מה קורה להוראות פתיחה באש במדינה הזו???אלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ד חשון תשע"ב 08:26
וזה קורה רק כשמדובר ביהודים, פתאום האצבע קלה על ההדק...

אח החתן של ההרוג בפיגוע, נהרג גם הוא מאש צה"ל מזמן..
אני לא רוצה לבנות קונספירציה,אבל יש לי כאב בטן כשאני חושבת על כך ששניהם היו פעילים למען א"י...ולא נראה לי שיש לזה ביסוס.

בעתניאל,אבלים וכואבים..
מרצבך קשור ליהודה בן יוסף?ג. חללי מגרון
מי אתה לעזאזל?? איך אתה יודע מי האנשים?!אלירז
וכן.
הבת של הרב, נשואה לבן יוסף
זה כתוב ברוטר כבר לפני רבע שעה...ג. חללי מגרון

וחוצמזה ברוך הן יוסף הוא חבר שלי- אב אני לא עד כדי כך בקי מי הוא המחותן שלו.

משתתף בצער ובאבל היישוב הק' עתניאל

לא התפלאתי על השמות,אלא על הזיהוי המהיר של החתן.אלירז
כמה יהודים נהרגו (בנתיים....) מאש צה"ל?ג. חללי מגרון

ואת זו שכתבת שלחתן  של ההרוג יש  אח שנרצח מירי חיילי צה"ל.

אז עשיתי 1+1.

לא  כ"כ קשה

גם אני ידעתי מההרוגים..הוא רב היישוב לא?אבישי רחובות

לא. הרב רא"ם הכהן הוא רב הישוב.אלירז
כןמעוז אסתר

כן,הבת של הרב דן מרצבך זצוק"ל נשואה לאח של יהודה בן יוסף.

תג מחיר של צה"ל- לירות על מתנחלים בטענה שלג. חללי מגרון

נסיון דריסה...

היי,וואו,שלוט בעצמך..אלירז
אני שיערתי קונספירציה,כבר הפכת אותה לעובדה מוגמרת?
אני טוען את זה כבר הרבה זמןג. חללי מגרון

וזה גם דברים שאמר הרב דוד חי הכהן מיד אחרי הטרנספר בגוש קטיף.

וכבר אמר הרב הי"ד: "ניקח את גורלנו בידנו"

אם זה היה אצל הערביםמושיקו

הם היו הופכים עולמות כבר

ולא משנה אם זה טעות או די בכוונה צריך לעשות רעש ובאלגאן ולקבל פיצויים כמה שיותר על מנת שיפיקו לקחים

אחרי הכול הצבא לא יירה כ"כ מהר לכיווון ערבים

לוויה ב11 בירושלים.אלירז
איפה בי-ם?ג. חללי מגרון
פרטים יותר מדוייקים.אלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ד חשון תשע"ב 09:30
9:45 התכנסות בבית המדרש "חיבת הארץ" של הרב דן בעתניאל.
10:30 אוטובוסים לירושלים.
11:30 לוויה בהר הזיתים.
קורה שבנאדם לא שם לב שאמרו לו לעצוראנונימי (פותח)

קורה שחשבו שזה פיגוע. וקורה שהחיילים לא בא להם למות היום אז הם פתחו בירי, ולצערנו פגעו באדם.

הרי אם זה היה פלסטיני שהיו יורים בו סתם (לא מחבל) לא הייתם אומרים "מה קורה להוראות פתיחת אש במדינה הזו?"

הייתם אומרים "איזה יופי נהרג ערבי!!!!" אז מה לעשות שלפעמים קורות טעויות? אני מבטיח לך שהחיילים האלה לא יישנו טוב בלילה לשארית חייהם ולא צריך להוסים ולזרות מלח על הפצעים שלהם.

כן, אבל זה תמיד מעניין - כשזה יהיה ערבי >>>אלירז
החיילים יירו מקסימום בגלגלים של הרכב.
כשזה יהודי, זה כנראה בגובה מספיק בשביל להרוג.

ומה אתה? דובר צה"ל???
צודקת לחלוטיןג. חללי מגרון

אני לא אתפלא אם זה איזה חייל דרוזי\ שמאלנאצי

הבל הבלים אמר קהלת, הבל הבלים הכל הבל.אנונימי (פותח)
בואנה,סתום ת'פה או שתענה עניינית.אלירז
שלא תמצא גם את עצמך בטעות שווה להבל וריק!
לא הבנתי את התחביר של המשפטאנונימי (פותח)

אבל בכל מקרה היית אמורה להבין מדבריי שאני חושב שזה שטויות להגיד שצה"ל מנסה להרוג יהודים יותר מערבים.. רוב הגדול של החיילים הם ימנים ואפילו יכול להיות שהחיילים היורים היו דתיים!!!! תקשיבי לעצמך ותשמעי כמה מגוחכת הטענה הזו נשמעת!!!

כנראה שאתה לא בקיא בצורת הדיבור של שכונה ד בב"שאלירז
ותאמין לי חמוד,שככל שאני מקשיבה לעצמי ככה זה נשמע הגיוני יותר.
הפקודת, עוברת היום כ"כ הרבה גלגולים.. החייל הקטן לא מחליט בעצמו אם לירות..
ואומרים שבקשר עקבו אחרי הרכב הרבה זמן, מה שרק מחזק את ההשערה שלי.
שטויות, את נשמעת כמו אלה שחושביםאנונימי (פותח)

שהאמריקאים עשו את 9/11  בשביל להכנס לאפגניסטן. או בקיצור, תיאוריות מפגרות.

להזכיר לך שהחייליםן היו בטוחים שזה ערבי?במבליק

ולכן הם ירו!!!!!

שום קונספירציהאנונימי (פותח)

צה"ל רואה יהודי - צה"ל יורה.

לא צריך לעשות סיבוך מכל דבר.

חרטטןאנונימי (פותח)
אל תוציאו לע"ז על צה"לחנוצ'י

אבל אם כבר מחפשים קונספירציות יש מצב שנהלי הפתיחה באש השתנו לאחר שחרור המחבלים

ברוך דיין האמתמרדכי

או שבמקרה כזה גם אפשר להגיד ה' יקום דמו?

ולגבי הטענה הקודמת: אני באמת לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שצה"ל ירה על רכב ערבי בכזות מהירות, בלי לבדוק קודם. חוץ מי זה, שבמקרה שידוע שזה ערבי, צה"ל נותן הוראה לא לפתוח באש (וזאת הסיבה שלא ירו על אותו ערבי שנכנס השבוע ליישוב שלנו)

אז מה קרה שפתאוןם איו הבחנה? שפתאום יורים בלי לבדוק?

אתם אשכרה חיים בסרט!אנונימי (פותח)

למה שחייל יירצו להרוג יהודי???

תפסיקו לחשוב שהכל תיאוריות קונספירציות!!

אז גם הפיגוע באיתמר זה בעצמם חיילים מחופשים או אנשי שב"כ? וגם בפיגוע ליד בית חגי לפני קצת יותר משנה זה היו חיילים ברכב שיירו??

שלא תבינו לא נכון אני ממש מצטער על האנשים שנהרגו..

אבל אם זה זה היו ערבים שהיו ברכב והיו הורגים אותם גם אז הייתם קופצים ואומרים "הוראת פתיחה באש??" וכו'??

לא! הייתם אומרים ב"ה!

אז ברור שתגובת צה"ל צריכה להיות כזאת שכשהם רואים רכב נוסע ממש מהר ולא עוצר צריכים לירות בו! ולא חסרים מקרים שבו חיילים נהרגים במחסומים!

אולי זאת היתה טעות שלא ירו בגלגלים אבל התגובה היתה בסדר!

אף אחד לא האשים את החייל הקטן, אלא את מקבלי ההחלטואלירז
שבאמת לא ברור לי איך, אבל בד"כ קשה להם מאוד לאפשר פתיחה באש, ואילו במקרים שמדובר בסוף ביהודים, משום מה הפקודה ניתנת בקלות רבה מדי.
עדיין לא ענית על השאלה..אנונימי (פותח)

אם זה היו ערבים שהיו הורגים גם אז היית קופצת "הוראת פתיחה באש"??

ואני לא מקבל את העובדה שזה קורה אצל יהודים ולא אצל ערבים...אם את רוצה שאני אסכים איתך...תוכיחי! 

ודאי שהייתי שמחה על הרג ערבים. זה תפקידו של צהל!אלירז
וזה בכלל לא קשור לתהייה הנוכחית, כיון שהמציאות היא שלא נותנים לחיילים לירות בשטח קליע בודד, מלבד במטווחים.
תשאל כל טירון ירוק,פזמניק או איש קבע, הם יענו לך שזה נכון.
כמה חיילים שלנו נהרגו כי פחדו לירות בזקנה ערבייה שהסתירה מתחת לשמלה מחבל שגמר אותם?!
כמה חיילים שלנו נהרגו בלוחמה בשטח בנוי רק כדי לא להרוג "חפים מפשע" פלסטינים?!

אז למה כשהמקרה נוגע ליהודים, מתגלה בסוף שלא מספיק בדקו לפני שירו?!

אם ההתנהלות של אי בדיקה היתה גם מול הערבים, הייתי שותקת ובולעת את הכאב.
זה לא היה קורה אצל ערבים!!!!!!!השם הוא המלך!
נהלי הפתיחה באש לגבי ערבים הם כאלו שהחייל יכול כמעט למות עד שיוכל להגיב, ואם בטעות ירה לערבי בראש במקום ברגליים אז לא מן הנמנע שמנדלבליט יעמידו לדין - אך כשמדובר ביהודים, ניתן לירות בלי לחשוב בכלל. לפני כמה חודשים נערך בצה״ל ניסוי בו הם יורים למוות במתנחל שפורץ מחסום (אגב, הבאתי זאת כבר אז) - ואותו צה״ל גם הצדיק את רציחתו של בן יוסף לבנת הי״ד כי ׳פרץ מחסום׳. אין פה שום קונספריציה, יש פה צבא שמתעמר ביהודים, כשהם נרצחים ועושים לו רעש הוא ישר אומר שזו ׳תאונת דרכים׳, וממש לא מזיז להם אם עוד איזה מתנחל נהרג על ידם. פחות אחד לגרש. 
צה"ל רצח יהודים לא פעם ולא פעמייםאנונימי (פותח)

הטבח בגבעת האנטנות, רצח בניו לבנת (צה"ל הורה לשו"פים לירות), טבח אלטלנה. צה"ל יודע להבחין בין ל.ז ירוקה לצהובה.

תיאורית קונספירציה = תיאורית קשר. לא היה פה קשר, סתם ירי ביהודים כמו שהפרנטרים של צה"ל איתם יושבים קציני צה"ל על כוס קפה כל יום יורים ביהודים. תיכף תגיד שגם מפקדת הקישור והתיאום (DCO) זו המצאה.

לא מסכים!אנונימי (פותח)

אם זה היו ערבים שהיו הורגים גם אז הייתם קופצת "הוראת פתיחה באש"??

ותעשה טובה צה"ל הורה לשופי"ם לירות...אתה יכול להגיד על כל מקרה...ואני רואה פה שנתת 3 מקרים בתוך 65 שנה...שאחד מהם אני אני לא מכיר [אשמח לקישור בנושא גבעת האנטנות] ושניים מהם אני לא מקבל כ"טבח, ורצח" 

וחסרים מקרים שערבים גונבים מכוניות של יהודים ביו"ש???

אז אולי אתם תענו לי על השאלה...למה הרכב לא עצר???

היה ברור להם שברכב יושב יהודי. בערבי לא היו יוריםאנונימי (פותח)

משאית ערבית ביצעה דריסה באותו מקום בדיוק בהפרש של חצי שעה ואף אחד לא ירה. רכב שהוא ערבי בבירור ומבצע דריסה אמיתית - החיילים נזהרים. רכב בו בבירור יושב יהודי מזוקן, עם כיפה סרוגה גדולה, עם ל.ז צהובה - מפגיזים על הכיף כיפק.  

צריך להיות ממש הזוי כדי להאמין שלא מדובר ברצח מכוון.

נ.ב: מי אמר שבכלל סימנו לו לעצור והוא לא עצר בגלל שנרדם? דובר צה"ל. אתה מאמין לדו"צ אחרי שהוא קבע והפיץ לתקשורת שהרכב של משפחת פלמר התהפך בטעות בגלל שאשר פלמר הי"ד נרדם על ההגה? אם אחרי זה אתה מאמין לדובר צה"ל, יש לך בעיה קשה בתפיסת המציאות.

הסבירו לך כבר! - הבעיה היא שמשום מה כשזה ערבים66
עבר עריכה על ידי 66 בתאריך י"ד חשון תשע"ב 10:09

צה"ל אם בכלל (יעני אף פעם) הוא יורה ירי הרתעתי - ירי

לגלגלים או באוויר אבל משום מה, איכשהו עכשיו שזה דווקא לא ערבי אלא

יהודי היד היתה קלה מאוד על ההדק ובמיידית היה ירי ישר בגובה הראשים

- משהו שממש ממש לא מסתבר במציאות היום. (אני לא בא לומר שצה"ל

רצח יהודים בכוונה אלא שזה מקרה מאוד מוזר)

והמקרה עם בניו הי"ד - ניצן אלון שר"י (האוגדונר לשעבר) ביקש

מהרשות הפלסטינית לשים שם כוח שו"פים כדי שיחסום את הכניסה

לקבר יוסף ליהודים! (זה גם ממש לא סוד צה"ל הודה בזה שיש קשרים

טובים מאוד עם המשטרה הפלסטינית)

ידוע לכל - הכוח שרצח את בניו היה שם בהוראת צבא הגנה לישמאל!

והרכב לא עצר כי הוא לא שם לב.זה קורה לפעמים.

כשמדובר ביהודי, ידם של קלגסי צה״ל תמיד על ההדק.השם הוא המלך!
את רוב קורבנותיו הרג צבא הדמים בצורה עקיפה (למשל כל אלו שמתו כתוצאה ממעשה הבגידה של צה״ל כשמסר את גוש קטיף לחמאס לאחר ש׳ניקה׳ את רצועת עזה מיהודים), אבל היו גם פיגועים ישירים: אלטלנה, יהודה בן יוסף ועוד. מה עוד צריך לקרות כדי שנדע שמדובר בגוף אנטישמי לכל דבר שמסוכן אפילו יותר מהחמאס? 
טוב טוב: זה כבר טמטום לצד השני!אלירז
להפוך את כל צהל לזבל, ואת החיילים שלנו לקלגסים, זה עיוות ודמגוגיה בשקל..
הבעיה היא אך ורק במקבלי ההחלטות!
מה יש לכם בסך הכל היה דו"צאנונימי (פותח)

מה קרה? אף פעם לא קרה לכם שזרקתם אבנים בציר 60 וזה בטעות פגע ביהודי??? אין מה לעשות אנחנו במלחמה ובמלחמה יש לפעמים דו"צים לא צריך להתרגש ובטח שלא צריך בגלל זה להפסיק להלחם!

בין אם התגובה שלך היא <צ> ובין אם לא.dovi2

אהבתי אותה.

זו האמת הכואבת לאמיתה.השם הוא המלך!
אני מזדעזע מאותו אחד פה שמאשים את הנרצחים במותם כי ׳הם לא עצרו׳. בבדר, הם היו תמימים ולא האמינו שצה״ל נבזי עד כדי כך - בודאי שזה לא הופךאותם לאשמים.
איזה מוזר..אנונימי (פותח)
הייתי באינספור סיטואציות כאלו ואף פעם לא ירינו..
להיפך, גם אם יודעים שזה מחבל, ברגע שהוא בורח ממך ולא נשקפת סכנה לחייך ואתה לא רואה נשק חם אצלו, אסור לירות בו..
אלו הנחייות צה"ל..
כאב לב. דניאלה .ד.

כאב לב עצום...

בה"ד

מקרה מצער מאד-משה ר-

אבל דברים מהסוג הזה קרו כבר בעבר בגלל טעויות חלקם של הצבא וחלקם של האזרחים.. לנו היה מקרה שבנס נמנע ירי על רכב יהודי, בגלל שהנהג החליט לא להישמע להוראות בזמן שהייתה התראה על חולייה שמסתובבת באיזור הגוש,

הוקמו מחסומים ורכב יהודי שהתקרב למחסום לא נשמע לקריאות לעצור והחיילים התכוננו לירי וברגע האחרון 

קלע שהיה בפילבוקס זיהה לוחיות צהובות וחיזל"ש אותם..

אז חלאס להאשים את הצבא ולבנות קוננפירציה על כל מה שקורה..

כי אם הרכב הזה היה במקרה רכב של מחבלים והיה גורם לנזק כלשהו הייתם אומרים שוב הצבא מפקיר אותנו ושוב הוא לא יורה על מחבלים..

שדרותי, עד כמה שידוע לי שירתת שנה ו4. 248 שירת 3!אלירז
קרא את התגובה שלו שוב!
חוצמיזה שלרכב של הרב דן יש לוחיות רישוי צהובות, אז אם זה מה שקובע אם לירות או לא (וזה נשמע לי מטומטם, כאילו ערבים נוסעים רק בלוחית ירוקה) אז הם לא היו אמורים לירות ממילא.
תקראי שוב את מה שכתבתי-משה ר-

יש מצבים על התראות לחוליות שנעות על הצירים במטרה לבצע פיגוע ירי..

היית לוקחת את הסיכון שרכב שבורח ממך יכול להיות של מחבלים ולא היית יורה בו??

אם חלילה זה היה נכון וזה היה רכב מפגע והיה יורה ביהודים את מי היית מאשימה?? את הצבא!!

על נהלי פתיחה באש מחמירים ועל זה שהוא לא עושה מספיק אז היה מקרה מצער מאד של ירי על אזרח 

וזה טמטום להאשים את החיילים בכל דבר...

אגב זה ממש לא משנה כמה שירתתי וכמה הוא..-משה ר-

הצבא לוקח את הסיכון שמחבלים יחמקו ממנו מיליון פעם!אלירז

מעניין שדווקא כאן -  לא!

ולמה לעזאזל הגיע המג"ד של היורים ללוויה??

לוויה זה לא זמן של מחילה..

רק בגלל שאני אישה לא דפקתי לו ולחיילים שלו מכות!

אתם חיים בסרטאנונימי (פותח)

נראה לך שהם ידעו שיהודי יושב באוטו?! תגידו אתם נורמלים?! אתם חושבים שחייל באמת רצה להרוג יהודי?! אפילו יכול להיות מבחינתכם שאותו חייל הוא דתי (ואפילו די סביר). מה לעזאזל אתם רוצים? בנאדם חשב שמנסים לרצוח אותו, הוא ראה שלא מגיבים לאזהרה אז הוא ירה! אני לא מבין מה לא בסדר בהתנהלות החייל?! תאמינו לי שבאותו אוטו היה יכול לשבת ערבי ולחטוף את הכדורים האלה. אם אתם חושבים שלצה"ל יש תקנות מקלות לגבי יריה על יהודים לעומת ערבים אז אתם פשוט דפוקים!!!

ומה נראה לכם?! אחרי חצי שעה שהוא הרג בטעות יהודי אתם חושבים שהוא היה יורה עוד פעם ברכב?! ברור שלא! זה לא כי זה היה ערבי! זה כי הוא היה לחוץ ממה שכבר נעשה.

ודרך אגב, קשה לי להפיל את אשמת הרצחו של בניו לבנת על מישהו אחר מלבדו. אדם יודע שהוא נכנס בניגוד להוראות צה"ל אל לב שטח עוין באישון לילה ובלי הגנה כלשהי. אז מה נראה לו? שה' ישמור עליו? מי שעושה מעשים לא חכמים משלם את התוצאות. לא שאני מצדיק את הרוצח או משהו אבל מי מכניס את עצמו לסטואציה שברור לו שהוא בסכנת מוות מיידית?!

אתה שפוט של הצבא הטמא שלך.השם הוא המלך!
ולכן מטיל את האחריות להרג שביצעו צה״ל ושלוחיו מאש״ף על הקורבנות. מעניין איך היית מגיב לו ׳בטעות׳ היה מתנחל משיב אש לחייל שיורה באויר בעת פינוי אלים של איזה מאחז ויורה בו כדור לראש (דבר שכמובן מעולם לא קרה ולעולם לא יקרה). מעניין אם גם אז היית מגלה כזו הבנה...
נראה לי שדווקא אתה חי בסרט של החיים שלךאנונימי (פותח)

א. "בנאדם חשב שמנסים לרצוח אותו, הוא ראה שלא מגיבים לאזהרה אז הוא ירה!"

ואיך בדיוק עובד הציור הזה עם העובדה שהירי הרצחני בוצע לעבר השמשה האחורית? הרב מרצבך נסע ברוורס? 

ב. "נראה לך שהם ידעו שיהודי יושב באוטו?!"

מכיון שהירי היה לאור היום, קשה מאוד לא לראות שמדובר ברכב עם לוחית זיהוי צהובה. בהתחשב במקום בו בוצע הירי, כנראה שהחייל גם ראה את הנהג והנוסעים האחרים כשעבר את המחסום - ואז ירה בו מאחור. הסיכוי שהוא לא ראה שמדובר ביהודים שואף לאפס. 

ג. "אתם חושבים שחייל באמת רצה להרוג יהודי?!" 

חיילי צה"ל כבר רצחו יהודים בשל היותם יהודים. ונמצאים בקשרי ידידות קרובים מאוד עם מי שהמטרה העיקרית שלו לרצוח יהודים (היינו הפת"ח - מפקדי חוליות התנזים וכח 17 היו חברים טובים מאוד של קציני צה"ל ב-DCO). מה בדיוק הבעיה להאמין בזה שזה רצח מכוון?

ד. "אחרי חצי שעה שהוא הרג בטעות יהודי אתם חושבים שהוא היה יורה עוד פעם ברכב?" 

ברור שלא. זו משאית עם לוחית זיהוי פלסטינית שדרסה חייל וגרמה לפציעתו, אין שום סיבה שבעולם לירות עליה. <צצצצצצצ>.

ה. "קשה לי להפיל את אשמת הרצחו של בניו לבנת על מישהו אחר מלבדו"

בהתחשב בעובדה שרוצחיו של בניו הי"ד הם חברים טובים של צה"ל, שמקבלים הוראות מצה"ל, אימון מצה"ל, נשק מצה"ל - ואהבת חינם רבה עד מאוד מצה"ל - היית אמור לומר שצריך לסמוך עליהם ואין שום סיבה שירו על יהודי בלתי חמוש שנכנס לצורך תפילה למקום שאמור להיות בשליטה ישראלית תחת הסכמים אשר על שמירתם מופקד צה"ל. ואם אתה לא מצדיק את הרצח, למה אתה מצדיק את צה"ל שהצדיק את הרצח בפה מלא, ולא פעל למעצרם של הרוצחים שממשיכים להחזיק בנשק ולהסתובב חופשי?

ו. "אבל מי מכניס את עצמו לסטואציה שברור לו שהוא בסכנת מוות מיידית"

מסקנה: כל יהודי שנוסע בכביש ורואה מולו חמוש צה"ל או חמוש פת"ח (ההבדל לא גדול) צריך להתכונן למות.

זה באמת מתחיל להיות מפחיד.השם הוא המלך!
בניו לבנת נרצח ע״י שוטרי אש״ף שהוצבו שם ביוזמת צה״ל ופעלו בהתאם להוראותיו, אבל לאחר הרצחו היינו יכולים לומר שאנו ניסע רק במקומות הבטוחים ועל כן אין לנו לחשוש. ואולם, כאשר הצבא יורה גם ביהודים שנוסעים לתומם בכבישי הארץ, זה כבר מתחיל להיות מפחיד. אני עובר יום יום במחסום חיזמא. מי ערב לי שאיזה חייל חמום מוח לא יחליט פתאום שהנהג מסכן אותו - במקרה ואני נוסע עם נהג מתנחל שהדבר ניכר עליו- ופשוט יירה בו? זה נשמע הזוי אבל זה כבר קרה הבוקר. ובהתחשב בעובדה שאן עומדים ערב פינויים גדולים וכפועל יוצא מכך גם מחסומים בלתי עבירים ומאויישים ע״י חמושים, אני אישית באמת מתחיל לדאוג. 
חבל שאתה חושב ככה-משה ר-

שחיילים יורים מתוך טירוף ולא מתוך תחושה של דאגה ופחד מסיכון חיים חבל שהשנאה מעבירה על דעתכם...

אף חייל לא רצה במוות של יהודי תהיה בטוח בזה חייל שעומד במחסום צריך לפעמים לקבל החלטות של שנייה, ולא תמיד יש לך את הזמן לקבל החלטה נכונה ולפעמים מהפזיזות עושים דברים לא נכונים.. והיו לא מעט מקרים גם שמחבלים התחזו ליהודים וביצעו פיגועים.

תעמיד את עצמך לרגע במקום החייל ותחשוב שאתה מקבל התרעה חמה על חולייה בדרך לפיגוע ובעוד אתה עומד במחסום כולך דרוך אתה רואה רכב שמתקרב במהירות ולא נענה לקריאות שלך לעצור..

תענה בכנות.. מה אתה עושה?? האם לתת לו לעבור בהנחה שמדובר במחבל והוא יבצע דקה אחרי זה פיגוע או לבצע נוהל מעצר חשוד??

סביר להניח שזה גם מה שהחיילים עשו וכנראה גם החטיאו (מאד לא פשוט לירות בדיוק על רכב נוסע)..

אני לא יודע את הפרטים ובאיזה מצב הם היו ולכן גם אני לא שופט אותם, אבל אם יתברר שהיה כשל או רשלנות מצידם צריך להעיף אותם לכלא!!!

אתה כזה טמבל שבא לי למותאנונימי (פותח)

תלך לביתו של הרב מרצבך בשבעה וחכה שהחייל יבוא. תראה מה זה בנאדם שנשבר בגלל הטעות שהוא עשה. אתה חלאה להאשים חייל שעשה טעות ברצח בכוונה תחילה..

שלושת המילים האחרונות בכותרת התגובה שלךאנונימי (פותח)

הן הדבר החכם היחיד שיצא ממקלדתך היום. עשה את זה.

שניכם מחריבים את בית מקדשנו.האדמו"ר מצנעא

תפסיקו להרבות שנאת חינם ל"ע ר"ל.

"טמבל", "עשה את זה" ("בא לי למות") - איפה הכבוד? איפה האהבה? איפה ההבנה, איפה ההקשבה... 

בית מקדשנו לא קיים ולכן לא ניתן להחריבו.אנונימי (פותח)

"כל דור שלא נבנה בו - כאילו חרב בו."האדמו"ר מצנעא
למדת מהרוצח רבין ימ"ש.השם הוא המלך!

רבין כינה את גוש אמונים 'סרטן בגוף האומה'.

החרה -החזיק  אחריו גדעון סער (שהקב"ה יגדע אותו במהרה) שכינה את מבצעי 'תג מחיר': 'גידול סרטני אלים ומסוכן שיש לעוקרו'.

ועכשיו אתה.

התכוונת פיגועי תג מחיראנונימי (פותח)

והם אכן גידול סרטני בגוף האומה.

רק אנטישמי כמוך מסוגל לומר כך.השם הוא המלך!

גרפיטי הוא 'פיגוע', ומבצעיו הם 'סרטן'.

כל זאת שמעולם לא הוכח שמבצעי תג מחיר הם יהודים.

אתה מעלימשה משה

תסביר מהר למה התכוונת!!!

הוא התכוון שאנחנו רוצים להפיל ת'מדינה... מסובך?יהודי מרמ"ג
אבד צדיק וחסיד מהארץלפרוש כנפיים

הרב דן שמואל מרצבך זצ"ל לימד אצלינו בישיבה פעם בשבועיים, הוא היה מסייע רבות לישובים שהיו צריכים מניינים באזור. הרביץ תורה ברבים.

יש עוד הרבה מה לכתוב אך ככל שאתוב יותר אני עלול להוריד ח"ו מערכו של הרב זצ"ל.

אפשר לחשוב שאתה מוסיף אהבה גדולה בתגובה שלךאנונימי (פותח)

נאה דורש - נאה מקיים.

איפה אתה רואה שנאה בתגובה שלי?האדמו"ר מצנעא
אתה גמל?אנונימי (פותח)
לא, וכבודו?האדמו"ר מצנעא
מטומ"מ! עשה את זה? תירגע- ומהר!!(,")
באמת שאני לא מבין אותכם....אדם אחד

א. תרגעו מהר עם הקללות שלכם. א"י ישראל לא שווה אם ככה מדברים בשבילה.....

ב. בוא נאמר שזה היה רכב ערבי, מישהו מכם היה פותח את הפה? הרי החייל שירה על הרכב, מבחינתו הוא ירה על רכב ערבי, ולא על רכב יהודי! אז כל הכבוד לצבא על המקרה הספציפי הזה, שבו הצבא הוכיח שהוא מסוגל לירות גם על רכבים ערביים! ולא, אני לא דובר צה"ל... ראיתי פה את התגובה הזאת והיא ממש לא קשורה... תתפלאו, אבל זאת יכולה להיות דעתי גם אם אני לא דובר צה"ל (התגובה לא נכתבה עליי, אבל בכל אופן...)

ואל תתחילו לבנות פה בניינים לפני שאתם בודקים את הדברים!

מיניסיון שלי!מיואש מהחיים

כל כך מבלבלים את החילים היום עם ההוראות פתיחה באש ככה שאני לא רואה מקום להאשים אותם.

צריך להאשים את הטמבלים שמשנים את ההוראות כל שניה.

היום יהיה תחקיר לחייל שירה 8 כדורים ברכבלפרוש כנפייםאחרונה

נקווה שהטעויות מכאן ואילך יסתיימו.

הצבא טעה כאן ופשוט לא בדק כמו שצריך, אבל עלינו להיות מאופקים עד לאחר החקירה, לצערינו המקרה הזה הסתיים באסון כבד מאוד למשפחה,לחברים,לשכנים,לישובים בהר חברון, לתלמידו ולכלל.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך