אז אני מכריזה בזאת על:
שירשור הכירות מחודש!!!!!
שם:
הגיל שבו הם התגרשו:
הגיל כיום:
משהו מצחיק/עצוב שקרה מאז:
בבקשה תגיבו, הפורום רדום...
אז אני מכריזה בזאת על:
שירשור הכירות מחודש!!!!!
שם:
הגיל שבו הם התגרשו:
הגיל כיום:
בבקשה תגיבו, הפורום רדום...
ולכל מי שפה- באמת נשמח אם תגיבו. גם יהיה נחמד לדעת עם מי אנחנו מדברים בערך, וגם לדעת אולי מישהו שאפשר לדבר איתו..
שימו לב שלא חייבים לענות על הכל, אם מישהו לא רוצה ומעדיף להשאר אנונימי..
אני אישית ממליצה לדלג על החלק של ה"משהו עצוב" ולהשאר עם ה"משהו מצחיק"
שם: ניל"י.
הגיל שבו הם התגרשו: 11.
הגיל כיום: כמעט 20..
משהו מצחיק/עצוב שקרה מאז: וואי, יש הרבה דברים מצחיקים ב"ה!
פעם ישבתי לדבר עם חברה ובת-דודה שלה, שלא ידעה שההורים שלי גרושים. אני דיברתי (כרגיל) בחופשיות על כלמיני דברים, והיא בינתיים ניסתה לשאול את חברה שלי בלי מילים אם ההורים שלי גרושים. החברה לא הבינה את הרמז, אז אני עניתי לה במקום "כן, ההורים שלי גרושים."
פעם בעלה של אמא שלי חזר מביכנ"ס עם הטלית עליו, והבן של אשתו של אבא שלי (חחח...ארוך...) ישב לשחק בסלון. ברגע שהבעל נכנס הילד (שלא ראה בחיים איש עם טלית) אמר "היי, סופרמן!". אמא שלו אמרה לו בכעס שיתנצל, אז הוא שאל "מה, באטמן?"
בכללי תמיד מצחיק אותי כשאבא שלי בא לבקר וישן בחדר של אח שלי, או בבית של הבן של בעלה של אמא שלי, וכלם יושבים יחד לסעודת שבת...
שם: לארוצהלהגיד
הגיל שבו הם התגרשו: אני חושבת שבין כיתה ד' לה'. אבל לא זוכרת בדיוק, ופדיחה לשאול אותם ![]()
הגיל כיום: 17 וחצי
משהו מצחיק/עצוב שקרה מאז: הרבה דברים מצחיקים אין, הקשר בין אמא לאבא שלי מאוד מתוח וטעון. ומשהו עצוב סתם חבל לבאס ..
אני ממש בעד להחיות את הפורום. לא חייבים תמיד לדבר אך ורק על גירושין, אבל למדתי כבר בחיים שכמעט כל דבר מתקשר בסופו של דבר (כל עניין שיש בבית, כל עניין של קשר בין אישי..) וטוב שיש אנשים שמכירים..
יויו, את לא ענית בעצמך!
שם: שירה
הגיל שבו הם התגרשו:סוף כיתה ב', נראה לי בערך בגיל 7-8
הגיל כיום:13(וואי, אנשים, אני ממש פיצית!!!
)
משהו מצחיק/עצוב שקרה מאז: אין לי משהו עכשיו, אבל כתבתי בשירשור פאדיחות, אז אתם מוזמנים להסתכל שם.. אם יעלה לי משהו, אני אכתוב..
שם: אנונימי.
רק ככה אפשר לספר באמת מה קורה בבתים
גיל גירושין: 19
עצוב: אבא שלי לא פגש את הנכדים שלו בגלל הסיכסוכים מהגירושין..
אני צופה בפורום הרבה זמן ופעיל פחות וגם תחת ניקים אחרים
אז החלטתי לתרום קצת..
בהצלחה לשירשור!
שם: אנונימית.
הגיל שבו הם התגרשו: הם בתהליכי גירושין כרגע.
גיל כיום: חסוי. לפירוט אפשר באישי.
עצוב:יש יותר מדי.
מצחיק: התגובות הגלובליות, שכל העולם ואישתו אומר כשהוא שומע.
("אני כ"כ מצטערת", "יש משהוא שאני יכולה לעשות כדי לעזור?" "אוי", "ואיך את עם זה?" "אני לא יודעת מה להגיד".................)
שם-אודיה..
גיל שבו התגרשו- 12 וחצי בערך..
גיל כיום- עודמעט 16..
עצוב- כל הקשר עם אבא שלי לפני ואחרי..
מצחיק- יש הרבה
ניסיתי להעביר ת'תקופה הזאת בעיקר בלצחוק על המצב להשתדל לחייך גם כשלא הכי שמח.. וזה עזר..
שם:ג'(תודו שלא ראיתם את זה מגיע)
הגיל שהם התגרשו:שנה...
היום:עוד חודש 18
לא עולה לי בראש ברגע זה משהו מצחיק או עצוב
תורי לענות:
שם-אלישבע
הגיל שבו הם התגרשו-16-17
היום בת-20
עצוב: אחותי הקטנה התחתנה כתופעת לוואי של הגירושין
שמח: עשיתי עם עצמי עבודה ופתחתי פתח לשינוי.
בס"ד
הגיל שבו הם התגרשו:12.5
הגיל כיום:18.5[וואי, אני קשישה לגמרי]
משמח-שניהם התחתנו[בנפרד כמובן]
עצוב-שניהם התחתנו[בנפרד כמובן]
אני בן 31 ..
אז לקחת בפרופרציה..
אצלי רק צד אחד התחתן שוב
וגם היה עצוב ושמח
31?!?!?!?!?!?!?!?!?
אתה גדול ממני ב18 שנה!!!
איזו פיצית אני.....![]()
(חוץ מבן שהוא התאום שלי, אז זה לא נחשב..)
יש לי ניק אחר בפורום אבל החלטתי להתחיל לשתף גם פה..
שם: #$% בשמחה תמיד
הגיל שבו הם התגרשו: 17 נפרדו עוד לפני..
הגיל כיום:18 וחצי
משהו עצוב שקרה מאז:אני לא בקשר עם אבא מאז..
משו מצחיק עצוב :שזה קרה גם לי זה היה כל כך לא צפוי!!
למה אתה לא בקשר עם אבא?
אמרת שגם לך זאת הפתעה, אז לא היה איזה "פיצוץ" שנגרם ואתה כועס על אבא.. אם אני מבינה נכון..
אז למה בכל זאת ניתקתם קשר?
סתם מסיבות פרקטיות של "הוא לא גר איתי בבית" ?
אתה לא חייב לענות
א- אני בת!!![]()
שיחקת אותה עם השאלות..
-זאת היתה הפתעה- הכוונה שבאמת לא חשבתי שזה יקרה..
לא חזיתי את זה בחיים עד שנתיים לפני הגירושין
-ניתקתי קשר כי מה שהוביל לפרידה וגירושין זה אבא שלי- הוא מתנהג כמו יצר הרע
כמות הנזק שעשה היא עצומה ואני מדברת על דברים לא נעימים בכלל... וזה רק הולך וניהיה יותר רע
קשר ביננו הוא לא אפשרי נקודה..
-אם הוא היה מתנהג 10% מאיך שאבא צריך להתנהג היתי הבת הכי טובה בעולם
אבל ..
- הוא קנה את הבית, והבית חסר לי נורא!
ולתוך הבית הכניס אישה זרה,
קיצר זה עוד ארוך ארוך..
לארוצהלהגידודבר שני אוף זה מסתכל כ"כ!
אני ב"ה נשארתי בקשר עם אבא שלי אחרי.. ואני מאוד שמחה שזכיתי. כי שמעתי על הרבה בנות שניתקו קשר עם אבא אחרי הגירושין..
אבא שלי אומנם לא מהאבות הרגישים, שמשחנ"שים איתם ובאים לקחת אותך באמצע הלילה ואין לי איתו קשר מדהים ואהבה גדולה..
אבל אני יודעת שהוא שם ושאכפת לו והוא דואג לי, ואני רואה אותו על בסיס קבוע כל שבוע (חצי מהשבוע שזה המון), ואני יודעת שהוא אוהב אותי למרות שכבר יש לו אישה חדשה וילדים חדשים ובית חדש ובעצם חיים חדשים..
והאמת היא שאני ממש לא יודעת למה הם התגרשו, אז אולי זה עזר לי לא ליטור טינה לאף אחד מהם..
הלוואי שתצליחי לחזק את הקשר שלך איתו באיזה שהוא שלב, בע"ה!!!
אני בשמחה תמידיהיה פסדר!
גם לך מלא הצלחות!![]()
שם: אסתר
הגיל שבו התגרשו: 15
הגיל כיום: 21
משהו מצחיק / עצוב שקרה מאז: התחתני, ילדתי ילד ואמא שלי אפילו לא יודעת (ותאמת גם לא כ"כ מזיז לי)
היתה מורה שחפרה לי על איך אנחנו מסתדרים אז עשיתי לה פדיחות בכל הכיתה
יש עוד מלא אולי בהמשך אעלה...
שם: חסוי
הגיל שבו התגרשו: שנתיים
הגיל כיום: תוסיפו אפס
משהו מצחיק/עצוב (תחליטו בעצמכם): המתנתי פעם בתחנת הרכבת ולפתע - - - אני רואה את אבא שלי על הרציף השני. בשניה הראשונה קפאתי על מקומי בבהלה אחרי עוד שניה הצלחתי ללחוש לחברתי "הנה אבא שלי" ורצתי להסתתר מאחורי עמוד מזדמן (ראיתם פעם פיל מתחבא מאחורי עץ?) למזלי הרב באותו הרגע נכנסה רכבת לתחנה ולקחה את אבי ביחד עם חששותי...
את לא נפגשת איתו לפעמים?
עד לא מזמן שהיתי רואה אותו היתי מחוירה רועדת מזיעה -בבת אחת
וגם היתי מתחבאת..או בורחת מול העיניים!
היתי רואה אותו לא מעט הוא היה המנהל שלי..
ברוך שפטרנו!- ![]()
חחח, מגניב! (?)
מניסיון- אל תנסי בבית
וכן מנהל אולפנא..
האולפנא, הוא חילוני
אני בשמחה תמיד(סתאאם בצחוק..)
שמי : תפארת ר.
הגיל שבו הם התגרשו : 10 וחצי , משו כזה ..
הגיל כיום : 11 ו4 חודשים. [הכי קטנה בפורום , ניראלי . ]
לא זכור לי שקרה לי משו מצחיק\עצוב ..
כאילו , ברור שכן קרו לי .. אבל .. לוזוכרת P:
ד"א -- אם אני ילדה , אסור לי היות פה ?
ולשאלתך- אין כל סיבה שלא תהיי פה. משותף פה לכולנו הוא המצב המשפחתי של ההורים(וגם זה לא מדויק
), אבל הגילאים מגוונים.
מוזמנת תמיד לשאול, לענות ולשתף, וגם לדבר באישי אם תרצי.
(ד"א, חישבתי קצת, וגם ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 10 וחצי...סתם נזכרתי...)
חבל שלא ידעתי שיש את הפורום הזה הרבה זמן...
ההורים שלי לא גרושים,אבא שלי כן ויש לו 3 ילדים גדולים ממני (בהפרשים גדולים אני בת 15 והם בני 27 30 31)היה נתק מסוים בין אבא שלי לביניהם מאז שאני קטנה היינו בקשר ממש טוב איתם יש לי מהם זיכרונות טובים וחוויות עכשיו היה נתק של שנתיים וקצת נתק מוחלט מצידם אבא שלי כן ניסה להחיות את הקשר לא עבד התקופה של הנתק הייתה קשה לי מאוד התייחסתי אליהם כמו אחים שלי הגדולים בלי קשר לקשר הביולוגי
עכשיו הקשר די חזר אני פשוט כועסת עליהם אני לא יכולה לראות אותם הם גרמו לי לא לבטוח בבני אדם שאם הם "המשפחה שלי"כביכול ועליהם אני לא יכולה לסמוך שהם באמת אוהבים אותי אבל הם יכלו ליצור איתי קשר!!!אני לא יכולהה אחד מהם מתחתן עוד פחות מחודש ואני מוצאת את עצמי מקללת אותו בתפילה שיקרה לו על מה שהם עשו לי
אני בדרכ בן אדם נורא חברותי אני לא יודעת מה זה מוציא ממני
אןלי תכתבו לי דרכים להצדיק אותם?שאני יירגע ויבוא לחתונה ולברית בטוב
וסליחה אם זה לא הפורום הנכון ואם פגעתי ברגשות של מישהו😅
גם אם בנסיבות לא משהו...
קראתי מה שכתבת, איזה מצב נאחס בהחלט, וממש מבאסים שככה הם עשו.
אבל תני לי להגיד לך משהו אישי: במשפחה שלי יש כמה אנשים שלא מדברים ביניהם. זה משהו של שנים, עשורים, ואני כמעט היחידה שמדברת עם שני הצדדים אז תופסת את כל האש והרטינות של כל אחד על השני.
מה שלמדתי מזה זה שלהגיד שזה היה באחריותו וככה למשוך את זה זה הכי קל, הרבה יותר קל מאשר להרים טלפון ולשבור את זה, ובאמת שמגיע לך לכעוס עליהם אבל בסוף תחשבי על זה - את כועסת עליהם כי לא שמרו איתך על קשר ולא היו איתך ברגעים חשובים בחייך, את באמת רוצה להיות עכשיו זו שמוסיפה עוד אבן לחומה הזו ביניכם בכך שתפספסי אירוע גדול כזה בחייו?
קחי זאת כהזדמנות, פתח ביניכם שאת יכולה עכשיו לבחור אם להגדיל או לסתום. במשפחה שלי האנשים האלה כבר פספסו חתונות, בריתות, לידות, נקודות ציון חשובות בחיים...זה פער שקשה לסגור, אצלך זה עוד אפשרי. ואת תהיי בנאדם גדול שעושה את זה! גם אם עוד יהיה בך כעס, זה בסדר לא לכבות את הרגש בבת אחת, זה אנושי ומובן. אולי עם הזמן אפילו תוכלי לפתוח את זה מולם ולדבר על זה בדיעבד ולהבין קצת מה היה שם, אבל בינתיים, אני מציעה, לכי ותשמחי איתם. הם אחים שלך
ועוד דבר - יש לי אחים חורגים שאני בקשר חלקי איתם, ואחותי למשל בקשר הרבה יותר קרוב אליהם, זה עניין של תחזוקה ושל רצון. אבל בהחלט ייתכן שהקשר שלנו לא מאוזן, שמה שאני מרגישה אליהם זה לא כמו שהם מרגישים אליי (חלק גדולים ממני בעשור וחלק קטנים ממני בחצי עשור, ואנחנו בשלבים שונים בחיים אז הגיוני שמתייחסים לזה אחרת).
פתרת לי הרבה דברים🥰
ניל"סאחרת זה עוד יותר מוזר...
בטח בהתחלה זה מאולץ, אבל זו הזדמנות לקשר ביניכן (גם אם נראה לך מיותר ליצור איתה קשר וחיבור, שווה לנסות). מקווה שיהיה לך טוב!
טוב שיש לך מקום לפרוק, מקווה שזה עזר לך. ובהחלט לפעמים זה עדיף מאשר לצעוק אליו את כל הדברים שאת רוצה להגיד, במיוחד שבשעות כעס אנחנו אומרים הרבה דברים שאחר כך אולי נתחרט על חלקם...
אז מה המצב הבוקר?![]()