מה,לעזאזל, יש לכם נגד הציונות?אנונימי (פותח)

כמו ששמתם לב, אני חדש פה. 

אני רואה יותר מדיי אנשים ויותר מדיי תגובות שמתייחסות לציונות כאל דבר משוקץ, יש כאן כל כך הרבה אנשים שהגישה שלהם קרובה מאוד לגישה של נטורי קרתא. 
תגידו, אתם בסדר? שכחתם בזכות איזה מפעל, בזכות איזו תנועה אתם כאן? באיזה מדינה אתם חיים?

בגישה הזאת אתם לא תצליחו למנוע שום הרס, ורק תשניאו את עצמכם על העם היושב בציון.

אני ציונית.. ואין לי שום דבר נגד הציונות. להיפך!אלירז

אצל חלק פה זה פשוט עניין של הגדרות. לא משהו שיש להם נגדך או נגדי.

אם הרצל היה ציוני, אז ודאי שאני לא.אנונימי (פותח)

ידידי היקר פותח הפורום, מוטב שתעשה מעט שיעורי בית ותראה מה היתה מטרתם האמיתית של מיסדי התנועה הציונית. אם רק תרצה אביא לך מספר עובדות על מייסד הציונות ומחוללה תיאודור זאב הרצל. הרצל היה יהודי מתבולל שכל משפחתו הפנתה עורף ליהדות ויש שיאמרו שהם הפנו אגרוף. הרצל הביא במכתביו את אחת ממשאלותיו והם לנצר (או במילים אחרות לשמד) את כל ילדי וינה לנצרות. בכך, חשב שיוכל להביא קץ ל'בעיה היהודית'.

כמו"כ כולנו מודעים לפשעי התנועה הציונית כנגד הדת וכנגד העם היהודי כולו. על כך יעידו אלפי פאות וזקנים שהושחתו בידיהם של מיסדי המדינה מפניהם של עולים מתימן ושאר הגלויות. הגע עצמך כמה ילדים זרקו את יהדותם מאחור בשל החינוך הקלוקל אותו קיבלו מהקיבוץ החילוני בעלותם ארצה. ישנם אלפי סיפורים מסמרי שיער על מעלליהם של אותם אנשים שאתה כל כך מהלל ומשבח אותם ומכיר בזכותם. מוטב שתקרא את הספר 'ילדי טהרן מאשימים' תקרא כיצד מנעו בקיבוץ מילד יתום משני הוריו לומר אחריהם קדיש ביום פטירתם, תקרא כיצד חייבו בכח ילדים שזה עתה עברו מסע מפרך על מנת להגיע ארצה וחויבו לאכול בשר טרף ולו רק על מנת שיעברו על עוד מצוווה. היריעה והזמן קצרים על כן אסיים כאן.  

תיקון טעותלוזית
.....לוזית

לידיעתך  מר מיכאל  לורמן:

אכן, אפשר לומר שהרצל הגיע ממשפחה מתבוללת, וזה מב שכ"כ מדהים בעניי, איך שהקב"ה מסובב ומגלגל את הדברים ממקור בלתי צפוי,

א. אסור לך לשכוח את רוח התקופה בה הרבה יהודים עזבו את הדת ונמשכו אחר תנועת ההשכלה וד"א הרצל חגג בר מצווה!!

ב. הרצל כמו משה " ויצא אל אחיו וירא בסבלותם" האנטישמיות התגברה, פרעות ביהודים,  וכאדם צעיר וחילוני שבהתחלה לא הבין את החשיבות והמשמעות של להיות יהודי, חשב בשכל ישר שכדאי להתבולל ע"מ להפסיק אנטישמיות ורצח יהודים!- את זה חשב הרצל בתחילת דרכו!

ג.לא ציינת מה עשה הרצל בהמשך דרכו- הקדיש את כל חייו  במציאת פתרון לעם היהודי, הסתובב ימים ולילות אצל מנהיגי העולם ע"מ להשיג צ'רטר להקמת מדינה יהודית בארץ ישראל!

ד. הידעת? סבו של הרצל, שהיה מקורב לרב אלקלעי, וסייע לו בהדפסת ספריו הציוניים שקראו ליהודים לעלות לארץ ישראל וליישב אותה!!!

מר מיכאל היקר, אינך יודע כיצד הקב"ה מסובב את העולם, הוא יתברך, בחר בהרצל ובארים כמוהו להתעורר ולשוב לציון בזמן שהדתיים- להזכירך - התנגדו לעלות לארץ ודבקו בגולה.

לכן אל תמהר להכפיש את שליחיו של הקב"ה שבזכותם אתה כאן!!!

וזה שהרצל היה מתבולל בעצמו גם מדהים בעינייך?!שמוליק פיין
כנראה שלא קראת בעיון מה שכתבתי!!! צר לילוזית
גם היטלר השקיע את זמנו בלמצוא פתרון לעם היהודידי"מ
מזועזעת מההשוואה שלך!!!לוזית

אני מציעה לך לקרא ספרים על הרצל!!! אתה לא יודע על מה אתה מדבר!!!

לא חשבתי לשא תזדזעידי"מ

בדיוק לזאת הייתה כוונתי

זה שהוא השקיע המון זמן בזה לא ואמר שזה היה דבר טוב

וואו הרצל עשה בר מצווה כמה מרגש.אנונימי (פותח)

אגב, הרצל חוץ מלחגוג בר מצווה רצה אף לחגוג את המרת דתם של ילדי וינה ברוך ה' דרכו לא צלחה. זה מדהים כיצד את מנסה לטהר את השרץ הזה במאות טעמים תראי לאיזה דיוטא תחתונה הגעת התחלת לספר לי על כך שסבו היה מקושר לאיזה דמות רבנית כזו או אחרת האם זה מה שמוכיח שמטרותיו היו טובות הלא גלויה וידועה מלחמתו בדת ישראל ובתורת ישראל.

כל תגובה שלך רק מוכיחה את בורותך בנוגע להרצל.לוזית
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך ד' כסלו תשע"ב 19:50

זה נראה כאילו כל השקפת עולמך על הרצל לקוח מתוך דיסק אנטישמי שהפיץ הרב אמנון יצחק...

תקן אותי אם אני טועה... 

אם אינך מעוניין לקרא עליו ספרים, כדאי לך לפחות בתור התחלה ללכת למוזאון הרצל (שנמצא בהר הרצל...

לדעתי אם הרא"יה קוק טרח לכתוב הספד שלם להרצל שנקרא: "המספד בירושלים" ובהספד ממשיל את הרצל למשיח בן יוסף, כדאי לך לחשוב פעמיים לפני שאתה משתמש בכינויים מתועבים!!!!

לוזית, מדוע לא זכיתי?אנונימי (פותח)

מדוע לא זכיתי לקבל תשובה עניינית על מעשיו של הרצל כנגד היהדות?

שנית, אני מאוד מזועזע שאת קוראת לרב אמנון יצחק אנטישמי היתכן? מוטב לפעמים לרסן את היד היטב ולא לתת לה להתבטאות בצורה שאינה ראויה. גם אם אין לך תשובות, תמיד ראוי לשמור על דרך ארץ ולא להתלהם. 

מיכאל לורמן - קרא את מילותיך שלך והפנה אותן לעצמך.אלירז

היא לא כתבה כי הרב אמנון יצחק אנטישמי..

ומוטב לפעמים לרסן את היד היטב לפני שאתה מלכלך על הרבה אחרים, גם אם אין להם סמכות רבנים.

הרצל אולי היה הרבה דברים מתועבים, אבל משום מה הקב"ה בחר בו לקדם תהליך מסויים בגאולה..

משמע שהוא זכאי במשהו... 

לא בגלל זה סוגדים להרצל, וגם לא בגלל זה הופכים אותו ואת הציונות לטומאה.

אלירז, חושבני שלא קראת היטב את תגובתה של לוזית..אנונימי (פותח)

היא כתבה בפירוש שדבריו של אמנון יצחק גובלים באנטישמיות..

שנית, איך יתכן שאת קוראת למסע שמד של אלפי יהודים תהליך בגאולה.

מה גם שהרמב"ם פסק מפורשות בהלכות מלכים שהגאולה תבוא ע"י ולאחר ביאת המשיח וכיצד זה שנאמר אחרת כאילו ח"ו יתכן לומר שהגאולה תבוא עוד לפני ביאתו של המשיח..

אתה דמגוג בשקל.. מר יוסי לוריא..אלירז

וסביר להניח שתמצא את עצמך מחוץ לפורום-

אם לא תחליט להמשיך רק באחד מהניקים שלך (או מיכאל לורמן או יוסי לוריא או חנה אייזנמן!)

ולגבי תוכן ההודעה שלך -

היא אמרה שהדיסק הוא אנטישמי.. ויש משהו בדבריה.

חבר'ה נסחפתם!אנונימי (פותח)

נכון, אמנם לא הרצל ולא מדינת ישראל אינם חלילה מתהליך הגאולה המקודש. אך עמדתנו היא לא חלילה להלחם במדינה או שמא להשוות בין מנהיגיה לאויבינו. עמדתנו היא אחת, לא יתכן שאדם המאמין בקב"ה יזדהה עם מדינה שכזו שבתולדותיה נרשמה אחת מתקופות השמד הגדולות בעם היהודי. והסיבה לכך פשוטה שהרי הזדהות שלנו עם שלטון שכזה כמוה כנתינת גושפנקא של כשרות לכל מעשיה האנטי יהודיים של המדינה.

אלירז, חבל.אנונימי (פותח)

הייתי מצפה מאחת כמוך שאמורה להיות האח הגדול והאחראי לא להתבטא באמירות מתלהמות שכאלו.

שנית, לא הבנתי כיצד דיסק שהינו גולם דומם יכול להיות אנטישמי. האם זה יתכן בשל כך שהוא יוצר בגבולות אושוויץ.

אלירז, נו באמת היא התכוונה שהדברים של הרב אמנון יצחק המושמעים בדיסק הם האנטישמיים. ואם אינני טועה את זו שמטיפה השכם והערב לשמור כאן בפורום על כבודם של רבנים.

ולסיום חוששני שמידת היוהרה שלך מכה בך שוב את מתיימרת להיות נביאה ולהחליט שאני הוא גם לוריא וגם איזנמן. אני מבין, קשה לחשוב שיש הרבה אנשים שלא חושבים כמוך.

האמת היא שגם לי קשה להאמין איך אנשים המגדירים עצמם כשומרי מסורת יכולים להביע תמיכה איומה שכזו בדמות מעוררת תחושת קבס ובחילה כהרצל. אוי, מי יגלה עפר מעיניכם?   

אתה יודע, היא מנהלת..אביה7

היא יכולה לראות כתובות IP, וכנראה שבמקרה היא ראתה שהכתובות IP שלך ושל לוריא ואיזנמן תואמות.. חבל להכחיש..

אין החי מכחיש את החי.אנונימי (פותח)

נכון, אמנם אין לי איך להוכיח את חפותי.

עכ"פ מדוע את ואלירז מתחמקות מעניית תשובה לגופו של הדיון מה זה משנה בכמה ניקים אני משתמש.

האמת שלא קראתי את הדיון הזה, הוא ארוך לי מדי אביה7

אתה יכול לכתוב פה את עיקרי תגובותיך ואני אגיב

חבל על המאמץ.אנונימי (פותח)

ישנם שאלות שהתשובות היחידות שניתן לענות עליהן הן אמירות דמגוגיות של ליגה ד'.

עכ"פ תודה על הרצון הטוב.

לא התיימרתי להשתתף בדיון.אלירז
הציקו לי אי אלו נקודות בהתנסחות ומשפטים קצרים.
אני את הויכוחים שלי כאן על ציונות, הרצל, מדינת הלכה וכו' כבר ניהלתי מזמן!
קצת כתיבה משובחת מה רע?אנונימי (פותח)

לפעמים אפשר גם לפרגן ולשמור על מידת הכעס.

חביבי, כמה זמן אתה כאן בפורומים?אלירז
הסבלנות שלי לא פוקעת מתגובה פה ושם..
הותיקים יודעים שבזמן האחרון הפורום התחרפן.
ריבוי תופעת ניקים כפולים שמחזקים את עצמם בדיונים (אהמ אהמ) או דנים עם עצמם..
תלונות מצד גולשים שלאו דווקא כותבים כאן, על ביזוי ת"ח.
הערות מצד המשטרה והשב"כ,
וכרגיל מחיקות של שטויות שחבר'ה כותבים ומכניסים את עצמם לסכנת מעצר..
כל אלו יחד, מוציאים אותי משלוותי, במיוחד ששלושת הניקים שלך מלהגים את אותם גיבובי שטויות הלוך ושוב ומתסיסים את כולם.

עכשיו יותר מובן?
וזה בלי קשר לחיים האישיים שלי...
וכתיבה משובחת? הרשה לי לגחך...אלירז
טוב את מתחילה לקחת את זה באישי.אנונימי (פותח)

חבל. לא לזה התכוונתי...

למה? למה?אנונימי (פותח)

למה לא תעני לי פעם אחת לעניין במקום להתלהם. אני מיצדי נותן לך צ'אנס נוסף.

סוף סוף תגובה מעט בוגרת.אנונימי (פותח)

אלירז מוטב שתלמדי ממנה.

אולי תפסיק להטיף מוסר כל פעם שאתה מגיב??אביה7
אולי תענו לי פעם אחת אבל רק פעם אחת לענין.אנונימי (פותח)

אני כורע ברך בפניכם במקום להטיח אשמות כאלו ואחרות תקראו רגע את מה שכתבתי ותענו לענין. לא לענות על כפילות של ניקים ולא לענות על הטפת יתר ולא על מצב גידול החסה שבשטחים.

מיכאל, לא רק שלא 'ניצחת' בעיני.אלירז
הטמטום שנובע מהתגובות שלך, רק מראה לי שאין עם מי לדבר.
אם להסביר למה אין לי סבלנות לדון איתך הופך ל"התלהמות"- אז בהחלט משהו בהגדרות שלך דפוק.
חבר, לא זלזלתי בדברי הרב אמנון יצחקאלירז
ואף ערכתי ללוזית את התגובה והוספתי 'רב'.

לגבי הניקים הנוספים שלך, יש לי מספיק הוכחות שמדוסר באותו אדם. אתה שוכח שיש לי גישה לנתונים שלגולשים אחרים אין.

ובהקשר לאמירות ה'מתלהמות' שלי-
כדאי לזכור שגם לי יש גבול לסבלנות.
מה הבעיה בדבריו? זכותו לחשוב אחרת.השם הוא המלך!
אשמח לדעת מה גרם לפקיעת סבלנותך.אנונימי (פותח)

אלירז, בנוגע למספר הניקים שנינו יודעים שאין זה אלא שקר.  

אתה מכחיש עובדות, לפעמים עדיף לשתוקאלירזאחרונה

ולא להוציא את עצמך מטומטם יותר..

אני חושב שאני יודע.אנונימי (פותח)

אלירז מה שגרם לפקייעת סבלנותך הוא חוסר יכולתך לענות תשובות על הנושא שדובר.

וכעת בפעם האחרונה אבקש ממכם אנא תסבירו לי איך אפשר להמשיך להנחיל מורשת של אדם שכזה כמו הרצל.

אגב, למיטב ידיעתי הרב שמואל אליהו אסר לקרוא בשם הרצל מהטעם שאין קוראים על שמו של רשע.

אני לא מנחילה את תורתו של הרצל.אלירז
הציונות שלי נובעת מכוח הפסוק "ותחזינה עינינו בשובך לציון".
מעבר לזה, הוא אדם שמסר את כל כולו למען עם ישראל. גם שמשון ויפתח בספר שופטים לא היה צדיק..
ויפתח בדורו כשמואל בדורו. למה? כיון שכמנהיג מסר נפשו למען עמ"י.
אני תומך ב..אנונימי (פותח)

אני תומך במפלגת העבודה. והתמיכה שלי נובעת ממאמר המשנה על שלושה דברים העולם עומד על התורה ועל העבודה....

ואגב, יצחק רבין תרם רבות למען עם ישראל וגם שמשון ויפתח לא היו צדיקים ויפתח בדורו כשמואל בדורו.

אגב, לא הבנתי כיצד יש לך האומץ להשוות בין הרצל לבין יפתח ושמשון. למה, יפתח ושמשון חשבו לנצר את העם היהודי כפתרון בשבילו...   

חברים יקרים:לוזית

א. אכן, השימוש במילה אנטישמי, הופנה אך ורק לתוכן הדיסק שמשווה את הרצל להיטלר ועל כן תוכנו אנטישמי!! ואין על כך עוררין!!! 

ב. מיכאל, בתחילת דברי הבהרתי- שהרצל ,אשר דן במציאת פתרון לעם היהודי, עבר תהליך, רק בהתחלה חשב על התבוללות כפתרון (מה אתה מצפה מאדם חילוני שגדל בין גויים ולא התחנך על ערך התורה?)

לידעתך, הרצל ירד מהרעיון הזה מהר מאוד והקדיש את כל חייו להצלת היהודים מגזרות שמד, פרעות, רצח, עלילות דם וכו'  באותה תקופה ,שקדמה לשואה, אנטישמיות בערה מתחת לרגליו של כל יהודי והיה צריך להקים מקום מפלט שישמור על היהודים..אחרת....

אני חוזרת: הרצל פעל ע"מ להציל יהודים ממוות, פעל לאחד אותם ולרכז אותם במקום אחד ואת כל זה עשה מרצונו!! על חשבונו!! ובהשקעת כל כספו!!!

אז כדאי שתעבור על החומר ההסטורי האמיתי, ולא תסתמך על דיסקים מופצים ושקריים

תגובותך מעוררות תמיהה והשאות שכן מצד אחד זה נראה כאילו אתה מאמין גדול בקב"ה אך מצד שני ,אתה מראה זלזול בדרכו של הקב"ה כביכול לנהל את העולם!!!

הוא בחר בהרצל שיהיה שליחו לטובת ישראל (טובת ישראל= טובת הקב"ה)!!!!

מקווה שהובהרתי!!!

לדעתי אמנם הרצלעשה המון אךהציוני האמיתיהואהרב קוקאנונימי (פותח)

והוא זה שבאמת קידם אתשיבת ציון ואתחלתא דגאולה..

הרב קוק היה בעד עליה והתישבות אך תרומתו היתה שוליתמורדו
מה הקשר? גם בגלל הבריטים אני פה כי העיפו ת'תורכים.יהודי מרמ"ג

אנחנו יודעים יופי באיזו מדינה אנחנו חיים ולכן אנחנו שונאים אותה.

קצת הכרת הטוב..אנונימי (פותח)

לא ולא, המדינה קמה ואנחנו כאן ב"ה בזכות אותם חילונים, חיילי הפלמ"ח, האצ"ל והלח"י שהקריבו את נפשם על קידוש ה' ולחמו בבריטים שניסו למנוע ממנו מדינה. הם רצו בית יהודי לעם ישראל בארצו, וזה ערך מקודש שהם הבינו ודווקא אתה לא מבין.
המדינה עושה הרבה טעויות. היא מגרשת ומחריבה, אבל תזכור שב2000 שנה האחרונות, מעולם לא היה מקום כל כך בטוח לעם שלנו לשבת בו. ועוד בארץ ישראל. בזכות מדינת ישראל.
קצת הכרת הטוב לא תזיק..החשמל שאתה משתמש בו..המים שאתה שותה..הכסף שאתה משתמש ועליו מודפסים דברי תורה (קראת פעם?) שלא מביישים שום קטע של הרב קוק. 
בקיצור, יום יום אתה חי בזכות המדינה הזאת, שאתה שונא. 
ואגב, מי שרוצה לשנות פה משהו חייב לצאת מהגישה הזאת של לשנוא.

למה אתם הצוינים לא מגיבים בפורום לעניין...אנונימי (פותח)

טענתנו היא פשוטה: האם עלינו להכיר ולהוקיר את אותם פשעים בכמות האין סופית של המשטר הציוני בארץ. ואפילו אם לזכותם עומדים מספר זכויות בלתי מבוטלות האם בשל כך אני צריך להוקירם ולהתרפס בפניהם. ולדוגמה: רבין עשה רבות למען מדינת ישראל ועם ישראל אך האם עלי לכבדו ולהמשיך את מורשתו בשל כך שהרי בהשקפתו הוא המית אסון צונאמי על עם ישראל שבארץ ישראל.

לסיכום: כבודם של הציונים במקומם מונח אך עלינו לא לשתף פעולה אם אותם מחריבי ומהרסי היהדות.

אתה לא צריך לשמור את מורשת רבין הנבזה.פעמיים חי

אך חובתך היא להתגייס לצבא.

חובתי?די"מ

איזה חובה בדיוק?

אף אחד לא אמר לך להתרפס בפניהם.אלירז

הכרת הטוב - היא נטו מול הקב"ה!!

יהודי יקר...דניאלה .ד.

נכון, יש סיבה לשנוא, אבל כנראה שהשנאה לא ממש עוזרת, היא רק מגרעת.. אני מציעה שנתחיל לחשוב 

איך מתקדמים..

זו המציאות שלנו, וצריך לחשוב איך מתחילים לשנות אותה, לשבת מהצד ולבקר את המדינה כולם יכולים

מה אנחנו עושים כדי קצת לשנות?

אנחנו מתקדמים... אבל ללא המדינה.יהודי מרמ"ג

היא לא מעניינת אותנו. רק מפריעה.

אם אין חוקים "איש את רעהו חיים בלעו"דניאלה .ד.

מהדינה היא חלק מהמציאות ומהחיים

אי אפשר להתעלם מיזה..

*המדינהיהודי מרמ"ג
עבר עריכה על ידי יהודי מרמ"ג בתאריך ט"ז חשון תשע"ב 11:23

וגם איתה "איש את רעהו חיים בלעו".

אף אחד פה לא בעד אנרכיה. אנחנו בעד מלכות ישראל. ולא, בעד מדינה שנלחמת בנו.

אותו דבר היית אומרת על הבריטים לא להפיל אותם, כי אז "איש את רעהו חיים בלעו"...

החיילים ששומרים עליך מפריעים לך?אנונימי (פותח)

או הכבישים בהם אתה משתמש כל יום? 
אה, או שזה בעצם הכסף שהמשפחה שלך מקבלת מביטוח לאומי כל חודש.. או שאתה יכול להשתמש בבנק כל חודש..או בכלל לחיות בלי פדאיון ומחבלים שמאיימים על חייך בכל רגע נתון. 
מה מפריע לך? יהודי יקר מרמ"ג (שקיימת גם כן בזכות הציונים)

רמ"ג לא כל כך קיימת, בגלל הציונים.יהודי מרמ"ג
עבר עריכה על ידי יהודי מרמ"ג בתאריך ט"ז חשון תשע"ב 11:26

ובפעם האחרונה שבדקתי הציונים בעיקר לקחו ממני כסף על הביטוח לאומי.

זה בדיחה טובה (רמ"ג קיימת בזכות הציונים)די"מ

אולי חשבת שהכוונה לרמת גן אז אני שמח לבשר לך שהכוונה לרמת מגרון שממש לא קיימת בזכות הציונים (חיילים,יס"מ,מג"ב)

אלה לא ציונים..אנונימי (פותח)

יס"מ, מג"ב וכל מי שמגרש יהודים הוא אנטי-ציוני. הוא פועל נגד האינטרס הציוני הבסיסי שהוא לבנות בארץ ישראל, לחזור אליה ולא למסור אותה.

מי שמגרש יהודים הוא מי שאולץ בפקודה לגרש יהודיםאנונימי (פותח)

והלוואי שהיה ליותר חיילים הכח לסרב פקודה, אבל אלו שביצעו אותה לא אשמים. הם חיילים.

אם חיילים יתחילו לבחור את המשימות שלהם אוי לצה"ל. 

המדינה ציונית?די"מ

ברור!

ולכן גם כל שלוחייה ציונים (יס"מ מג"ב וכ"ו)

אל תעיז להשוות לנטורי קרתאאנונימי (פותח)

נטו"ק מסייעים לפת"ח, הפרטנר לשלום של הציונים. או בקיצור = משת"פים של הציונים במסווה.

מה ההבדל בין משה הירש שר"י לניצן אלון שר"י?

שניהם היו סמוכים על שולחנו של אבן מאזן שסמוך על שולחנה של היישות הציונית ולא יכל היה להתקיים אפילו דקה בלעדיה.

גם אתה לא יכול להתקיים אפילו דקה אחת בלעדיה.אנונימי (פותח)

בזכות המדינה, "הישות הציונית" (אגב, אחמדינג'אד גם הוא קורא ככה למדינה היהודית)...אתה כאן. 
רק תזכיר לי מי יילד אותך (רופא שמקבל כסף מה"יישות הציונית" כדי שאתה תחיה), וכמה המשפחה שלך מקבלת כל חודש מביטוח לאומי..ואז נדבר.

אחמדיניג'ד ימ"ש צודק בהרבה דבריםאנונימי (פותח)

למשל שהיישות הציונית היא מדינה אירופאית דמוקרטית לגמרי וראוי היה להקים אותה באירופה, בייחוד שהיא קמה בעקבות החלטת האו"ם שהוכרעה לטובת הקמת המדינה בגלל שהציונים ניצלו את השואה לטובתם. אז למה הערבים צריכים לשלם את המחיר על פשעי האירופים? שהציונים יקימו מדינה בגרמניה.

עניינית זו טענה צודקת. המדינה במתכונתה הנוכחית באמת לא שייכת למזרח התיכון ואין לה זכות קיום. 

ידוע שהמדינה מושחתת...דניאלה .ד.

מה לעשות?

להסתגר בגלל זה?

עוזר למישו?

התפללנו למדינה, היינו בגלות, סבלנו..

אמנם המצב לא אידיאלי.. אבל לירוק? למה?

המדינה שייכת לנו? לא.יהודי מרמ"ג

אולי היא שייכת לך אם את רוצה.

אפשר בלי לזלזל? דניאלה .ד.

תודה!

כשאני מדברת על אחדות אני לא מדברת על להסכים עם הבית היהודי או עם מרצ להבדיל

אני אומרת.. לצאת מהבועה הסגורה  שלנו ולנסות לשנות ת'מצב העקום והעגום.

לפחות לנסות לעשות משהו ב-א-מ-ת מועיל!

להכנס לאמאמא של המדינה, הממשלה.. לטפטף לאט לאט להשפיע(!)

להכנס לעם להסביר מה מעשינו ולמה.. מה החשיבות של בניין א"י.

להכנס לצבא כמויות של דתיים ולאט לאט להפוך ת'צבא לצבא יהודי במלואו!!

צבא שלא יפחד אפילו בכאילו מאף ערבי, צבא שלא יפחד לסרב פקודה ולהלחם נגד אומות העולם ראש בראש.

קבלי ביטול לגבי הקטע של להשפיע מבפנים.אנונימי (פותח)

לצערינו שיטה זו לא עובדת! מי שמקודם לדרגים שבאמת משפיעים, קודם כי הוא לא חושב כמוך. (ע"ע אלעזר שטרן וכד'). עלינו להקים אלטרנטיבה.

התפללנו למלכות למשיח לא למדינה שאפילו לא יהודיתדי"מ
אז קיבלנו מדינה, שלא יהודית בהנהגותיהדניאלה .ד.

מעניין מה היה אם היינו מקבלים את מה שרצינו בשלמות.. |מדמיין|

במה היא כן יהודית?די"מ
בנקודות זכות שאני מוצאת בהדניאלה .ד.

בזה שרה"מ הולך לרבנים גדולים בשקט בשקט ומבקש את ברכתם.. ובינינו.. הוא יודע שזו ההנהגה האמיתית

רק ש'פרעה' שולט פה.

בזה שב"ה יש רבנות ראשית לישראל

בזה שב"ה אנחנו יכולים לקיים מצוות ללא פחד מאומות העולם ואנחנו לא אנוסים

ולא נשאר לנו אלא להמשיך להלחם על מדינה יהודית במלוא מובן המילה והכוונה

זה אולי הופך אותה למדינה עם דברים טוביםדי"מ

לא למדינה יהודית

באמת (באמת) מה שתגיד דניאלה .ד.

העיקר שבשאיפה ובהשתדלות היא תהפך למדינה כזאת!

זה לא אפשרידי"מ

צריך להקים מדינה אחרת

כי היסודות שלה רקובים

זה לא היסוד רקוב.. זה הגרעין שבאדמה שנרקב..אלירז

על מנת לנבוט ולפרוח מעל פני האדמה..ולהתגלות במלוא ההדר והיופי.

אלירז תותחית,אהבתי...הלוואי שאת צודקתמה'
בקבלה מחלקים לפרי וקליפותדי"מ

הפרי זה יהודים שבאים לארץ אם רצונות פחות או יותר טובים

הקליפות זה כל התוצאות (הרוח הציונית,בית המשפט,הממשלה,הצבא (שהוא קליפת נוג"ה)

וכדי לאכול את הפרי (האגוז) צריך לשבור (לעקר לשבר ולמגר ולהכניע) את הקליפות

עם זה אין לנו בעיה..אלירז

אגב - החלטת על פי מה, שהצבא הוא קליפת נוגה?

אבל אתה אומר כמוני- שצריך לעשות הפרד ומשול בין הרע והטוב - ושיש הרבה טוב ופירות שצריך לשמור עליהם במציאות הקיימת.

צריך לשמר את הטוב אך לא להזדהות עם הרע!אנונימי (פותח)

כמה פעמים צריך להסביר לכם את זה ....

כמה פעמים צריך לומר לך - מי מזדהה עם הרע?!אלירז

לא אנחנו!!!

אולי גם האוייב הערבי איננו רקוב חלילה.אנונימי (פותח)

הוא רק נרקב כדי שיצא ממנו עץ מצמיח פרי חלילה לנו לפגוע בו....

אלירז, נו באמת תפסיקי עם הדמגוגיה הזולה הזו.

התנועה הציונית הייתה תנועה חילונית לאומיתיזהר

ומטרותיה היו בהתאם.

כמובן לא רק דיברו, אלא גם עשו. הפנקס האדום, השמד במעברות וכו'. הזנב ה"ציוני דתי" של הציונות לא באמת השפיע על סדר יומה הכפרני.

אנו מודים לה' בפה מלא על החסדים שהוא עשה לנו בדורות האחרונים, גם דרך הציונות, אך בוחנים אותה לגופה,לפי רעיונותיה, מעשיה ושאיפותיה.

אגב,יזהר

התייחסות למילה "ציונות" בהקשר של ציון בלבד, בלי קשר לתנועה הציונית, כמוה כמו להשתמש במילה חרדי בהקשר של "חרד לדבר ה'" בלי קשר לחרדים.

חרדי יכול להיות גם חרד לעסקי פופיק...האדמו"ר מצנעא
כי אתם בכלל לא חרדים לפופיק שלכם <צ>די"מ

המשפט הזה שאתם כל כך אוהבים לצטט בשם הרב ליאור נכון גם על רוב הציבור "שלנו"

אתם אלה שתביאו את ההרס.אנונימי (פותח)
עם הגישה המנותקת והכפויית טובה הזאת, אתם מתנהגים כמו אחרוני החרדים הקיצונים, ואחרי זה מצפים שמישהו במדינה הזאת יקח אותכם ברצינות.
ככה לא נלחמים! ככה לא משנים! אין בדיבורים האלה ולו חלקיק של אהבת ישראל.
די, יש ביקורת על המדינה.. אבל תשלימו עם המצב הקיים!! תנסו להבין שלא כל אחד במדינה הזאת דתי ולא הדתיים הם אלה שהקימו אותה.
קצת הכרת טובה, הערכה, אתם נולדתם לידיה של המדינה הזאת והיא אספה איתכם והעניקה לכם..
אז במקום להגיד לי שאחמדינג׳אד צדק, תנסו לשנות משהו מבפנים במקום לקלל אותה כל היום ולאחל לה אבדון. ככה לא נלחמים, וככה לא משנים!
דניאל23 אתה כ"כ צודק!יעל נ

אני ניסיתי כ"כ הרבה זמן לנסות לדבר כאן, אם לא לשכנע [זה היה בהתחלה... אבל ראיתי שלא עוזר...]

אז לפחות להשפיע, לנסות להשפיע עליהם אם לא לחשוב חיובי, אז לפחות לשנוא פחות...

ואני כבר נתקלתי כאן בכמה שקראו לציונות ע"ז! גם אני עדיין לא הצלחתי להבין את השנאה לציונות

שהולכת כאן [אלירז,אני לא מתכוונת אליך...]

אבל בכל מה שאתה אומר- אני מסכימה בכל מילה!

ודניאלה.יע. גם את ממש צודקת, אני קבוע חופרת כאן על אהבת ישראל...

גם איתך אני מסכימה!

יעלוש, חבל לכתוב כדי לשכנע/להשפיע..אלירז

כתבי את דעתך - וזהו.

יש לך מושג כמה פעמים כבר ניסיתי???יעל נ

והתנפלו עלי בלי סוף...

אבל כמו שאמרתי, בהתחלה ניסיתי לשכנע, אחר כך הבנתי שלשכנע זאת טעות!

לא יודעת אם שמת לב,אלירז, אבל אני מנסה להביא לשלום בין נוער הגבעות לממלכתיים כבר הרבה מאוד זמן...

זאת בדיוק הנקודה- לגרום לנוער הגבעות לשנוא פחות, [והאמת, גם לממלכתיים להתייחס לנוער הגבעות יותר יפה...]

כרגע לא ממש הולך לי,אבל אני לא מתייאשת...

אולי עוד יצא מזה משהו...

אפשר לחשוב...יעל נ

"אנחנו נחיה בשלום רק אם ימולאו כל דרישותינו!!!!"

באמת! צריך לדעת שלא הכל מושלם בחיים, אם תחכו עד שכל דרישותיכם ימולאו-

לעולם לא תחיו בשלום!

כל המאבקים שלכם והשנאה לציונים ממש לא מראים על אהבת ישראל- להפך!

לציונים כן אכפת מעם ישראל! - הרב קוק למשל...

אצלי באופן אישי- שאני ממלכתית גאה- עם ישראל נמצא בראש! [לא א"י... א"י מקום שני אחרי עמ"י]

אני תמיד מחפשת את הטוב שבכל יהודי!

בגלל זה בדיוק נכנסתי לכאן- כדי לראות בכם את הצדדים הטובים, ולא כמו שהתקשורת מתייחסת אליכם...

אוהב ישראל 18, קודם כל-יעל נ

מי אמר שאכפת לי מעם ישראל שנמצא בתל אביב יותר מעם ישראל שבשומרון???

אלו שחיים בבועה שקוראים לה תל אביב- שיהנו! הם לא ממש מעניינים אותי...

[כמו שאתה רואה, אני לא ממש אוהבת [בלשון עדינה] את תל אביב ואת רוב תושביה...]

אני ממש מעריכה את אלו שחיים בשומרון כשמסביבם כל הערבים... זה ממש קשה

ולא לדבר על כמה שזה מפחיד... אני מאוד מעריכה את כל מי שגר שם!

אני ממש לא חושבת שצריך להפקיר את היהודים שחיים בשומרון! להפך- אסור להפקיר אותם!

ואני באופן אישי הולכת לפי הציונות של הרב קוק! לא לפי הציונות החילונית!

בציונות של הרב קוק אין שום דבר דומה לה היוםדי"מ

ולי כן אכפת ואפילו מאד אכפת מיהודים שחיים בתל אביב וגם אלה שחיים בכל מקום אחר בעולם ודווקא בגלל זה אני עושה את מה שאני עושה

יעל.. סתם שתדעי..דניאלה .ד.

העיר הזאת לא פחות התנחלות מהשומרון

את מוזמנת לבקר בדרום ת"א ולהבין מה הולך שם..

אם תל אביב זו עיר הסטודנטים, אז דעו לכם שבתל אביב יש גם דתיים

וגרעינים שחיים שם ומפריחים מקומות שאפחד לא היה מתקרב אליהם

בגלל הסודנים שצפון ת"א דוחפים לשם.

ויש גם הרבה אור בת"א, והרבה התעוררות ב"ה

כן,את צודקת...יעל נ

באמת הסודנים שחיים שם- זה מה שמפחיד אותי...

גם השמאלנים שחיים שם לא ממש הרשימו אותי...

אבל באמת יש התעוררות גדולה שם, את צודקת!

אני ציוני.אנונימי (פותח)

נראה לך שאני שונא אותך? אתה טועה בגדול.

אני בסך הכל מנסה לגרום לך להגיע לרמה הבסיסית ביותר של הכרת הטוב.

ומתוך דאגה לך, ולי, ולארץ ישראל- אני מנסה להילחם בדרך הנכונה.

למנוע הרס מבעוד מועד, ולא לחכות ליום פקודה.

להאיר פנים, ולא בעזרת צמיג בוער.

להילחם עוד הרבה לפני שהD-9 מתניע.

להתפלל בכותל, בירושלים אותה אנחנו, "הציונים" שיחררנו בעזרתו יתברך.

לאהוב את עם ישראל היושב בציון.

ולדאוג שישאר שם, ושאנחנו- אני ואתה- נישאר לו בלב. 

כי בגלל הגישה שלך- השנאה לנוער הגבעות תופסת תאוצה. 

אה כן, אז תשנא בחזרה.אנונימי (פותח)

זה מזכיר לי את הוויכוחים בגן. 

כמים הפנים לפנים- תאהב, דבר ראשון, את הציונים האמיתיים, ותכיר להם טובה. 

מי שמגרש יהודים הוא לא ציוני, הוא אנטי-ציוני. 

תסביר לי איך אתה מונע פינוי מבעוד מועד?

אתה רק משכנע אותם כמה אתה מסוכן וכמה אסור שתהיה שם. 

אתה משחק לידיים של ניצן אלון, שטען שלא רחוק היום שמתנחל יירה בחייל צה"ל. 

נ.ב. זה מה שהתכוונתי...מצחיק=]

אבל הנקודה היאאנונימי (פותח)
שיש פינויים. וגם אם זה מצריך המון כוחות וכוננות בכל הארץ, בסופו של דבר אף אחד לא יכול למנוע מהם לפנות..

ודי לדבר על הציונים, אני ציוני.. ואתה מדבר על היס״מ והמג״ב. אלה לא ציונים! אלה אנטי- ציונים.

הדרך היחידה והנכונה למנוע מההרס לקרות, היא לא לפנצ׳ר לשופל את הגלגלים.. היא למנוע מהנהג לקבל פקודה כזאת. רק אם יהיה לנו כוח בכנסת נוכל.
לא הבנתי מה הבעיה שלך?!..שניכם ציונים..שמוליק פיין
עבר עריכה על ידי שמוליק פיין בתאריך י"ח חשון תשע"ב 11:57
דניאל23- כדאי שתתייאש..אלירז

הם פשוט לא יקלטו את העניין שהיס"מ וכל ה*** - הם היפך הציונוץ.

תאמין לי- אני מנסה הרבה שנים.

^^^^^אביה7

אין מה לעשות..

נקווה שיעבור להם

כן יעבור אל תדאגו..הציונות זו מחלה חולפת..שמוליק פיין
איי איי אביה7
לא היפך... אולי הפסולת של תהליך.צחינא מיא

זקינינו מספרים שפעם, בזמנו, עוד היתה קצת תועלת מהם...

הצינות היא לא ע"זדי"מ

היא ג' קליפות הטמאות שזה כנגד ג' עברות החמורות (ע"ז, גילוי עריות ושפיכות דמים)

יעל נ את מתוקה ממש! את מזכירה לי משודניאלה .ד.

אני זוכרת שכשהייתי בבי"ס החרדי והתחלתי להשתנות

אז רציתי להוכיח לכולם ש..

שיש מישהי בבנ"ע שלובשת "יותר צנוע" (גרביים וכאלה..)

ואז יום אחד.. מישי מתוקה מהגרעין דיברה איתי על כל מיני דברים, והנושא הזה גם עלה..

ואז היא אמרה לי.. "מותק.. אל תנסי להוכיח לאף אחד שום דבר.. פשוט תהי מה שאת! בלי לפחד..

השאר בע"ה יגיע לבד"

והיום אני שמחה במה שאני ואיפה שאני ב"ה.. ואני רואה כ"כ למה היא התכוונה

ותמיד יש לאן לשאוף ולאן להתקדם.

אני יודעת שכל אחד פה יש לו אהבת ישראל גדולה, אני יודעת שיש סיבות מוצדקות לכעוס על המדינה

אבל אני גם יודעת שיש סיבות מוצדקות לדעת איך מתמודדים עם זה.. ומה הלאה...

ובאמת מה יעיל יותר לעשות!

אינני מבין מה הקשר בין שנאה למדינה לבין אהבת ישראלאנונימי (פותח)

אנו אוהבים בלו"נ כל יהודי ויהודי באשר הוא (בלי להיכנס לנישות על רשעים וכו) ! כולל את אחינו החילונים המתוקים!

וזה לא סותר את שנאתי לשלטון השולט פה שכל כולו מרידה במלכות ה' יתברך!

וזה גם לא מעיד על כפיות טובה לה' יתברך על כל הטובות שהוא עושה עימנו!

לפעמים ה' שולח שליחים "אינשי דלא מעלי" (כגון הורדוס שהרג מאות תנאים והיה שליח לבניין המקדש)!

ובאמת העיקר זה להבדיל בין אור לחושך ולהגדיר שהם זה לא אנחנו.

אנחנו לא נטורי קרטאדי"מ

ואם תשאל את נטורי קרטא הם יגידו לך שאנחנו יותר ציונים מהציונים!

מהסיבה הפשוטה שהם נגד הציונות בגלל "מרידה באומות, אנחנו (לפחות אני) נגד היא הרסה תהליך טוה מאד

המון יהודים עלו לארץ כשהם רוצים להקים מדינה יהודית (חלקם לא רצו יהודית ומזה נובעת הבעיה) שזה דבר טוב מאד

אבל בסוף הקימו פה מדינה טוב ליהודים בטח לא יהודית

אנחנו פה בזכוטת הקב"ה ולא בזכות אף אח אחר יש כמובן שליחים המדינה שומרת עלינו אולי בהבט הרחב ("האיום האיראני") אבל לא שומרת בהבט הקצר והיומיומי (ידויי אבנים,פיגועים וכ"ו...)

זה בקצרה אם אתה באמת רוצה הרחבה אתה מוזמן ללמוד את הספר "קומי אורי" של הרב יצחק גינזבורג

ועוד משהו שלא הוספתמרדכי

נטורי קרטא הם גם נגד ארץ ישראל, שזה הדבר האחרון שאפשר להגיד על רוב הממשתמשים פה (ואני לא מתכוון לטרולים).

כמו כן, נטורי קרטא בעד הערבים, ואם נוער הגבעות עושה תג מחיר על מסגדים, זה לא בדיוק מוכיח שאנחנו בעדם...  

לא נכון בכללדי"מ

נטורי קרטא לא נגד ארץ ישראל בכלל רק שיש להם דעה קצת מאד מעוות בנושא (בהזדמנות פעם הבא שנתראה אני יסביר לך באריכות)

הוא התכוון לעניין ההתיישבות.צחינא מיא

מקובל אצל חסידי סאטמר להגדיר את ה"ויואל משה" כ"אוהב הגדול ביותר

של ארץ ישראל, והלוחם הגדול ביותר נגד ציונות".

ההתיישבות היא אלמנט ציוני מובהק בעיניו, מן הסתם.

אז מרדכי.. אנחנו לא בעדם?! כי עד עכשיודניאלה .ד.

הבנתי שכן! [ואנ'לא מסכימה עם זה]

מה הולך?? :/

אם היה לי משו נגד הציונות...רחלקה

בעזהי"ת.

הייתי משתמשת בו! יאמי

<צ>

כדי יהיה 40 +סלים החמוד!!!
יסוד כיסא ה' בעולםrafid

מדינת ישראל כמו שהיא היא התגמות חלום הנביאים , כך אמר הרב צבי יהודה זצ"ל.

מי שלא מבין מה זו מדינה יהודית ומה זה נותן לנו כעם אינו יודע מה פרוש להודות על מה שיש לו.

רק צריך כל הזמן לחזור לבסיס מה היה בלי המדינה ומה יש עם המדינה .

גם כשממשלה טועה בדרכה , וגורמת הרס זה לא צריך להזיז לנו במשהו לגבי היחס שלנו.

ישנם מבחנים לעם ישראל בדרך לגאולה השלימה ולפעמים הוא עומד בהם ולפעמים לא, זו אינה המדינה אלא עם ישראל במעשיו גורם.

כל זה כמובן אינו מונע מלנסות לתקן ולהביא את המדינה לכדי גאולה שלימה. 

ולדעת שלא הכל קודש זה גם חשוב.

גם כשיש בעיות באמונה צריך לחזור ליסוד והיסוד הוא הכרת הטוב!!!

כשהייתי קטן התווכחתי הרבה עם בני דודי החרדים וניסיתי להסביר למה כל המדינה היא טוב היום אני מבין שיש רע אבל המעט רע הזה הרבה יותר טוב מבלי כלום!!!

צדיק בסדום..אנונימי (פותח)
אני מזועזעת..אנונימי (פותח)

קשה לי לחשוב מרב זעזוע, בנוסף על כך שהרגע חזרתי משיעור על הציונות הדתית..

חברה, ציונות היא חלק בלתי נפרד מהתורה! ו-כן אפשר לתקן מבפנים ובוודאי שאפשר, בטח כשהציונות החילונית מתפוררת!

להוציא לעז, להלחם נגד המדינה- זה בטוח לא יעזור, כי אחרי הכל- אנחנו עם אחד, וזה שהם לא מאמינים במה שאנחנו מאמינים לא אומר שצריך לבטל מה שהם עשו, אלא רק להזיז את המדינה לכיוון הנכון, וזה קורה. זה לא להשלים עם המצב, זה לשמוח שהגענו אליו ורק להמשיך ולשפר!!!

אם לא היית מתעסק עם הסדרן - היית נשאר בראשון...צחינא מיא

<צ>

דניאל נשמה שוקו =)

זה לא יעזור לך,

אני בעמדה שלך והכל שלא תבין לא נכון

אבל הוויכוחים האלה נעשו כאן עשרות פעמים,

זה לא מוביל לשום מקום

הם שונאים שנאה עיוורת ולא רוצים לפקוח עיניים

מה לעשות, זה לא שאני אומרת שמדינה היא טלית שכולה תכלת

ממש לא,

אבל להגיד תודה לצה"ל ולהכיר תודה על זה שאתה במקרה חי פה

זה דורש הקרבה מידי גדולה בשבילם.

ערב נעים

לא הבנתי את דבריך.אנונימי (פותח)

למה אתה חושב שאני צריך להוקיר ולהעריך את מי שהשחית את זקנו ופאותיו של סבי למה אתה חושב שעלי להוקיר ולהעריך את אותם ציונים שבאופן מגמתי הדירו את תורת ישראל מן העם ומהציבור כולו. האם בפני כל פשעי התנועה הציונית החילונית אני צריך להתרפס כמוך להכיר בהם ולהוקיר את מעלליהם. אוי ציוינים מי יגלה עפר מעיניכם...

אא ולמה אתה חושבשוקו =)

שאתה לא צריך להגיד תודה לאותם עשרות אלפי חיילים שהקריבו את חיים למענך

(כאילו שתמשיך לשבת פה ולקלל אותם)

ולמה אתה חושב שחופרים לך בשכל לאהוב כל יהודי אבל אתה מתעלם מהמשפט הזה?

מסתכל על הדברים הרעים שבכל דבר??

נכון יש גם דברים רעים

אבל צא מהסרט שלך כבר!

חיים שטורמן היה קרוב משפחה שלי והוא קנה שטחים למדינה מהערבים כדי שיהיה לך איפה לבנות בית ולהתלונן

ילד שלו נהרג ועוד 2 נכדים על שמירת המדינה

והם היו ציונים. ולא הורידו זקנים לאף אחד! די!

חלאס כבר!

תפסיקו לשנוא את האחים שלך!

מה הקשר לשנאה.אנונימי (פותח)

אני מתנגד לציונות אך לא לציונים. דהיינו אני אוהב כל יהודי באשר הוא וישראל אף על פי שחטא ישראל הוא. הדיון כאן אם לא שמת לב מתחולל על הצדקת הציונות הכופרנית ולא האם עלינו לאהוב אותם או לא שהרי ודאי שמצווה לאהבם.ויהי רצון שיתגשם הפתגם 'באהבת ישראל נביא את הגואל' 

תתפלא כמה פעמים "ההתנגדות" נהפכת לשנאה ><שוקו =)
אנחנו לא שונאים. רק מתנגדים לשיטה.אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מיכאל לורמן בתאריך י"ח חשון תשע"ב 20:39

למה קשה לך כל כך להבין שבין שיטת הציונות לבין תורת ישראל פעורה תהום עמוקה. מה זה קשור לרכישת אדמות ולמוות של חיילים. גם אני שירתתי בצבא (אוההו כמה נתתי למען צה"ל...) אך עדיין אני מתנגד נחרצות לשיטת הציונות. אך בד בבד אני אמשיך לאהוב כל יהודי באשר הוא.

אגב, תגיד לי למה אתה נגד הנצרות אתה יודע שיש נוצרים אוהבי ישראל גדולים למה לשנוא כל דבר למה לראות רק את הרע??

ואם תשובתך היא שאתה לא שונא את הנוצרים כי אם מתנגד להם אזי זוהי תשובתי.

המדינה בבסיסה כופרנית. יש להופכה מהשורש.אנונימי (פותח)

שילת, את ועמיתייך לדעה מגלים בורות איומה בכל הקשור לייסודי הציונות ומיסדיה לכי ותקראי קצת מכתביו של הרצל ותביני למה המדינה כמה...

את המדינה לא צריך להזיז לדרך הישרה כהגדרתך אלא שאם נשווה זאת לנסיעה ברכב על המדינה לעשות פרסה של 180 מעלות כיון שהיא הולכת כנגד כל עקרונתיו של העם היהודי.

יודע מה?שוקו =)

לך תחיה עם הערבים, ותזרוק עלינו טילים בפאנן

מה קרה? עוד חייל מת בקטנה

בוא נפתח חפלה

"הציונים" "האויב הציוני"

וואלה בדיוק כמו שהערבים מדברים

חוסר עצום בהבנת הנקרא או שמא בהבנת האחראנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מיכאל לורמן בתאריך י"ח חשון תשע"ב 20:22

האם אני צריך להצדיק את הנצרות הקתולית כיון שחלקם של הנוצרים הצילו יהודים בשואה??? ודאי שלא! אך האם אני שונא אותם? גם ודאי שלא שהרי הם הצילו את חייהם של אחיי.

ולהבדיל האם אני צריך להצדיק את דרכה של הציונות בגלל אי אלו מעשים טובים שעשתה?? ודאי שלא! אלא שעלי להתכחש ולא להסכים עם דרכה כיון שדרכה מוליכה לכיוון ההפוך מתורת ישראל.

בתקווה שתבין.

מי שלא מבין מה זה מדינה יהודית חושב שהמדינה יהודיתדי"מ
אם הרצל היה ציוני, אז ודאי שאני לא.אנונימי (פותח)

ידידי היקר פותח הפורום, מוטב שתעשה מעט שיעורי בית ותראה מה היתה מטרתם האמיתית של מיסדי התנועה הציונית. אם רק תרצה אביא לך מספר עובדות על מייסד הציונות ומחוללה תיאודור זאב הרצל. הרצל היה יהודי מתבולל שכל משפחתו הפנתה עורף ליהדות ויש שיאמרו שהם הפנו אגרוף. הרצל הביא במכתביו את אחת ממשאלותיו והם לנצר (או במילים אחרות לשמד) את כל ילדי וינה לנצרות. בכך, חשב שיוכל להביא קץ ל'בעיה היהודית'.

כמו"כ כולנו מודעים לפשעי התנועה הציונית כנגד הדת וכנגד העם היהודי כולו. על כך יעידו אלפי פאות וזקנים שהושחתו בידיהם של מיסדי המדינה מפניהם של עולים מתימן ושאר הגלויות. הגע עצמך כמה ילדים זרקו את יהדותם מאחור בשל החינוך הקלוקל אותו קיבלו מהקיבוץ החילוני בעלותם ארצה. ישנם אלפי סיפורים מסמרי שיער על מעלליהם של אותם אנשים שאתה כל כך מהלל ומשבח אותם ומכיר בזכותם. מוטב שתקרא את הספר 'ילדי טהרן מאשימים' תקרא כיצד מנעו בקיבוץ מילד יתום משני הוריו לומר אחריהם קדיש ביום פטירתם, תקרא כיצד חייבו בכח ילדים שזה עתה עברו מסע מפרך על מנת להגיע ארצה וחויבו לאכול בשר טרף ולו רק על מנת שיעברו על עוד מצוווה. היריעה והזמן קצרים על כן אסיים כאן. 

אפשר גם בלי לסלף>>>אריאל יוסף

בעניין מש"כ: "הרצל הביא במכתביו את אחת ממשאלותיו

והם לנצר (או במילים אחרות לשמד) את כל ילדי וינה לנצרות.

בכך, חשב שיוכל להביא קץ ל'בעיה היהודית'".

כך כתב הרצל על כך ביומנו (כתבי הרצל, כרך ב', יומן א'):

"האנטישמיות גָדְלָה וּגְדֵלָה והולכת - ועמה גם אני. ....

בראשונה פגעה בי שאלת היהודים עד מאד.

אולי היה זמן, שהייתי מתחמק ממנה ברצון, אולי אל הנצרות,

לכל מקום שהוא. מכל מקום, היו אלה נטיות עמומות שבחולשת-נעורים.

כי אני אומר לעצמי במלוא כנות דבריי אלה -

והרי הם יהיו חסרי-ערך לחלוטין, אם אוסיף להם כחל ושרק-

אני אומר לעצמי, כי מעודי לא אמרתי ממש להתנצר או לשנות את שמי".

בורות איומה בהיסטוריה הציונית..אנונימי (פותח)

אם אינך מכיר את פעולותיו של הרצל למען שידול ילדי וינה להעבירם לנצרות זה רק מוכיח שעליך להכין שיעורי בית לפני שאתה כותב תגובות...

אוקיי, אז גישתם קרובה לנטו"ק... אז מה?הקשו לעניין!האדמו"ר מצנעא

"וכיוון שהוציא עצמו מהכלל - כפר בעיקר"... לא בכדי אותם העיוורים המוציאים עצמם מהכלל נקראים כופרים, שאותם אלו שכופרים בתקומת ישראל בארצו כופרים בתורה שבכתב ושבע"פ. אמנם בשוגג, אזי אינם אפיקורסים, אלא סתם תועים.

אפשר פרוש רש"י על הסייפא?די"מ
לגבי אפיקורס בשוגג - ראה הערת הלובאביטשער זצ"לצחינא מיא

אגרות קודש חלק כ"ב אגרת ח' אלפים ר"נ עמ' לג-לד בסופה.

http://hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=15937&st=&pgnum=52

לא מדובר על אפיקורסות ממש, בשלושה עשר עיקרים...האדמו"ר מצנעא

אלא במשמעות הכתוב בתורה שבכתב ושבע"פ, שאותם החרדים לעסקי פופיק לא הולכים על פיהם.

אוי אוי! שילכו לעזעזאל! הכונה לא! ליאיר שטרן לאצ"לאנונימי (פותח)

או ללח"י אלא הכונה לציונים הארורים שהורסים ישובים!

הכרת הטוב היא דבר בסיסי.אוי לנו אם נראה רק את הרע!אנונימי (פותח)

הגאולה לא באה בבת אחת ואור וחושך משמשים היום בערבוביה. נכון, יש קשיים ועוולות, אבל, מעולם לא היו בעם ישראל כל כך הרבה כוללים, תלמודי תורה, ישיבות, אולפנות.. מעולם לא יצאו מידי יום כל כך הרבה ספרים תורניים, עלונים ועוד. גם לא בתקופות שכל עם ישראל היה דתי.  מעולם לא שילמה מדינה כלשהי לבחורים כסף, בעבור שישבו וילמדו תורה. וזה קורה היום במדינת ישראל, למרות שחלק נכבד מהעם עוד לא הגיע להבנה שהתורה היא מרכז חיינו.. כי הגאולה קמעא קמעא..

ובקשר להרצל שמסר חייו למען עם ישראל, שהמשיך בקונגרסים למרות ליבו החלש ואיומי רופאיו ואכן נפטר בערך בגיל 40 -וכל זה, כי כאב את כאבי אחיו היהודים הנרצחים בפוגרומים ברוסיה ובכלל.  קצת הכרת הטוב לא תזיק!

ואם כבר מפרסמים את דבר היותו בן למשפחה מתבוללת, למה לא להשלים את האמת ולהזכיר שבסוף חייו הקצרים כתב ביומנו-  אין אומתנו אומה אלא באמונתה.

עם מאמץ לא גדול, אולי, תבין -אנונימי (פותח)

עצם המצאת המונח "ציונות", כשקיימת היהדות, שאחד מעיקריה הוא יישוב ארץ ישראל, מעיד על כך, שזה זיוף. כדאי ללמוד את הא"ב של ה"ציונות", שבחרה בשם זה, כקוד הסוואה למטרותיה האמיתיות - להוציא את עם ישראל לשמד!! זו היא תורתו של הרצל (אנא, לקרוא בעיון את "מדינת היהודים"), ארץ ישראל היתה ברירת מחדל. ל"ציונות" לא אכפת, כלל, באיזו ארץ יוקם המקלט לפליטי האנטישמיות, כל מקום שהוא כשר לריכוז היהודים ולחינוכם מחדש. בשעתם היו בארץ הזו "ציוני אוגנדה" שנלחמו בשצף קצף ב"ציוני ציון", שהיו, למעשה, היהודים! ה"ציונות" היא תנועה מדינית חילונית, לא לאומית!!! דרכם היתה - אין יהודים אין אנטישמיות - זו האמת, כל האמת ורק האמת. זה מטורף איך העם הזה קנה את התעמולה ה"ציונית", כשיש לו יהדות, ובה, הכל!!!!! ה"ציונות" הסתיימה בקו הירוק, הלא יהודי! מאז ה"ציונים" נלחמים בעם ישראל, בתורת ישראל ובארץ ישראל. מציאות ה"ציונות הדתית" זו אנומליה!

כתבתי על הנושא, תוך כדי לימוד מעמיק, מאות מאמרים, זו אפילו אינה התמצית. ואידך, זיל גמור. אולי לא תספיק בחייך אלה.

ה"ציונות" היא אם כל תועבה!

אשתדל לענות לשאלה שלך בע"האנונימי (פותח)

לשם הבנת העניין יש צורך להתעמק בו מעט ולכן צריך לעשות הקדמה.

כמובן שאני סבור שאתה בעצם מעוניין להבין את התשובה לשאלתך ולהבין את האמת כפי שהיא ללא פניות וכו', כי רק בגישה כזו אפשר להוציא איזו תועלת מפורום כזה, שהרי אם באים אם העדפה או נטייה של הרצון ל"צד" כלשהו, כבר אי אפשר לראות את המצב לאמיתתו, ונאבדת יכולת השיפוט הנכון. כיון שאכן אני חושב שאתה נכנס לשאלה ממקום פתוח, לכן גם אשתדל לענות לך בתורה כנה ואמיתית. וכעת לגוף העניין.

כאשר משתמשים במושגים של "טוב" ו"רע", "זכות ו"חובה" וכו' - אזי ראשית כל יש לדעת מהו הציר שסביבו המושגים האלו מתייחסים.  לדוגמה, במלחמה- ניצחון במערכה של אחד הצדדים, הוא עצמו נחשב כמפלה וכישלון בצד השני, ואילו הפסד הראשון זהו נצחון השני. וזאת מכיון שהיעדים של שני הצדדים הינם מנוגדים זל"ז ולכן גם הטוב או הרע שבמצבם הוא ממש באופן הפוך.  ולכן הדבר הראשון שצריכים לעשות ללא ספק לפני ששופטים האם דבר כלשהו הוא טוב מאד או גרוע ביותר - הוא להגדיר לעצמנו יעדים ומטרות הכלליים ביותר שאליהם רוצים להגיע, ואז, לפי אמות מידה אלו ניתן לשפוט ולהחליט האם דבר מזיק או מועיל. אם אכן הדבר מקרב אותנו למטרה העיקרית שהגדרנו - ודאי שהוא טוב, ואם לא, וכל שכן אם מרחיק אותנו ממנה ודאי שהוא דבר שאינו טוב.

כמו כן הדבר בנידון דידן.

עם ישראל קיבל את שמו ומהותו, וכן התמיד במשך אלפי שנים, מכח של אמונה בבורא עולם ומיסודות של דרך חיים בעולם על פי חוקי התורה והמצוות. גם יהודים למדנים גדולים בתורה ולמדנים פחות, ועד כאלו שאינם יודעים ללמוד כלל - תמיד אצל עם ישראל מהיסודות העיקריים - שהקב"ה בחר בנו, כל היהודים ונתן לנו את תורתו , קידשנו במצוותיו, כלומר ייחד אותנו מכל העמים ע"י  כך שנשמור את מצוותיו בחיי היומיום שלנו.

לפי זה, כאשר באים לשפוט האם הציונות הועילה ליהודים והאם היא "טובה" או "רעה" - צריכים לבחון האם היא הוסיפה או הזיקה לעם ישראל מבחינת עניינם העיקרי, והוא הקשר שלהם הנצחי שע"י תורה ומצוות לה'.

אי אפשר לשפוט את הטוב שבציונות לפי התועלת של הגנת הצבא, בניית ערים, שירותי רווחה ועניינים כאלו - כיון שעבור עם ישראל, שהוא עם מיוחד, דרוש גם כן אופן חיים והנהגה מיוחדים, שיעשו אותו עם קדוש ומובדל. בהגנת הצבא ובניית תשתית מדינית כלשהי אין די בשביל עם היהודים. זה היה יכול להיות אולי סיפור הצלחה עם עם אחר אך לא אנחנו.

אי אפשר להתעלם מכך שעשו כאן, יהודים בשם הציונות, דברים חמורים שלא נעשו מעולם. אי אפשר גם לטעון שהם "אינם ציוניים" והתנהגותם "אנטי-ציונית" כיון שנתינת הכח למעשיהם, גם מבחינה רוחנית, ועוד יותר בפועל -ההוראות למעשים שנעשו נגד יהודים ויהדות ניתנו ע"י מפקדיהם ומפקי מפקדיהם ראשי המערכת הציונית לדורותיה.

בנוסף, הטענה שצריכים לראות ולהודות על הטוב שנעשה על ידי הציונוצ - כמו ביטחון, מנוחה וכו' גם זה אינו נכון. הרי בקלות אפשר לבוא ולטעון, מבוסס על נסיון המציאות, שאם היו הולכים בדרך אחרת (שאינה ציונות) בתוקף ובגלוי, מבלי לפחד מהגויים, ומבלי לוותא על עניינים של מצוות ובטח לא להילחם נגדם, אז היו מצליחים לגרום שיהיה בטחון ושלום פי כמה וכמה! (ואין שום קשר לטענה של כפיות טובה כלפי החיילים והקדושים שמסרו עצמם במלחמות וכו' - כיון שלולא הציונות, (שיצרה מציאות של ויתור על ערכים ובמילא נתינת מקום לחוצפה והתקפה מצד האויב)- קרוב לוודאי שלא היו מצטרכים להגיע לכמות כזו של קרבנות והרוגים. וללא קשר, אותם קרבנות אכן קדושים, אך אין לזה קשר עם הציונות וצידקת דרכה כלל וכלל!)

יש עוד כמה דברים לענ"ד להאריך אבל נסתפק בזה בינתיים.  ברכה והצלחה רבה!      

עוד נקודה מעניינת.אנונימי (פותח)

אני לא מוכן שבני הקטן יגדל כמוני. על ערבוב מחולט של קודש ולבדיל טומאה. אנחנו גדלנו על סלט שלם של "דמויות מופת" החזו"א ודוד בן גוריון הרב קוק והרצל וכן על זו הדרך (כמובן להבדיל). ואח"כ הרבנים מתפלאי למה הנוער מבולבל... ולכן חשוב ביותר להגדיר הגדרות מדויקות למה רצון ה' ומה לא.

בנוסף, גדלנו על כך שראשי המדינה הם צדיקים (יש מקומות שעדיין חושבים כך). ושבכלל אין יהודים רשעים (מה שמופקע לחלוטין! לימדו ישעיה, ירמיה ותראו).

ולכן, מבחינתי עדיף שיגדל עם תחושת ריחוק המדינה מאשר עם תחושת קירוב לאותם רשעים. ובעז"ה זה לא יסתור את זה שנחנך אותו לאהבת ישראל עצומה! ודו"ק

מה שאתה מתאר הוא עיוות של החינוך שלנו...האדמו"ר מצנעא
אוהו יש לי הרבה'ערבות הדדית'
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך כ"ג חשון תשע"ב 10:05

בסיעתא דישמיא

ציונים רוצחים ארורים  מסמלים  את הרוע ''מלחמה לה' בעמלק מדור דור''

וכמו שהרב וסרמן אמר ''האומרים מדינת ישראל ראשית צמיחת גאולתנו אינו אלא טועה מדינת ישראל הינה ראשית צמיחת גלותנו החדשה''!!!!

מספיק או להרחיב?

איזה רב וסרמן? ר' אלחנן וסרמן?האדמו"ר מצנעא

זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, כי הוא נרצח בשואה, ואז עוד לא היה קיים הביטוי הזה...

הרב וסרמן רבה של גבעת זאב (נראה לי)די"מ
זה לא עיוות של החינוךדי"מ

זה החינוך שמעוות

בואו נסגור הכל ונחזור למשרפות באושוויץ....פעמיים חי

שם עוד לא היה את "המדינה הציוינית". וגם לא היה את "צבא הקלגסים=גירוש"...

שם היה טוב...

יכלנו להקים שם מאחזים ואף יסמניק=קלגס לא הציק לנו.....

ומה היה אז בארץ?

פרעות תרפ"ט פרעות תר"פ-תרפ"א...

וגם שם לא היה את הישות הציוינית ואת "הצבא המשחית הנאצי"..

חברה קבלו פורפורציות למען השם

<צ>

זה לא ממש מציאותייעל נ

אוהב ישראל 18 - איך בדיוק תסגור הכל?

אתה כ"כ לא חי במציאות!

אם אתה רוצה לתקן- אתה צריך לדבר, להשפיע- מתוך הממשלה!

לא לעמוד מבחוץ ולהגיד שעכשיו צריך להרוס הכל...

הי, נסחפת. אתה מדבר כמו עבדללה מלך ירדן...שייטת
השאלה היא למה אנחנו רוצים להרוס ולמה הוא..שמוליק פיין

בס"ד

אנחנו רוצים להרוס מכיוון שאנחנו רוצים להקים פה מלכות יהודית..ועבדאללה רוצה להקים פה עוד מדינה ערבית..

שניה : לדעתכם כל התהליך של שיבת ציון לא היה שווהפעמיים חי

כי כמה מתנחלים רוצים לשבת על איזו גבעה וצבא המדינה מפנה אותם בכוח....

אם היה בא לפה עכשיו פליט מאושוויץ תאמין לי שהוא היה מנשק את אדמת רמת מגרון והיה אפילו שמח להתפנות משם. כי זה ע"י צבא עמו שמגן עליו...

ואל תזבל לי ת'שכל שצה"ל לא מגן עליך... תתגיס ואז תוכל לדבר על פעולות שנעשו או שלא נעשו....

אם יורשה לי לשאולדי"מ

כמה זמן היית בצבא?

אני לא מבין....אדם אחד

למה אתם מתכחשים לכל מה שהמדינה נותנת לכולנו? תחשבו על זה באמת, ותגלו כ"כ הרבה תחומים... בסבסוד מחירים, בבניה (גם בנייה בשאר חלקי הארץ היא חלק מישוב א"י), בביטוח לאומי, במוסדות חינוך, במציאת פתרונות תעסוקה, בשרותי רפואה ובריאות, וכן, גם בתחום התורני המדינה תורמת. יש את הרבנות הראשית, שמתוקצבת ע"י המדינה, והחינוך הממלכתי דתי גם מקבל תקציב מהמדינה וכו'......

גם החשמל שיש לכם בשביל לבנות את המאחז מגיע מהמדינה. והכביש, שאיתו אתם יכולים להגיע למאחז, מי סלל?

אז אל תגידו שהמדינה לא נותנת לכן כלום... תסתכלו גם על הצדדים הטובים שיש במדינה, לא רק על הדברים הרעים. ואני חושב שהיסוד של המדינה הוא יסוד טוב, רק שיש דברים שצריך לשנות ולשפר, ולהמשיך ולעודד את הדברים הטובים שיש במדינה. זה שבכל אחד מאיתנו יש דברים רעים, זה לא הופך אותנו לרעים מיסודנו, אלא אנחנו מסתכלים בכל אחד על הדברים הטובים שיש בו. היחס הזה לא צריך להיות שונה כלפי המדינה.

איך אפשר בכלל להשוות את המצב שעמ"י היה בו לפני הקמת המדינה, לבין המצב כיום, שהוא אמנם לא המצב האידיאלי, אבל הוא מצב הרבה יותר טוב.

ומי שאומר שהמדינה לא תורמת לו כלום, אלא רק מפריעה לו, מצטער, אבל הוא חי בסרט.... שינסה להסתדר יום אחד בלי כל הרשימה הממש מצומצמת שהבאתי למעלה.

בבקשה, מי שרוצה להגיב, שיחשוב קצת על מה שכתבתי לפני שהוא מגיב.....

אתה רוצה לספר לי על החשמל שאין לי?יהודי מרמ"ג

ועל כל אחד מדברים האלה משלמים. שומדבר לא בא בחינם.

והרבנות הראשית היא רבנות מטעם ותו לא.

תאמר לי, גם על הערבים אתה מסתכל בעין טובה?יזהר

יש כללים לעין טובה. ע' ברבינו יונה על מסכת אבות על הדיבור "הוי דן כל אדם לכף זכות".

לאוהב ישראל 18די"מ

אין אישור לשאול כמה זמן היית בצבא?

פסק הלכה: אסור לקרוא לבן בשם של רשע, כגון 'הרצל':השם הוא המלך!

שלחו להדפסה
בעזרת השם
צילום: ירון ברנר הרב אברהם יוסף צילום: ירון ברנר
לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

הרב אברהם יוסף: לא לקרוא לבן נמרוד או הרצל

בנו של הרב עובדיה ורבה של חולון פסק בתוכניתו ברדיו "קול-חי": "אין לשנות שמות, אלא אם השם שניתן לילד הוא של איש רשע כדוגמת הרצל או נמרוד - אנשים לא הגונים, ואז יש להחליף את השם"
נטע סלע

האם לפי ההלכה רצוי לשנות שם? בנו של הרב עובדיה, הרב אברהם יוסף, קבע אמש כי אין לשנות שם של מישהו - אלא רק להוסיף שם, "אלא אם כן, זה שם של רשע כגון נמרוד או הרצל - שמות של אנשים לא הגונים". הרב אמר את הדברים אמש (יום ד') בתשובה לשאלת מאזינה בתוכניתו ברדיו "קול חי", בה הוא משיב על שאלות הלכתיות.

המאזינה התקשרה ושאלה את הרב מה עושים "אם לכלה ולחמות יש את אותו השם? והאם אפילו יש לדחות שידוך בשל כך?". הרב יוסף ענה לה כי לעולם אין לשנות שם, אלא רק להוסיף שם, אלא אם כן, כאמור, השם הוא של איש רשע כדוגמת הרצל או נמרוד, ואז יש להחליף את השם. "צריך להיזהר שלא לקרוא בשמות האלה", השיב הרב והדגיש שבמקרים שזהו שמו של הבן-אדם - "מחליפים לגמרי את השם".

הרב אברהם יוסף מכהן כרבה של העיר חולון והוא גם בנו של מנהיג תנועת ש"ס, הרב עובדיה יוסף. שתי העובדות מעלות תמיהה כאשר הוא מגדיר את הרצל כ"רשע". הרב יוסף מכהן כרב עיר מטעם הרבנות הראשית לישראל שהיא כאמור, מוסד המסונף למדינה הציונית אשר קמה בזכות חזונו של הרצל. בנוסף, אביו של יוסף, הרב עובדיה, מנהיג את תנועתו למעורבות בחיים הציבוריים של מדינת ישראל, כולל כאמור כהונתם של חברי התנועה כחברי-כנסת ושרים בממשלת ישראל. 

בין נמרוד להרצל

אז למי שאינו בקיא בהלכות שמות ילדים, בקרב הציבור המאמין קשה יהיה למצוא אדם העונה לשם נמרוד. הסיבה: על פי המדרש, נמרוד המקראי היה קרוי כך, על שום שמרד בה'. הפסוק "הוּא-הָיָה גִבֹּר-צַיִד, לִפְנֵי יְהוָה", מתאר את נמרוד בספר בראשית, ומופיע יחד עם שמותיהם של שאר בני דור המבול, שהחליט לבנות את מגדל בבל אשר נכחד על ידי האלוהים כעונש על ניסיונם למרוד בו.

המדרש מספר שבזמן שנוח היה בתיבה, שימשה אותו כתונת כבוד שקיבל מאלוהים. כשיצאו כולם מן התיבה, לקח את הכתונת שם בן נוח, ונתן אותה לנמרוד. בזמן שנמרוד היה לובש את הכתונת, כל החיות והעופות שהיו נתקלות בו במבטן, היו נופלות לפניו ומתות. בני דורו של נמרוד היו משוכנעים שהוא עושה זאת מכוח גבורתו שלו והמליכו אותו עליהם כאל. נמרוד נחשב כסמלו המובהק של דור המבול. המדרש בבראשית רבה אף מספר כי נמרוד היה זה אשר קשר את אברהם אבינו לכבשן האש, ממנו הוא ניצל בזכות רחמיו של אלוהים.

אז האם הרב אברהם יוסף רואה בחזונו של הרצל בדבר הקמתה של מדינת היהודים כניסיון מרידה באלוהים? הרב יוסף לא פירט דעתו בעניין זה למאזינה שהתקשרה כדי לשאול האם לפי ההלכה רצוי לשנות שם. 

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך