלכה או פסק רבני שמורה לשבת במקום, לגלוש באינטרנט (כן.. אפילו אם הוא דוס של ערוץ 7..) ולקטר ולקטר ולקטר ולקטר.... להפריח ענני יאוש בלי סוף......
אין מקום כזה. נכון.
ועכשיו אחרי שלמדנו לחייך, וקיבלנו אפילו היתר מהרבנים לזה וסימוכים הלכתיים, יש לנו אפשרות להפעיל את הרגליים.
ולהלן הצעות.
* ללכת לשמוע רבנים. ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ולשמוע ..
ובסוף אולי לקלוט משו - ואולי גם לא. אבל מה זה חשוב? העיקר שמענו.. סימנו "וי" בחיינו המרווקים. "שלא יגידו שלא עשינו כלום... "
* לשים שירים ולרקוד, כן, פשוט לרקוד. כמאמר השיר "אין לנו דרך אחרת.. מוכרחים לרקוד... " ועל זה הדרך..
או פשוט - לצאת למרחבי ארצנו היפה בזוגות, שלושות, רביעיות, חמישיות, בטור, בשורה באיך שתרצו -העיקר לקום ממרבץ המחשב המדכא ולהתחיל לראות יצורים אחרים (חוץ משדכנים ר"ל) שמה לעשות, לפעמים נוטים לחייך ולשמוח, לדבר על דברים אחרים מענייני דיומא (לא... דווקא על הארץ, לא עליכם..! אתם לא היחידים..!) ללכת למקומות אשר יתירו רבניכם מכל גווני הקשת הפוליטית, כיפה, סלע, כיפת הסלע, הר הבית, בית לעתיד - מה שתרצו.
העיקר - לעשות.
חברלך..! החיוך, השמחה, העשיה, והמרץ עושים טוב הרבה יותר מכל מיני ענני קיטורים שמפריחים כאן לאויר ויותר טובים מכל מיני מפוצצי בלוני רעיונות שכאן.
קבורת רעיונות זה לא תפקיד שלכם! זכרו זאת. זה תפקיד של זק"א.
ועכשיו - חיוך! 
יופי!
מה אתה עושה היום כדי לקדם את השמחה בחייך???