עבר עריכה על ידי dovi2 בתאריך ה' חשון תשע"ב 13:27
איזה זכות יש לי להוקיע את מי שסובל בשטח? ואני ינסה להסביר:
היום אני לא נימצא מספיק בשטח ברמת מגרון. ולו יצוייר שאני חוטף אבן בציר שם לייד, אז סביר מאוד שאני יתעצבן אבל מה שבטוח שאני ימשיך לתת את הגיבוי לרמת מגרון במה שאוכל גם אחר כך מהסיבה הפשוטה- אני מבין שהמשך האחיזה העיקשת בארץ והפריצה קדימה [שהיום רמת מיגרון היא כמעט הבודדה שמחזיקה בדגלים האלו] חשובה יותר מסריטה ברכב שלי/פנצ'ר ואפילו מהחיים שלי...
* לפני כמה חודשים בעלון של מטה בנימין פורסם שם גם משהו בנושא- הפעם מזווית אחרת. על זה שנורא מסוכן שעוצרים לטרמפיסטים לייד רמת מיגרון! אז מה נגיד?! מחר יקום פלוני בהתיישבות, איזה מחר! כבר אתמול קמו הרבה פלוניים בהתיישבות ואמרו שרמת מיגרון היא שריפת האסמים בירושלים הנצורה וכו'...
ושלשום קם בהתיישבות איזה שנלר אחד ואחר כך גם איזה ליברמן אחד.... ומה דעתם על ההתיישבות?! [אני17- אם נקשיב לכל מי שמותח עלינו ביקורת החל בגודל הכיפה והפאות וכלה בזריקת אבנים כזו או אחרת אנחנו לא נגיע רחוק...].
בת חייל, את אומרת לי- תוקיע מתוכך ואני אומר לך כמתנחלת טיפוסית- תוקיעי מתוכך את כל אותם ""מתנחלים"" למחצה לשליש ולרביע שחושבים שההתיישבות בארץ היא וילות בזול וחיי תפנוקים {וכן, יש יותר מדי התנחלויות בורגניות של אנשים ששכחו שיו"ש היא חזית בכל מה שקשור לא"י ובחזית יש מלחמה ומלחמה זה לא תמיד נעים...- מהתפיסה הזו אגב הגיעו אלינו הסכמי המאחזים למיניהם...}.
יצא לי ליסוע פעם עם ביתאלניק שלא הסכים לעצור לי בצומת רחלים כי פעם לפני 6 שנים היה שם פיגוע...
ולא מזמן יצא לי לתפוס טרמפים בגבעה הצרפתית ושאלתי איזה ביתאלניק אחר אם מיתחשק לו לעצור לי ברמת מגרון, תשובתו הייתה:"לא רק שאני לא יעצור לך שם אני גם לא יעלה אותך בכלל!" עיניין אותי לדעת מה הסרט שלו אז אחרי דין ודברים עליתי איתו עד בית אל. שורה תחתונה של טענותיו: א. סכנת נפשות- תאונות דרכים. ב. סכנת נפשות- חטיפות.
תשובות-: א. ע"פ חוק בכביש הזה [ציר 60] מותר לנסוע רק על 80. אחרי האמבטיה לכיוון התחנת דלק יש גם משולש אזהרה מפני סיבוב חד- תאט את הרכב ל-60. אתה יודע שעוד מעט יש טרמפיאדה של חברה מרמת מיגרון- תאט ל-20 ותעצור להם.... ובכיוון ההפוך אין בעיה זו עליה ויותר קל לעצור שם.
ב. חטיפות?! אז בוא נגיד לכם משהו בורגני היתיישבות חביבים- אנחנו במלחמה על כל פיפס בארץ הזאת! ובמלחמה כמו במלחמה, יש גם נפגעים בצד שלנו!! זה שאת הבן שלך שלחת להיות קצין/ללמוד פסיכואנלוידע מה באוניברסיטה ובמקומו את מלאכת הכיבוש של הארץ צריכה לעשות בחורה בת 17 זאת בעיה שלך חביבי, ומאיפה החוצפה הזו שלך לבוא אלינו בטענות?!
עד כאן פריקות.
מכאן ואילך סיכום:
אני17- הערכה לא מזיקה וכמובן שאם יש אופציה לקבל הערכה אז למה לא. אבל- אני לא באמת מצפה להערכה מאנשים שערכי הדתי לאומי שלהם מסתיימים בכיפה הסרוגה שלראשם....
בת חייל- אני בטוח לגמרי שהפגיעה באותו יהודי מבית אל נעשתה בשוגג. חשוב מאוד לדאוג שדברים כאלו לא ישנו! {אם תעשי שבת ברמת מגרון זה בהחלט תיחשב לדאגה שדברים כאלו לא ישנו... ואני בטוח שגם תיהיה לך אוזן קשבת. דברים כאלו לא נעשים בכוונה תחילה ולתקוף תופעות כאלו/לגנות/להוקיע יכול לגרום להמשך התופעה ולא להרגעתה}.
מטזמ"מ- שב במאורה שלך לפני שאני שולח אליך את דרדסאבא עם קרני שמש.
והבהרה לסיום- לא היה לי כאן כל כוונה לתקוף אי מי מחברי הפורום אישית [אלו שאינם טרוליים].