אחדות בציבור, ומפלגה אחת בממשלה- היום יותר מתמיד.אנונימי (פותח)

שלום לכם! רציתי לפתוח כאן דיון כדי באמת להבין מהי דעתכם לאור המצב, על איחוד מפלגות בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי.

המצב כרגע הוא, שישנם 4 יישובים ומעל 200 משפחות שעומדות בפני גירוש. זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו עומדים בפני מציאות כזאת.. זה כבר קרה בעבר, והדרך העיקרית שבה פעלנו היתה הפגנות.

יצאנו לרחובות, חסמנו כבישים. תפסנו כותרות ועשינו פרובוקציות למכביר. צבענו את הארץ בכתום, על כל מכונית שניה היו מגוון סטיקרים עוצמתיים. הקיצונים שביננו הפליאו ביצירותיהם הכישרוניות ועיצבו בובות בדמותם של ראשי הממשלה כמחבלים. קיימנו למעלה מ200 הפגנות ועצרות ענק בתקופת ההתנתקות. שילבנו ידיים מהגוש ועד ירושליים. ביצרנו גגות ורוקנו פנצ'ריות מצמיגיהן. הבערנו פחים, והאוזון צעק הצילו. יצאנו למבצעי "פנים אל פנים", רקדנו ברחובות המרכז ומה -לא -עשינו.

ובסוף- הפסדנו.

תמיד בסוף עולה השאלה.."האם זאת היתה הדרך הנכונה". רבים מאיתנו התייאשו. הימין נכנס לשנת חורף ולתרדמת עמוקה מאוד. חלק גדול מאוד בציבור שלנו כבר לא מאמין בהפגנות. כבר לא מאמין ברחובות..

אני לא יודע אם אני בינהם. אני לא לגמרי התייאשתי מהרחובות..אבל שמתי לב- וזה הנקודה שבה רציתי לשאול אותכם- לרחובות מסוג אחר. למסדרונות הכנסת.

הקואליציה במדינת ישראל מורכבת ממספר מפלגות. חלקן חזקות מאוד ובעלי מנדטים במספר דו ספרתי- וחלקן מגרדות את ה3-4. מה שבטוח- כולם שם, למעלה בקואליציה, הם בעלי כוח. וכוח רב מאוד. תראו את ש"ס- מישהו יודע כמה כ ס ף הם הצליחו השנה להעביר לישיבות? כמה הם פיתחו את תשתיות המגזר שלהם? כמה העובדה שיש להם 3 שרים בממשלה הוסיפה לכוחן? הם בעלי כוח רב עד כדי כך, שבמחי יד ובמשפט אחד הם יכולים לפרק את הממשלה, משום שהם מהמרכיבים אותה. 

וזאת הנקודה.

לנו, לציבור הדתי לאומי, שוחר ארץ ישראל, יש כידוע שתי מפלגות בכנסת. אחת מתוכם היא בקואליציה, באותה ממשלה שהרסה ומאיימת להמשיך להחריב את ההתיישבות, יצירת כפינו. אני לא רוצה להיכנס לוויכוחים "מה הבית היהודי צריך לעשות אם וכאשר"- אני רוצה להסב את תשומת ליבכם לעצם האפשרות הזאת של מניעת, או לפחות עיכוב משמעותי, ביצוע ההחלטות שהממשלה מקבלת.

הסקרים מראים, שאם שתי המפלגות יתאחדו- יהיה למפלגה המאוחדת 9-10 מנדטים. 10 מנדטים!!!! אתם קולטים איזה כוח??? נדמה לי שהמשותף רב על השונה, והאינטרס הכללי של שמירה על ארץ ישראל ועל יהודה ושומרון- גובר על כל וויכוחי הדת ושאר נקודות המחלוקת..יהיו אשר יהיו. הפערים אינם כל כך גדולים, ואנו חייבים להתאחד כדי לשמור על הארץ הזאת. די לנו מהפגנות, ומיום פקודה..בואו נמנע מצב כזה מלכתחילה. אין שום סיבה שלציבור גדול כל כך כמו שלנו לא יהיה ייצוג הולם, מפלגה גדולה וחזקה בממשלה. בואו נתאחד! בואו נמנע את ההרס הבא..הרי הממשלה הזאת היא לא הממשלה שתשא ותתן על מדינה פלסטינית. זהות הממשלה הבאה היא הקריטית. בואו נרכיב אותה, בואו נצבור כוח! 

די לנו מוויכוחים ילדותיים, די לנו ממחלוקות ומריבים כשברקע הD-9 מתניע ומחמם מנועים. ארץ ישראל כל כך חשובה לנו, וכשאנחנו מסתכלים אחורה, לגירוש מגוש קטיף, לעמונה, לימית אפילו- אנחנו מבינים כמה אנחנו חייבים למנוע את זה מבעוד מועד. למנוע מהחלטות כאלה להגיע לדיון בכלל. בואו נתאחד, ונשמור על ארץ ישראל בדרך הנכונה יותר.

אחדות בין המפלגות- עכשיו!!!

אחדות....כל הזמן שמח

אנחנו ממש בעיניין של אחדות,ופשוט צריך להבין שהבית היהודי הוא בכלל לא קשור לציבור שלנו,ולכן אנחנו ממש מאוחדים-איחוד לאומי! זהו איזה עוד איחוד חסר לכם.

לא קראתי את הכל,לא היה לי זמן בעזרת ה' אני יענה לך אח"כ....

אבל דבר אחד שיוכיח את מה שכתבתי-הרשקוביץ נלחם בהתישבות-גבעת אסף בפרט והוא גילה את הפרצוף שלו!

זה לא נכון.אנונימי (פותח)

הבית היהודי הוא חלק בלתי נפרד מהציבור שלנו. קהל המצביעים שלו הם דתי לאומי קצת יותר בורגני ועירוני.

זאת תהיה טעות לנסות להציג אותם כלא שייכים, במיוחד שנקודות המחלוקת הן מזעריות כל כך ושהאינטרסים המשותפים רבים כל כך. 

שים לב למה שהסקרים אומרים- אתה מוותר על 10 מנטדים וכוח רב מאוד, ובוחר להתנגח ראש בראש עם עצמך, עם ציבור שבוא חלק ממך. 

והרשקוביץ בסך הכל התלונן על כמה חבר'ה שהפיצו שקרים עליו, זה לא אומר שהוא נלחם בהתיישבות.

אחי אתה טועה!!!כל הזמן שמח

הוא שקרן-אני חבר במטה גבעת אסף ולא היה כאלה דברים!!!

פשוט גילנו לכל העם שלא אכפת לו מא"י בכלל,והעם קלט את זה,והוא נבהל לכן הוא משקר בשביל לנסות אולי נסיוםן אחרון....

הסקרים אומרים שאפ' מנדט אחד הוא לא מקבל.

"במיוחד שנקודות המחלוקת הן מזעריות כל כך ושהאינטרסים המשותפים רבים כל כך. "

מה אתה אומר-מה הקשר שלנו עליו?,הוא לא נלחם על א"י בכלל,ואפילו מקטין את הערך שלה,למשל זה שהוא אמר שהבעיה שהייתה אם צהר זה יותר חמור מא"י היה נשמע ממנו כאילו אנחנו פועלים על דברים הרבה יותר חשובים וא"י זה לא הנקודה שלי.

זה לא הציבור הדתי לאומי,זה הציבור הדתי לא לאומי.

באמת אחי די נמאס לחבר בין שתי דברים נפרדים,אין שום קשר,אפילו הסוג כיפה שלנו לא אותו דבר....שלנו היא גדולה ושלו היא קטנה

בקיצר הוא מיזרוחניק,ואנחנו לא!!

הם דתיים ולאומיים לא פחות מאיתנו.אנונימי (פותח)

אחי, אני באמת חושב שכדאי לצאת רגע מהבועה..אתה עושה הכללה מאוד גסה וגדולה כשאתה אומר שלכל המצביעים לבית היהודי יש כיפה קטנה, שהם לא לאומיים, שארץ ישראל לא חשובה להם..

אלו שטויות.

אנחנו והם זה אותו ציבור. דתיים ולאומיים. אנחנו בסך הכל אנשים מעשה יותר. קצת יותר קיצוניים..הם בעלי משפחות, חיים להם בפ"ת, במודיעין..אבל אכפת להם לא פחות ממך מהארץ. גם הם יצאו החוצה לרחוב בהפגנות נגד אוסלו ונגד ההתנתקות, גם להם יש קשר. ואפילו חזק. 

הם לאומיים ביותר. אורי אורבך לא לאומי? זבולון אורלב לא לאומי? אחי, צא מהסרט הילדותי הזה. זה לא שחור או לבן, יש אנשים שלמרות דעתם בוחרים להיות פחות קיצוניים, ופחות מעשיים. ואנחנו צריכים לכבד אותם ואת הבחירה שלהם. תאמין לי שהם תומכים בהתיישבות בכל ליבם. וזה שהמפלגה שלהם לא מראה את זה- זה כבר משהו אחר.

אני הבאתי לך את הנתון היחידי שצריך לעניין פה: אם המפלגות יתאחדו- יש 10 מנטדים. וגם אם יהיו 8, הכל עדיף מה4 האומלל שיש לנו היום. 

ותאמין לי, יש לי ביקורת על הבית היהודי מפה עד הודעה חדשה...אבל אני חושב שכדי לשמור על הדבר החשוב ביותר לנו כרגע, אנחנו פשוט צריכים לשים את הויכוחים בצד ולנסות להציל את הארץ.

שניכם טועים.יזהר

השאלה היא לא אם הם לאומיים באמת, אלא אם הם דתיים באמת.

הם לא זה ולא זה.השם הוא המלך!
יש בעיה עם כיפה קטנה???951753

לא יודע מה איתך, לי יש כיפה קטנה, ותאמין לי, אני מקפיד יותר מהרבה שחובשים כיפה גדולה.

אין שום הצדקה לשפוט אנשים ע"פ מראה חיצוני...

יום טוב

על ראש הגנב..יזהר

מי דיבר על כיפה קטנה?

הבעיה האמיתיתאדרעי

סתם שתדעו הניסיונות לאחד הם רציניים ביותר לפחות מבחינת אורבך והרשקוביץ

יש בעיה עם מוסדות הישנים של המפד"ל ציריהם הישנים

(שלא תאמינו כמה הם משפיעים לצערינו על חלק מישיבות ההסדר)

בקיצור אחרי הבעיות הללו הכל יהיה יותר קל

ותתארו לעצמיכם מה יקרה אם הבית היהודי לא יעבור ולאיחוד יהיה 5 שזה מאוד הגיוני

אולי יחדשו את מימד בעבודה אך בקדנציה הזאת יהיה הרס נוראי 

אתה באמת חושב שמשהו עומד להצביע לבית היהודי?מרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך י"ג חשון תשע"ב 14:40

אחרי מה שהבוגד דניאל הרשקוביץ עושה, לא הרבה יצביעו להם. אז אם אתם כ"כ רוצים להתאחד תחשבו טוב, כי זה יביא לכם רק נזק.

לצערנו אתה לא מייצג את המפלגה שלך טוב!כל הזמן שמח

איחוד לאומי לא סתם פרשו,הרבנים שלנו אמרו את זה...ויש לזה הרבה טעם.

והרבה הרבה אמת,אי אפשר לחבר שני דברים הפוכים(לא,לא זהים אלה ממש הפוכים.)

לא הפוכים ולא בטיח. יש מחלוקות.אנונימי (פותח)

וכמו שאמרתי, יש המון במשותף. פעם הרי היינו מפלגה אחת. 

תסביר איזה דברים הבית היהודי עשהכל הזמן שמח

ואיזה איחוד לאומי.....ותגלה שאין שום קשר!!

אני מציע לך לשאול את הח"כים הנכבדים מהמפז"ליזהר

אם הם מוכנים להתאחד גם עם מיכאל בן ארי.

כבר כתב פעם בתקשורת אותו אורבך, שאמא דתית לאומית תעדיף בן מסומם ולא בן כהניסט.

ברור שהם ירצו...כל הזמן שמח

כי אם לא,מאיפה יהיה להם כסף?

הרי הם לא יעברו את אחוז החסימה...

הם בהחלט רוצים.אנונימי (פותח)
ושוב אתם מתעלמים מהנקודה העיקרית. הנקודה שיהיו לנו 10 מנדטים וכוח רב בכנסת, ונוכל למנוע את הגירוש עוד לפני שהוא יעלה לדיון.

אתם מעדיפים להמשיך במחלוקות, בפילוג, ושוכחים מהי תכליתה של אהבת ישראל.. תנהגו בחוכמה ותבינו איזה כוח יהיה לנו!

לא נצטרך יותר לעשות ביצורים ולגדר גגות.
לא נצטרך יותר להילחם במלחמת ההתשה של ״הרסת-בניתי״
לא נצטרך יותר ללמוד שמות של שוטרי יס״מ ושב״כ
לא נצטרך יותר לצאת לרחובות, נואשים לכל מיקרופון או מצלמה.
לא נצטרך יותר לפעול בחשאי ולעקוף את החוקים.
לא נצטרך יותר לממן הכל מכיסנו ומתרומות.
נוכל למנוע את זה מראש..

אני מציע שתפסיקי להתעסק בבית היהודי ובהישגיו.
תנסו להבין כמה גדול כוחו של האיחוד הזה!!!
איחוד כזה הוא אסון ציבורי ולאומי.השם הוא המלך!
רק לפני כמה שנים היתה מפלגה משותפת של 12 מנדטים. לא ראינו שזה הועיל יותר מדי. איחוד עם כאלו שבזים לתלמידי חכמים ויושבים בממשלה שעוקרת יהודים ומשחררת מרצחים (והעומד בראשם עוד כותב כתב פלסתר הקרוי אצלו ׳פסק הלכה׳ ועוסק ב׳מצווה׳ לשחרר מרצחים), וקוראים לצית לפקודות אנטישמיות וגזעניות - איחוד כזה משמעו מחיקת הדתיות והלאומיות מהאיחוד הלאומי, ומתן כוח לפורקי עול (מפלגה כזו קרוב לודאי שתצטרף לכל קואליציה). איחוד כזה אסור שיהיה.
אני לא יכולה להגיד בשם אף אחד חוץ מעצמיאלירז

לא אצביע למפלגה מאוחדת של הבית ה--- והאיחוד הלאומי.

מה שבטוח זהדניאלה .ד.

שבנתיים המנדטים נמוכים אצל 2 המפלגות בציבור בעקבות הפילוג וגם בעקבות חוסר הקשר בין העם לאיחוד הלאומי.

אתמול היתה לי שיחה עם חברות על פוליטיקה ועינייניה

זה קצת עזר לי לחשוב לדוג' על פעולת תג מחיר שהיא יעילה מאוד!

אך אולי לזמן קצר בנוסף לכך הפעולה הזאת יוצרת גם הרבה קרע בעם.. מדוע?

כי אנשים רואים את המתנחלים המנותקים מהעם גרים בתוך חורים ולוקחים את החוק לידיים

לקיחת החוק לידיים מחלישה את האופי של העם עוד יותר..

ומחלישה את כוחו של צה"ל בתור צבא למדינה!

כשרואים כמה אנחנו מפולגים, טוב לערבים לראות אותנו מתווכחים עם עצמינו!!

לא חושבת שמזיז לערבים שאנחנו פוגעים להם במסגדים.. טוב להם לראות אותנו^

כן אני גם חושבת שהמדינה שלנו לא פועלת כיום כמדינה, והיא רוב הפעמים מתקפלת

ונכנעת לערבים.אז

מה צריך לעשות? להמשיך קרע???

או אולי להתחבר לעם תוך כדי פעילות במאחזים ובגבעות? ועידון פעולת תג מחיר?

להכנס לאט לאט לממשלה.. תוך מנהיגות אחת מאוחדת בינינו.. תוך אמונה בעצמינו.. וביכולת שלנו בתור

ציבור ובתור בנים של הקב"ה.

אבל אולי יש מקום לחשוב.. על איזה איחוד.. לנסות להתחיל להכנס יותר לממשלה חזק, יותר אנשים

יותר נוער, יותר מנהיגות...

לפני שאתם באים לסתור את דברי.. תחשבו על זה כמה דק', אפילו יום יומיים זה טוב..

אני טיפוס שמברר.. לא קובע מיד.

בואו נברר יחד, אולי הפתרון הוא משהו קצת שונה.

מקווה שהובנתי!

דניאלה מהגירוש מפלגת הבית לא רלוונטית יותר-משה ר-

מבחינתי להצביע להם ולהצביע לעבודה אותו דבר... (זה נשמע אולי קצת מוגזם אבל ככה אני מרגיש)

הם לא קרובים בכלל בעשייה שלהם לאיחוד הלאומי והם (הבית) עושים הרבה יותר נזק מאשר תועלת, אותי באופן אישי הם לא מייצגים..

סליחה שאני אומר את זה אבל אלו אנשים שהכיסא חשוב להם יותר מכל אידיאל אחד..

תראי את מיכאל בן ארי איך הוא עובד בלי פוזות ובלי בלבולי מוח..

ישמצב אתה צודק |לוקח בערבון מוגבל|דניאלה .ד.

אבל אולי, אולי אם אנחנו לא נהיה כאלה.. ואם נהיה שונים

נהיה אנשים שבאמת רוצים לשנות מבפנים, אך נשאר עם ההשקפה שלנו.

למרות הקושי בלעבוד עם אנשים ששונים מאיתנו בהשקפות עולם..

יתחילו להעריך באמת את המעשים שלנו...

כי הם באים ממקום שמחובר יותר לעם.

נשמע קשה.. וגם קשה בתכל'ס.. אבל אולי אפשרי

יהודי לא משתתף בבחירות הטמאות לכנסת המיניםאנונימי (פותח)

המצביע ג' ביום ג' נכנס ל-ג' (גהנום)אנונימי (פותח)

גם סטיקר ישן של נטו"ק

זאת הדרך לשנות דברים ולפעול למען מטרות שחשובות לך-משה ר-

תהיה בטוח שבלי נציגים בממשלה (שפועלים באמת) המצב שלך לא יהיה יותר טוב...

שדרותי? גם אני. מי זה?אנונימי (פותח)
סטיקר -האדמו"ר מצנעא

פשקוויל מזרוחניקי.

זאת לא הנקודהיזהר

אפשר וצריך לחטוף כמה שאפשר ולדאוג לאינטרסים של הקב"ה בבית המסחר לתקציבים וחוקים. הבעיה מתחילה כשמייחסים לו יכולות מעבר לכך.

אל תשכח להזמיןalex
את הרב מוטי אלון לחבק
את הרב אלי סדן לגרש
את זאב חבר לעשות עליך קופה
למה לבזות ת"ח??צעיר רענן

גם אם הם בספק.. עדיף מה שלא יודעים במאה אחוז[באמת ובתמים] לא סתם לדבר על אחרים.

תאכל'ס האיחוד הזה יהיה טוב עם הורשקוביץ ואורלב יצאו מהכנסת..

שיביאו אנשים אחרים..

מפדל ואיחוד לאומי צריכים להתאחד, שיהיה כח בכנסת..

אין מה לעשות, זה פיקוח נפשות ממש.

^^ הלוואי סולחה ואיחודדניאלה .ד.
תגובה: קחחחחחח.............. הדרישה הציבורית היא-dovi2

בית יהודי אאוט- איחוד לאומי אין. אחרי הטירוף האחרון של הרשקוביץ זה עומד להיות המצב.

ומי שבכל זאת יצביע לאורלב/הרש'קוביץ הוא לא מהציבור הדתי/תורני לאומי.

והטענה הזו היא כמו להגיד שנתאחד עם עתניאל שנלר....

אדם שכל מה שאכפת לו בחיים זה הכבוד והשררהalex
והוא משיג אותם על חשבון הגב שלי הוא מבזה את עצמו
^^צעיר רענן

בזה זה נכון, אני לא חולק עליך בקטע הזה.

אבל תן לו לבזות את עצמו, אל תעשה לו את המלאכה

אולי גם נתאחד עם מרץ??66

לא קשה לקלוט-הבית היהודי אנשים שלא כל כך מזיז להם מארץ ישראל! אין וגם לא יהיה על מה להתאחד איתם.

אז חבר'ה, אם לא איחוד - מה כן??אביב

אני באמת שואלת..!!

מה אנחנו יכולים לעשות? תראו איך ה"מיני-התנתקות" - (מיני-גירוש, יותר נכון.. :/) בא ומתקרב ואנחנו לא ממש מסוגלים לעשות יותר מידי. 

וזו אותה זעקה כבר שנים - 

לכו לתקשורת,

לכו לממשלה,

לכו לבתי המשפט.

כל שאר השיטות - לא הוכיחו את עצמן כמו שצריך!!

בדבר אחד השמאל חכם.. :/ ואנחנו ממש ממש לא.

.אנונימי (פותח)

טוב שלא הגזמת.אנונימי (פותח)

אני גם נגד הבית היהודי, ויש לי המון ביקורת עליהם. אבל כן אכפת להם, והם כן עושים מאמץ. אולי תפסיקו להתנהג כמו תינוקות שחושבים שהם יודעים הכל ולהוציא לעז סתם על דברים שאתם לא יודעים? יש לך מושג כמה הרשקוביץ פעל ועושה? כמה אורבך עושה? כמה אורלב עושה? 
ארץ ישראל מאוד חשובה להם. ונכון שיש ביקורת על הדרך בה הם פועלים (או יותר נכון לא פועלים), אבל קצת בגרות וענווה, להבין שאנחנו לא יודעים הכל.. זה לא יזיק.

טוב שלא השוות אותם לרע"מ-תע"ל

המבין הגדול...|דניאל פתח|כל הזמן שמח

אולי אתה תספר לנו כמה הם עשו?

נכון יש כאן חברה לא מבנים גדולים,ואפילו הם ראוים שהם לא עושים כלום!!

כלום זה כלום!!!!

אולי קצת כסף למוסדות,אבל אם הם לא היו עכשיו נבחרים.איחוד לאומי היה דדואג גם לזה,עכשיו שהאיחוד הלאומי רואה שהבית היהודי עושה רק את זה,הוא מחליט לטפל רק בדברים אחרים.

כל הזמן אתה חוזר על זה שיהיה הרבה יותר בבחירות.מאיפה אתה מביא את השטיות האלה.

אני ראיתי ודיברתי אם אנשים שבתוך הפוליטקא ממש והם אומרים שביחד יהיה להם 5,ואם איחוד לאומי ירוץ לבד הוא יגיע ל7.

אז בשביל מה להתחבר אם אנשים שאנחנו רוצים לזרוק אותם מהמחנה שלנו כבר.

בשביל מה לתת להם כוח?הם

בכלל לא דתים,ולא לאומים...מיי צריך אותם?

ודי להתיחס אלינו כלא מבנים כלום.....כי אנחנו חיים את הדברים האלו.(אני לא יודע מה איתך אבל אנחנו כן.)

מה האיחוד מצליח להזיז מהאופוזיציה? לענ"ד כלום.<אריאל>

רשימה מפורטת תתקבל בשמחה והבנה:

אחי היקראנונימי (פותח)
אין לך מושג כמה אתה טועה. גם אני בהתחלה חשבתי כמוך. מה לנו ולבית היהודי, ללייטים האלה אין כוח בגרוש.
אגב, אני יו״ר צוות ארץ ישראל בהנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי. אני רחוק מלהיות לא מבין. ואני אומר לך את הדברים האלה משיחה עם חברי הכנסת שלנו, וכן, גם עם מיכאל בן ארי. זאת לא רק דעתי האישית..

לשמחתי, כולם כמעט בעד האיחוד, שתי המפלגות מקיימות דיונים משותפים וסיורים משותפים ובע״ה המהלך יושלם עד הבחירות הבאות.

הסקר שהבאתי כאן הוא נתון מוכח והוא נערך ע״י מכון צמח והובא הן באתר של המפלגה והן בווי-נט.

ותסלח לי, אבל הבית היהודי עושה, ולא מעט, בשביל הציבור שלנו. עושה הרבה פחות מהאיחוד הלאומי, אבל גם שם יש אידיאלים ורצון.. ועם כל המחלוקות, עצם העובדה שהחכי״ם בעצמם רוצים להתאחד מעידה על זה שזה דבר טוב. אולי אתה לא תצביע בגלל זה- אבל אלפי אחרים- יצביעו ועוד איך.

כי אחדות היא דבר יפה.
קל וחומר אחדות בשביל ארץ ישראל.
זה שאתה ראש הקבוצהכל הזמן שמח

זה לא אומר כלום!

כי לבנתים,אחרי שיחות ארוכות אם כמה מהקבוצה שלך,התברר לי שאתם בכלל לא מיצגים את החברי כנסת שלנו.

(מקווה שלא עקצתי מידי..הייתי חייב)

אני בקשר אם הרבנים-הרב שטינר,הרב יעקב שפירא הרב מלמד,הרב ליאור והרב יעקב יוסף

הם אלו שנותנים לאיחוד הלאומי את הכח....וכולם בלי יוצא מן הכלל נגד "איחוד"!!!

(אני לא מעודכן בזמן האחרון ממש,אבל לא לפני הרבה זמן זה מה שהיה,אם אני טועה תשמח שתתקן אותי)

אני ישמח אם תוכל להביא לי כאן חבר כנסת באיחוד הלאומי חוץ מכצלה שבעד,ממש בעד בלי שום תכניקות וכוכביות.

אני שוב חוזר אני ישמח לקבל מה הבית היהודי עושה?(חוץ מתקצבים)שדיברו על זה כבר למעלה שהם ררק הורסים.

אני שוב לא מבין מה יפה בכח איחוד שהוא לא אמיתי?

כידוע הרב מלמד הוא הדגל של איחוד,ובזמנו שהיה את ההתפצלות הוא הסביר טוב מאוד למה טובה ההתפצלות.(בקוממיות זה התפרסם)

לא לחייות בסרט,מה שנייח אייל חושב ומדריך אותכם,זה לא אומר שזה האמת.

אני לא בא להתגאותאנונימי (פותח)

בזה שאני ר"צ. אני מנסה להסביר לך, אני בתוך העסק ונמצא בקשר יומיומי עם מי שבתכל'ס קובעים את פני הדברים. ונכון שמקשיבים מאוד לרבנים, ונכון שהרבנים נותנים כוח, אבל המפלגה הולכת לכיוון של איחוד.. זה המצב.

כשאני אומר כוח, אני מתכוון לכוח פוליטי..למה שהסקרים מראים, לעובדה שהאחדות תביא יותר מצביעים..

(וזאת עובדה אחי, די לנו מוויכוחי-סרק..) 

ואני לא רוצה לפתוח את הדיון על מה שקרה עם עבודה עיברית..אבל רק אגיד כמה דברים.

א. הדרישה לכשעצמה היא לא חוקית, ואין לנו שום אפשרות, למרות שאנחנו רוצים מאוד, לעשות את זה..בתור מפלגה חוקית.

ב. זה לא הדבר הכי דחוף עלי-אדמות, אנחנו עסוקים עד מעל לראש במאבק ובאירגון הפגנות, ובהשפעה על דעת הקהל..אתה מוזמן לבוא לראות.

ג. אנחנו נעשה את זה. אומנם לא בצורה רישמית, כי אסור לנו..אבל נעשה את זה. זה חשוב מאוד, זאת שמירה על הזהות שלנו וזאת חובתנו, ונעשה את זה כשתשקוט הסערה.

ד. עד היום החתמנו כבר 600-700 איש, עד שנחי אייל הורה לנו להפסיק, מהסיבה שציינתי.

אריה אלדד בעד. מיכאל בן ארי בעד חלקית, לפי מה שהבנתי ממנו. אורי אריאל מוביל את המהלך. 

תאמין לי שיש להם סיבות להיות בעד.

אתה צריך להבין אחי, הבית היהודי מייצג ציבור גדול..3 מנדטים זה לא דבר שאפשר להתעלם ממנו. אי אפשר להכחיש שיש כאן ציבור שאולי הוא פחות חזק תורנית, אבל הוא גדול ומשמעותי וגם הוא רוצה להיאבק על ארץ ישראל. אחדות היא דבר הכרחי, קל וחומר אם היא תביא לנו כל כך הרבה כוח.

אני לא אומר שצריך להתפשר, אני אומר שצריך להיות מציאותיים..אתה צריך להבין שגם להם אכפת מאוד מארץ ישראל. מחובתנו למצוא את הדרך שמתאימה לשני הזרמים, ולהתאחד סביב האינטרס המשותף.

כפיש?

נמשיך....כל הזמן שמח

אני לא רוצה בכלל בכלל לדבר כאן על מה שהיה עם החתימות,זה דייון מפני עצמו ולא כאן המקום.

רק אני חייב להעיר על כמה נתונים שלא נכונים בכלל.

1.לא חוקית? זה חוקי.ועובדה שניח אייל בראיון בהקול היהודי התחמק ולא דיבר על זה שזה לא חוקי אלה הוא אמר שזה בגלל שלא היה מספיק מאורגן,מפה אתה רואה שבאמת אפילו הוא חושב ויודע שזה חוקי.

ואני לא אומר את זה סתם אלה יש עורכי דין שמאחורי הפרויקט הזה.

2.אני יכול לכתוב עוד גם על דבריך אלו אבל אם תרצה נפתח שרשור לבד בשביל זה.

3.לצערי אתם לא החתמם חתימות בטור ההנהגה,אלה כמה חברה מההנהגה החתימו באופן פרטי וגם זה היה ממש קצת(60),הם עזרו לנו עוד אבל בלי קשר כלל להנהגה,וכל השאר זה חברה צדקים מהפורום.(בזכות אלירז)בכללי אם יש לכם חתימות אני ישמח ממש לקבל.

4.אם אתם תמשיכו אתם תשחקו אותה בגדול!!

לגבי החברי כנסת ממש קשה לי להאמין,אבל אני לא בטוח,אני יברר את זה כי זה ממש קשה לי להאמין.

(גם אם כולם ירצו אני עדין יהיה נגד,כי הם לא אלוקים.)

לבן ארי אני ישמח אם תעלה לכאן את התנאים שלו.......ברור לכולנו שהוא לא התפשר על הדברים שכואבים לנו.

טוב אחי,תקשיב אני בכלל לא תמים בענין הפוליטי....אז ככה כול מי שבחר בהבית היהודי(לפחות הרוב) זה כי הם חשבו שהם לא עד כדי כך יגזימו בקטע של השמאל....למשל הרבה מישיבת הר המור, הרבה חברה שבחרו בו זה אנשים שחשבו שזה יהיה מפד"ל 2 אבל לצערנו זה היה הרבה יותר גרוע.

ברור לי שבבחירות הבאות הם לא יעברו את אחוז החסימה בדיוק כמו שהגמלאים ירדו לגמרי כי הם לא עשו כלום בדיוק כמו שהבית היהודי לא עשה כלום.

ואנחנו בוחרים בדרך התורה בלבד.

אי..צעיר רענןאחרונה

לא שמתי לב שנתנאל ענה

לא נורא..

דניאל -צעיר רענן

א) הדרישה עצמה חוקית - הדבר נבדק אם עו"ד,

ב) זה דבר מספיק חשוב שצריך להשקיע בשבילו את הזמן "אפילו" יותר מאיזה הפגנה שהיא באמצע משחק גיבוש של צעירי האיחוד הלאומי..

ג)לא כולם תומכים, כמו ראש הצוות בנות שנלחמת כדי שזה לא יצא..

ד) לא הוחתם 600-700 במסגרת ההנהגה, בקושי 70..

בעיינין אחר..

מאוד מוזר שצוות א"י מתנגד(ת) לקדושת השבת.

טוב שלא הגזמת.אנונימי (פותח)

אני גם נגד הבית היהודי, ויש לי המון ביקורת עליהם. אבל כן אכפת להם, והם כן עושים מאמץ. אולי תפסיקו להתנהג כמו תינוקות שחושבים שהם יודעים הכל ולהוציא לעז סתם על דברים שאתם לא יודעים? יש לך מושג כמה הרשקוביץ פעל ועושה? כמה אורבך עושה? כמה אורלב עושה? 
ארץ ישראל מאוד חשובה להם. ונכון שיש ביקורת על הדרך בה הם פועלים (או יותר נכון לא פועלים), אבל קצת בגרות וענווה, להבין שאנחנו לא יודעים הכל.. זה לא יזיק.

טוב שלא השוות אותם לרע"מ-תע"ל

חשוב לשתף פעולה. אבל לא בטוח שהליכה במפלגה אחת..אדם כל שהוא

תועיל מבחינת פוליטית, (יש אנשים שמצביעים לאחת המפלגות, ולא היו מצביעים למפלגה משותפת).

וגם מבחינת אחדות - יש הבדלים בדיעות בין המפלגות, בפרט בענין סדר העדיפויות, והרבה מריבות מיותרות נגרמות מנסיון  לקשור יחד אנשים שלא מסתדרים אחד עם השני. נראה שגם ההסטוריה של הקשר בין המפד"ל לאיחוד הלאומי מראה את זה.

אבל לשתף פעולה, ולמקד את הויכוחים לתחום העניני ולהמנע ממריבות מיותרות, זה בהחלט חשוב מאוד.

מישהו כאן באמת יודעאדם אחד

מה הרשקוביץ ואורלב ואורבך עושים בשביל א"י? אז איך אתם מדברים?

ונגיד, נגיד שהם לא פועלים בכלל בשביל א"י, יש עוד דברים שצריך לפעול בהם! למפלגה בכנסת יש עוד עשרות נושאים שהיא צריכה לפעול בהם! אז למה לא להתאחד, ושכצל'ה ובן ארי יתעסקו בנושאי א"י, והרשקוביץ ואורלב יעסקו בנושאים אחרים בוערים!

הדעה של עדיין לא מגובשת אבל--בת מזל

פשוט כואב לי הלב, ודוחה אות הדיבור הזה--

לא יודעת. הרגשה כאלו אנחנו כמה עמים שחיבים לחיות פה ביחד. בא לי לבכות!

אנחנו עם אחד!!!
לא שמתם לב??

איך אפשר לדבר ככה ולהשמיץ??

לנו נמאס להיות עם אחד עם אלה המבקשים להשמידנו...יהודי מרמ"ג
נמאס לנו גם להיות מפולגיםדניאלה .ד.
יופי אז תפסיקו אם אתם רוצים.יהודי מרמ"ג

לי נמאס שהמזרוחניקים כותבים מאמרים על אחדות ובאותו מאמר, כותבים "להוקיע את ביריוני תג מחיר" .

מקור ראשון רשמו שבת אחת לתת הרחקות מנהליות ולהשתמש בכל האמצעים נגד "הפורעים".

ושבוע אח"כ יצאו בבכי שהם ציבור נרדף, אחרי שנתנו הרחקה.

מחילה אבל עם אנשים כאלה, אי אפשר להיות באחדות.

דניאלה...כל הזמן שמח

אי אפשר לחבר דברים נפרדים.

זה בדיוק כמו שתגידי לחבר את איחוד לאומי אם ליכוד.

אנחנו בכלל לא מדברים על אותו גל.....

מה יעזור איחוד שקרי?

גם בכללי אני לא מבין למה את חושבת שאיחוד יעזור לנו מבחינה תקשורתית?

כ"כ צפוי.<אריאל>

הקדמה: 

אם הייתי שואל, את רוב חברי מהישיבה התיכונית על איחוד עם המפלגה הפנאטית של ה'איחוד הלאומי' הם היו מתנגדים לא פחות מההתגדות העזה שנראתה לי פה. 

גם הם לא ששים לקבל אתכם, את הציבור שלכם. 

וזו עיקר הבעיה- האינטרס חד הוא. אמנם הדרך שונה.

כולנו איננו רוצים בהחזרת יו"ש, נרתעים מהמהלך שהשמאל בונה וחותר לעברו מאז ההתנתקות מגוש קטיף. ואם איננו רוצים שזה יקרה, אנו צריכים להיות ביחד. 

התחזית לבחירות הקודמות- כשהיינו נפרדים: זה היה 4 לבית, 3 לאיחוד. לפי הפילוג באוכלוסיה הדתית. התחזית אם היינו מאוחדים- הייתה 10 מנדטים -- עוד שלוש מנדטים+ שצריכים לבוא רק בגלל האיחוד. קולות של מסורתיים, שמופנים בדר"כ לליכוד/ליברמן בגלל שהם יותר 'רצינים' ועושים משהו. 

האם הדתיים שמים להם לדגל להיות מפלגה שמצפצפת מהאופוזיציה ולא עושה כלום? 

האם הדתיים שמים להם לדגל להיות בקואליציה ולהיות בובות של המפלגה השלטת? 

לא ולא. וגם אם לפעמים כן, זה לא צריך להיות. 

כשתעלה הצעה לפנות חלקים מיהודה ושומרון- אל תחפשו פתרון ניסי, 'תפילה לעני', או אפילו התנגדות עזה. 

כי כלום לא יעזור חוץ מהתאחדות של שתי המפלגות והוספת מנדטים של כל חובשי הכיפה. התאחדות שצריך שתקרה כמה שיותר מהר.

----

הבית הם אמנם לא אנשים שתומכים בדרך של החזקת מאחזים, ביציאה שגרתית לנגד חוקי המדינה- כן, כמו שצוין הם יותר בורגנים, ועירונים--אז אני אוסיף, גם יותר ממלכתים. ולפי הבחירות האחרונות, הם גם יותר מכם. 

---

הייתי אומר הפוך לחברים שלי, לאותן אימהות שנרתעות מהדרך ה'לא יעילה' של התנגדות החוזרת על עצמה. 

שגם אם הדרך לא מוסכמת, המטרה שווה. 

---

המטרה? המטרה היא לא הויכוח אם להכנס לממשלה או לצאת, המטרה-- היא לא אותו המאחז, שעליו יש ויכוח אם ליישב או לא. המטרה- המטרה הכללית- היא כל יהודה ושומרון. 

כשאני שומע, פעילת שמאל שלא עושה הבחנה בין בין מעלה אדומים, למגרון, לבין רמת מגרון - "כולם צ"ל בלתי חוקים בעיניי, וכולם צריכים להתפנות למען מדינת ישראל" אני מבין שאם לא יהיה התאחדות, אנחנו צועדים לעבר משבר נוסף. 

המטרה של השמאל היא פינוי כל יו"ש, המטרה שלנו היא שמירה על כל יו"ש. וזה צריך להיות דגלה של המפלגה המאוחדת.

---

למי אני אצביע בבחירות הבאות? במצב הנוכחי, אני אקח פתק לבן, אזיל עליו דמעה- ואכניס למעטפה. 

--

סוף סוף מישהו עם שכל ישר.אנונימי (פותח)
למרות שאני חולק עליך בכמה נושאים ממה שכתבת- המסקנה היא נכונה. וזה מה שכתבתי למעלה:
יום פקודה, או כל התנגדות שהיא, לא ימנעו את ההרס.
הדרך הנכונה היא דרך מסדרונות הכנסת בדמות מפלגה גדולה, חזקה ומאוחדת.. שיש לה ״סיי״ גדול בקואליציה. רק ככה נוכל למנוע את זה אפילו משלב הדיונים.. תקלטו את זה כבר.
והבחירות האחרונות, אחי, הוכיחו ההיפך: הבית היהודי-3 מנטדים,איחוד לאומי- 4. ההיפך ממה שציינת למעלה. לנו יש יותר ציבור ויותר כוח.
מה שבטוח- אם נתאחד, הכוח יוכפל ואף ישולש.
אני מצטרףמר one

אני מסכים בכל מילה לדניאל23 הוא צודק באמת צריך איחוד תסתכלו בזמנו של זבולון המר 15 מנדטים !!!!!!!!!!

דניאל...כל הזמן שמח

בבחירות הקודמות שהם היוא ביחד.

כמה מנדטים היה?

אול תזכיר לי?

זה עוד היה שאנחנו כן בחרנו למפד"ל,כי לא היה שם את הרשקוביץ....

אז תצא מהסרט שלך.

עוד משהו שחשבתי עכשיו...כל הזמן שמח

זה שאם עכשיו הם לא יבחרו עוד....

אז אנחנו ניהיה הכי מאוחדים,כי פעם הבא הם כבר לא ירוצו,ואז יהיה רק איחוד לאומי,ועוד חצי לפחות מבוחרי הבית היהודי יבחרו בנו.....ואז זה יהיה איחוד מצוין.

איזה הוא חכם רואה את הנולד...

מצטער נתנאל-צעיר רענן

אבל זה ממש לא נכון,

יש מלא דתיים לאומיים רגילים, כן נדיר למצוא אותם במחוזותניו[ארבע אמות מחוץ לקריית משה חח סתם]

יש הרבה דתיים מצביעי ליכוד,

שהגישה שלהם מאוד מרכז, ואם יהיה משהו מאוחד של כל הדתיים לאומיים - מהלבירלים ביותר ועד הפאנטים ביותר[בכנסת-מיכאל], יהיה לנו כוח עצום.

אבל כשזה בא בזה שהאיחוד בלבד גדל - אותם אנשים ימשיכו להצביע למקומות אחרים..

אני דיברתי אם אנשים כאלה...כל הזמן שמח

איןם כזה דבר אנשים כאלה נקודה.

תקשיב רוב החברה הם ימנים כמו הרב כהנא בדיוק,רק שאצלם זה בוער רק בלב ובן ארי  עשה עבודה מטורפת

והסוג השני עדין לא ניראה לי יבחר לאיחוד כזה כי האיחוד הלאומי לא יסתיר את הדעות שלו בכלל...אנחנו עדין נעשה המון שרירים.....והציבור הזה שאתה קורא ליבראלי לא צריך אותו.(האמת שניראה לי שגם הוא יבחר הפעם באיחוד לאומי..יש לידוד כזה והוא אמר לי רק בן ארי.....מי צריך שפנים בכנסת)

חוץ מזה שאני לא צריך עוד קול בממשלה,אם הוא לא מצליח לאמר את הדעות שלו יפה.

תחשוב על זה.

אם אתה רוצה אני מסכים לדבר איתך 4 עניים ונראה מה תכתוב כאן!

חזית מאוחדת טכניתאנונימי (פותח)

כבר שנים רבות סוגיה זו מדירה שינה מעיני רבים וכבר עלתה ההצעה שהינה הטובה מכולן לעשות חזית דתית טכנית. דהיינו, שכולם ירוצו כרשימה מאוחדת אחת ובכנסת יפעלו כסיעות נפרדות המעלה הייחודית להצעה זו שכולם מאוחדים אך ללא חיובו של השונה והאחר להחליט כמוך (אגב הצעה זו הועלתה על מנת לעשות חזית דתית טכנית עם כל המפלגות הדתיות והחרדיות כולן אך לצערנו ראשי הפוליטיקאים והעסקנים לא רצו בזה...

גם אם לא מסכימים עם כל מפלגה- זה לשון הרע!אחי

תקשיבו, מזה צריך להזהר מלדבר ח"ו לשון הרע!!

לא קראתי את כל הדעות ואני לא כ'כ יודעת מה ההבדל בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי, אשמח עם מישו יסביר (בלי לשון  הרע!). אבל זה ממש נכון, לאו דוקא בקטע הזה, שצריך לאחד את עמ"י ואם עמ"י יהיה בעז"ה מאוחד (ואני לא יודעת באיזו דרך) אז נצליח לנצח בעז"ה את כל האויבים!! אמן ואמן!!

רמקולכולם לומדים שתי הלכות בשמירת הלשון כל יום ובעז"ה ננצח!! (ת'אויבים)  

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך