בעזהי"ת.
מהציביליזצייה [הווי אומר, מתוך הקו הירוק.
].
מי שמעוניין, שייצור איתי קשר במסר"ש.
היו ברוכים! 
בעזהי"ת.
מהציביליזצייה [הווי אומר, מתוך הקו הירוק.
].
מי שמעוניין, שייצור איתי קשר במסר"ש.
היו ברוכים! 
בע"ה
איזו הצדקה יש לך להגיע לקבר יוסף בכניסה מאושרת?
בציפיית הישועה.
המטרה היא להגיע לקבר יוסף.
זו ההצדקה
בתור שאלה תמימה..אל תדאגי 
ב"ה
מענין איפה יהיה הפעם...?
בציפיית הישועה.
צריך מצד אחד להכנס כמה שיותר בצורה האפשרית ובד בבד לשגע את כולם על המצב.
אולי בשביל זה ה' ברא את האנשים באופן שאין דעותיהם שוות, בשביל השלימות של הענין 
שאחרים קוראים את עצמם
זה פשוט לא נגמר איך שאתם מחפשים תירוצים וחיזוקים לחוסר מעש שלכם
ואני חושבת שאני לא נכנסת בגדר "חסרי המעש".
ב"ה
אי אפשר לומר שכניסות הללו הן עלה תאנה, הן מקל וגזר ומיד אחר כך להירשדם להסעה ולהמשיך לתת לגיטימציה וקיום לכניסות הללו.
הקוטביות הזו חדה מדי.
בציפיית הישועה.
דאץא. כל פעם שיש כניסה מאושרת צה"ל רואה בזה הזדמנות להפוך את החיים צפונה מצ. תפוח לגיהנום. נפרשים מחסומים שמטרתם לטרטר כל יהודי ובעל חזות יהודית, השטח הופך לשטח צבאי סגור למי שלא גר באיזור וגם מי שגר צריך להוריד טרמפיסטים, להציג ת.ז ולעבור בדיקות משפילות.
ב. חילול השם. הכניסה המאושרת האחרונה שלי - אוטובוס ממוגן נוסע בין שני ג'יפים ממוגנים. מטר כבד של אבנים על הג'יפים והאוטובוס. אף אחד לא עוצר, לא יריית אזהרה ולא צעקת אזהרה. מתיחסים לזה כמו לגשם.
ג. הנצחת המצב הקיים: אפילו לפי אוסלו הכניסה לקבר יוסף צריכה להיות בלי הגבלה ובלי פיקוח, עם שהות קבועה. השתתפות בכניסות מאושרות זאת גושפנקא לעבריינות של כנופיית צה"ל-פת"ח שפועלת לא רק בניגוד לתורה אלא גם בניגוד להסכמים בינלאומיים.
וכן, יש מקרים בהם כלום עדיף על משהו. רוצים להרגיש שעשיתם משהו יעני אקטיבי וגם לעשות את זה בלי מאמץ, בלי סיכון ובנוחות מירבית? זאת בעיה שלכם. לכו לפסיכיאטר, לא ליוסף הצדיק.
אני בשוק! עד כעשיו לא הבנתי מה יש לכם נגד כניסה מאורגנת. עכשיו אני חושב שזה לא שווה את זה!
דואגים שלא תיפגע בכניסה לקבר יוסף ומה שיש לך לומר זה שזה חילול ה'?!
וואו זאת נגיד כפיות טובה ממש!
נכון שהצבא עושה הרבה דברים לא טובים אבל לפחות על הדברים שהוא כן נותן לך אתה יכול להודות?!
אני במקום הצבא בכלל לא הייתי נותנת לך להכנס.
איפה אתה חי בנאדם?!
בלי השמירה שלהם מזמן כבר כל מי שאי פעם היה בקבר יוסף היה מת!
מעודד ערבים לזרוק עליך אבנים???
תראה לי מקום שבו הם עודדו.
בצורה הכי משפילה? באוטובוס?
אני לא מצדיקה את הצבת השוטרים הפלשתינאים אבל אני גם ממש לא מצדיקה אתכם
כי אתם כפויי טובה.
הצבא משתדל להגן עליכם!
כן! תתפלאו! במלחמות! וגם בכניסה לקבר יוסף עצם העניין שיש לכם ליווי זה כבר הגנה!
וקוראים לי ענבל.
כבר נאמר פה כי הצבא הציב שם את השוטרים הפלשתינאיים וגיבה אותם בהריגתם פורצי מחסומים.
ואת עדיין מדברת על 'כפויי טובה'?!
איפה את חיה?
האנשים האלה נלחמים בשבילך, מנסים להגן עליך יום ולילה זה שאתה לא רואה את זה זאת בעיה אחרת!
אני לא חושבת שהחילים גיבו, יותר נראלי שזה הפיקוד העליון, עליהם אני לא אתווכח.
אני כבר אמרתי שאני לא מצדיקה את הצבת הפלשתינאים בתור שוטרים! אני שונאת אותם בדיוק כמוך!
אבל אתם מתעלמים גם מהטוב! מהמלחמות שנלחמו בשבילכם!
אם סבא שלי או סבתא שלי שעברו את השואה היו קוראים פה חי נפשי הם היו שוקלים לתת לכם כאפה שתתעוררו....
האסלמית בהר הבית , הם מגינים עלי.
בפעם האחרונה שבדקתי , הם דוקא עצרו יהודים על זה שהתפללו,
אבל את משוכנעת משום מה שהם שומרים עלינו .
טוב נו.
כנראה את מעדיפה חיילים שמכים יהודים שמתפללים.
זה , בטוח צודק.
בס"ד
אתם לא יכולים להכנס לקבר יוסף בלי אבטחה, עובדתית.
רוצה להתאבד?! תתאבד! למה לתת את העונג הצרוף הזה לערבים?
יהודי מרמ"ג - יש דרך לפנות גם למי שלא מבין בעיניך.
ניסית פעם להיכנס לשכם בכניסה לא חוקית?
אני נכנסתי הרבה פעמים וב"ה אף פעם לא הייתי קרוב ללמות.
בס"ד
בקבר יוסף, הייתם הולכים בכל כניסה, אבל מה שבאמת חשוב לכם זה "איך לפלג את עמ"י", ועד כמה שצה"ל לא בסדר, אז בסדר, תהנו לכם לחשוב ככה.
אבל אתם לא יודעים עד כמה קשה עובדים אנשים בכדי שיהיו בכלל את הכניסות כאלה, ואתם, מה שמעניין אתכם, זה שנאה.
אתם לא שומעים את השיחות בין הצבא לבין המועצה, אתם לא שומעים את הצרחות והכעסים בכדי שכן תוכלו להכנס- אתם, מה שמעניין אתכם, זה אתם ועצמכם.
הם רוצים לשמור עליכם, כדי שתצאו משם בחיים, ואתם, נכנסים בשירותים הכימיים.
אם הצבא לא היה מציב שו"פים בציון ומחוצה לו, לא היתה שום בעיה להיכנס לציון.
להיכנס לקבר יוסף ללא השגחה זאת סכנת נפשות אמיתית.
החילים שמוצבים שם עושים כל שביכולתם להגן עליכם!
הם חילים פשוטים! הם לא מקבלי ההחלטות!
כן אתם כפויי טובה!
אוהב ישראל 18- עופרת יצוקה נקרא לשמור על שקט?
לבנון השנייה?
מבצעים למינהם?
הצבא עשה כל כך הרבה למענכם! למען כולנו!
נכון שהוא עושה גם דברים לא טובים ואני מודעת לזה, אבל אתם ברגע שאתם רואים שמישהו עושה משהו אחד לא טוב אתם ישר פוסלים אותו.... גם אם הוא עשה דברים טובים בנוסף.
יש המון דברים שאני לא מסכימה בצבא, יש המון דברים שאני כצופה מהצד לא הייתי מבצעת אם הייתי חייל (וכן אני יודעת, "קודם תהיי אחר כך תדברי", בגלל זה הוספתי את ה"כצופה מהצד")
אבל לא כל החילים כאלה לצערי.
נסו להסתכל קצת גם על מה שהם עשו טוב.
אתם חושבים שאתם אוהבי ישראל אבל אתם שונאים חצי.
אין לי בעיה איתכם, ואין לי בעיה עם הצבא.
(ברור שיש חילוקי דעות גם פה וגם פה אבל בעיקרון)
אני מעריכה אתכם על כל העבודה שאתם עושים והלואי ויכולתי להיות שותפה (ולא אני לא יכולה אל תשאלו למה ואל תפתחו על זה דיון), אבל דבר אחד כואב לי, הפילוג שאתם יוצרים בשנאתכם, אני לא שונאת אתכם, אני באמת אוהבת כל אחד ואחד מכם אבל באותה מידה אני גם אוהבת את החילים של צה"ל (בסדר, נו, חוץ מאלה ששונאים אותי).
הדבר האחרון שנותר לי לאחל לכם ולכולנו, שבעזרת ה' בקרוב יבוא משיח, תהיה גאולה ואז כל החלקים האלה והפילוג הנוראי הזה ייגמר ונחזור להיות ערבים זה לזה כמו שעמ"י, עם הסגולה צריך להיות.
אבל כן עפורת יצוקה עשו אותה אך ורק בשביל השקט ולא בשביל היהודים
בעופרת יצוקה על קידוש השם ועל הצלת עם ישראל. אז אתה אזרח קטן מרשה לעצמך להגיד שהכל היה כדי שישמרו על השקט...
בצה"ל סלח לי יש אנשים יותר צדיקים ובהרבה יותר חכמים ממך שחושבים איך להגן יום יום על עם ישראל. אם מפני
אחמדיניג'אד (ימ"ש), ואם מפני הטילים של חיזבאללה ואתה חושב שכולם שם הם פשוט שמאלנים אדיוטים????
ותסלח לי אבל בעופרת יצוקה עשו כל כך הרבה דברים לטובתך!
תתחיל להעריך קצת!
עדיף להילחם במלחמות האלה אם זה נגד הערבים מאשר לשבת פה וללכלך על כל העולם ואשתו!
צה"ל זה לא טלית שכולה תכלת אבל שים לב! זה לא טלית שכולה תכלת! אבל קצת תכלת יש!
כן! עם כל זה שקשה לך להאמין! צהל עושה גם דברים טובים!
ועופרת יצוקה היה אחד מהם!
ונעשה כדי להחזיר להם על מתקפת הטילים ובאמת מאז כמעט ופסקו דיווחי בקטיושות על שדרות והקסאמים על אשקלון ואשדוד.
בתוצאה הסופית לא הוחזר אף יהודי לעזה.
החמאס נשאר בשלטון.
יותר טילים נכנסו.
יותר יישובים נכנסו לטווח.
הירי לא הופסק.
אז מה טוב? שנהרגו 1600 ערבים? פסדר, משפחת אסד הרגה פי 100 יותר ערבים. אז לכי תלחכי את כפות רגליו של בשאר, כי הוא הרבה יותר טוב מצה"ל בקטע של להרוג ערבים.
אבל זה לא סותר את שהם עשו את זה בשביל השקט ולא כי אכפת להם מיהודים (באותה עופרת יצוקה גם דפקו את החיילים מגבעתי אם הנוהל שכן)
ואני כן חושב שהוא הלך כי הוא רצה להגן על עם ישראל
אבל מי שהחליט לצאת למלחמה השאת עשה זאת לא בשביל להגן על עם ישראל
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...