סקרה' הוא המלך!!!
את\ה בעד עבודה עברית?
מה את\ה חושב\ת על זה?
מה את\ה עושה בשביל זה?
1. כן 2. שזה אחלה של דבר 3. כלוםאלעד
למה כלום?אנונימי (פותח)
אני בעד ומשתדל לעשות כמה שאפשרצבי!
1. כן .2 הדבר הרצוי. 3. משתדל לעשות כמה שיותרהכהניסט הנודד
1. כן 2. כל הכבוד3.-קוקו
הולך ומוכר חולצות של "בארץ ישראל אני קונה רק מיהודים"
כל חנות של יהודים שאני שבעבודה עברית אני מפנה אותו למוקד עבודה עברית (הפרטים בחתימה שלי)
משתדל לקנות רק מעסקים ע.ע.
שם בחתימה שלי את הפרטים של המוקד|
|
תזכיר לי להביא לך חולצותצבי!
מי שרוצה חולצות של אני קונה רק מיהודים שיפנה אלי במסר"ש
המנקים אצלי בבה"ס הם ערבים.לוטמניה
אני מתחילה לשכנע בנות שזה ממש גרוע שמעסיקים ערבים (הרמה הדתית בבצפר נמוכה) ובקרוב אני אדבר עם המנהלים על זה.
בתקוה ששנה הבאה יעסיקו יהודים..
היום הלכתי עם חבר מתחנה מרכזית עד מרכז העירנעם הנשמות
רק כדי לקנות ממקום שלא מעסיקים בו ערבים (פלאפל שלום ברח' בצלאל בי-ם). בתחנה מרכזית אין נראה לי מקום אחד לאכול שאין בו ערבים. (אני לא מדבר על יבול נוכרי - שפה באמת אולי אין כמעט ברירה). במקום אחד למשל המוכר שואל:" אתם אוכלים מ'יבול נוכרי' או 'היתר מכירה' - יבול נוכרי זה ערבים וכו' - אז מה ההבדל?" (ובאמת שני האפשרויות מאד בעייתים אך...). הוא אמר שאין עובדים יהודיים שמוכנים לעבוד בתנאים כאלו, ובאמת שלא ידעתי מה להגיד לו. בקיצור, המצב לא פשוט בכלל. רק היום פורסם שערבים רצו להרעיל אנשים במסעדה בה עבדו בעיר רמת גן. אם רוצים לקנות במקום שלא פתוח בשבת, ושאפשר לסמוך על הכשרות בו, ושאין בו ערבים, ואין בעיות של שמיטה, ולא יקר - קשה מאד למצוא - ולא תמיד יש כ"כ זמן.
בקיצור: יש להשתדל כמה שאפשר - וכל השתדלות נרשמת בשמיים. מעבר לזה המצב לא פשוט. נקוה שיבוא המשיח ויעיף מפה את הערבים, במהרה בימינו.
הקמנו באולפנא מטה ע.ע. וב"ה הולך לנו טוב.........חילא דמשכנא
האוייב הערבי שעובד בתוכנו:נעם הנשמות
סוכל פיגוע הרעלה ברמת גן
הותר לפרסום: כוחות הבטחון עצרו שני תושבי שכם שהודו בחקירתם כי תכננו לבצע פיגוע הרעלה במסעדה בה עבדו ברמת גן.

עוזי ברוך

אחר הצהריים הותר לפרסום כי שירות הביטחון הכללי בסיוע משטרת ישראל - מחוז ת"א, עצרו לפני כחודש, את אהאב יחיא אחמד אבו-ריאל ואנס מוצטפא סעיד סלום, תושבי שכם. בחקירתם בשב"כ הודו השניים כי תכננו לבצע פיגוע הרעלה במסעדה בה עבדו ברמת גן. השניים בני 21 היו שוהים בלתי חוקיים.

הם גויסו לחוליה צבאית של "גדודי חללי אלאקצא "המופעלים וממומנים ע"י החיזבאללה. בחקירתם בשירות הביטחון הכללי מסרו השניים כי תכננו להרעיל את האוכל במסעדה בה עבדו ברמת גן. את הרעל לפיגוע היו אמורים לקבל מחוסני צלאג ומהאני כעבי, מבוקשים ממחנה הפליטים בלאטה בשכם.

כוונתם של השניים הייתה לקבל רעל בצבע לבן ללא טעם מיוחד וללא ריח. התוכנית היתה שהשפעת הרעל תחל כארבע שעות לאחר אכילתו, מתוך כוונה להרוג כמה שיותר סועדים. מעצרם של השניים בוצע מספר ימים לפני מימוש הפיגוע. בנוסף לפיגוע ההרעלה אותו תכננו, חוסני צלאג ברר עמם את האפשרות להחדיר על ידם מפגע מתאבד לישראל.

בשב"כ מדגישים כי התשתית במרכזה עומד האני כעבי ממשיכה גם בימים אלו לשקוד על ניסיונות להוציא לפועל פיגועים במתווים שונים, ולא ניתן לשלול את האפשרות כי יבקשו להסתייע בשוהים בלתי חוקיים אחרים הנמצאים עמם בקשר, על מנת לממש את הפיגועים המתוכננים.
1.בעד 2.מעולה וחשוב אבל לא משתלם 3.לאybs
עושה כלום אני עדין לא בשלב של להעסיק עובדים אני עדיין בשלבים ראשוניים של פיתוח
חברת ענק ..........בלה בלה בלה כשאני יסיים אני ישתדל להעסיק רק יהודים (אולי אני יעשיק כמה ערבים.....)
האם אתה יהודי האם אתה לאו?שאולי
מי שרוצה לתת לערבים כסף כדי לשחוט אותנו שימשיך להעסיק אותם, כל אחד חייב לתרום לגירוש הערבים {והערב רב} מהארץ, הגיע הזמן אפילו לעבוד בהתנדבות כדי לפתוח במגמת תחרויות בשוק שמי שמתחייב לעבוד עם עובדים יהודים בלבד יקבל למשך חודש 20 עובדים בחינם!!!!
אחי צריך להוריד את 1.מתנחבל 2007
1.ברור.
2.דבר מטורף שיהודים שאכפת להם מאיתנו עובדים על זה.
3.מתנדב פפפול לא קונה מערבים עבדתי במקום שבגללי העיפו ערבי.
טוב:אש מאנשים קרים.
ברור!!! מה השאלה???
שזה דבר מצויין!!! שאנחנו צריכים להתרגל להעסיק רק יהודים!!!
אמממ..כלום..
זה לא שווה כלום שאתם בעד ומעודדיםקוקואחרונה
עבודה עברית, צריך גם לעשות משהו בפועל!
אם יש מישהו\י שרוצה לעזור ולא יודע\ת איך, יכול\ה לדבר איתי בשיחה אישית.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה