| היום התקיימה צעדה של אירגון 'נוער למען ארץ ישראל' בהשתתפות מאות אנשים, הצעדה התקיימה בשומרון {צעדה נוספת של האירגון התקיימה גם באזור יהודה} כשהגיעה הצעדה לכפר חווארה שנמצא דרומית לשכם ניסו שוטרי יס"מ לעצור את הצועדים אך ללא הצלחה, במהלך הנסיונות הגיע קצין יס"מ בשם שלומי רבין למתנחל שהשתתף בצעדה והפריד אותו מהקבוצה, קצין היס"מ שלומי רבין אמר למתנחל שהוא מעוכב וביחד עם עוד שוטרי יס"מ חיכה איתו דקות ארוכות בזמן הזה דאגו שוטרי היס"מ לעדכן את המתנחל שהמקום הוא שטח צבאי סגור, הנ"ל לא התווכח איתם והשיב לשוטרים שהוא מוכן לעזוב את המקום אם הוא שטח צבאי סגור, לאחר דקות ארוכות שמתתפי הצעדה כבר התקדמו רחוק אמר קצין היס"מ שלומי רבין למתנחל "עכשיו אתה יכול ללכת" המתנחל אמר לקצין היס"מ ולשוטרים האחרים כי הוא ללא נשק ועצם העובדה שהוא לבד בלב כפר ערבי עוין יכולה לגרום לערבים לפגוע בו, את שוטרי היס"מ והקצין שלהם שלומי רבין זה לא עניין והם נכנסו לרכב ונסעו כשהמתנחל מופקר בתוך הכפר העוין חווראה, מיד כשנסעו השוטרים החלו לערבים להתקיף באבנים את המתנחל והחלו לצעוק להמונים שיפגעו בו, אבן אחת פגעה במתנחל שניסה להימלט מהמקום, בחסדי ה' עבר במקום רכב יהודי שחילץ אותו עד צומת תפוח |
חייבים לקרוא!!!"עלה נעלה"
לאנשים אין מושג כמה הכפר הזה עוייןנשר
להגיש תלונה במח"ש ומידeshel
למה נראה לך שמח"ש יעזרו?הכהניסט הנודד
אין מצב הכפר הזה נקי מנשק!!!"עלה נעלה"
בלבול מחאליסף ט
זה בכלל לא נכון כי היו כבר מקרים:"עלה נעלה"
למשטרה כי אם יש לי נשק אז למה לי לפחוד?
יסמניקי"ם ארורים. אני בשוקאלעד
אם לא היינו אנוהכהניסט הנודד
הרמה פה ... שואפת לאפס...מתנחל גאה.
ל"עלה נעלה"-מאיפה זה ידוע לך? הייתי על כמה דברים ובקשר מתמיד אם כול האחראים-ולא אמרו דבר כזה,-
מח"ש לא יעזרו-דוגמא? עצרו אותי לפני הרבה זמן בכניסה למשטרת אריאל-על זה שקראצי ליוקי 'נעצי כול הדרך לתחנה גררו אותי על הריצפה,נקעו לי תרגל,ופוצצו אותי מכות,ובתוח התחנה לא הסכימו להביא לי תחבושת אלסטית',כשהייתי עזוק ידיים רגליים אם עדים,שמות של השוטרים,וצילומים אחרי המעצר, רוצה לדעת מה אם התיק הזה? קיבלתי מכתב שניסגר 'עכב חוסר עניין הציבור'....
זה מח"ש שלנו...
אני גר בשומרון,,לאמשנה בן כמה אני (מפחד זיהוי). יש נשקים בחווארה,הערבים פשוט היו בהלם לגמרי.. אחרת לך תסביר את זה שאנחנו רצים להם בגינה,ניכנסים לחצרות וכו',ויריה אחת,אבן אחת,בקת"ב אחד, שום דבר? נפל פחד היהודים עליהם! ה' יתברך ראה תמסירות נפש ושמר עלינו.. לעניות דעתי..
הם לא רצו שנגיע לצומת הבייתות כי שם כמעט ודאי יהיה ירי..אז שמחו שהיסתובבנו לפני..
(ואל תגידו ש"בדייוק לא היה נשק בכפר" שטיות, יש קרבות בן 2 החמולות בכפר על איזה נערה ערביה,בשבת היו פצועים,2 בתים וחנות נישרפו וכו'! .. וראינו תרמילים של רובי צייד שם.. הצבא לא יורה אם רובי צייד..
ולנטע צ- את פשוט לא ראיוה לתגובה מימני,.,
הכול הבל הבלים! אין עוד מלבדו!-טובה הארץ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!
למתנחל גאה:"עלה נעלה"
למתנחל גאה:"עלה נעלה"
דבר שני אם זכור טוב שלפני כמה זמן אני לא זוכר כרגע צה"ל ניקה עשרות כפרים ערביים מכלי נשקם וכמו שידוע לי גם כפר זה הוא ביניהם.
למתנחל גאה:קוקו
ב':זה לא משנה אם הכפר הזה נקי מנשק או לא, אבל אפשר ללכת שם ברגל 2,3 אנשים ולא עושים לך כלום! [וזה בדוק ומנוסה!....],
(אתה זוכר את הסיפור שהיה בישיבה? אני יכול להזכיר לך במסר"ש)
ל"עלה נעלה":זה שהם לא יורים זה לא הוכחה שאין להם נשק!!!!
לנטע צ:מי זה "אתם"? "אף אתה הקהה את שיניו, מתוך שהוציא את עצמו מן הכלל" (מתוך ההגדה) "ונשבור לציונים ת'שינים" (די קשור, לא?.....)
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?