הבעיה זה מקום האחסון או זה שכל פעם שוכחים לקנות דברים וצריך להשלים?
לא יודעת אם העצה הזאת רלוונטית, היא בטח מעצבנת את מי שלא רגיל אליה, ונראית מאד לא מעשית,
אבל מכינים אצלכם רשימת קניות "לכבוד" הקניה או כותבים כל פעם שנגמר משהו?
אצל ההורים שלי, וגם אצלנו- כל פעם שנגמר הרזרבה האחרון רושמים מיד. מה זתומרת? זה אומר שאם יש לי נגיד קטשופ אחד ספיר, וכשנגמר הקטשופ פתחתי את הבקבוק האחרון שהיה בארון- אני מיד רושמת לקנות. ואז זה ממש לא דחוף- אין שום בעיה לחכות עם זה עד הקניה של השבוע הבא, הרי הקטשופ לא יגמר בינתיים. כנ"ל לגבי הכל.
גם לי אין מקום להרבה ספיר, אבל יש מספיק לפחות לאחד רזרבה מכל דבר (או יותר- תלוי כמה אני עלולה להצטרך בפתאומיות. נגיד קמח יהיו לי תמיד 2-3 רזרבה. ואם אני רואה שיש אחד- אני ארשום לקנות עוד. גם אם במהלך השבוע אני אצטרך קמח, את האחד הזה יהיה לי).
וכך מחנכים גם את כל בני הבית!!! כל מי שלוקח את הרזרבה האחרון- יכתוב מיד או יגיד לאמא לכתוב!
בנוהל אני בדר"כ לא זקוקה להשלמות בזכות השיטה הזאת.
תמיד יש תקופות שכן כמובן. ואז זה אכן 70-100 שח ומעלה כל "השלמה" כזאת.
(למשל כשהגננת מודיעה לי ביום רביעי שהילד הוא אבא/אמא של שבת וצריך להביא לגן XYZ...
. זה תמיד מרגיז אותי, מה- לא ידעת שהוא יהיה אבא של שבת כבר ביום ראשון??! ואם אני עושה קניות ביום שלישי? לרוץ לסופר במיוחד בשבילך?)
אם הבעיה היא באמת מקום- את זה אין לי דרך לפתור.. אצלנו יש 6 נפשות ב"ה, אבל חלקן נפשות קטנות
.. בינתיים ירקות ופירות של שבוע מאוחסנים אצלנו במקרר סבבה.
[יוקטנה- נראה לי שבמקום לעודד אותך עצבנתי עוד יותר
המסודרים האלה עם השיטות המסודרות שלהם...]