לכל חברי הפורום הנכבד, שאלה תמימה וחשובה:בת חייל

אני קוראת פה מידי פעם ואפשר לומר שהרבה פעמים אני מזדהה עם הרוח הכללית שנושבת,

אני אומנם לא חברה באיזה ארגון למען א"י, אבל יש לי קצת רפרטואר בעברי בגוש קטיף וכדומה.

עכשיו אחרי ההקדמה הזאת, מישהו מכאן יכול להסביר לי למה לעזאזל חבר'ה משלנו, שהורסים להם ת'מאחז, ות'כלס זה באמת מעצבן, מרתיח, מתסכל וכל מה שמרגישים על דבר כזה, באים אח"כ וזורקים אבנים על כביש ראשי שמשמש גם ליהודים וגם לערבים וגורמים סכנת חיים אמיתית לנהגים יהודיים שנוסעים שם!!! וזה לא פעם ראשונה!!!

אז עם כל הכבוד לאהבת ארץ ישראל שיוקדת בליבם- הם כבר עברו את כל הגבולות והערכים לגמרי התעוותו אצלם!

זה מסכן חיי אדם, ולא תגידו "תג מחיר", רוצים תג מחיר? לכו למקום אחר, אבל לזרוק אבנים על רכבים גם של יהודים בשביל לפרוק ת'זעם שלכם- זה פשוט... אוף, אין לי מילים!!

למאחז כזה, מצטערת להגיד- אין לי שום אמפתיה ושום שמץ של אהדה!

ואם יש שם אנשים בריאים ברוחם ונפשם- שידעו להוקיע מתוכם את המטורפים האלה,

למה להשניא עליכם את הציבור בתוכו אתם יושבים ושרוצה לתמוך בכם?

אני כותבת את זה פה כי ברור לי שהחבר'ה האלה גם כותבים פה לפעמים או לפחות החברים שלהם במאחז, אז גם אתם- חברי המאחז הנכבד- אשמח שתסבירו לי את העיוות הזה שהגענו אליו.

(וכן, אני יודעת שיש עוד הרבה עיוותים וטירוף של גורמים אחרים שאתם נתקלים בהם במאבק על א"י אבל זה לא מוריד מהערך של מה שכתבתי)

מצטערת מאוד, אבלבת חייל

רעיון זריקת אבנים על ערבים נשמע לי כמו רעיון מטופש של ילדים קטנים.

אין לי מה להיכנס איתך לדיון על זה, סליחה.

ולהם מותר לזרוק על יהודים??-משה ר-
או שתגידי מראש שאת נגד תג מחיר. זה יחסוך תדיון.אלירז
אני דוקא לא נגד תג מחיר, ואני מתפלאה עלייךבת חייל

אם קראת טוב את מה שכתבתי בהתחלה, הנקודה היחידה שהפריעה לי בכל הסיפור 

זה הסיכון שקיים בפעולה כזו לפגוע ביהודים שעוברים שם.

תג מחיר אפשר לעשות באלפי מקומות אחרים ששם לא נמצאים יהודים.

ואחר כך ציינת שיש בעיה בזריקת אבנים בכללאלירז
סמים זה אחלה של דבראנונימי (פותח)

אבל הרופאים ממליצים להמתין לפחות שעתיים בין שימוש לכתיבה בפורומים.

ציות להמלצה זו עשוי היה למנוע את הסתירות המהותיות בסיפור היפה שלך בין השורה 5 לשורה 7. 

תגובות:בת חייל

1. שדרותי- לא אמרתי שלהם מותר לזרוק על יהודים, מה גם שהדגשתי ואמרתי שהבעיה שלי בכל הסיפור זה שהם מסכנים חיים של יהודים בכך שהם זורקים אבנים לכביש הזה!

2.מטזמ"מ- מצחיק מאוד ובוגר מאוד, בכולופן, לא הבנתי על איזו סתירה בדבריי אתה מדבר, תסביר לי נורמלי ואוכל להגיב לך בענייניות.

תגובות-dovi2
עבר עריכה על ידי dovi2 בתאריך ה' חשון תשע"ב 01:29
אוהב ישראל 18: זוהו פגיעות ביהודי תושב בית אל {כך מדווח הגוגל גרופס הבית אלי}. כמו כן זוהו בעבר מס' פגיעות בתושבי עפרה ביניהם גם יהודה עציון [כן, ההוא "מהמחתרת"].

לכול תוקפי 'בת חייל'- תגובותיכם לא ענייניות כלל. וחבל. היא העלתה פה נקודה חשובה- גם כשהזעם בורח צריך שהוא לא יברח רחוק מדי וצריך לדעת גם להחזיר אותו למלונה שלו בזמן, גם הזעם צריך לנוח לפעמים אחרת הוא יתעייף. גם כשיש סיבה מוצדקת לברדק לא מומלץ לירות לעצמך בלבלב... הפלוני שזרק את אותה אבן משול לאידיוט שקופץ ראש מגובה 100 מטר על סדן של נפחים. הוא זרק פה סוכריה לכל מי שמעוניין למחוק סופית את רמת מגרון- בידוד אזורי-שנאה של תושבי האזור שהם קיר תמך שכל מאחז חייב. אני כבר יכול להגיד שאני לרמת מגרון בבית אל אחרי התקרית הזו לא יתרים ואידיוט מי שכן ינסה להתרים..........

גם הבלגן צריך גבול ופגיעה מסוג זה היא חציית קו שחור! ברור שהדבר לא נעשה בכוונה אבל צריך לשים סייג.

אם אתה מסופק לגבי זהות נהג הרכב- אל תיהיה מטומטם!

סיפור קטן לסיום {בת חייל מופנה אל הזעם שמתחיל לברוח לך....}- לפני חודשים רבים בארץ רמת מגרון הרחוקה קמתי בשש בבוקר {הפלא ופלא} ושמעתי מעין בווום מכיוון ציר 60 עשן לבן שעלה משני מכוניות שניתקעו חזיתית הבהיר יפה את התמונה- התמונה: שני מכוניות כל אחת סטתה לשולי הנתיב הנגדי כתוצאה מפגיעה חזיתית ישר כל הסקרנים יוצאים מרכביהם "להגיש עזרה"... ואילו אני מתקשר למוקד בנימין ו"מזעיק עזרה" אם אני הייתי הראשון שהזעיק את כוחות ההצלה או לא אני לא יודע ועד כמה שאני יודע היה מדובר בתאונה בין תושבת עפרה לערבי.....

עוד סיפור- השנה שנת כבר לא זוכר, תחשבו לבד. רמת מגרון בת כחצי שנה לערך. שמחת תורה אם אינני טועה. בלילה אני ודן לנד [ההוא מהפורום...] יוצאים לשיחנו"ש קל באזור הצוק {מיבתר}. כשלפתע קולטות אוזנינו החדות [שלי לפחות חדה- פגם בלידה...] רעשי חפירה [לא בקונגו אלא בטוריא] מכיוון צומת מיכמש. תצפית קטנה לכיוון ורואים כמה פנסים פה ושם על ההר....

שומעים מרחוק מכונית או רואים אורות קרבים- קולות החפירה מפסיקים. מכיוון ואנו מאוד חכמים בנוסף [וגם מאוד ענוים] קישרנו את הכול לגורם נוסף- רעש של מנוע שפעל חזק מאוד- רכב ששבר במשיכה נעילה מסויימת... טלאפון למוקד... ועוד טלאפון למוקד... {בשמחת תורה, כן.... אנשים דתיים...} ומגיעים הצבא ועוד רכב ביטחון אזרחי- מס' יריות באוויר רכב ערבי שנימלט מהמקום ולא ניתפס.... או בקיצור גנבי חשמל- אלו שעושים שלא יהיה אור על הכביש... מסוכן לא?!

ב"ה היום רמת מגרון היתבגרה ודבר כזה היה זוכה לטיפול ולא לחילול של החג סתם [הזמנת הצבא....  קחחחח]....

אז בת חייל- אנחנו לא צריכים הערכה של אף אחד ואמפתיה מאף אחד את הלילות שם בקור ופחד מפני ערבים לא את עשית אלא אנחנו. ואת הימים של אכילת לחם יבש מעצרים וכו' [ואני יכול גם לאמר חטיפות...] או לפחות 4 פעמים שאני יכול להגיד שהייתי לבד מול רוצחים פוטנציאליים מאוד, אז כן, זה מי שאנחנו. אנחנו בלענו כבר מספיק האשמות ובכל זאת ביצענו את המשימות שא"י הציבה לפנינו... מקווה שתביני.

בברכת "בת בבל השדודה אשרי שישלם לך את גמולך שגמלת לנו- אשרי שיאחז וניפץ עולליך אל הסלע" במהרה בימינו אמן.

לדעתי, אתם כן צריכים הערכהאני17

מי זה אתם? אנחנו, אנחנו צריכם הערכה, הסכמה, עזרה ומה שאתה לא רוצה מכמה שיותר אנשים. כמובן שלא נעשה הכל בשביל זה אבל זה דבר חשוב. אם תגיד לכולם שהם לא מעניינים אותך אז אתה לא תעניין אותם. ואל תגיד שאתה לא צריך שיתעניינו בך כי בנאדם, עד כמה שיש בו כוחות, אידיאלים והכל הוא לא יכול לנצח את כל העולם לבד.

אמן!נשמת אמונה
עבר עריכה על ידי נשמת אמונה בתאריך ה' חשון תשע"ב 07:25

ב"ה.

כל מילה חקוקה בסלע. (dovi2)

לאו דווקא סלע, סתם אבן שעפה על הכביש...dovi2
אני מאוד מעריכה אותך ואת כל חבריךבת חייל

ושמחה לשמוע קול שפוי ומאוזן שיודע את הגבולות.

מאחלת לכם שתדעו להוקיע מתוככם את אלה שרק מוציאים לכם שם רע

ועוברים את כל הגבולות, או כמו שכינית אותם- "אידיוט שקופץ ראש..."

ואז אני בטוחה שתזכו ליותר תמיכה מסביב,

כי באמת אתם משתדלים לעשות מסירות נפש אמיתית לא"י בסה"כ,

אז אין סיבה שלא תזכו לתמיכה הזו.

ושמחתי לשמוע סופסוף תשובה עניינית, אז תודה.

אבל איזה זכות יש לי להוקיע?!dovi2
עבר עריכה על ידי dovi2 בתאריך ה' חשון תשע"ב 13:27

איזה זכות יש לי להוקיע את מי שסובל בשטח? ואני ינסה להסביר:

היום אני לא נימצא מספיק בשטח ברמת מגרון. ולו יצוייר שאני חוטף אבן בציר שם לייד, אז סביר מאוד שאני יתעצבן אבל מה שבטוח שאני ימשיך לתת את הגיבוי לרמת מגרון במה שאוכל גם אחר כך מהסיבה הפשוטה- אני מבין שהמשך האחיזה העיקשת בארץ והפריצה קדימה [שהיום רמת מיגרון היא כמעט הבודדה שמחזיקה בדגלים האלו] חשובה יותר מסריטה ברכב שלי/פנצ'ר ואפילו מהחיים שלי...

* לפני כמה חודשים בעלון של מטה בנימין פורסם שם גם משהו בנושא- הפעם מזווית אחרת. על זה שנורא מסוכן שעוצרים לטרמפיסטים לייד רמת מיגרון! אז מה נגיד?! מחר יקום פלוני בהתיישבות, איזה מחר! כבר אתמול קמו הרבה פלוניים בהתיישבות ואמרו שרמת מיגרון היא שריפת האסמים בירושלים הנצורה וכו'...

ושלשום קם בהתיישבות איזה שנלר אחד ואחר כך גם איזה ליברמן אחד.... ומה דעתם על ההתיישבות?! [אני17- אם נקשיב לכל מי שמותח עלינו ביקורת החל בגודל הכיפה והפאות וכלה בזריקת אבנים כזו או אחרת אנחנו לא נגיע רחוק...].

בת חייל, את אומרת לי- תוקיע מתוכך ואני אומר לך כמתנחלת טיפוסית- תוקיעי מתוכך את כל אותם ""מתנחלים"" למחצה לשליש ולרביע שחושבים שההתיישבות בארץ היא וילות בזול וחיי תפנוקים {וכן, יש יותר מדי התנחלויות בורגניות של אנשים ששכחו שיו"ש היא חזית בכל מה שקשור לא"י ובחזית יש מלחמה ומלחמה זה לא תמיד נעים...- מהתפיסה הזו אגב הגיעו אלינו הסכמי המאחזים למיניהם...}.

יצא לי ליסוע פעם עם ביתאלניק שלא הסכים לעצור לי בצומת רחלים כי פעם לפני 6 שנים היה שם פיגוע... 

ולא מזמן יצא לי לתפוס טרמפים בגבעה הצרפתית ושאלתי איזה ביתאלניק אחר אם מיתחשק לו לעצור לי  ברמת מגרון, תשובתו הייתה:"לא רק שאני לא יעצור לך שם אני גם לא יעלה אותך בכלל!" עיניין אותי לדעת מה הסרט שלו אז אחרי דין ודברים עליתי איתו עד בית אל. שורה תחתונה של טענותיו: א. סכנת נפשות- תאונות דרכים. ב. סכנת נפשות- חטיפות.

תשובות-: א. ע"פ חוק  בכביש הזה [ציר 60] מותר לנסוע רק על 80. אחרי האמבטיה לכיוון התחנת דלק יש גם משולש אזהרה מפני סיבוב חד- תאט את הרכב ל-60. אתה יודע שעוד מעט יש טרמפיאדה של חברה מרמת מיגרון- תאט ל-20 ותעצור להם.... ובכיוון ההפוך אין  בעיה זו עליה ויותר קל לעצור שם.

ב. חטיפות?!  אז בוא נגיד לכם משהו בורגני היתיישבות חביבים- אנחנו במלחמה על כל פיפס בארץ הזאת! ובמלחמה כמו במלחמה, יש גם נפגעים בצד שלנו!! זה שאת הבן שלך שלחת להיות קצין/ללמוד פסיכואנלוידע מה באוניברסיטה ובמקומו את מלאכת הכיבוש של הארץ צריכה לעשות בחורה בת 17 זאת בעיה שלך חביבי, ומאיפה החוצפה הזו שלך לבוא אלינו בטענות?!

עד כאן פריקות.

מכאן ואילך סיכום:

אני17- הערכה לא מזיקה וכמובן שאם יש אופציה לקבל הערכה אז למה לא. אבל- אני לא באמת מצפה להערכה מאנשים שערכי הדתי לאומי שלהם מסתיימים בכיפה הסרוגה שלראשם....

בת חייל- אני בטוח לגמרי שהפגיעה באותו יהודי מבית אל נעשתה בשוגג. חשוב מאוד לדאוג שדברים כאלו לא ישנו! {אם תעשי שבת ברמת מגרון זה בהחלט תיחשב לדאגה שדברים כאלו לא ישנו... ואני בטוח שגם תיהיה לך אוזן קשבת. דברים כאלו לא נעשים בכוונה תחילה ולתקוף תופעות כאלו/לגנות/להוקיע יכול לגרום להמשך התופעה ולא להרגעתה}.

מטזמ"מ- שב במאורה שלך לפני שאני שולח אליך את דרדסאבא עם קרני שמש.

והבהרה לסיום- לא היה לי כאן כל כוונה לתקוף אי מי מחברי הפורום אישית [אלו שאינם טרוליים].

טוב, אז ת'אמתבת חייל

שנתת לי כמה נקודות למחשבה,

עם זאת, אני לא מסכימה איתך שכל זה יותר חשוב מהחיים שלי, בגלל שהאבן הזו שחו"ח יכולה להיזרק על יהודי בטעות ולהרוג אותו, היא לא אבן שעוזרת להמשך אחיזה עיקשת בארץ.זוהי דעתי.

בכל מקרה, אחרי מחשבה נוספת על כל העניין, אין לי מה לדון אף אחד כי באמת אני לא מכירה את המציאות שאתם חיים בה. באתי רק להביע את כאבי ולנסות להבין.

ומקוה שזה קצת פתח ת'עיניים של אנשים פה.

"זוהו פגיעות" - מי זיהה? השב"כ? אתה?אנונימי (פותח)

או שהראשון מייתר את השני?

לפי מה נוסעי הרכבים שכביכול נפגעו יודעים שמדובר ביהודים (כי הרי הערבים אף פעם לא מיידים אבנים), ולא רק שמדובר ביהודים אלא בתושבי מאחז ספציפי? איפה זה נכתב בגוגל גרופס של בית אל? אפשר ציטוט?

אבל גם אם נניח שהיה דו"צ פעם או פעמיים - אז מה? דו"צ זה חלק מצער אך בלתי נמנע מכל לחימה.

בצה"ל חיילים מחסלים אחד את השני בדו"צים כל הזמן. אף פעם לא שמעתי תומך צה"ל שאמר שהוא מפסיק לתמוך בצבא ורואה בכל הצבא חבורה של דבילים מטורפים בגלל דו"צ אחד. 

לא זוהו שום פגיעות. הכל חירטוטים.יהודי מרמ"ג

לרכב של יהודה עציון נגרם פנצ'ר והוא החליט שזה מאבן שתושבי רמת מגרון זרקו על הכביש.

וואלה צודקסטלה
אם את חושבת שזה בייעתי לזרוק על ערביםדי"מ

ממש אין לי כוח להתווכח איתך

אבל בקשר לזה שנוסעים שם גם יהודים ברוך ה' המדינה עשתה לנו חיים קלים ואמרה שפלאסטינים חייבים ללכת עם צלוחית צהובה

חוץ מזה שמעת פעם על דו"צ?

כי בצבא יש הרבה יותר דוצי"ם מאשר בתג מחיר (ואני מדבר על אחוזים)

חוץ מזה שלפעמים קורים מזה דברים טובים (שגיל דשא אמר שחטף אבן בחוות גלעד)

לא שמעת?די"מ

סליחה טעות התכוונתי לכתוב לוחית לבנה וישראלים לוחית צהובה

לא נורא לא מתים מטעיות

תלוי מאיזה טעויות...אדם כל שהוא

לגבי טעויות מהסוג שהשרשור עוסק בו, זה לא כזה בטוח...

מה אתה אומר?אנונימי (פותח)

אתה יודע כמה חיילים מתו מדו"צים?

הבעייה שהצבא עושה הכל כדי למנוע מקרים כאלה-משה ר-

וההוראות בטיחות הם מחמירות ביותר..

אבל לפי הסיפור פה עושה רושם של קלות ראש... כאילו דוצי"ם זה דבר שבשגרה..

בלבול שכלדי"מ

אנשים אם אתם לא מכירים את המציאות בשטח. תשתקו!

לא שמעתי על מקרים שמישו חטף אבן מיהודי.מישהי=)

סלחי לי, אבל אם כן, אז התקשורת מיד היתה פונה לעולם בכותרות גדולות..

למה בלבולי שכל?-משה ר-

ולא אמרתי שאני מכיר את המציאות בשטח פשוט לפי מה שכתבת שאם קרה דו"צ אז זה לא נורא כי זה טבעי במלחמות.. אבל זה ממש לא מצב טבעי וצריך לעשות הכל כדי למנוע את זה.

ברור שעושים הכלדי"מ

אבל זה עדיין קורה וזה לא סוף העולם

(ולפי מה שידוע לי כל הדוצי"ם שהיו בתגי מחיר חוץ מאולי ממש בודדים היו ברכוש ולא בגוף מה שאין כן בצבא)

ראש יצהרניקי(כמו שצריך!!!)שמוליק פיין

בס"ד

העניין שלנו הוא יותר מלחמה בערבים..

עיקר המלחמה היא נגד הערב רבאנונימי (פותח)

ובזה עיקר עבודתנו ומלחמתנו אנו לשבר ולמגר את כוח הערב רב... וכל מי שאינו עוסק בפועל במלחמה נגד הערב רב נעשה ממילא שותף לקליפת הערב רב ויהיה מי שיהיה מוטב לו שלא נברא (קול התור)

הערב רב שבתוכנו, מסוכן מהערבים הרבים שסביבנו.השם הוא המלך!
מה?!אני17

עיקר מלחמתנו היא בערבים! הם האוייב!

זה שיש כמה שמאלנים/ערב רב(?) שמפריעים לנו זה לא אומר שהמלחמה היא בהם.

עיקר מלחמתנו אינה בערבים.השם הוא המלך!
השמאלנים, כמו הערבים - רוצים לפגוע בגופנו, אך בשונה מהערבים, השמאל חפץ לפגוע גם בנשמתנו. הם חפצים לכונן פה ׳מדינת כל אזרחיה׳ בה לא רק שהערבים ירימו ראש על כל המשתמע מכך, אלא גם היהדות תירמס, תיפגע ותהיה משותקת. השמאל מקדש מלחמה בכל דבר יהודי -לאומי, והוא זה שגורם לרוב צרותינו, ומשתמש בערבים ככלי שרת למלחמתו בנו. עד שלא נבין שעיקר הבעיה אינה הערבים אלא השמאל - לא נוכל לשנות כמעט דבר, משום שכאשר התודעה פגומה - מה ערך יש למעשים כאלו או אחרים, הנובעים משיקול דעת מוטעה ולא אמיתי. לולא השמאל, היינו מצליחים לפתור גם את בעיית הערבים, אבל גם לו ניפטר מהערבים - עדיין נוותר עם השמאל החפץ ברעתנו. והלואי ובעז״ה ניפטר מאלו ומאלו, ויבוא גואל לציון.
המלחמה היא בציונים דרך הערביםדי"מ
המלחמה היא גם לא בציוניםשמשון ר

המלחמה היא על ארץ ישראל!!!!! ואנחנו נאבק עליה לא משנה מי זה יהיה וכמה הוא מחשיב את עצמו!  עם הערבים מפריעים, סבבה, נאבק בהם ואם המדינה, אז במדינה, אבל חשוב לציין שהמלחמה היא לא בערבים, היא על ארץ ישראל בילבד!!!

מסכים איתךאני17

אבל יש הבדל בין איך שאתה נלחם בערבים לבין איך שאתה "נלחם" בשמאלנים.

את הערבים אין שום בעיה להרוג במקרה שצריך, את היהודים לעומת זאת, אסור לחשוב על להרוג.

כמו שכתוב "יתמו חטאים" לא חוטאים.

חטאים פירושו אנשים שחוטאים הרבה.יהודי מרמ"ג

אני נאבק כשהמטרה הסופית היא להקים פה מלכות יהודיתדי"מ

ולכן אני נאבק בציונים אבל הדרך להלחם בהם היא דרך הערבים

שמוליק מה קרה התחלת להתקלקל?אנונימי (פותח)
לא פגעו באף יהודיעוקר הרים

הציטוטים מהביתאליסט הם-

1. "נקלענו לזריקת אבנים של יהודי מגבעת מגרון על ערבים, כמעט פגע בנו"

2. "בערך ב12:45 נסעתי בכביש 60 כאשר ראיתי שהתנועה נעצרת. כאשר התקרבתי

למקום הבחנתי שהכביש חסום לרוחב בכ10 מכוניות והאיזור מתחיל להתמלא
בצעירים ערבים. שאלתי אחד מהם מה קורה והוא הרים את ידו וסימן לי
שאשתוק.מכיון שהייתי היהודי היחיד במקום, הבנתי שאם אני לא רוצה להסתכן
בכך שיפליאו בי את מכותיהם עדיף שאסתלק מהמקום.למרות שהכביש היה די מלא
 הצלחתי לבצע פניית פרסה התרחקתי מהמקום."

כל הסיפור הוא ששני בורגנים תמימים נקלעו לבלאגן ונלחצו, לא נגרם להם שום נזק.

את לא מבינה את הנקודה..אין יאוש =]

לא זורקים אבנים על יהודים דווקא. 

זורקים אבנים על כבישים שהרוב הכמעט מוחלט של העוברים בו הוא ערבים.

אף יהודי מעולם לא נפגע מזריקת אבנים.

אה.. ועוד נקודה אחת- אנחנו לא זורקים אבנים כי הרסו לנו מאחזים, אלא כי עשו משו ליהודים [לפחות בד"כ]

אני הסקתי בהיגיון פשוטבת חייל

אחרי ששמעתי אתמול שצה"ל הרס לרמת מגרון מבנים.

גברת ענף עץ עבות מבית אלאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מטזמ"מ בתאריך ה' חשון תשע"ב 23:44
זה הגיון זה? לכי למטבח.

את זורקת לחלל הפורום טענה שעל פניו נכתבה בהשפעת סמי הזיה, ומסרבת לגבות את אותה הטענה עם עובדות כלשהן או לכל הפחות עם סיפור קוהרנטי.

בסיפור נורמלי (בדיוני או אוטנטי) יש פרטים מינימליים שאפשר לאמת או להפריך. למשל:

"ביום כך וכך בשעות הבוקר\ערב, אני, גברת ענף עץ אבות, נסעתי לכיוון\מכיוון בית אל. אז ראיתי המולה של יהודים מפחידים לאללה שנראו בדיוק כמו ערבים אבל ידעתי שזה יהודים כי יום\שבוע\חודש לפני כן פינו את רמת מיגרון. באותה העת\חצי שעה לאחר מכן זרקו עלי אבן ענקית שבערה באש תופת. הסלע השטני הזה ריסק את שמשת רכבי, פגע לי ברקה השמאלית וגרם לרכב הספורט הנוצץ שלי להתהפך ולגרום לתאונת שרשרת שהרגה 20 יהודים חפים מפשע, כולל אותי. עכשיו אני תקועה בתור ההמנה לגן עדן וכותבת משם דרך האייפון 4 שלי, שגם הוא נרצח בפעולת האיבה הנוראה. מזל שהתקינו שם חיבור אינטרנט אלחוטי, אחרת הייתי מתה משעמום (הבנתם? מתה! חהחהחהח...זה משחק מילים כאילו כזה כאילו)."

סייג לחכמה- שתיקה.בת חייל
סייג לאבינר - סטיהאנונימי (פותח)
דב, יש לך מזל שיש לך אליבי...dovi2

אחרת הייתי באמת חושב שאתה טעית בשיפוט ושיחררת איזה אבן לרכב עם לוחית צהובה...

חוץ מהמסקנה המאוד נבונה שלך שעדיף לא להיעצר עם ווינצ'וף כדאי להכניס עוד מסקנה- צריך לבדוק טוב טוב טוב את זהות בעל הרכב...

ואם אתה לא בטוח לגבי הזיהוי- פשוט תחכה לרכב הבא...

זה לא שיש פה דוצי"ם כתוצאה ממלחמה שמתנהלת בחוכמה יתירה אלא כתוצאה של אי מסוגלות לדגירה על הכיסא... וזה אולי מה שהכי מבדיל בין נוער למען לגופים אחרים- בנוער למען ידגרו על הביצה 9 חודש עד שיצא אפרוח של בת יענה.... בשאר הגופים ידגרו על הביצה שתי דקות ויצא תולעת... או נחש...

התגובות פה שלך ושל שמוליק לא ממש מוסיפים רמת מישכל ליצהר ראשיה שריה ויועציה... כך שעד שלא גמרתם את הבירור מול רבני יצהר ראשיה שריה ויועציה אל תבואו להגיד פה קישקושים כביכול בשמם. חבל.

אני לא יודע מה הלך שמה (כמו שאמרת יש לי אליבי)די"מ
עבר עריכה על ידי די"מ בתאריך ו' חשון תשע"ב 07:49

אני יודע שבדרך כלל אנ"ש זה אנשים עם ראש על הכתפים ולא זורקים עם זה לא 100% ערבי

ודווקא פעמים שהיו דוצי"ם זה היה באזורים המשתיכיים יותר לנוער למען מאשר ליצהר (כמו במקרה דנן רמ"ג)

ומי שדו"צ אחד יגרום לו לשנוא את רמ"ג הוא מטוטם וזה בעיה שלו

קוי נוער למען לא מיקומי נוער למען....dovi2
התכוונתי שמי שנמצא ברמה זה אנשים שיותר קשוריםדי"מ

לנוער למען מאשר יצהר

לידעתך אני כבר לא ברמה (אם זאת הייתה השאלה הבאה)

עזוב, בוא לא ניכנס לזה וזהו.dovi2

(-;אהודאחרונה

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך